Jelenleg 243 vendég és nincs tag online

2020. szeptember 2. 08:45

Prémium ajánlat: AMX Cda 105

Írta:
(22 szavazat)
12 hozzászólás

A csomag ára 11.000 Ft (tank + 30 nap prém + küldetések + tartalékok)

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 2. 08:47
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 8 hónapja
  Én bérbe kaptam egy hétre. Nem ér semmit. Az ágyú franciás, nagyon félrehord a pen is megbízhatatlan és apáncél sem ér sokat valójában. STRV S-1 fényévekkel jobb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 8 hónapja
   Elképzelhető hogy csak szimplán nagyon peches voltál, vagy egyáltalán nem érezted és egyébként is egy bérbe kapott 10 csatás páncélvadászt nem igazán fair összehasonlítani olyan másikkal, amelyet vélhetően jóval többet használtál - mindettől függetlenül ez egy meglehetősen jó td és az strv-vel simán felveszi a versenyt, bármit is gondolsz és tapasztaltál, sőt én jobbnak érzem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    siemkaktopl · 8 hónapja
    Örülök neki, hogy van akinek bejött. Komolyan. Nekem nagyon rossz véleményem van róla. Abban az egy hétben közelében nem volt a pípron leírt paramétereihez az ágyú és a páncél sem. Lehet simán rossz RNG-t kaptam és rossz napjaim voltak vele. Annak idején az egyik kiszemeltjeim közt volt. Mindenesetre én ha meg akarnám venni ingame goldbol akciósan vagy becserélve valamit venném meg
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AzuGold · 8 hónapja
   Az ágyú paraméterei ezt nem támasztják alá. 0,28 szórás, bőven 2 mp alatti szűkülési idő. Borzasztó lehet. A 260-as pen sem kevés, az én ítélőképességem szerint. Kv2-vel játszottál már?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Roreno · 8 hónapja
   Ahham, igen... Bocs, de nem a tank tehet arról, hogy meg kellene tanulni játszani. +Megfelelő legénység stb.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 8 hónapja
  A fenti ajánlat előjöhetett volna akár a rosszlányok.hu-n is: 11e-ért cédát kapsz, csak ezt meg is tarthatod (celebnének egy szót se )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999 · 8 hónapja
  Most vegyétek, míg lehet. Akciósan 3GM-el adja
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bfreshfishb · 8 hónapja
  Pöpec cucc, csak ajánlani tudom. Számomra a leghasználhatóbb T8 TD. ( Aktív skorpion és su130 használóként mondom.)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Proplayer · 8 hónapja
   Szia!Toborzói programmal lassan végzek. Az fv4202-t szeretném választani. Írnál nekem erről az amx-rol egy véleményt?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 8 hónapja
    AMX CDA egy ideális klasszikus páncélvadász. Jó mozgékonyság, magas álca és minden szempontból hatékony ágyú közepesen jó sebzéssel. Az adottságai egyértelműen távoli mesterlövészetre vannak kialakítva - ebben a szerepkörben nagyon jó. A páncélzata gyenge, de a kialakítása miatt néha egészen troll tud lenni. Összességében a klasszikus páncélvadász szerepben a legjobbak közé tartozik a kanjp-vel párhuzamosan, a scorpion és a su130 brutálisabbak, de azokat összességében egyértelműen felülmúlja, és hiába nincs mozgótornya, a testforgása bőven jó és a célzási ideje minimális. Gyakorlatilag ha ráfordultál az ellenségre és még szem előtt van, akkor csak egészen keveset kell várni a lövésig - mozgó torony ide vagy oda, erre a scorpion és a su nem képesek és a nagy távolságra leadott lövések tekintetében is sokkal jobb ez a páncélvadász, a lövedék sebessége és a találat valószínűsége miatt is.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ravenholm · 8 hónapja
    Helo! Nekem van cent 5/1 raac om. Caernavon ax em. (Angol tankok) Azt tudd hogy szembol ha véletlen nem a tornyot lövik ammo racket kapsz. A drivert a raacban ma 3x lötték ki nekem egymás után 1 csatában. Én azt mondom neked hogy ha van lehetőséged próbálj olyan tankot venni ami 400 at sebez. Elég fail a játék ünnepek alatt és hétvégén. De ha buko és 400 alfával csak 4 tankot sebzel meg már jó kört mentél prém acc nélkül is. A másik nem mind1hogy 1600 sebzés miatt 4x mutatod magad vagy 8x.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 8 hónapja
     Én szeretem az 5/1 tankot, és eléggé erősnek érzem. A modulérzékenységét nem érzem vészesnek, de legalábbis az esetleges sebezhetősége jelentősen csökkenthető, hogyha az erősségeit szem előtt tartva próbálunk játszani vele - hulldown elsősorban, sík területen pedig csakis támogató szerepkör, gyengébb tierű tankok ellen pedig nem félni vele, hanem tessék lemészárolni azokat némi sérülés árán is, mert hozni fogja simán, de egyébként ha valaki 1v1-re kényszeríti, könnyen pórul járhat, mert sokkal erősebb, mint amilyennek tűnik. Vannak pályák és pályarészek, ahol egészen elképesztően hatékony tud lenni jóval erősebb tankok ellen is. Az alapsebzése nem magas valóban, viszont ezt sok más tulajdonságával jól kompenzálja, a szintjén közepes tankok elleni párharcokat bátran írhatom eléggé magas arányban nyerem meg. Ami tény, a térképen ott érdemes használni, ahol jó tud lenni. Fent egyébként az FV4202 szerepelt, ami nálam szintén jónak számít, viszont az 5/1, gyakorlatilag mindenben jobb nála kicsivel.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.