Jelenleg 349 vendég és 3 tag online

2020. április 9. 09:35

Szerezd meg a Master of Orion-t ingyen!

Írta:
(27 szavazat)
52 hozzászólás

Most ingyen megkapja bárki a Wargaming által fejlesztett Single player Sci-Fi RTS (4X stratégiai) játékát, aki teljesít néhány egyszerű WOT küldetést április 23-ig, majd unlockolja a Master of Orion-t a Game Centerben (a játék most 23€ a Steamen). Ha ezt megtettétek, utána már bármikor letölthetitek a játékot ingyen a Game Centerből (tehát "örökre" a Tiétek marad). Íme a küldetések:

Küldetések

Utoljára frissítve: 2020. április 9. 10:43
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  habozozseni · 1 éve
  Sajnos "csak" másolata a réginek. A 2. rész még izgalmas volt a maga idejében, de ez ma már kevés. Főleg ha olyan "konkurenseket", mint a Stellaris. Kipróbáltam és nem kötött le, ugyanazok a mozzanatok mint 20 éve, egyedül a csata az ami tetszett. Ha tíz éve jelent volna meg még játszanák is vele....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 1 éve
  A MOO 1-2-3 al játszottam sokat. Mindegyik igazán pompás volt! Egy-egy használható ötletre lehetett alapozni a győzelmet. Az akkori játékokhoz képest meglepően rugalmas és sokrétű volt. Emlékszem, talán a kettesben szerkesztettem kamikaze flottákat. A stratégiám azon alapult, hogy egy-egy iparilag fejlett világ kiépítése rengeteg időt és kreditet emésztett fel. Én nem sok mindent csiszolgattam a hajóhadamon. Egyedül a fregattokat fejlesztettem ki, a maximum hajtóművel és valami bestiális antianyag bombával. Az ellenfél sokszor messze felülmúlt flottában és ipari termelésben. Minden nagyobb világához küldözgettem 4-5 darabot ezekből a fregattokból. A taktikai csatában az kezdett, akinek gyorsabb volt a hajója. Nem tettem mást, mint előre a bolygóhoz és visszabombáztam a kőkorszakba. Utána persze a brutális bolygóvédő flotta egy kör alatt annihilálta a fregattjaimat. Mig az ellenfél szisztematikusan haladva foglalta el a világaimat, elvesztette 6-8 igen gazdag planéta ipari termelését. Hamarosan nem tudta fenntartani az armadáját sem.. Talán a hármasban volt, hogy írták a fórumon, hogy jelentkezzen aki 5000 pont felett teljesített benne. Én akkor tartottam talán 18.000 pontnál egy olyan szerkesztett klakon fajjal, aminek csak negatív tulajdonságai voltak, leszámítva a szaporodó képességét. Így persze ultranehéz fokozatnak vette a program és rengeteg pontszámot ért. Mondjuk le is daráltam mindenkit. hahh! Mikor az emberekkel játszva a parlament nem egyezett bele, hogy likvidáljam a megszállt bolygók idegen lakosságát.. én szerveztem nekik áttelepítési programot, valami minimálisan lakható jégtekére. Pár milliárd bulrathi, klakon és alkari nem igazán húzta ott sokáig.. ..a bolygóikra meg humánokat telepítettem természetesen, mert a saját lakosság több pontot ért (jó! nem csak ezért).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector · 1 éve
  Nekem gond nélkül fut. Ebben legalább szerencsém van Az eredeti második rész is itt lapul mellettem lemezen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RockyRuciano · 1 éve
  Na, 3 hírem van azoknak, akik kitartanak és még próbálják elérni a MoO-t:
  - az angol WoT-fórumon a WG emberei tegnap délután nyilatkoztak meg utoljára a témában, ahol reménykedtek, hogy a frissítés mindent megold, amúgy meg átirányítanak a MoO-hoz.
  - a MoO-nál frissen-fiatalon létrehoztak egy külön topikot a témának https://eu.wargaming.net/support/en/products/moo/article/32652/
  állítólag többeknek segített a linken megadott lépések lekövetése - én sajnos nem tartozom a szerencsés oldalhoz, de remélem vannak nálam szerencsésebbek
  - a MoO-nál még a link felfedezése előtt létrehoztam egy hibajegyet - az épp mostani fordulóban odáig jutottunk el, hogy installáljam még 1* (immár 5*) és küldjem újra az újabb DxDiag reportot meg output_log.txt file-t. Szerintem lövésük nincs arról, hogy miként oldják meg.
  Őszintén, a WG-nek különös tehetsége van ahhoz, hogy a mézet is megkeserítse.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 1 éve
   Beindult a MoO
   Kicsit-nagyon furcsa körülmények között, de apróságokon nem akadok fel...
   Lényeg az, hogy a nyuszi meghozta
   Este kipróbálom, remélem hozza a kb. 15 éves nosztalgikus emlékeim szintjét.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FateR2D2 · 1 éve
  Nagyon szívesen kipróbálnám, de még mindig nem indul el, csak a korábban említett üres képernyőt látom. Már letöltöttem 4x a játékot, directv-et is, de nem oldódott meg a gond. esetleg valami ötlet?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _tothjanos_ · 1 éve
  Én kis naiv azt hittem, hogy a BSGO után maradt űrt akarták betömni ezzel a játékkal....hát nem!

