Jelenleg 255 vendég és nincs tag online

2020. július 22. 06:51

Prémium ajánlat: Pz.Kpfw. V Bretagne

Írta:
(15 szavazat)
3 hozzászólás

Kis csomag: 4.700 Ft | Nagy csomag: 9.300 Ft | A tank adatlapja

Utoljára frissítve: 2020. július 22. 06:52
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bitangocska · 8 hónapja
  Jó cucc. Kedvencem az, ahogy a toronyfrontról pattognak a td-k meg a heavy-k.Például a sivatagban volt olyan, hogy nem hitték el, hogy nem ütnek át és "majd a következő" alapon fedezékbe se húzódtak, én meg lassan szétszedtem őket a hasrészt domb mögé rejtve. Szerencse, hogy nem volt arty.
  A Hellcat-et leszámítva ezzel tudom a legnagyobb gyakorisággal a csapatelsőséget megszerezni. (Már amikor nem 0-15-ös napot ünnepelnek piroséknál.) A titka, hogy amit nem te lősz ki, azt legalább spotold/láncold. Ilyen toronyfronttal és sebességgel lehet előre nyomulni. Egy jobb játékos, aki maga lesebzi azt, ami nálam a kombinált, hát az mégjobban élvezheti.
  Amíg nem volt meg, ellenfélként őtőle féltem az egyik legjobban, tehát örültem, amikor év elején az egyik havi maratonból meglett. A legtöbb koalíciós kampányküldetést elengedett kézzel meg lehet csinálni vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EGRszelep · 8 hónapja
  Még karácsonykor sikerült ezt a harcokcsit is kinyitni pár másikal ez a német fejlesztési fában lévő vk mása, koppintott tank egész jól működik én shzeretem ezt is, meg a fejlesztési fa tankot is. Pontos, ágyú lehet vele campelgetni nagy erős mozgékony is nagyokat lehet rammolni vele simán be tudsz fejezni egy low hp tankot pattintan is tud szépen 2k körül lehet vele pattintani szépen Öszeségében szeirntem egy fasza tank campelni is lehet vele meg támadni is rammolni Perssze erre is igaz ami mindenre elején tugya adni a játék aztán 50-100 casta után azért már nem olyan a tank
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 8 hónapja
   Direkt igy irtad,vagy trollkodsz?

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.