Jelenleg 269 vendég és 4 tag online

2020. április 1. 08:34

Prémium ajánlat: Az egymillió dolláros álca

Írta:
(17 szavazat)
26 hozzászólás

Kizárólag az AMX 40-re! Már nincs meg a tank? Realista vagy. Nem is hallottál még róla? Akkor mázlista. Ha viszont ott áll a garázsodban múltad néhány "csodálatos" órájának mementójaként, akkor bizony mazohista. Eme - ha szerencsés vagy múló - tünemény mindenre kiterjedő igen szórakoztató elemzését itt olvashatjátok OdinHUN tollából.

Utoljára frissítve: 2020. április 1. 08:42
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 1 éve
   hát vannak bent kemény pillanatok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zizi01zizi01 · 1 éve
  Vicces, de nekem a legtöbb kilövésem (11 db) pont az AMX 40 kacsával van!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RodMan_Alien · 1 éve
  Az lenne az igazi áprilisi tréfa, ha levonná az 1 millát valamilyen hiba miatt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   LisztQkac · 1 éve
   Nyugi csak 620 forintot vont le a cuki kacsára
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 1 éve
  Vesszek meg, ha értem, miért ilyne sza*okba ölik az idejüket. Biztos nem volt sok idő ezt létrehozni, de akkor is...Legközelebb mi lesz, a T1, vagy ms1, Fiat 3000?? Akkor már inkább valami értelmes tankra dobnának ki álcát/stílust...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 1 éve
   április 1. egy hüje ajánlat egy epic használhatatlan, bolond tankhoz. kb. ennyi. jah és nem kell mindenért sírni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018 · 1 éve
    Nem sírás, csak úgy érzem, hogy jelentős erőforrások durván elhibázott felhasználása történt...Haloween event meg nem lett kész időre...inkább dolgoznának már most az idein...ilyenek helyett...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     zics911 · 1 éve
     te most komolyan azt gondolod, hogy a wg-nél pár ember melózik és ők csinálnak mindent? elárulom, hogy kb. 5000 melósuk van szerte a világban +a kiszervezett munkák...a skinek gyártását (úgy emléxem) pont külsős cégek csinálják.
     ne egy 3fős esztergályosüzemben gondolkodj, ahol mindenki mindent csinál!
     ezért szoktam agyfaszt kapni, mikor beírják ide, hogy "inkább csinálnák meg ezt-azt". csinálják. vannak rá embereik.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      RodMan_Alien · 1 éve
      A számból vetted ki a szót
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       ce1018 · 1 éve
       De az a csapat is ha nem 3 főval dolgozik, hanem 30-al dolgozhatna máson...pl 8-10-es tankok Skinje, vagy akármin, kétlem, hogy csak ahhoz értenek, hogy egy szaros festést toljanak egy tankra. Ha kiszervezett ezek szerint arra költ a WG- hogy azt megcsinálják...Akkor azt is kiszervezhetné, hogy a hibákat kijavítsák. Fizet X összeget ezért, akkor azt a pénzt a hibajavító csapatba is betolhatná. Akár honnannézed ez erőforrás, vagy humán, vagy anyagi. És ezt lehetne másra fordítani....Szóval igen inkább csinálja meg a hibákat a WG, vagy ha a skines csapatnak csak olyan melót lehet adni, akkor valami értelmeset csináljanak, olna tankra, amivel játszanak is az emberek, nem csak jajj de cuki funolni jó néha...
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        zics911 · 1 éve
        @ce1018

        "azt a pénzt a hibajavító csapatba is betolhatná"
        beletolta. ezért maradt el halloween-i event. észrevették, hogy nagy gebaszt okoz az ***** ****** ******-nél és idő már nem volt újraírni az egész cuccot.
        és ne vedd okoskodásnak, de hidd el, hogy egy többezer főt foglalkoztató cégnél képzett vezetők ülnek minden osztály felett.
        ha netán mégis van feléjük qa témában megvalósítható ötleted, akkor nosza, pont minőségbiztosítási mérnököt keresnek. jelentkezz!
        https://wargaming.com/en/careers/
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        ticsungg · 1 éve
        Hát figyi, ha te értesz mondjuk a horgászathoz (mint sporthoz), akkor kizavarnának téged maratonfutásra, mert az is sport? Érted a hasonlatot? Ha nem, akkor szerintem ne is írj többet.


