Jelenleg 442 vendég és nincs tag online

2020. április 2. 13:25

Lansen C | 7618 sebzés | 2548 XP | Steppes

Írta:
(35 szavazat)
31 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2020. április 2. 13:26
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 6 hónapja
  Ha már ilyen vitatott lett ez a csata, megnéztem én is. Alapvetően annak örülök, hogy delikvensünk megnyerte, voltak jó mozdulatai is, viszont azt én is néztem, hogy jó pár szituációban meglehetősen amatőr módon viselkedett. Mondom ezt úgy, hogy külső szemlélőként persze könnyű okosnak lenni, valószínűleg éles szituációban ezen hibák egy részét én is elkövettem volna. Viszont az is tény, hogy az RNG+szerencse párosa jelentősen segítette, és amíg ezek részét képezik a játéknak, ilyen csaták is lesznek.

  Ami az RNG-t illeti, persze, hogy nem jó ez a 25%, viszont, ha már van, és épp nekünk kedvez, persze, hogy jó az. Valószínűleg egy átlag vesztes csata lett volna ez is, ha nincs ilyen RNG-je a játékosunknak.

  Ami meg a szerencséjét illeti, fogalmazzunk úgy, hogy manapság az a csapat nyer, melyikben épp kevesebb a retardált. Az ellennél az utoljára maradt tankok közül egyik sem volt a helyzet magaslatán. Hősünk kicsit taktikusabban játszott volna, lehet, hamarabb megnyeri.

  Mindettől függetlenül szép kör volt, bár az elején nem mutogattam volna a tankom fenekét az ellen TD-vonalának.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 6 hónapja
  Nagyon jó kör. Na ilyeneket kell feltenni, mikor -2tirben teljesit szuperül a delikvens, s nem azokat mikor toptierként "meta" tankban hentel...
  Lehetne egy olyan sorozat h "helytállás -2tirben"
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AssistKing · 6 hónapja
   Érdekes, hogy máskor az RNG miatt sirtok az egész meccs arról szól, hogy RNG menti meg.
   A csata hemzsegett a hibáktól, teljesen random mozdulatoktól. És semmi tudatosság nem volt benne. Pl resetelni ennél hülyébben nem lehet menni, ha ketten capelnek. Ezt soha nem fogod tudni megcsinálni.
   Inkább nézem ahogy valaki meta tankkal tudatosan "hentel"
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Leopardusz · 5 hónapja
    Pedig ez az igazi, átlagos tankkal, tierhátrányban, ügyesnek lenni és győzni. Meta tankkal, goldlószarral, stathuszár hentel, az azért egy idő után már kiábránditó...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AssistKing · 5 hónapja
     Nálad aztán igen bekattant a "goldlószar" meg a stathuszár kifejezés.
     Halkan jegyzem meg emberünk a rossz berögződésből szét spammelte (próbálta) az is7 alsólemezét golddal. Vagy ilyenkor nem számít a gold? Csak ha a "stathuszár" lövi? Miközben nyugodtan lőhette volna a görgőt. Kb pont ő a példa arra a "gold ammo noob"-ra, akivel a problémátok van

     Bemásolom ide amit írtam pár kommenttel korábban. Légyszi próbálj meg érvelni ellene, releváns érvekekel (ahogy egy normális fórumon szokás). Ne valami "inkább nézem ezt, mint a köcsög goldhuszár statbuzit" böfögést írj majd válasznak.

     "Csata elején kihasználhatta volna a bokornál a + álcát, ezt csak egyszer tette meg.
     OBJ-ra elég hanyagul célzott
     Pershing elleni 1v1-et szépen oldotta meg
     IS7 ellen voltak szögek, ahol egy track + sebzést jobban megérte volna bepróbálni, mint spammelni az alsólemezt.
     IS7 elleni kerketőzéshez nem tudok mit hozzáfűzni, megmerem kockáztatni, hogy ez egy bot program volt, nem ember (is7-tel)
     CDC + is7 sem lövik el totál közelről (itt akár meg is halhatott volna)
     IS7 ismét bot
     Tigris 2 lepattan emberünkről (itt konkrétan meghalt volna)
     OBJ td afk-ol közben (ebből a szögből én egészen biztosan track + sebzésre mentem volna)
     Ezt követően emberünk köröz tanácstalanul sokat, nem találja a helyét. A soron végig le lehetett volna menni a lenti bokorsorig, ahol spot után bokor mögé tolatva szét lőhetett vonla mindenkit
     Végén még teljesen hülyén kiment a tigris 2 elé, aki szintén lepattant róla, ismét életben maradt.

