Jelenleg 437 vendég és 14 tag online

2014. április 10. 15:58

Jelszóváltoztatás (300 aranyért)

Írta:
Értékelés:
(21 szavazat)
50 hozzászólás

Rendkívül súlyos hibát találtak a héten a Google és a finn Codenomicon cég biztonsági szakemberei az OpenSSL nevű titkosítási technológiában, amelyet széles körben alkalmaznak a webes szolgáltatások használatának védelmére. Előbbiek miatt javasolt a WoT jelszavatok megváltoztatása is (link), amit most a Wargaming ismét 300 arannyal jutalmaz (1x).

Utoljára frissítve: 2014. április 10. 16:03
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  chemist1987 · 5 éve
  zenege83

  Nekem is ugyanez volt a gondom, ezért irtam a Supportnak egy levelet a problémámmal és naivan azt gondoltam hogy majd pikk-pakk törlik a régi számomat. Ám nem igy történt, ugyanis egy tartalmas két napos levelezés vette kezdetét a support és közöttem. Kérték először az általános adatimat (név, fiók létrehozásának dátuma stb.), ezután követeltek tőlem egy sreenshotot a banki tranzakcióimról, de ez is kötött volt a régi számomhoz tehét nem tudtam megcsinálni, azután kérték hogy emlitsek meg néhány dátumot amikor bónuszkódokat használtam fel, erre se tudtam pontos választ adni, és végül, mivel valószinűleg rám untak, "kivételt" tettek az én esetemben és törölték a régi számomat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zeneger83 · 5 éve
  Sziasztok!Nem tudom megváltoztatni a jelszót mert kb. 1 éve más a tel.számom és nincsen már meg a régi kártyám és az aktivációs kódot sem Írtam fel anno sehova . Ilyenkor mit tehetek?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  jaffamano · 5 éve
  kedves tapuah én nemharagszom csak az boszant,hogy nemtudok teni elene semit és az emberek rögtön elitélnek..gyerek korom otta ez megy..ideges azért voltam mert megszivatam magam a lecserélt telefonszámal és,hogy nem emlékesztem,hogy a kártyára küldöt kodot kell beírni..és ezért tejesen mást írogatam be..és utána még én marha véletlen ujat is kértem kodot egy ojan telefon számra ami nemlétezik.. na etöl voltam ideges..és igen az egyik bajom a Diszlexia..ami nekem az írásban nyilvánulmeg olvasni még tudok..:D a másik ,hogy nemcsak hibás az írásom hanem a karakterek megformázása sem megy tolal vagy ceruzával ergo rajzolni sem tudok..és emait a 2 hiba miat ami melé még a tejesen máshogy gondolkodás is párosou ami aban nyilvánulmeg ,hogy tejesen máshogy is gondolkodom amig egy átlag ember azt monyga ez igy jo én órákig gondolkodom rajta,hogy az ugy van e vagyis lasab az agyam felfogo képesége lasaban kapcsolok és lasaban fogom fell mit is mondanak.. nemvagyok hüje vagy tanulatlan csak sokal nehezeben értek meg bizonyos dolgokat mint egy átlag ember ez sokszor persze ez az évek allat változot és már nem ojan lasu a gondolkodásom mint volt de még mindég vanak dolgok amiket nemértek meg rendesen.. iletve nembiztos,hogy egyet értek vele..tehát még mindég vanak dolgok amiket nehezeben értem meg ergo máshogy kell elmagyarázni mert a figyelmem párosul emelet még a türelmetlenségel a nem oda figyelésel mivel bele fáratam már aba amit gyerekoromban a logopédusok meg a nyelvtan tanárok a fejembe sujkoltak..évekig..hidel kibaszot fáraszto volt..mindig én voltam a különc..és sajnos sok ember a külsöségekre ad és rögtön elitéli a másik embert csak azért mert valamit nemtud rendesen megcsinálni ami másnak természetes.. ráadásul amikor ideges vagyok mint tegnap emiat a kod izé miat még nehezeben iletve még olvashatatlanabul írok.:) hát ez van nemvéletlen kesztem a levelem ,hogy bocs de ronda lesz az írásom.:) a sok szar melet ami a bajom hálistenek a stratégiai érzékem az valamivel job az átlagnál igy rengeteg játékal például joban tudok jácani de enyi az egész kiegyensujozása a meglévö problémámnak. ezvan.:)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Stonehouse · 5 éve
  Azonnal meg is kaptam a 300 goldot,semmi gond nem volt a jelszóváltással.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MrOli · 5 éve
  Belépéskor nekem is már ott volt a játékban. Tetszenek ezek az akciók, csak az nem, hogy néha játszhatatlan a játék. Ezzel is kezdhetnének mér vmit.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BAGETT · 5 éve
  Gondolom ez valami diszlexia-szerű lesz Péter. Nem gond, ha csak nem akarsz író, költő vagy nyelvtantanár lenni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tapuah · 5 éve
  Kedves Péter! Bocsánat a hangnemért, amivel megsértettelek. Teljesen igazad van, nem tudhatja senki, hogy kinek milyen baja lehet, vagy hogy miért csinálja azt, amit a világhálón, mert mindenki "láthatatlan". Ha igaz, vagy hamis, amit írtál, teljesen mindegy, mert mindenféleképpen örülök, mert rávilágítottál arra, hogy másokat kigúnyolni is ugyanolyan hülyeség, főleg, hogy a kérdésedre még csak nem is válaszoltam. (mert nekem sikerül elsőre a jelszóváltás...) Szóval bocsánat a "kioktatásért" és remélem sikerül neked is aktiválnod a 300 aranyat!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov · 5 éve
  MEgcsináltam, a jelszóváltást, de semmi üzenetet nem kaptam belépéskor a plusz 300 goldról. Nektek, akik megkaptátok volt valamiféle üzenet? Nem emlékszem pontosan a gold egyenlegemre, és nem tudom, megkaptam e

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.