        De gyanítom, hogy te is csak egy vagy az örök fanyalgók közül, akik nem tudnak annak örülni, ami van, hanem csak a hibákat keresik. Mutass nekem egy hibátlan játékot.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         ce1018 · 1 éve
         Nem a fanyalgás, de erre a játékosok hány %-ának van igénye?
         Értem a hasonlatot, de akkor te is értsd...ha maratont kell futni (hibát javítani), nem horgászfelszerelésre költök(skin).

         Az hogy a haloween nem adták ki, mert rájöttek, hogy nincs idő újraírni....te mit kapsz, ha nem végzel határidőre valamivel?? Gondolom nem egy ekkora cégnél dolgozol, ha igen, meg nem kell ecseteljem.

         És asszem joggal várjuk el, hogy a játék legyen élvezhető/játszható, aztán lehet ilyen "hasznos" kiegészítő funkciókra pénzt és energiát ölni.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          nem_vagyok · 1 éve
          "És asszem joggal várjuk el, hogy a játék legyen élvezhető/játszható"
          Rohadtul nincs jogunk követelőzni, mert ez nem fizetős játék. És miért gondolod azt, hogy neked minden csak úgy jár? Nem elég, hogy ingyen játszhatsz, még mellette panaszkodsz is, hogy minek költik skin fejlesztésre a pénzt (amiből több pénz folyik be), amikor inkább azt az erőforrást rád ingyen játszó játékosra is költhetnék. Egyébként event jön event után. Tank rewardsba ingyen juthatsz hozzá prémium tankokhoz (természetesen ez is csak úgy jár neked), de neked ez se elég. Arra meg gondolom azért panaszkodsz, mert nem állnak meg szünetelni, hanem "köteleznek" hogy sokat játsz. Ott van a battle pass, frontline, steel hunter, most jön a 10. évfordulós event , amit kitolnak egész évbe állítólag. De neked ez mind semmi?!
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           ce1018 · 1 éve
           bocsi, én fizetek a játékba, utóbbi időben talán nem is keveset, igaz nem 100.000-eket. És mondhatnám, hogy a pénzemért cserébe élvezhetőbb játékot várok, mert a 3-15-ös csata nem az, meg a 2 napja 30%-os winrate sem. De nyilván fogjam be a pofám, mert nem gondolom, hogy a pénzemért cserébe még kapjak is valamit. A tank reward...hát sok energiába nem kerül...nem esik le? ingyen osztogatják a prémtankot, csak legyél itt, jelentkezz be minden nap stb. 2-3 éve azért nem volt ilyen dömping, most van...vajon miért? Hogy kurv@ jó fej legyen a WG, és ne lehessen panaszkodni?? Értem már, szóval te azt várod el, hogy ha veszel egy autót, ami folyton lerohad alattad és beviszed a márkaszervizbe, téged azzal nyugtassanak, hogy "óóó de hát 8 légzsák, meg 12 hangszórós hifi, fűthető hűthető ülés stb...ezek után mit sír, itt hogy 2 havonta megáll maga alatt a kocsi...ne mondja, hogy nem költöttünk a szép beltérre, a biztonságra, a designe-ra... magának, az mind semmi?? megbízható, autó? azt hiszi magának ez csak úgy jár, mert megvette az autót?"
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            nem_vagyok · 1 éve
