Jelenleg 343 vendég és nincs tag online

2020. június 9. 05:14

Battle Pass 2. szezon (06.11-09.08)

Írta:
(32 szavazat)
44 hozzászólás

Csütörtökön indul a Battle Pass 2. szezonja új Bounty felszerelésekkel, két új alap tankkal és 3D stílussal, legénységi tagokkal és egy csomó egyéb értékes jutalommal.

Általános áttekintés

A mechanika mit sem változik az első szezonhoz képest. Hogy elkezdjük utunkat a Battle Pass rendszerben, nincs más dolgunk, mint random csatákat játszani Tier VI-X-ben, a lehető legjobb formánkat hozni és ezáltal előrehaladási pontokat gyűjteni, melyek automatikusan növelik majd aktuális Battle Pass szintünket.

A megszerzett pontok száma a csatában elért XP helyezésünktől, valamint a használt tanktól függ. Mindegy hogy nyer vagy veszít a csapat, pontokat mindkét esetben gyűjthetünk:

XP helyezésünk Győztes csata Vesztes/döntetlen csata
Tier VI-X M48A5 Patton TVP T50/51 Tier VI-X M48A5 Patton TVP T50/51
TOP 3 7 10 8 5 8 6
TOP 10 5 5 6 3 3 4

Az előrehaladási rendszer egy fő és egy elit részből áll, ezek pedig rendre 45 és 100 szakaszra tagozódnak. A fő előrehaladási részben 50 pontot kell gyűjtenünk egy szintlépéshez és minden szintlépésnél jutalomban részesülünk majd. Fontos, hogy ha elértünk egy adott szintet, akkor azt már nem tudjuk elveszíteni utána.

Járművek pont korlátozásai

Minden tank rendelkezik egy pont limittel. Minél magasabb a tank szintje, annál több pontot szerezhetünk vele. Elérve ezt a limitet, játszhatunk továbbra is az adott tankkal, de nem szerezhetünk már vele több előrehaladási pontot.

Az eredeti hírben van egy kiszámolósdi ("SPECIFY A NUMBER OF VEHICLES FOR EACH TIER") arra vonatkozóan, hogy összesen hány pont gyűjthető össze annak tükrében, hogy hány különböző tankunk van az egyes tierekben.

Mikor kisajtoltunk minden pontot egy tankból, elismerésként extra pontokat is kapunk az alábbiak szerint:

Tier Pont limit Extra pont
VI 100 15
VII 250 20
VIII 400 25
IX 550 30
X 700 35
King Tiger (Captured) 700 25
M48A5 Patton/TVP T 50/51 1000 35

Minden a Battle Pass-hoz választható tank kapott egy speciális jelölőt a garázs szűrőjében és tanklistájába is. Ez megmutatja, hogy hány pontot értünk már el egy tankkal és hogy mennyit érhetünk el vele maximum.

Battle Pass alap járművek

Egy szezonban néhány tank megkapja a "Battle Pass alap jármű" státuszt. Ezekre a járművekre speciális pontszerzési szabályok vonatkoznak, konkrétan megemelt pont limittel rendelkeznek. A második szezonban is két ilyen tank lesz, az M48A Patton (Tier X) és a TVP T 50/51 (Tier X). Emellett az új szezonban ugyanilyen alap járműnek számít majd a King Tiger (Captured) VII-es prémium tank is, amivel ugyanannyi előrehaladási pontot szerezhetünk majd, mint egy X-es tankkal.

Beszéljünk a jutalmakról

A fő előrehaladási rendszer minden egyes szintjének elérésekor jutalomban részesülünk. Egy szakaszoknál ez a jutalom észrevehetően értékesebb lesz, mint általában. Az első szezonban a következőket kapjuk: prémium napok, kredit, Bounty felszerelés, kötvények, tervrajz töredékek, egyedi testreszabási elemek és sok egyéb más.

Meg kell említenünk a Bounty felszereléseket is, ami egy új speciális felszerelés és amiből ugyancsak két új típus érkezik. Paraméterei kredit segítségével a fejlesztett felszerelések szintjére húzhatóak, és ugyanúgy leszerelhetőek arannyal, mint normál társaik. Az második szezonban a Bounty optikát (20-as szint) és Bounty stabilizátort (30-as szint) szerezhetjük meg.

Azonban a legértékesebb jutalmakat a fő előrehaladás 45-ös szintjének elérésekor gyűjthetjük be:

 • Egy pompás 3D stílus a két BP alap jármű egyikéhez
 • Egy egyedi parancsnok, 6. érzékkel (mint 0. képzettség), javítással és ezermester skillekkel.

