Jelenleg 273 vendég és egy tag online

2020. június 26. 06:13

Tankfest - Hétvégi ajánlat (06.27-06.30)

Írta:
(16 szavazat)
19 hozzászólás

A rakás kísérő esemény mellett kapunk egy laza 4x-es hétvégi ajánlatot is a Tankfest alkalmából:

Kedvezmények


4x-es XP a nap első győztes csatáiban

1/10-es free/legénységi XP átváltás

50% a Felszerelések árából

50% a garázshelyek árából

50% a testreszabási elemek árából
Utoljára frissítve: 2020. július 1. 04:50
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 7 hónapja
  Fejlesztői hírrepeszek #309.
  Egy csomó fiatal jelenik meg és játszik a játékunkkal><A játékosok legnagyobb része 25-35 éves, szóval ez egy leginkább a felnőtteket érdeklő játék. Itt most akkor melyik az igaz!!!!
  De tovabb megyek ebben igazuk van:Így ha bármi elronthatja a WOT-ot, azok kizárólag mi vagyunk, valamilyen rossz lépéssel vagy hibával. Aminek a javitasan eveket ulnek.
  Nem learazas kellene tier 8 tol az osszes tank arat megemelni az 5X re.
  A voros hadsereg ehez kepest lila op hadtest volt. Lehetsz barmilyen jo jatekos ha a top 3 tank jatekosa vilagat nem tudja 99% buko amit a fent emlitett teny igazol is.
  Valaki tudna az elemezi hogyan mukodik a buko szeria 2-3 meccs oke, de amikor napokig tart az hogyan lehetseges? Nekem az elmult 2 nap olyan katasztrofa, tobbet ernek 10 fej kaposztaval mint a csapattarsak tudasaval.
  A millionyi beszerezheto segitseg tette jatszhatatlanna a jatekot. Nekem szemely szerint jatekelmeny kell a tobbit megoldom onerobol.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gomes · 7 hónapja
   mm-el vissza kellene arra állni,hogy a program elsösorban arra törekedjen ,hogy azonos szintröl szedje össze a csata résztvevöit és csak ha nincs más kiút keverje a szinteket.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kertesz · 7 hónapja
    Sajnos sosem volt ilyen MM, vannak finomitasok hogy neve legyen a gyereknek, de a zombi szurest sosem akartak bekapcsolni.Meg lehet nezni mennyi 3-4 ezres jatekosnak van full-on (30-60) a garazsa premium tankal.Az hogy nem tudja hasznalni 1 loves /csata a mi gondunk nem a Wot -e.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Commander_Markhusz · 7 hónapja
   Sorstársam
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kev_I_N · 7 hónapja
    Én is sorstárs vok! Igazából egyetértek. A megoldás nálam az hogy 11 óra után játszom, majdnem mindig bejön a nagyon 0ás gamerek már alszanak 😃
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard · 7 hónapja
  Srácok, ne már! Mindenki sír itt, hogy már csak nyerni kell, de nem tudok... Valójában azonban mindenkinek 50 % közelében van a győzelmi rátája. Nekem speciel 50,9 %. Akinek 45 %-, amire azt mondjuk, hogy atya ég mennyire kevés, az is 100 meccsből nyer 45-öt. Én meg, kerekítsünk felfelé, 51-et... 100 csata esetén 6 csata a különbség. Tényleg ennek kell sírni? De persze értem én, sírni manapság népszerű és ingyen is van.

  Egyébként az engem is érdekelne, hogy tankleárazás, elsősorban tizes, mikorra várható. Ha valaki tudja, akkor.ne tartsa magában.
  Az is érdekelne, hogy svéd tédé ág után mi várható a TOTT-ban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   reggelikávé · 7 hónapja
   Háááát..... igen is vannak napok amikor orálrollerre rak a játék, héten egyik nap elkezdtem játszani, vegyes vágott, nehéz-arty-td (51,3% win) 12. kör volt az első győztes! addig brutális bukták voltak, akadt kör mire nehézzel megláttam az ellenséget nekünk 10 tankunk off volt, ellenségnek ÖSSZESEN! volt 600 sebződése.....na? ilyenkor mit csinálsz? Persze beveszed a rambotablettát és mindenkit kinyírsz..... t10 német arty, mire betöltöttem és pozícióba álltam 2 kerekes vett körbe a csapat meg nézte hogy rommá lőnek.... mondom oks megyek kv-2 idegnyugtató kört.... 30? méterre tőlem nekem oldalt s emil repesszel telibe verem és lekaptam róla 120 hpt.... (mellélövéssel is sebeztem már nagyobbat) őőőőőőő meglőtt kigyulladtam offolt (már fele hpm se volt meg)

   Hiába vagy +ba győzelembe ha ilyen köröket futsz zsinórba igen is elkap a harci ideg hogy "azéezmánemvéletlen"
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kertesz · 7 hónapja
   Gondolom te ennek is tudnal orulni ,es ez csak 1 a mai aldas kozul ,mert nem csinalok minden csatarol kepet. De azert a legszanalmasabb csatakrol meg a legjobbakrol szoktam. A kepen tiszten kiveheto a csapat fele monitor es eger nelkul jatszik, ezeknek biztos nagy szuksege van meg ingyen cuccokra.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kertesz · 7 hónapja
    Ez tegnapi nem mai. De mind 1.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gomes · 7 hónapja
   ja csak épp felbassza az agyam,amikor elméletileg jobban játszom mint korábban kivétel tegnap és 15 meccs 4100 wn8-hoz 26.67% a gyözelmi ráta. havi,mert már ha keveset játszom is csak szopok.
   folyamatosan azt érzem,hogy idén 56%-ról leakarja húzni a rendszer winrate-t ás ennek következtében teljesen el is veszik a kedvemet a randomozástól.
   de gondolom nem vagyok ezzel egyedül .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AssistKing · 7 hónapja
  Azt hittem azért tank leárazások is lesznek. Elmúlt években volt tankfest eventkor.
  Picit mintha behúzná most a WG a kéziféket a "jutalmakat" tekintve.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 7 hónapja
  Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki egy "Tankfest" elnevezésű rendezvényhez kapcsolódóan tech tree/prémium tankleárazást várt. Erre lényegében minden más akciós, csak tankok nem. Persze Tiger 131 lesz akcióban a hétvégén potom 16 eurós csomagban - amit mondjuk értek miért - azt viszont nem vágom, hogy akkor mi értelme volt pár hónapja tankrewards jutalomként hozzávágni mindenkihez a japán változatot. Nem tudom ki intézi idén az ünnepi jutalmakat a cégnél, de kijózanodhatna pár órára a kedvemért. A hivatalos oldal szerint vasárnap 3 napos prémfiók + 1 garázshely + pingálós lóf@szok lesznek elérhetők bónusz kódért, érdemes tehát figyelni a híreket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Judged · 7 hónapja
  Nekem is nagy kedvenc a napi első győztes csata elvárás.
  Miközben 2 òrás sessionok alatt nem tudom kivenni az alkalmankènt nyert prèmnapokbòl a 5x bònusz xp-t. Innentől nyugodtan oda írhatják a 10x-t is, az èrtelme ugyanannyi.
  Eddig nagy nulla.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Commander_Markhusz · 7 hónapja
  Hát srácok, sajnos ez évről évre gyengébb
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 7 hónapja
  már csak nyerni kellene és meglenne a 4x xp
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Totti5 · 7 hónapja
  Hát ez nagyjából semmi. Nem gondolták túl.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.