Jelenleg 317 vendég és 3 tag online

2020. június 17. 07:24

Prémium ajánlat: FV1066 Senlac

Írta:
(24 szavazat)
3 hozzászólás

Csomag ára: 7.800 Ft (tank, garázs, legénység, 30 nap prém, küldetések, tartalékok)

Utoljára frissítve: 2020. június 17. 07:25
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zizi01zizi01 · 10 hónapja
  Nekem is volt szerencsém kipróbálni a tankot. Hát, nem a legfürgébb light, amivel eddig találkoztam, illetve nem is pattint semmit sem. A tűzerejét tekintve. töltési ideje elég baráti, ami nagyjából elfogadhatóvá teszi a kis alfa sebzését. Látótávja egy pár felszereléssel, legénységi képességgel kombózva elég jó, alkalmassá teszi passzív, illetve alkalmanként aktív spotolásra.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szoszike · 10 hónapja
  A Twitch Prime-nak köszönhetően ,béreltem egy kerek hétig. Azelőtt ,ugyanazok az elvárásaim voltak vele szemben mint Csory lentebb egy szinttel és csalódtam kellemesen .Csata kezdeskor 1-2 percig vagy beállsz a bokorba pasziv spotra vagy keresel valamit a hűtőben ha nem is kell semmi és az F1-ek eltűnnek 90%-ban ,ajánlom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csory · 10 hónapja
  Egész jó ajánlat lenne egy tier VIII-as könnyüért ...
  Kár, hogy berakták a kis F1 kocsikat, amivel a WG kinyírta tulajdonképpen a tier VI+ ágat light szempontjából az esetek többségében. Egyes nagy nyílt pályákon esély sincs elérni a spot pozíciókat hagyományos tankokkal, mert nyilván oda mennek egy kört a kerekesekkel is. Ha meg vársz egy kicsit, hogy lásd, merre mennek, akkor pdig buktad a lehetöséget, hogy odamehetsz, ahová szerettél volna.
  Az sem tesz jót a használhatóságnak, hogy elég sokat van magasabb tier-ben mostanság a VIII-as szint, ahol a magasabb szintü könnyüek/versenyautók ellen (amikböl egyre többet láni) már nem annyira életképes.
  Én biztos nem veszem meg most sem. Igaz idén már költöttem egyszer a játékra, mert az AMX 40-emre a kacsás skin tetszett. Azt a 2 eurót beoszthatja a WG

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.