Jelenleg

24
látogatónk van

2014. április 25. 08:05

It’s Raining Shells! - Hétvégi ajánlat (ápr.26-29)

Írta:
(6 szavazat)
66 hozzászólás

A WG időjárás előrejelzése a hétvégére: erősen esni fog. Ebből nagyjából már rájöhettetek hogy ez a hétvége ismét a tüzérekről fog szólni.

Ajánlat időtartama: április 26 (szombat) reggel 7:10-től április 29 (kedd) 7 óráig

Küldetések

Kedvezmények

2x-es tapasztalati pont a legénységi tagoknak minden csata után

+50% kredithozam minden normál Tier V-ös Arty-nál

+30% kredithozam minden Tier VI-VII-es Arty-nál

50% kedvezmény az Álcafestések árából

50% kedvezmény az Emblémák és Feliratok árából

Utoljára frissítve: 2014. április 29. 08:04

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szőkekóla
  • Tankos
  · 8 éve
  Néha felmerül bennem a kérdés, hogy valóban ennyire buták lennének az emberek? A kommentek alapján úgy néz ki, elég nagy zűr van itt a fejekben. Az ilyen embereket hívom én birkáknak. A birka random csatába belépve a 3. másodperc után kattogtat a térképen, idiótázik noobozik mindenkit, kilövi a saját artyt, majd az első perc végén egy hősies roham után elhullik. Majd egy diszkrét kurvaanyázással megköszöni a támogatást, majd a maradék artykra elnyomja a feljelentéseket, mert azt úgy kell csinálni. Meg egyébként is csak köcsög aprópöcsűek artyznak, szóval minden rendben van.
  Nos, ilyenek a birkák, bégetnek. Van század, szakasz, meg egyéb okosság, nem randomban kell okoskodni. Ha pedig ott nyomod, tudomásul kell venni, hogy talán Pistike hazaérve a suliból tol két csatát a 8. szülinapjára kapott T34-el. Azt pedig, hogy ki mivel játszik randomban nehogy már egy ideggyenge játékos mondja meg, mert neki nem tetszik. A statok pedig olyanok amilyenek, mert nem mindenki akar lila lenni, hanem csak kikapcsolódni egy fél órára. Béke veletek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Capt_Stryker
  • Tankos
  · 8 éve
  Értsd egy kicsit tier X artyval már 600-700 Hp alatti tankra nem lövük (kivéve a piros vérpistikék) főleg arannyal túl sok a lőszer ára.. illetve a T92 inkább azokat keresem ahol tömeg van mert, ez az arty tömegre sebez. Majd linkelek fotokat amikor 3-4 tankba csapódik be a töltet.
  Ha már elengedtem a lövést ami néha 2,5 sec és a hülye med odamegy közelharcolni amit jelöltem akkor viszem mind2-t, nem csak egy dologra kell figyelni, ha meg erre képtelen vagy akkor ha van jogsid akkor add le mert alkalmatlan vagy a vezetésre is ha nem tudsz egyszerre legalább 3-4 dologra figyelni.
  Eleget artyztam hozzá, hogy tudjam, hogy mennyivel kell mellé vagy túllőni, hogy a baráti tank tűlélje.
  De ha 3vs1 s mennek rá, s alig van HPja (100-200) a baráti tanknak, akkor annka már ugy is mind1, hogy az ellentől vagy tőlem hal meg, ha nem is őt éri a talállat a slash elviszi.
  A ne is beszéljünk azokról a kamikáze emberekről akik spotolás címszó alatt bevetődnek az ellen bázisára és meghalnak, utána meg megy a noobozás h béna arty..., az artyknak fontosabb lenne ha állandó legyen a sot s nem csak 2-3 secre felvillanó, amire az esély a telitalálatra a 0-val egyenlő vagy néhány mapnál még az arty javában a kiszemelt hely felé száguld.
  Ha a spotter megvárja míg az arty elfoglalja helyét és becéloz egy helyet akkor sokkal nagyobb az esély arra hogy mind2en eredményesebbek lesznek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov
  • Tankos
  · 8 éve
