Jelenleg 207 vendég és nincs tag online

2020. április 10. 07:22

Prémium ajánlatok: Centurion Mk. 5/1 RAAC, E 75 TS, T-44-100

Írta:
(11 szavazat)
21 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2020. április 10. 07:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bmilan_NIL · 1 éve
  Nem rossz tank az 5/1 és ára sem vészes. Azt tapasztaltam kifejezetten erös a páncélja, lowert tiert simán pattintasz, de még tier 8at is lehet vele, toronyról ne is beszéljünk.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 1 éve
  Helo! Nekem a black marketből anno sikerült vennem Caernarvon Action X et. Elég jól gyorsul, pontos és tud pattintani. Most amin gondolkoztam a francia m4 rev / t54 proto / azért hogy a küldetéseket tudjam csinálni és hogy közben jöjjön be pénz is..( + a női legénység miatt.) Progettót nem tudom hogy árulnak e majd.. Medium tanknak azt nagyon szeretném magaménak tudni.. :...) Viszont a mostani felhozatalból a Centurion 5/1 hogy muzsikál? Árban és statban elég jó. Van olyan aki használja? Megérné? Heavy nem érkel mert van T34 em, patriotom, és az Ax.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 1 éve
   Szia, gondolataidra tapasztalatokon alapuló véleményemet küldöm neked:

   Francia M4 rev/orosz t54 proto - merőben más a két tank adottságokban, de a t54 pro sokkal játszhatóbb. A kérdéseddel kapcsolatban bátorkodom még idesorolni neked a kiváló t44/100-at is. Ami t54 pro-val szemben némi páncélzatot áldoz fel jobb mobilitásért, és egy nagyon kicsivel jobb ágyúkarakterisztikáért - akárhogy is, a t54 pro és a t44/100 is remek tank és választás. Nem állítom, hogy rossz tank az M4 rev, de számomra egyértelműen esélytelen lenne ebben a választásban: az orosz közepesek igazi klasszikusok, és minden szinten megállják a helyüket, legyen az felderítés, közelharc, támogatás, helyváltoztatás vagy bármi.

   Progettót jól gondolod, ha szereted ezt a játékot és vásárolni akarsz jó tankot, akkor az egyik legjobbat kapod a pénzedért. Ehhez többet nem is fűznék hozzá.

   A Centurion 5/1 egy nagyon erős közepes tank, ha jól használod. A legerősebb 8-as nem táras prémium medek egyike. A Caernarvonnal lentebb nem fair összehasonlítani, mivel ez nem egy nehéz tank, és bár hiába hasonlóak az ágyúik, a Caernarvon legtöbb esetben közelharcban játszik, mint dpm és tornyozós nehéz tank. Ezzel szemben a Centurion 5/1 nehézként a kiváló tornya ellenére sem állja meg a helyét. A tornyozós helyzeteket leszámítva sokkal több az olyan helyzet, amikor távolabbról kell lőni vele és nagy általánosságban több a gyorsabban mozgó ellenfele is, ezentúl több támogatós, helyváltoztatásos, felderítéses játékot is igényel; tehát nyilvánvaló, hogy a szintén kiváló ágyúja ellenére nem tudja felvenni a harcot a Caernarvonnal ezen a területen, ahogy a Caernarvon sem tudja vele más területeken. A közepes tankokkal lett volna korrekt összehasonlítani, mint pl. FV4202, Primo stb. Közepes tankokkal összehasonlítva sokkal korrektebb képet kapunk és ki merem jelenteni amivel kezdtem ezt a bekezdést, az egyik legerősebb nem táras közepes prémium tank, tornyozásra kiváló, az ágyúja nagyon jó, nem gyors de nem is lassú, és jók az esélyei 1vs1 szituációkban is: csak ajánlani tudom neked.

   Nehéz tankoknál esetleg mégis bátorkodom javasolni neked egy olyat is, ami kimondottan klasszikus frontharcos erős páncéllal és alfával egyszerre. De te pénzed, te játékod és ezt tiszteletben és szem előtt tartva a jó szándékom vezérel.


