Jelenleg 678 vendég és 6 tag online

2020. március 20. 06:47

Top of the Tree: Leopard 1 (03.20-04.05)

Írta:
Értékelés:
(16 szavazat)
14 hozzászólás

Március első felében a svéd nehéz ág tankjaival tér vissza a TOTT.

Utoljára frissítve: 2020. április 5. 08:39
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 3 hónapja
  Na ez a vonal is pipa . Szerintem játszható a PTA. De arra készülhettek, hogy ami ellene lepattan az ha vele tolod simán lőszerrekesz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 3 hónapja
  Megvettem stockosan a Leopard PTA-t (illetve a rádió már megvolt), kimaxoltam a modulokat (143k tp) és kigrindeltem a Leopard 1-et (185k tp, mert kaptam már rá 2 tervrajz töredéket korábban) 78 csata és 11 nap kellett hozzá, ami csatánként átlag kb. 4.200 tp. Ennyit számít a ToT és a prém fiók (köszi WG a 2 hét ajándékot), boostereket csak az első három napon használtam.
  Megabrutálisan felgyorsult a tankfejlesztési lehetőség a játékban, ha fókuszálja az ember.

  Vélemény a tankról: Stockosan szörnyű. Se ágyú, se mobilitás, se páncél (az mondjuk amúgy sem). Kapott egy 5+ -os legénységet, szóval ez nem lehetett akadály. Mikor meglett az ágyú a 2. napon, akkor már végre tudtam sebezni és ölni óvatosban. Azután jött a mobilitás. Érezhetően gyorsabb lett. Majd a maradék torony. Nagyon szüksége van a modulokra.
  Óvatosan kell vele játszani, mert papír és minden beüti. Emiatt egy csomó közelharcosabb pozíciót nem játszhat az ember. Ügyesen kell helyezkedni, mert a camo sem túl nagy, szóval a lightok kiszúrnak, ha óvatlanok vagyunk. Távolról sniperkedni, csipegetni, amíg el nem kezdenek fogyni a tankok és lehet jobb pozíciókat szerezni. Az ágyú amúgy gyorsan céloz és elég pontos is, az átütése és sebzése remek, ezzel kell dolgoznunk.

  Az első két nap nagyon pechesen kezdtem, 5-el több bukóm volt, mint győztes csatám. A végére 50 win, 28 lose lett a mérleg. Nem vagyok ennyire jó, egyszerűen csak mágikusan pozitív RNG-t kaptam és rendre az én csapatomba kerültek a jobb játékosok. Emiatt ugyan nagyon pozitív az élményem a PTA-val, de közben tudom, hogy a valóságban ez egy nehezen játszható tank, aminek elég korlátozott a mozgástere, egy standardB-t jóval veszélyesebbnek tartok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ferrari-fan · 3 hónapja
   Ennyire nem bajos a tank.
   Nekem több szerencsém volt a fejlesztéssel, mert csak egy motort kellet kifejlesztenem rajta, a többi megvolt free XP-ből, viszont a Leo1 =178k XP volt nálam= kifejlesztése 27 csata alatt megvolt boosterek nélkül, csak prém fiókkal.

   A játékstílusa az ugyan olyan mint az elődjének. Toronyban a lövegpajzs néha bead 1-2 pattanót, de amúgy papír, ellenben az ágyú nálam nagyon pontatlan.
   Érzem benne a potenciált, mert jobb átlagom van vele, mint a 907-el, de 907-el míg lazán megvan a 4,0k kombi, addig a PTA-val elég erősen oda kell tenni magam a sok pattanó vagy misselt lövések miatt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nortonor
   • VIP
   • Kiképző
   · 3 hónapja
   Érdekes dolgok ezek. Az olasz ágon az egyetlen tank amivel nem tudtam összeszokni és jól teljesíteni az a Standard B volt. Haverom imádja, megy vele a harmadik markért, nekem nem adta az a tank. Ellenben a Leo PT A tetszik, magasabb is vele úgy 400-zal az átlagsebzésem. Az elején szenvedtem vele, free xp-ből rákerült az ágyú, aztán torony, lánc, motor sorrendben fejlesztettem. A top motor ami nagyon kellett rá, villámgyorsan képes vele az ember pozíciót váltani. Alapesetben én is inkább sniperként használom, endgame-ben meg oda lehet vele érni mindenhova és lehet agresszívabban játszni a megspórolt hp-val. Top tierként bátrabban megyek vele előre. Az ágyú remek, kb 10 csatánként 1x ha goldot kell vele töltenem, az alaplőszer mindent visz. A 0,27-es szellőzéses, bia-s, pótkajás pontosság ellenére olykor hajlamos szórni ha nagy távolságokra lövöldözök vele, egy ilyen ágyúnál ez rendkívül bosszantó tud lenni, viszont a nem teljesen beszűkült célkereszttel igen pontos a löveg. Sokszor csinálom azt, hogy a szűkülés utolsó tizedmásodpercében már ellövöm magam, mert így ha misselek akkor ráfoghatom arra hogy azért történt, mert nem vártam ki a célzásidőt. Ellenben ha teljesen beszűkülve missel az ágyú az őrjítő tud lenni, egy ilyen pontossági mutatónál és kizökkent a játékritmusból. Tudom, hülye egy felfogás, de nálam működik. Nem lesz a kedvenc tankom, de kimondottan tetszik és fekszik a stílusa.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    straubbazsi
    • Kiképző
    · 3 hónapja
    Minden ágyúnak azonos a célkörön belüli szórása, viszont kiválóan jellemezted, hogy miért szoktunk egész mást hallani a például klasszikus orosz ágyúkról vagy a német pontatlanságról . Csak nézőpont, elvárás kérdése.

