Jelenleg 194 vendég és 6 tag online

2020. szeptember 4. 08:31

A Somme-i csata - Tank jutalmas küldetéssorozat (09.04-09.28)

Írta:
(33 szavazat)
8 hozzászólás

Újabb küldetéssorozat indul, mellyel a rakás egyéb nyeremény mellett 7 nap prémet vagy a következő tankok egyikét is megszerezhetjük: T14, Strv m/42-57 Alt A.2, Type 3 Chi-Nu Kai.

Küldetések

Jutalmak

#tankolet stílus

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 28. 07:08
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 8 hónapja
  Ha valakit érint, akkor: ma van az utolsó lehetőség megcsinálni a küldiket, holnap reggel 7-kor lejár, már nem lesz új kör.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 9 hónapja
  T14 vagy Strv? Mondd Te mit választanál?..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 9 hónapja
   T14: Jó a toronypáncél - ha nem arannyal lövök a tankot, akkor elég sokat pattinthatsz, ha meg beütnek, elég sok a tank HP-ja, ami kisegíthet. Az ágyú inkább géppuska, mint ágyú - pontatlan és alaplőszerrel elég kicsi az átütése (ha meg sok golddal használod, akkor a prémium-jármű credit-termelő előnye tűnik el - kérdés persze, hogy a credit kinek mennyire fontos szempont), sebzése, ha nem is kiemelkedő, de azért rendben van. A létező páncél + HP, ámde pontatlan ágyú miatt frontot toló nehéztank (nyilván ésszel, taktikai helyzettől függően kell tolni a frontot). A T14 kapott tierlimitet, így max TieVI-s tankkal találkozik - szerintem a tierlimit fontossága alaposan lecsökkent - fontos a 2-3 évvel ezelőtti MM-ben volt, amikor a csaták 80-90%-át 3-tieres csatában töltötted low-tierként (manapság 5-10%-ra becsülöm az ilyen csaták arányát). Összeségében a T14 egyfajta tanulótanknak kiváló, de Wot-os pályafutásuk későbbi részében szerintem kevesek térnek vissza játszani a tankra.
   Az Strv-nek érdemi páncélja nincs, viszont van pontos, jó átütésű táras ágyúja.Szerintem 3-fajta játékosnak hasznos:
   1) aki creditet akar farmolni (jó átütés miatt kevés goldot igényel, sőt akár gold nélkül is elmegy) - bár creditfarmolásra a TierVIII prémium jobb, különösen, ha klánban lévén a klán a credit-boosterrel és/vagy VIII-s SH-val megtámogat.
   2) aki érdeklődik bármely táras tankvonal fejlesztése iránt - sokkal jobb 6-s szintű tankon kigondolni és begyakorolni a táras taktikát, mint 8-s szinten (ahol gyakorivá válnak)
   3) az Strv-nek van egyfajta fun-tank jellege (a táras mivolta miatt), így több tapasztaltabb játékos is vissza-visszanéz rá nosztalgiázni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 9 hónapja
   Strv, a T14 a múltkori küldisorozattal bekerült a garázsba...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 9 hónapja
  Az addig világos és valamelyest meg is lehet érteni, hogy jobban megdolgoztatnak minket a nyereményért. De! Ezzel párhuzamosan vajon miért nem emelnek a jutalmak színvonalán?! Vagy legalább tartanák a régi módit (7-es tankok)...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunor_77 · 9 hónapja
  A prèmium ingyen tankokèrt meg kell dolgozni az èletbe is igy van a semmièrt nem adnak jutalmat mondjuk sok idöt felemèszt ez a maraton ha valaki meg akarja szerezni a vègső jutalmat!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   jaffa · 9 hónapja
   Konkrétan ezért a 3 fo..rt nem seggelek 1 percet sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 9 hónapja
  Ugyanúgy 3200 pont, mint múlt hónapban és az idő is ugyan annyi rá (24 alkalom), tehát a napi 1 csatákon kívül még 800-at kell összeszedni a szokásos küldikből.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.