            Tehát a pénzedért cserébe élvezhetőbb játékot akarsz (p2w), ezt befolyásolhatod valamennyi prémiumtankkal (Defender, IS-3A). De attól, hogy te fizetsz, nem fognak jobb MM-et biztosítani neked, mert az a p2w netovábbja. Ha veszel egy autót ne várd el, hogy majd mellé biztosítanak kátyúmentes utakat, ingyen üzemanyagot és hátmasszást. Ha meg veszel egy .. autót.. akkor valami jó minőségűt, és ha defektet kapsz, vagy kint hagytad a szabad ég alatt jégeső közben, akkor ne a márkára fogd, hogy NeM mOndTáK, HoGy NeM vÉd A jÉgEsŐ eLlEn!
            Az egy dolog, hogy veszel valamit, de utána ne várd el, hogy mostantól abban a kategóriába neked minden jár a vásárolt dolog mellé!! Ha elmész fodrászhoz, utána azok se költsenek új hajnyíróra, hanem neked vegyenek bársonyfotelt a váróterembe lábalátéttel, mert néha elmész hozzájuk levágatni a hajadat?! Akkor követelőzz feléjük, ha majd valami nagy szponzoruk leszel, de így a wg szemében te is csak egy sima játékos vagy, de ha nagyobb hangot akarsz a véleményednek, akkor kezdj el streamelni, bekerülhetsz a community contributorok közé, és majd annak a véleményedre valamennyit. De ha a p2w bélyeget akarod erősíteni, azzal csak az f2p játékosoknak ártanál és a wot hírnevének.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             ce1018 · 1 éve
             az mm annak is normális kellene, hogy legyen, aki nem fizet érte...csak vannak akik fizetnek a játékért és nem azt az élményt kapják...az meg, hogy nekem, mint vásárlónak semmi jogom követelőzni, egy cég felé, aki szolgáltat vlamit...hát ne nevettess...ezt hívják fogyasztói társadalomnak, ha a WG-s srácok meló után hobbiból csinálnák ezt és azt mondanák, mi csak hobbi fejlesztők vagyunk bocsi a hibákért: igazat adnék neked, de ezt nem puszira csinálják, hanem PÉNZÉRT a te az én meg a többi játékos pénzéért. És ezek alapján nekem mint vásárlónak kurv@ra jogom van belepofáznom, hogy milyen legyen a játék. A fodrásznál is, legfeljebb meghallgat és mikor elmegyek azt mondja, ezt a hülyét...nem fogok bársony fotelt venni a kedvéért....de azt nem teheti meg hogy a vevő pofájába röhög....a WG pedig néha már ezt csinálja....de mondok jobbat: mondd azoknak ezt a nincs joguk semmihez dumát, akik szabit vettek ki a CW-re ami persze el lett tolva...és ne gyere azzal, hogy senki nem mondta nekik, hogy vegyenek ki szabit...
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              PZoli
              • Moderátor
              · 1 éve
              A WG-nek van egy játéka, aminek megvannak a sajátosságai (MM, Rng, arty, kerekes, prém lövedék, prém tank, stb. stb., stb.). Ők felajánlanak lehetőségeket, hogy ha akarsz játszhatsz prém tankkal (több kreditet termel) vagy vehetsz prém fiókot (több tp, több kredit) vagy valami 3D-s kinézetet, stb. Ennyi. Ha akarsz veszel, ha nem akarsz nem veszel, ez a te döntésed. Ha veszel, azt kapod, amiért fizettél (prém tank, fiók, kinézet, stb.). Nem mást. A WG sosem mondta, hogy mást is kapnál, a más/jobb "játékélmény" dolgot már csak te kevered bele. Ők ezt sosem ígérték.

              Ez a valóság. Bizonyosan nem jó hallanod és fáj, hogy ez van és ösztönösen megpróbálsz ellenkezni, mert az nem lehetséges, hogy benézted a dolgot, mert akkor le lennél forrázva, hülyének éreznéd magad. Pedig ez van.