  Egy ultra gagyi, bugboglya!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maraggyotthon · 1 éve
   Túl nagyon az elvárásaid. Ingyen lónak ne nézd a fogát. Nem adták volna ajándékba, ha működne. Ha a wotot nem tudták 9 év alatt működőre megcsinálni, akkor mit vársz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 1 éve
   És miből gondoltad, hogy egy harci űrszimulátort egy köralapú építgetős űrstratégiával akartak helyettesíteni? A bugboglya meg nem igaz, de nem óhajtok vitát nyitni róla. Ne játsz vele, nem neked való, de legalább ne is terjessz valótlanságokat! Aki szereti az ilyen játékokat, annak kellemes időtöltés tud lenni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 1 éve
    Anno az X wing Fighterrel egész jól elvoltam...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _tothjanos_ · 1 éve
    Megbocsáss, hogy mertem valamit gondolni, feltételezni, stb....TE szokás szerint megint mindent IS jobban akarsz tudni! Ahhoz még nőnöd kell, hogy meghatározd én mire gondolok vagy gondolhatok! Érdekes másoknak is bugos, szar, stb., a potenciális felhasználónak gyakorlatilag használhatatlan, de te már kinyilatkoztatod, hogy valótlanságokat terjesztek! Természetesen TE a valótlanságban IS szakértő vagy. Szar lehet neked, hogy mindenhez IS kell értened.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 1 éve
     És minek támadsz? Feltettem egy kérdést. Persze személyeskedni azt tudsz, de arra válaszolni nem! Összehasonlítasz két teljesen más dolgot, majd lefikázaod az egyiket, mert nem olyan mint a másik? Szerinted ennek van értelme? Úgy tűnik számodra ez egy teljesen korrekt dolog. Számomra meg nem az! Sajnálom!

     Jó a műsértődés is. Azt gondolsz amit akarsz. Más meg azt reagál rá amit ő akar. Vagy másnak aztán tilos reagálni? Mert neked valami alapjogod bármiről IS bármit IS megszakérteni, mindenféle tudás nélkül IS, amit szentírásként kell tekinteni? Akkor is, ha hibás az összehasonlításod? Meg akkor is, ha a hozzászólásodból süt, hogy fogalmad sincs miről beszélesz? Persze, jogod van. Másnak meg joga van erre reagálni akkor is, ha ez zavar téged. Sajnálom!

     A régi Master of Orionnal soha nem játszottál, halvány fogalmad sincs miről beszélsz! De azért neked áll feljebb! Gratulálok!

     Fárasztasz!....... kettőn közül nem nekem kellen felnőni, hanem neked!.....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     HUN_Sector · 1 éve
     Szerintem te nem ismered a klasszikus Master of Orion: Battle at Antares játékot, ami újra lett designolva ebben a programban. Az eredeti is ilyen volt, hatalmas fan base-el. Milliòk imádják azért, hogy ilyen, amilyen. Egy sandbox stratégia, 4X, mindenféle sztori nélkül. Ez erről szòl.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Bhalangir
      • Moderátor
      · 1 éve
      Fogalma sincs miről beszél....ő önérzetes, meg véleménye van...olyan mint a Hofi vicc: " Papírja van, ceruzája van, feljelent! Ez a kettő elég hozzá". Neki gépe van, netje van, ez a kettő bőven elég bármiről IS véleményt alkotni. Más nem kell neki hozzá.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       _tothjanos_ · 1 éve
       Légyszives vegyél visszább.

       Én a saját bőrömön, életemen tapasztaltam meg az általad oly poénosnak szánt retkes besúgó Hofi idézetet! Úgy hogy kategorikusan kikérem magamnak még az összehasonlítást is!!! Megkockáztatom, hogy neked fingod nincs róla, hogy miről beszélsz amikor ezt a szarkupac Hofit idézed nekem?!
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Bhalangir
        • Moderátor
        · 1 éve
        Én vegyek vissza? Te ásod egyre mélyebbre magad!

        Szóval Te éltél abban a korban és saját bőrödön tapasztaltad meg, hogyan hurcolnak meg embereket, családokat, minden alap nélkül, csak azért, mert valakinek szúrta a szemét az illető, majd ezt követően Te ugyanígy minden alap nélkül kritizálsz és minősítesz?

        Nem csak Te éltél ám abban a korban, más is. Sőt, volt, akik vagy maguktól, vagy a szüleiktől megtanulták, hogy ha valamit kritizálnak, akkor annak előtte legalább utánanéznek! Hogy az a kor sose jöhessen vissza többé!

        Te vagy az, aki itt midneféle alap nélkül fikázódik, feszültséget kelt és bomlaszt! Te kéred ki magadnak? Hiába éltél te abban a rendszerben, az egészből nem tanultál semmit....Pont ugyanazt csinálod. Hergelsz egy rajongói oldalon, csak mert van valamiféle frusztrációd a WG felé. Pontosan mint a Hofi viccben, papírod van, ceruzád van, ennyi elég is!