   Üdv!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ravenholm · 1 éve
    Szia! Köszönöm a válaszod. Ma vettem egy t92 est a light küldik miatt + cent 5/1 et. Van t34B, Patriot, Caerna AX. Szeretem kinozni magam a t34 el Viszont a Caernarvon t tartom a 3 közül a leg leg topposabbnak. Ez volt az oka annak hogy a cent 5/1 et kuponnal elintéztem ma. Nehéz tankból mi az szerinted ami megéri az árát?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 1 éve
     Idén volt az Object252U avagy Defender, a testvérem kuponnal 10 ezerért hozzájutott az unszolásomra és rájött hogy igazam van. Mondhat bárki bármit, még mindig nagyon jó tank és megéri várni rá. Arra azért fel kell készülni, hogy az ágyúja nem igazán pontos, de ez közelharcban keveset számít, márpedig abban a legjobb.

     Hasonló kicsit az 50TP PRO de az ágyúja kevésbé erős átütésben és a hasi lemeze is jóval gyengébb, cserébe jobb csőlehajlással és nagyobb pontossággal. A Defendert egyértelműen erősebbnek tartom.

     Chrysler K, bár nem olyan nagyot üt, mégis brutálisan jó első vonalas tank azoknak, akiket nem zavar, hogy prémium lövedéket igényel. A páncélzata az egyik legjobb, ha nem a legjobb, és bár igaz, nem a gyengébb játékosok táborát erősítem, a folyamatos prémium lövedék használatával is vastagon pozitívban zárom a csatákat. Külön előnye, hogy a torony szinte átüthetetlen, és a kupolához is nagyobb átütés kell, amit eltalálni se könnyű, ráadásul az se mindegy melyik részén éri ez a találat - nagy részét kritikus találat 0 sebzéssel megeszi. A non plus ultra az, hogy az összes legénység a toronyban van. Ja és nehéz tankhoz képest kimagaslóan jó a célzásideje és nagyon pontos is, ráadásul jól halad és fordulékony is. Gyakorlatilag keresztbe megeszek vele 8-ban szinte minden ellenfelet. 6-7. szintet ha bedobja inkább hagyjuk...

     Löwe - igazi klasszikus nehéz tank és sokak szerint a német prémium nehézben ez a király, bár ennek sem annyira nagy a sebzése.

     Ajánlani tudom még páncélban kicsivel gyengébb, de táras IS3A-t,valamint a páncélban valamivel jobb Object 703v2 tankot azaz a prémium dupla ágyúst.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Balista1 · 1 éve
   Caernarvon AX vs Centurion 5/1. Megvan mindkettő. Ha összehasonlítod a két tank adataitt azok döntően azonosak, illetve kiegyenlítettek. Használatban azonban a Caernarvon nagyságrendekkel jobb tank. Csak feltételezem, hogy ennek oka olyan rejtett paraméterekben rejlik, melyek számunkra imeretlenek. Például: a két tank ágyújának hiába azonos az átütése, átlag sebzése, a Centurionnál bőven fogod hallgati a "You dont penetrate the amor"szöveget, míg a Cérnánál ilyen nemigen fordul elő. Ez egy idő után örjítő tud lenni, hiszen a lövés pozíciót mindkét esetben elötte kidolgoztad.. Hiába van némi mobilitás előnye a Centúrionnak, a Carnarvon AX egyszerűen jobb, jobban játszható tank. Nekem a Centu volt meg előbb. Fordítva a Cérna mellé nem venném meg.
   Persze mindennek megvan a maga fun klubbja, de elég, ha megnézed randomban milyen gyakran találkozol valamelyikkel. Magasan vezet a Caernarvon. Nem ok nélkül. A Centuriont az is ritkán veszi elő, akinek megvan.
   A T54 protót én nagyon szerettem, korábban kapott egy kis bufot, de rég játszottam vele, nem tudom hogy állja meg a helyét a mai meta-ban.
   A Revo mint francia, sajátos tankismeretet kíván, különben könnyen lehet csalódás a vége. Én fun célra használom, mert az ágyúja okán nagyon szórakoztató tud lenni.
   A T-44-100 minden szenpontból jó választás. Veri a sima T44-et.
   Az E75 TS- nek nem sok köze van a fejlesztési fán lévö E 75höz. Itt az utóbbi a jobb.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 1 éve
    A Caernarvont úgy gondolom nem fair összehasonlítani a Centurion 5/1-gyel. Az egyetlen közös pontjuk valóban az, hogy hasonló az ágyújuk és mindkettő tornyos, de ez nagyon kevés a valós képhez. A Caernarvon AX egy ütőképes nehéz tank leginkább közelharcra és a lövéseinek elég nagy része is közeli jól látható célpontokra történik meg emiatt. A Centurion közepes tank, amely a valamivel lassabb töltési időért és alacsonyabb életerőért cserébe közepes tankhoz illő pozitív tulajdonságokat kapott. Ebből következik, hogy merőben másként kell vele játszani, és ezt nem csupán a kettejük ágyújának viszonylata határozza meg. Nem mellékesen ha a Centurion 5/1 kapna egy olyan töltési időt, mint az AX, akkor közepes tankként ledarálna a szintjén minden közepest és könnyűt anélkül, hogy nekik esélyük lenne ellene. Ami azt illeti, így is elég sok párharcot nyerek meg vele.