              Írod, hogy "bocsi, én fizetek a játékba, utóbbi időben talán nem is keveset, igaz nem 100.000-eket.". Én olyan 400k körül tettem bele a játékba majdnem a kezdetek óta, szóval te akkor még sokkal-sokkal jobban állsz hozzám képest. Egy ideje már nem fizetek. Mondanám, hogy ugyanaz a játékélmény, mint előtte, de az a büdös nagy helyzet, hogy jobb. Nem az MM, RNG, stb., miatt, mert azok változatlanok, tehát nem lett semmivel sem rosszabb. Egyszerűen azért, mert az a tudat, hogy ingyen is megkapom ugyanazt a játékélményt, mint fizetősen és ez egy jó érzés. Persze ehhez kellett némi idő, mert először azzal szembesültem, hogy "hogyan lehettem ilyen hülye, hogy olyan dolgokat (játékélmény) vártam pénzért a játéktól, amit soha, de soha nem is ígért a fejlesztő". Nem mondom, hogy kényelmes volt ezt megélnem, szembesülnöm, de megérte. Ahogyan te és nagyon sokan mások is, úgy én is játékélményt vártam a fejlesztőtől azért cserébe, hogy fizetek. Ők ezt sosem ígérték, csak az én fejemben létezett csak. A hiba az én készülékemben volt.

              Ha gyorsabb fejlődést, több kreditet, különféle kinézeteket akarsz, akkor fizess, de ha más/jobb játékélményt akarsz, akkor ne fizess, mert azt nem árulnak.

              Ezt kell megértened, ha jót akarsz magadnak.
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               ce1018 · 1 éve
               Na ebben nagy bölcsesség van...
               De röviden az én álláspontom a következő: azt a pénzt amit nekik fizetek hasznosabban is elkölthetnék. Jobb lesz a játékélmény, annak is aki nem fizet, ez nem zavar. Csak lenne jobb. KB ennyi. kicsit elkanyarodtunk az alap felvetésemtől.
               • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                nem_vagyok · 1 éve
                Ugyanezt akartam volna megértetni veled, hogy te csak a tankért fizetsz, nem az előnyösebb MM/RNG-ért. És bár költhetnék hasznosabbra is a pénzüket, ami nekünk több örömet szerez, de az életbe nem mondhatjuk meg senkinek hogy mire költse a saját pénzét. Mert onnantól, hogy te fizettél egy tankért a wg-nek kötelezettsége van feléd, de miután jóváírta a fiókodon a tankot, a kötelezettség megszűnik. És utána pereskedni se lehet, vagy megmondani se hogy mire használja fel azt a pénzt amit te fizettél nekik.
               • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                PZoli
                • Moderátor
                · 1 éve
                10 éve ez a koncepció (RNG +/-25%, MM nem veszi figyelembe a játékosok tudását). Nem reális azt várni, hogy változik.

                Gondolatébresztő: Játszottam most is a rangsorolt csatákat. Ott az MM figyelembe veszi a játékosok tudását, azaz az elért rangok alapján sorsol. Ennek eredménye, hogy a két "aránylag" egyforma csapat meta tankokkal betonkempet játszik és az nyer, aki jobban csinálja. A folyamatos koncentráció elég fárasztó és a csaták hangulata is unalmassá/monotonná válik (szerintem). Persze van ennek sok egyéb összetevője, például a visszaesési rendszer, a tier10, stb.
                Csak arra próbáltam célozni, hogy nem biztos, hogy az a jó, ha mindkét csapat ugyanolyan erős játékosokból áll a játékélmény, a könnyed kikapcsolódás szempontjából. Verseny szempontból persze igen, de a többség azt hiszem nem akarja ennyire komolyan venni.
                Na mind1.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          zics911 · 1 éve
          @ce1018 egy, a wg-nél sokkal nagyobb cégnek melózok. nálunk is vannak határidők, de azokon, ha kell, akkor lehet változtatni. az event fix időpontra kellett, hogy kész legyen, nem volt idő tologatni a melót....és elkurták. van ez így.
          rájöttek, hogy bugos az event és hoztak egy döntést: elmarad.
          választhatták volna azt is, hogy kiadják és játszhatatlan lesz bizonyos gépeken.
          "mondd! te mit választanál?!" a bugos verziót? mert én nem.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           ce1018 · 1 éve
           Abszolút igazat adok, a buggal kapcsolatban, de volt egy évük...
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            zics911 · 1 éve
            annyi kontent volt az elmúlt fél évben, mint előtte 6 év alatt összesen. sztem engedd el ezt az eventes mókát.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 1 éve
   Ha emlékszel a HD modellekre, azokat is elég összevisszaságban hozták be.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.