     Szép sebzés, de ehhez iszonyú hülye ellenfelek, afk ellenfél, és RNG kellett.
     Korábbi videókkal pl. tvp, chiften nem tudnám egy lapon említeni. Sok esetben én nem igazán láttam, hogy mi a célja egy manőverrel, csak ment, aztán majd lesz valami."
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Leopardusz · 5 hónapja
      Egyszer emlitettem mind a goldlószart mind a stathuszárt, uh kicsit sztem tulreagálod ...


      Megismétlem, ez az igazi, átlagos tankkal, tierhátrányban, ügyesnek lenni és győzni, ennyi az egész. sokkal élőbb, emberibb, mind a stathuszárok szokásos eljárása, hátsó sorból más spotját lőni, a goldlószarral , mindig elsőre a biztos pontra célozva.

      Megismétlem a felhivásom is, ilyen sorozatot inditsatok, -2tirben való helytállás, sokkal tanulságosabb, élvezetesebb lenne , mégha stathuszár meccse lenne is...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 6 hónapja
  Ja ez mind szép és jó..., de tankelemzés mikor lesz?!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zics911 · 6 hónapja
  tegnap gondolkodtam, hogy felrakom egy köröm, amiben progival 12 lámatehenet lőttem ki. de inkább mégsem osztom meg, mert nem hiányzik a kakicunami a fejemre. miért? ezért: : 6-os tierben folyt a mészárlás, 8 killem volt oneshot low hp-s ellenfélből, full hp-n végeztem, nem sebeztem összesen 2000-et.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 6 hónapja
   Privátban egy linket szeretnék kérni, megnézném. Letöltés után persze orvul kirakatom Jacktorral (NEM ).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zics911 · 6 hónapja
    semmi extra látnivaló, azért is nem osztom. fisherman's, északi oldal, egyedül felmentem középre, saját lemmingtrain ment a nyugati deep-ben, ellenfél lemmingteam a városban, saját kempereink ény sarok. spottoltam végig és kilőttem a kis hp-s tankokat. kb. ennyi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 6 hónapja
  Az erő van ezzel..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 6 hónapja
  Nekem nagyon tetszett, izgalmas volt. Valóban az ellenfél játékosai nem voltak a helyzet magaslatán, az ellenfél már azt hitte, hogy megnyerte, ezért ment el kávézni az obj263. Ő low tierként kb. hibamentesen játszott, enélkül nem lehetett volna meg. A pershingnél is hogy elhúzza a lövésváltást a saját (hosszabb ideig tartó) töltési idejéig. Ahogy használja a kameranézeteket, a bokrokat. Nem kerestem rá a játékosra, mert felesleges, minden mozzanatában látszik, hogy tudja mit csinál. Nálam ez 5 csillag.