    Azt elfogadom, hogy ha neked nem igazán jön be, de korrektebb összehasonlítási alap az, ha közepes tank szerepkörhöz más közepes tankokat veszünk oda.

    Nekem is megvan mindkettő tank, és aktívan használom is őket. A Centurion 5/1 egy nagyon jól használható és játszható közepes tank. A Caernarvon AX szintén egy nagyon jól használható és játszható nehéz tank. Egyik sem jobb a másiknál. Azonban ahogy a te véleményed, az enyém is szubjektív e tekintetben.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ragnar95 · 1 éve
    "A Centuriont az is ritkán veszi elő, akinek megvan." Ez nem igaz. Nekem is megvan, sőt van mellette egy rakás 8-as prémiumom és mégis csak a centurionnal szoktam játszani,ha pénzt akarok farmolni.. konkrétan a leghasználhatóbb 8-as med, minden pályán ki lehet használni a mobilitását és a kemény tornyát.. 1 dolog róható fel a centurionnak, mégpedig a limitált végsebessége
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lingszilard · 1 éve
   Szerintem nagyon jó a Centi, nekem megvan. Mobilis, jó a páncélja, és kiváló az ágyúja.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vdavid160991 · 1 éve
   Szia! A centiről nem sokat tudok max a sima tech treesről de én azt jónak találom.... De megvan a t44 100 és az nagyon jó! Tudom ajánlani. papíron jobb a centi de érzésre meg se közelíti.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ravenholm · 1 éve
    De jobb annyival vajon mint a különbség az árban? A cent 8600ft kb a t44 100 meg 14000ft.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     nemo510 · 1 éve
     Messze nem jobb annyival,inkább a kereslet miatt van ilyen árkülönbség.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     vdavid160991 · 1 éve
     Hát ez az amit csak most néztem... Brutális mekkora árban a különbség. De ha tankrewardsból van kuponod úgy már esetleg megérné
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsikatoma · 1 éve
  Üdv. Megtudná valaki mondani, hogy az E75 TS miyen a löwéhez képpes. Löwe meg van nekem és az egyik kedvenc tankom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Lidercnyomas · 1 éve
   Köszönöm szépen a válaszokat, értettem! Sajna,a Pz4 Schmallturm-ot is kedvelem...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lingszilard · 1 éve
   Nekem megvan mind a kettő és szerintem egyértelműen a Löwe a jobb. Az egyetlen dolog, amit talán cserélnék az az ágyú. Az E75 TS nagyobbat sebez, gyorsabban tölt és rövidebb a célzási ideje, igaz kisebb átütés mellett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Lidercnyomas · 1 éve
   Az E75-höz - a nevén kívül - van valami köze? Az E75 meg az én egyikk kedvencem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 1 éve
    Az E75-höz csak elnevezésben van köze, játékstílusban semmi. A klasszikus 9-es E75 még a mostani metában is félelmetes és brutális frontharcos, persze értő kezekben - nyilván gyatra irányítással minden tank pillanat alatt elpusztul.

    Az E75TS szemmel láthatóan merőben más játékstílust igényel. Klasszikus E75-ként használva instant garázs... sokkal könnyebb átütni, viszont van sok más előnye. Nincs meg nekem, de ellenfélként találkoztam vele, érdemes odafigyelni rá, veszélyesnek tartom.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUN_Sector · 1 éve
    Úgy képzeld el, mint egy tier 8-as pz4 schmallturmot. Gyenge test, erős torony, 250-300 méterről a többi nyolcas nehezen üti be. Remek csőlehajlás, pontos, jò átütés. Jò töltésidő, kellemes sebzés. Ráadásul nehéz, mégis mobilis, de lomhán fordul.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     lingszilard · 1 éve
     Korrekt leírás, valóban ilyen. Nem rossz, de a Löwét még egyelőre egyik új német prémium 8-as sem küldi nyugdíjba.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bazsikatoma · 1 éve
      Köszönöm a válaszokat.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.