        De legyen neked! Visszaveszek, majd ha megtisztelsz azzal, hogy adsz érdemi választ!

        Mennyit játszottál az MoO,MoO2,MoO3-al? Ezekről beszélgetünk:
        https://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Orion
        https://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Orion_II:_Battle_at_Antares
        https://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Orion_III

        Hogyan függ ez össze a BSGO val? Ami meg ez:
        https://en.wikipedia.org/wiki/Battlestar_Galactica_Online

        Szóval egy 3D FPS Shooter MMO miben is összehasonlítható egy köralapú single player táblajáték stratégiával? Várom a válaszod!

        Mennyit játszottál ezzel a mostani játékkal és milyen bugokat találtál? Legalább 3-at sorolj fel légyszíves tételesen! Egy "bugboglyából" ez biztosan nem lesz nehéz!

        Hallgatlak!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         _tothjanos_ · 1 éve
         .
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Bhalangir
          • Moderátor
          · 1 éve
          Szerintem is!
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Omnipadmebumm · 1 éve
        Kedves Hero. Ha abban a korban éltél, akkor tudod jól, hogy nagyon kevés igaz hős volt (nem volt), mindenki próbált a maga módján lavírozni a politikai, társadalmi elvárások határán, és onnan, próbált sunyin hatni a józan észre(talán). A te bőröd, ezzel a hangnemmel, nem maradt volna meg máig , szabadon biztos nem. Nem tudom, hány éves vagy, nem tudom, milyen ember vagy, nem tudom voltál e katona, ha akkor esküdtél, mire esküdtél. Csak azt tudom, hogy olyan embert gyalázol, aki sok ember részére tette elviselhetőbbé, szebbé a mindennapokat, és már nem tudja megvédeni magát. Tudom, hogy frankó cucc ez a besúgózás hiszen bárkire rá lehet húzni. Én is haragudtam Vikidál-ra amikor kiderült, kb. egy napig, aztán rájöttem már nem számít, nem ismerhetem a helyzetét, a pillanatait. Viszont nekem rengeteg jó pillanatot adott. Mindezt úgy írom, hogy a Karafiáth családból származom, szerintem, elég sokat szopott a családunk emiatt a régi érában, de eszembe nem jutna bárkit, a régmúltból (na jó, de) nyilvánosan alázni, fiatalabbakat ezzel rendre utasítani, pont úgy, ami ellen ágálsz. Egy játék bevezetésétől, hogy tudsz három lépésben eljutni odáig, hogy te mekkora hős vagy, Hofi pedig .......... Szerintem, nagy tisztelettel, de Te vegyél vissza.

        Ui: A humor nem olyan rossz dolog ám, nélküle mondjuk szörnyű
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Slandyke · 1 éve
         "eszembe nem jutna bárkit, a régmúltból (na jó, de) nyilvánosan alázni"

         Akkor most ki dönti el, hogy melyik komcsit lehet szidni és melyiket nem? Te? Vagy azokat szabad alázni a régmúltból, aki nem volt komcsi? Kicsit összezavarodtam..
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Omnipadmebumm · 1 éve
          Nem döntök én el semmit, arra próbáltam célozni, hogy talán nem a wot info oldal, egy játék bevezetése céljából indított topic ja a legmegfelelőbb hely, hogy komcsikat köpködjünk. Régebben persze könnyebb volt, hiszen bármerre köptünk azt találtunk el, csak akkor valahogy nem volt ennyi nyálunk, ugye?
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Slandyke · 1 éve
           Egyetértünk. Igazából abban is, hogy Hofi valahol adott is. Tehetséges ember volt, még ha én nem is szeretem a humorát. És persze az vesse rá az első követ, aki nem ment volna, ha az elvtársak meghívják. Az biztos, hogy nem lehet egy lapon említeni (és akkor maradjunk a művészetek világában) az igazi véresszájú retkekkel mint Gobbi Hilda, vagy Major Tamás. De ez az egész tényleg nem való ide.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         _tothjanos_ · 1 éve
         Hofi pedig..., szerinted a nagy Hősöd hogyan vadászhatott, vedelhetett, zabálhatott együtt Cinegével, Aczéllal meg Kádárral Aligán, Karapancsán, Gyóta-pusztán ? És sajnos mindannyiuk között Hofi volt a legnagyobb gyökér. Jahh mert megrögzött reakciós "népellenség" volt!

         Vagy mégsem.


         Szerk.: Sehol nem írtam, hogy én hős lennék, vagy voltam, vagy akár leszek! ezt te álmodtad a megszólításba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Jött valami frissítés,majd kíváncsi leszek
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   piftuka2011 · 1 éve
   Nekem nem oldotta meg.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 1 éve
    Töröltem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  WGShit · 1 éve
  Napiszaron is megjelent a WoT! XD


  https://coub.com/view/12x7gq

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.