  Egy lexikális kérdésem lenne: Az ellennél van egy T44-100 (R). Tudom, hogy statban ugyanaz, mint a betű nélküli. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ezt hol lehet(ett) beszerezni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 6 hónapja
   Igazatok van.
   Egyszerűen elvitt magával a "one shot" helyzetből adódó izgalmas játék, hogy ezt is megúszta, meg azt is, ilyen meccseknél (sajátnál is) a torkomban dobog a szívem, ezért örültem neki, hogy összejött.
   Újra nézve valóban úgy van, ahogy írjátok, jó sok mák és kockázatos taktikai döntések. Ez utóbbiak egy részét magam is elkövettem volna, mert nem rendelkezem azzal a tudással, mint a nálam jobb képességűek (pl.: az "A" soros bokros részleg). Ma is tanultam valamit. Köszönöm.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 6 hónapja
   Én sem értek egyet azzal amit írtál.
   Azt éreztem egész csata alatt, hogy emberünknek fogalma sincs, hogy (tiktikai szempontból) mi történik a pályán. Kersete sokszor a helyét, de nem is igazán jött rá, hogy mi lenne a megoldás (pedig ezen a mapon lenne azért).
   IS7 ellen is teljesen vakon menekült. Mi van, ha az is7 megfordul mondjuk a szikláknál? Vagy a bokros részen máshonnan jön?
   Bázis védésnél pedig egyenesen katasztrófa volt, ahogy 2 capelő ellen ment. Ott van a "camp domb" ahonnan ki tudott volna nézni, vagy ahogy írták mások is az A soron végig, le a bokros részbe.
   Nem volt tudatos játék, lapot húzott 19-re, és bejött.

   RNG többször is életben tartotta. Ahogy AssistKing is megjegyezte, itt a legtöbb ember az RNG miatt sír. De valahogy ilyen körben mégsem zavarja őket. Fura ellentmondás.

   És akkor kellett még AFK tank is, meg egy bot (?) is7 is a csatába.

   Persze jó kör volt, de az, hogy hibátlan az nem igaz, sőt!
   A játékoson látszik, hogy nem a rossz kategóriába tartozik. 1v1 helyzetekben nagyjából felismeri, hogy mit kéne csinálni, bár ahogy Balázs, és AssistKing is írta, óriási ziccert hagyott ki amikor nem is7 görgőt lőtt, hanem berögzülten az alsó lemezt.
   Pershing ellen látszott azért, hogy van fogalma erről-arról.
   De én nem érzem azt, hogy súlya lenne a csatákban, viszont lehet belőle még OP játékos, az alapok megvannak
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 6 hónapja
   Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Ez pont az a videó, amit eddig sokan reaklamáltak. Átlagos játékos, kiemelkedő körrel.

   Valójában ultra nagy röfimalaccal. Nem elemzem végig, de kb. 6-8 helyen az rng, meg pár nem tudatos mozdulat menti meg. 1 lövéses állapotban 3x pattant/nyelte be a lánc a Tiger II lövését. Ott volt az IS7 , a CDC. A saját bázisuknál IS7 alja helyett első görgőt kellett volna golddal lőni stb. A végjátékban onnan közelíteni a bázisfoglalást az egyik legrosszabb pozíció 2 ellenfél ellen. Ebből a videóból is rengteget lehet tanulni, csak itt arról, hogy mit ne.

   Ez a videó nem arról szól, hogy lehetőségek és kényszerhelyzetek közepette a legjobb, legoptimálisabb döntések születnek és szerencséje is van, hogy működik, hanem egy csomó rossz döntés születik, de mind szerencsésen sül el. Ez az a csata, amit 10-ből 9x elbuksz már sokkal korábban.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    straubbazsi
    • Kiképző
    · 6 hónapja
    Olyan szempontból elkeserítő ez kicsit, hogy nagyon jól mutatja, átlagos szemnek, hozzáértésnek, hozzáállásnak milyen szempontok - és előítéletek - fognak dominálni. Az összes kommentre értem, itteni és a többi videó alatt. Mi az, amit mindenki szeret észrevenni, mi az, amit kevesen vesznek észre?

    Nem lenne amúgy ezzel semmi gond, fenti játékos ment egy emlékezetes, izgalmas, óriási kört, jár az messze nem hibátlan csatákkal is, és ezért is szerethetjük ezt a játékot. Látszik az is, hogy van potenciál a játékosban, próbálja használni a mobilitást, próbál megoldani helyzeteket, próbál gyorsan reagálni. Persze hiányzik még rutin pályaismeretben, pozícióhasználatban vagy akár brawl helyzetekben, közelharcban is. Utóbbira nem rossz példa az IS7 alsólemezének berögzült lövése a felé mutató orr vagy görgő helyett, jó példa a végén oneshotként sziklától eltolatás, öngyilkossági kísérlet, legjobb példa az utolsó lövés, ahol széles szögben over-overpeekelünk, holott világosan ott van a teljesen ingyenes és biztonságos lövés.