    Egyébként, egyértelműen a Standard B és a PTA most a sztár kilences medek. Páncélos oldalon ott van a 430, de talán a 3-5-7 eltűnésével érezhetően megkopott a fénye.

    (Én is kipróbáltam stock motorral, az nyilván nem annyira javasolt . Talán ranked vagy frontline után kezdek el vele játszani.)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     HUNknight · 3 hónapja
     Erre mondtam anno,hogy mindenkinél más a leosztás tankonként.


     Leo PTA: (minden modult kihúztam,3 skilles legénység) Nálam pontatlan,olyan luftokat lövök,hogy majd elsírom magam. És hiába a nagy átütés,ha sokat pattanok vagy critical hit...
     HAWK 12-ről mentem rá. Utálom a könnyűtankokat,de még ezzel is jobb csatákat megyek.

     Obj.430 szintén fullos+3 skilles legénység) Pontosabb,mint a PTA. Kapáslövések úgy bemennek..autoaimmel(nem szoktam használni csak ezen) is simán találok,sebzek.
     És jobban pattognak róla,mint az 430U-ról...Az U egy alulpáncélozott,pontatlan fos hozzá képest...hiába 10-es...

     Pusztán a pontosság,átütést próbáltam szemléltetni. Míg előbbinek papíron jobbnak kellene lennie úgy nálam a "rosszabb" tank jobban működik.

     Ezért nincsenek egybefüggő vélemények. Mindenkinél más a szopóág jármű úgy veszem észre.

     7db tier 10-es med van kihúzva. Jelenleg a Leo 1,UDES 15/16,STB-1-et csinálom. Mindegyiknél tier 9 nél járok és csak az xp hiányzik a tier X-hez. A 3-ból a PTA a legnagyobb sz*pás...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 3 hónapja
   Megvehetném,de ezek után gondolkodom rajta,mivel a PTA sem igazán jött be...Elvagyok a medekkel,szeretek is párral játszani de... Nem tudom, majd meglátom. Addig is Heavy Metál!!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Colonel_Fox1984 · 3 hónapja
  Hali!
  A TOTT bónuszok rangsorolt csatában is élnek? Már nem a rangok számításánál, hanem pl a 2x crew XP.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Totti0 · 3 hónapja
   nem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 3 hónapja
  Messze a legjobb, legegyedibb tankág jelenleg. 5-10-ig nincs egy gyenge pontja sem az ágnak. 5-7-ig OP tankok, az Indien elmegy (stockosan borzalom) a 9-10-es tankok pedig a legszórakoztatóbb tankok a fában. Goldot nem nagyon igényelnek csak játéktudást és mapismeretet, de azt nagyon. Itt a lehetőség kipróbálni őket, szerintem vétek kihagyni ezt az ágat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   WGShit · 3 hónapja
   Maximálisan egyetértek!Már 5-től nagyon jó az ág és végig élvezet vele játszani!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 3 hónapja
  Nekem már csak ezt kell kihúzni a PTA-ból és vele meglesz az összes kifejleszthető 10-es med a garázsban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 3 hónapja
  Nekem kb 3 éve kivan fejlesztve a Leopárd 1. Számtalanszor már megvehettem volna, a tesztszerveren szoktam nézni van-e bármi változás. Mert nem nagyon szokunk össze egymással, zavar az hogy hamar felszpotolják, oké, hogy támogató meg a teszten ott kapta a lőszerrekeszeket, nagyon érzékeny rá. De most lehet begurul a garázsba, még meglátom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DiliDoki · 3 hónapja
  Izig-vérig támogató med. Remek mozgékonyság, tű pontos löveg, korrekt átütés és sebzés. Én megtartottam az indiant, a PT is. Mindegyik nagyon jó.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.