  Csak hogy medes oldalról is lásd a dolgot: 1000-et sebző artyval nem illik 300 hp-s ellent lőni, amivel egy med közelharcot vív. Ilyenkor a medek megharagszanak. Főleg akkor, ha próbálod kilőni azt a 300 hp-s tankot, amivel a med harcol, győzne is, de az a vége, hogy kilövöd az ellent, és(vagy) sebzed, neadj isten kilövöd a saját medet is. Ez ilyenkor nem a med hibája. Neked kutya kötelességed az 1000-et sebző szarral olyan célpontot keresni, amibe bele is vered azt az 1000-et. Ha ilyen célpont mellett áll valaki, az vessen magára. Annak illik rád figyelni. Neked meg illik a párszáz hp-s félholtakat meg meghagyni a mednek, ha már ott szenved szerencsétlen, és ráadásul spotolja is neked. Márcsak hogy ne pazarolj el közel 1000 dmg-t.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Capt_Stryker
  • Tankos
  · 8 éve
  Akkor te nem érted, én a lövés elött szolok már 20 secel h mit fogok lőni, akkor érje fel ésszel a med vagy light h ne kezdjen el vele közelharcolni, T92vel nem egyszerű célpontot váltani neki van a legnagyobb aim time-ja 10+ sec, újratöltés több mint 40sec,
  Ha nincs annyi esze akkor jön a toronyóra..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  averfarkas
  • Tankos
  · 8 éve
  robipreda
  Nekem modok miatt nem szinkronizált,szedd ki az összeset és egyesével rakd vissza.
  Nekem ez működött.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  robipreda
  • Tankos
  · 8 éve
  engem nem enged be a játékba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  azt írja ki hogy szerver hiba lépett fel a játékos adatainak szinkronizálásánál
  és ez már 1 hete tart pedig jó lett volna ez a hétvége
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov
  • Tankos
  · 8 éve
  Majd eleritek megint hogy minden masodik 300 effis verpistike elvbol es puszta veletlensegbol beletek ver egy 700-ast mert valamelyikotok jol felhuzta egy-ket meccsel korabban. Tud az ember annyira haragudni az artykra ,hogy elvbol irtja oket akkor is ha a sajat csapatban vannak. Csak mert jobban esik mint megnyerni a meccset. Engem is toltak mar vizbe amikor kiprobaltam egyet. Kerdeztem miert? Erre visszairt a faszi, angolul, hogy minden artynak pusztulnia kell. Valahogy nem tudtam ra nagyon haragudni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Norby_King_Of_The_HUNS
  • Tankos
  · 8 éve
  Azért mert a chat ki van kapcsolva,azt látom hogy te jelölsz,meg a klikkelést a mapon.Viszont nem csak wt-vel mentem.Minden más tipussal is nyomom kivéve az arty, és ha te csak szóltál és én meg ráb..tam az azt jelzi hogy neked sincs sok fogalmad a játékról.Mivel ha közelharcban vagyok a meddemel egy heavy ellen,akkor nem azt fogom figyelni hogy te mit jelölgetsz.Tudni illik csak úgy van esélyem kiiktani a heavyt ha rámászok.ki kell használnom a tankom addotságait.Neked meg tudomásul kell venned hogy mi folyik ott.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Capt_Stryker
  • Tankos
  · 8 éve
  A chatben jelzem a töltési időmet és hogy kit (vagy területet) fogok lőni ha ez idő lejárta előtt bonyolódik közelharcba akkor így járt szoltam előre, hogy mit fogok lőni. T92vel egy kicsit húzos az ujrapozicionálás illetve a újracélzás...
  amúgy meg 2+ millát kerestem ezen a héten artyval
  Ha meg az embernek ki van kapcsolva a chat ráb...t, én szoltam. Nem a jó statért vadásznak az emberek a Waffen E100-ra hanem mert 1 tárral likvidál egy tier10 tankot. Ha feltűnik a mappon akkor célváltás és arra megy a focus. Aki ilyen tdvel kemánykedik az ne csodálkozzon ha a fagyi visszanyal. Artyval meg 1 lövés s elég ha mellette csattan..
  Az TD-k sokkal károsabbak a játékra nézve mint az artyk.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Get200
  • Tankos
  · 8 éve
  omg..
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.