    (Már elsősorban csak magamnak rakok el videókat, csatákat én is. Nem igazán látom értelmét, pláne nem magyarázni.)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 6 hónapja
     Persze, nincs ezzel semmi gond, ment egy eredményes kört, és nyilván azoknak, akiknek a fő gondja a prémium lőszer használat, azokhoz ez most sokkal közelebb áll, mert úgy érzik, ez akár nekik is összejöhetett volna. Nagy igazság, hogy tanítani csak azokat lehet, akik akarnak is tanulni. Sajnos ebben a közösségben ez egy nehéz kérdés....
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      RockyRuciano · 6 hónapja
      Részemre nagyon érdekes, tanulságos, jó videó.
      A játékosnak voltak jó döntései, voltak rosszak (amiből 1-t szerintem helyrehozott) és volt nagy adag szerencséje. Én a szerencsénél - többekkel ellentétben - nem az RNG-t hangsúlyoznám, hanem ellenfelei kritikán aluli teljesítményét:
      - a Pershing helyében megpróbálkoztam volna egy ütközéssel, nem kill-rammolás céljával, hanem a Lansen „leláncolása” okán - a Pershing ennek hiányában több lövést elmisszelt, a Lansen meg nem. (a Lansen amúgy kifejezetten érzékeny az ütközésre, ezt tulajdonosi tapasztalatból mondom)
      - az IS-7 kritikán aluli teljesítménye, ami számomra ott kezdődött, amikor a T-44-t „snipergeti” (azzal az ágyúval), ahelyett hogy a Lansen ellen játszana – amely Lansen számára veszélyesebb is volt és könnyebben is elintézhette volna, úgyhogy mindenképp logikusabb lett volna
      - a CDC „halálvágtája”
      - a 263 elbizakodott trehánysága
      - a Tigrisnél nem láttam, hogy mit csinál igazából (pár misselt lövést láttam) – valszeg ez a legnagyobb hibája, hogy nem látható, mit csinált.
      A Lansennek látom pár hibáját, az is muris volt nekem, hogy a videón előbb vettem észre a Pershing és Progetto áttörését, a végén meg a CDC-t, mint ahogy a Lansen reagált ezekre.
      De a játékossal tudtam azonosulni, a hibáit tolerálni (a hibák egy részét én is elkövetem), a videón meg taktikailag elgondolkodni. (hozzáteszem, hogy a Lansennek tulajonított végjátékbeni hibával nem értek egyet)
      Ez a videó számomra éles ellentétben áll a „Chieftain El Halluf-on” videóval. Azon egy superhuman különösebb taktikai finess nélkül céloz-lő-talál. Nem tudtam vele azonosulni – ez az egyik oka volt, hogy az a videó nem tetszett. Reflexem (már) sokkal rosszabb, nem gamer-gépen játszom, a szerveroldali célkeresztről kb. azt se tudom, hogy mi fán terem, stb. Ám a fő bajom az volt, hogy taktikailag nem tudtam elgondolkozni rajta.
      Ahhoz tudnám hasonlítani, hogy birkózásban is van kötöttfogású birkózás, dzsúdó, meg pankráció - az első 2 nekem kiváló sport, a 3. nekem showműsor. (mindkettőnél hangsúlyozom a „nekem”-et).
      Amúgy szerintem mindkét típusú videónak megvan a célközönsége és meglehetne a helye ezen az oldalon. Igazi az lenne, ha taktikai elemzés is társulna hozzá --- ez a kommentekben végülis megtörténik, ámde a kapcsolódó hangvétel közösségromboló (nekem).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PiciMaci · 6 hónapja
   Az orosz szerveren osztogatták a variánsokat különböző okok miatt. Van aki a net előfizetése mellé kapta, stb.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 6 hónapja
  Má1 megin' egy WG részvényes....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 6 hónapja
  OMFG! Mi ez a pusztítóan alpári BOTCUNAMI!!??

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.