Jelenleg

20
látogatónk van

2020. október 17. 08:44

Előtölthető az 1.10.1-es verzió

(18 szavazat)
4 hozzászólás

Elérhetővé vált az 1.10.1-es verzió előtöltése (SD/HD: 3,1GB/3,65GB).

Utoljára frissítve: 2020. október 17. 08:44

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kiss istván
    • Tankos
    · 3 éve
    köszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kiss istván
    • Tankos
    · 3 éve
    sziasztok a teszt szervert hol lehet letölteni
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Marcus
      • Tankos
      · 3 éve
      A teszt kliens letöltése/telepítése kizárólag a következő módon hajtható végre:
      Game Center - "Minden játék" fül - "Játék telepítése ID alapján" gomb, a felugró ablakba pedig a következőt kell bemásolni: WOT.CT.PRODUCTION@https://wgus-wotct.wargaming.net

Kapcsolódó elemek

  • Az 1.24 frissítéssel hamarosan néhány fejlesztést hozunk kedvenc játékodba. Vegyél repülőrajtot és töltsd le a frissítést most rögtön, így a megjelenés napján nem kell majd várnod!

    A mérete 557 MB (SD verzió) illetve 645 MB (HD verzió) lesz. Csak ne felejtsd el bejelölni a Wargaming.net játékközpont beállításaiban a "Frissítések letöltése menet közben" négyzetet, majd a módosítások alkalmazásához kattints a "Mentés" gombra.

  • Most szerdán megérkezik az 1.23.1-es frissítés, amit letölthetünk már most, így a megjelenés napján nem kell majd várnunk!

    A mérete 455 MB (SD verzió) illetve 666 MB (HD verzió) lesz. Csak ne felejtsd el bejelölni a Wargaming.net játékközpont beállításaiban a "Frissítések letöltése menet közben" négyzetet, majd a módosítások alkalmazásához kattints a "Mentés" gombra.

  • Az 1.23 frissítéssel hamarosan néhány fejlesztést hozunk kedvenc játékodba. Vegyél repülőrajtot és töltsd le a frissítést most rögtön, így a megjelenés napján nem kell majd várnod!

    A mérete 412 MB (SD verzió) illetve 584 MB (HD verzió) lesz. Csak ne felejtsd el bejelölni a Wargaming.net játékközpont beállításaiban a "Frissítések letöltése menet közben" négyzetet, majd a módosítások alkalmazásához kattints a "Mentés" gombra.

  • Az 1.22.1 frissítéssel hamarosan néhány fejlesztést hozunk kedvenc játékodba. Vegyél repülőrajtot és töltsd le a frissítést most rögtön, így a megjelenés napján nem kell majd várnod!

    A mérete 1.3 GB (SD verzió) illetve 1.73 GB (HD verzió) lesz. Csak ne felejtsd el bejelölni a Wargaming.net játékközpont beállításaiban a "Frissítések letöltése menet közben" négyzetet, majd a módosítások alkalmazásához kattints a "Mentés" gombra.

  • Elérhetővé vált az 1.22-es verzió előtöltése (SD/HD: 1,34GB/1,91GB), a patch maga jó eséllyel jövő szerdán érkezik.

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.