Jelenleg 250 vendég és 3 tag online

2020. március 13. 03:50

Prémium ajánlat: Lorraine 40 t

Írta:
(10 szavazat)
5 hozzászólás

Kis csomag: 12.100 Ft | Közepes csomag: 18.700 Ft | Nagy csomag: 31.100 Ft

Utoljára frissítve: 2020. március 13. 06:59
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 1 éve
  Nem, rossz gép, megvan, de ennyi pénzért inkább a Progetto. Az gyorsabban tölt, tud pattintani, és a lövedékek közti töltés is gyorsabb. Jobb a szűkülése is, pedig a Lorr-on vstab és célzásgyorsító is van. Ettől függetlenül frontline-ra tényleg jó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wotlovah · 1 éve
   max. a felverodo kavicsokat tudja pattintani, meg ha RNGesus ugy dont, akkor olyan helyre csuszik a lovedek, ahol autobonce alakul ki, de amugy 6-os light tankok siman lovik at barhol alap loszerrel. Hasonlo a Lorrihoz, csak ott az OP tarazasi mechanizmust full papir "pancellal" balanszoltak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  StraubZ · 1 éve
  A másik OP járgány, a Progetto is kapható még két napig. A Frontline miatt jobban nyílnak a buxák, ugyh bekerült pár ritka cucc a prémshopba.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wotlovah · 1 éve
   messze nem OP, jó tank. Ha a használónak van esze is, lehet vele aratni, de nem hülyebiztos. Én jól balanszoltnak mondanám: OP sebzés egy tárból (ha mind bemegy), baromi hosszú reload, papír és néha franciás ágyú. Nem úgy, mint a 2 ágyús szutykok, vagy akár az olasz tárazási mechanizmus. Az OP, mert nem kell meggondolni mikor lősz, nem kell figyelned, hogy töltés alatt a csapatod meg tud-e védeni, nincs bünti, ha ellőtted az összes skúlót. Normális töltési idő alatt lőhetsz legközelebb, nem vagy ennyi ideig védtelen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  A kedvenc tankom Frontlineon, a másik meg a Somua

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.