Jelenleg 432 vendég és egy tag online

2020. július 15. 07:00

[1.10] Nyilvános teszt szerver - 2. iteráció

Írta:
Értékelés:
(9 szavazat)
1 hozzászólás

Ha minden jól megy, a nyilvános teszt 2. fordulója július 16-án (csütörtökön) indul el, valószínűleg a már sokak által várt lengyel közepes ággal kiegészülve.

Utoljára frissítve: 2020. július 15. 07:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 17 napja
  Javítsatok ki, ha tévedek, de ha jól olvasom, akkor az eredeti progetto 46 nerf helyett a játékosok sírása miatt nemhogy nem nerfelik, hanem buffolják, mivel a patch után már nem lehet tenni rá töltésgyorsítót, de helyette úgy módosítják a töltési időket, mintha lenne rajta és cserébe még a korábban töltésgyorsítónak fenntartott felszerelés hely is felszabadul és bármi mást lehet oda rakni.Az EBR 75-nek szintén kompenzálják majd valahogy az értékeit a kerékmechanika nerfért cserébe.https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/1-10-CT-2/

  Korábban a prém tankok egy picivel gyengébbek voltak, mint a tech tree társaik. Ez így volt jó, az emberek akkor játszottak prém tankkal, ha farmolni akartak vagy legénységet fejleszteni.
  Azután jöttek a károgók.

  - Játékos: Mi az, hogy fizetek és gyengébb?!
  - WG: Tudtad, hogy mit veszel.
  - Játékos: Igen, de... akkor is. Én legalább olyan jó, de inkább jobb tankokat akarok a pénzemért, mint a tech tree-s. Nem érdekel, hogy ezek után nem lesz értelme a tech tree-s tankoknak. Nem érdekel, hogy ez tönkre teszi az egyensúlyt, én erősebb tankot akarok, mint másoknak van, ha már egyszer fizetek.
  - WG: Ha ez a kívánságod, akkor legyen, teljesítem.

  Évekkel később kb. egyöntetű a vélemény, hogy OP-k a kerekesek és progettok, szóval nerfelni kéne őket... erre a 2. iterációra megérkezik, hogy: "kivéve a prémeket", mert bár azok is OP-k, azok is törik a játékot, de hát fizettek érte.
  Így arat győzelmet ismét a játékosok önzése és a WG gyávasága.
  Gratulálok a sok síró progetto 46 és EBR 75 tulajnak! Szépen elgáncsoltátok a balance-ra való törekvéseket.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.