Hogy melyik tankot favorizáljuk és melyikhez kérjük a jutalmakat, a kliensben választhatjuk ki:

A szezon vége után:

 • A tank csapat, amelyik a szavazást nyeri, kap egy speciális 2x-es harci XP-s ismételhető küldetést minden Tier VI-X járművéhez a garázsban.
 • A második csapat ugyanezt kapja csak legénységi XP-vel.

Mindkét stílust szeretnéd? Nem probléma, elérhetővé válnak, miután teljesítettük a fő rendszer 45. szintjét és beszereztünk egy Fejlesztett Pass-t.

Elit előrehaladás

A móka nem ér véget a fő előrehaladás teljesítésével. A 45. szakasz elérése után elérhetővé válik az elit előrehaladás is, ami 100 szakaszt tartalmaz. A szintlépés itt ugyanúgy zajlik, mint a sima rendszerben, csak itt minden egyes szinthez több pont kell mint a előzőhöz.

Fejlesztett Pass

Minden szakasznál a jutalmak két szintje érhető el: alap és fejlesztett. Az alap jutalmak mindegyike begyűjthető ingyen a szezon teljesítésével, a fejlesztett jutalmakhoz azonban be kell szereznünk a Fejlesztett Pass-t.

Utoljára frissítve: 2020. június 9. 05:46
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Usul · 7 hónapja
  ez az m48 egy kalap szar...
  4 találatból 3 ammo rack....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Acélmedve · 7 hónapja
   Nem rossz masina egyébként, tornyozásra tökéletes.
   Lehet, hogy az rng szívat éppen, de én a helyedben adnék neki még esélyt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lucky man · 7 hónapja
  Nagyon klasszak,de tavaly azt ígérték hogy a csatakiosztást felülbírálják-újítják,hogy ne legyenek 15:0,14:1,13:2 végeredmények.Kár hogy csak ígérték ...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 7 hónapja
   Nem ígérték. Hol olvastál ilyet?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lucky man · 7 hónapja
    Tavaly itt az egyik cikkben mikor válaszolgattak a játékosok kérdéseire-feltevéseire.Megtudod keresni itt a wotinfón.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ríviai Geralt · 7 hónapja
   Egyébként nem is az a probléma hogy előfordul, hanem inkább a gyakorisága. Hozzáteszem a 15-4, 5, 6, 7, 8-as különbségű csaták sem jók - ezek mind egyoldalú, hatalmas fölényű különbségek. Bár statisztikával nem rukkolhatok elő, csak az érzéseimre tudok hagyatkozni, mégis megkockáztatom, a csaták döntő többsége nem szoros, gyors lefolyású, egyoldalú. Épp ezért amikor a játék zsinórban osztja a vereségeket, az élmény durván irritáló, toxikus tud lenni az ember hangulatára a játék szeretetétől és attól is függetlenül, hogy adott személy ezt hogyan tudja kezelni és feldolgozni. Ez a legnagyobb gond, ami véleményem szerint minden probléma felett áll.

   De hogy pozitív is legyen a hozzászólásomban, a battle pass-nak én is nagyon örülök. Remek húzás volt a WG-től.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lucky man · 7 hónapja
    Igen ez tetszik nekem is tényleg jó ötlet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kolumbusz · 7 hónapja
  Amit gyűjtöttünk évfordulós érméket elvertétek ,vagy érdemes gyűjteni tovább ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bitangocska · 7 hónapja
   A "booster"-ek egész jól jönnek. Persze azokat az utolsó 1-2 nap is be lehet húzni, ha addig tényleg nem jön meglepetésből pár megvehető tank vagy más hasznos dolog.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dobilaci · 7 hónapja
   Vettem par skin-t meg matricat. Erdemes lehet megvarni az event veget, hatha tesznek majd be ertelmesebb dolgot (nem hiszem), szerencsere a regebben berakott cuccok is elerhetoek maradnak, igy nem maradsz le semmirol ha kivarsz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kakumix · 7 hónapja
   Később talán tesznek be értelmes vagy legalább jól kinéző dolgokat az érmékért. Én még várok. Úgy tűnik semmiről nem marad le aki vár, mert most a második szezonban is lehet vásárolni az elsőben betett cicomákból és talán a későbbiekben is marad a lehetőség.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Robo0720 · 7 hónapja
    Nem tudom, ezek az érmékért vehető skinek meg matricák eléggé gagyik szerintem. Balalajkás smink, meg elfes matrica stb. World of Tank óvoda edition.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Robo0720 · 7 hónapja
     *skin, nem smink
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dobilaci · 7 hónapja
  Kifejezetten tetszenek az uj skinek, a kotvenyek is jol fognak jonni, meg a fejlesztett felszerelesek is.

  Nekem valamiert a Skoda skinje tetszik jobban.


  Egyedul azt nem tudom a csehszlovak noi parancsnokkal mit fogok kezdeni, 5 skilles legenysegem van a 9-es es 10-es skodaban is, a tobbi meg nem erdekel arrol az agrol. Jo lenne ha legalabb nemzetiseget lehetne valtoztatni (akar aranyert is), mert igy csak lesz egy felesleges legenysegi tagom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 7 hónapja
   Elég jól lehet kötvényt farmolni vele, kb 3-4 ezret szereztem eddig.
   Kicsit sajnálom, hogy későn kezdtem el, és még csak az 6x (valahanyadik) szinten vagyok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Colonel_Fox1984 · 7 hónapja
  Szuper! Ha meglesz a 3D skin a TVP 50/51-re, már mezőgazdasági munkákat is tudok vele végezni. Ez biztos plusz krediteket hoz majd, vagy esetleg az így learatott terményeket utána felhasználhatom Farmville-ben! Új játékmechanika? Big respect WG! ..............Ja nem. Parasztvakítás, de ez még hányingerkeltő is. Nem gondoltam h az arany Type 59 után lesz nagyobb ratyiság. Hát tessék. Szerintem ez úgy nézhetett ki, hogy a dizájnerek buliztak, ment a porszívózás, vodkázás és vonaglottak a djevuskák. Egyszer csak az egyik megszólal: Te Sergej, hang vagy medium tankból Mad Max traktort csinálni! Erre Sergej: Fogd meg a Kalatsnikovom!


  Na megyek és iszom egy kevertet a vegyesbolt előtt.

  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Silean2
   • Kiképző
   · 7 hónapja
   Igaz! Mennyire gázak ezek a skinek. Remélem mihamarabb feladja ezt az irányt a wg és visszatér a 279e és Chieftain szintű tankok gyártásához.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 7 hónapja
   És mi van a skinen kívül a többi jutalommal? És amúgy a ski mit fáj neked ennyire?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Colonel_Fox1984 · 7 hónapja
    Csak a TVP skin fáj. Az előző skinek, a Superconquer-re és a 277-re tetszettek. Ez a Patton skin sem rossz, bár a szörfdeszka az oldalán nem éppen történelmi.. Az "Apokalipszis most" című film jutott eszembe róla..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 7 hónapja
   Colonel Fox "out of order"
   Ne fájjon már, ha akarod felteszed ha akarod nem. Ártani nem árt.

   Amúgy szerintem ebből a battle passból lesz még valami, csak egyenlőre "finoman" próbálgatják mit szólnak az emberek hozzá.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Colonel_Fox1984 · 7 hónapja
    Persze. Nem erőszak a disznótor és majd lesz másik szezon és másik skin. Engem amúgy is a köztes jutalmak érdekelnek inkább. A TVP-re meg feldobtam egy oldschool festést és annyi.
    Amúgy szerintem is fejlődhet még ez a battle pass. Kicsit bátrabban kéne dobálnia a boostokat és az elit előrehaladásnál fokozatosan nőhetne a megszerezhető kötvények mennyisége, de ez csak saját meglátás.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   miszterq · 7 hónapja
   Létezik ilyen eke harckocsira, az aknák kifordítására találták ki.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  K6000 · 7 hónapja
  A két 3D stílus szerintem gáz. A TVP T 50/51 kifejezetten ronda az a két előre kiálló vasdarab gyakorlatilag értelmezhetetlen, (nem a hitbox része) mindig bele fog érni a textúrába.
  Az M48A Patton kinézete az elmúlt években sokat változott, és a sima M48 verziót is szerettem (klasszikus parancsnoki toronnyal) de a mostani M48A (ami valójában M48A5) határozottan tetszik. Sajnos az új patton 3d stílus visszatér a 10 évvel régebbi M48A4 dizájnhoz ami így feltupírozva sem feledteti hogy ez így már nem az M48A5 verzió…
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 7 hónapja
  A legénység, meg csak az adott nemzetben hazálhatóak és csak parancsnoknak. Szóval, ha valkinek megvan a TVP 5 skilles legénységgel nem megy semmire TVP-be való karakterrel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Judged · 7 hónapja
  Ez az, vègre egy olyan mòd ami megoldást kínál a randomban sorozatosan tapasztalhatò 1-15,15-3 vègeredmènyű 5 perces csatákra!
  Ja mègsem, csak egy újabb fing-reszelès, amièrt cserèbe löknek egy kis apròt. Kösz, de nem!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Puma_81 · 7 hónapja
   A játékmenet alapból is felgyorsult a gyorsabb tankok által, de a játékosok nagy része is csak gyorsan leakarja tudni a csatát, hogy ugorhasson a következőbe, hogy meglegyen a tankrewrds token, a batle pass pont, a napi szorzó stb...ezek persze nem kötelező szempontok, de mégis késztető hatásuk van...magamon ia tapasztalom.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.