Jelenleg 529 vendég és 4 tag online

2020. február 14. 07:44

Az idei Frontline-ról részletesen

Írta:
Értékelés:
(40 szavazat)
28 hozzászólás

Frontline módban idén az epizódokat szakaszok váltják fel, melyek márciustól júniusig minden hónapban 1-1 hétig lesznek elérhetőek. Tegnap indult el az 1.8-as verzió 2. iterációja, amiben már tesztelhetőek is az alábbi változtatások:

Az első szakasz március 9-én kezdődik és március 16-ig tart majd.

Előrehaladási rendszer

A 2020-as Frontline alap mechanikája ugyanaz lesz, mint az előző években, de frissítsük fel kicsit az emlékeket:

 • A csaták két 30 fős csapat közt zajlanak.
 • Kizárólag Tier VIII tankokkal lehet csatába indulni.
 • Közlegénytől tábornok rangig juthatunk a teljesítményünk alapján.
 • Speciális Frontline Tapasztalatot gyűjthetünk hogy elérjünk új rangokat és boostoljuk Frontline szintünket.
 • Minden egyes Frontline szinten jutalmakat szerezhetünk, összesen 15-öt.

Az egyik legfontosabb változás az idei szezonban a Frontline szintek 30-ról 15-re csökkentése. Teljesítésükhöz kevesebb Frontline tapasztalat kell majd mint tavaly, de nem a fele, mint a szint csökkentés számából gondolnánk.

Ha sikerült elérnünk tavaly a maximális szintet és úgy gondoltuk hogy még többre vágynánk, nos, idén már lehetőségünk lesz speciális napi küldetéseket is teljesíteni értékes jutalmakért. Minél hamarabb elérjük a 15-ös szintet, annál több küldetést csinálhatunk meg az adott szakaszban.

Az egyes szakaszok befejezése után az előrehaladások nullázódnak és a következő havi szakaszt 1-es szinten kezdi mindenki.

Végezetül, nyugdíjazták a Tekintély pontokat. Helyette Tokeneket gyűjtetünk, ahogy a Steel Hunter módban is, és amiket tankok vásárlására használhatunk majd fel. Erről részletesen itt már írtunk: Frontline & Steel Hunter egyedi tank jutalmak

Jutalmak és exkluzív járművek

Összesen 15 Frontline szint van. Minden egyes szint elérésekor fix jutalmakat kapunk: kredit, normál és prémium fogyóeszközök, direktívák és személyes tartalékok.

Minden egyes szakaszban maximum 3 Tokent szerezhetünk. Egyet az 5., még egyet a 10. és egy harmadikat a 15. szint elérésekor. Így a négy szakaszban összesen 12 Tokent gyűjthetünk össze. A legjobb játékosok, akik összegyűjtötték mind a 12 Tokent, a következő Tier IX-es tankok valamelyikére válthatják be azt:

 • Object 777 Variant II szovjet nehéz tank
 • Char Futur 4 francia közepes tank
 • AE Phase I amerikai nehéz tank

Választhatunk egy második tankot is majd a listából, ha sikerül összegyűjtenünk az év második felében érkező Steel Hunter módban is 12 Tokent. A két módban szerzett Tokenek egy helyre gyűlnek, szóval nem muszáj kimaxolni a 12-höz és egy tankhoz az egyik módot, elég ha a két módból összesen összejön annyi.

Tank bérlés 2020

Az előző szezonban csak egy tank, a T-44FL volt elérhető kreditért. Idén egy másik tankkal is kibővül az alap járművek listája, éspedig a T-32FL-lel, ami minden szakaszban elérhető lesz majd. Emellett ezek a tankok speciális jármű megjelölést kapnak, vagyis a legénység büntetés nélkül áthelyezhető lesz beléjük egy ugyanolyan nemzetű és osztályú tankból.

Aranyért is bérelhetünk majd tankokat, ezek listája a szezon indulásakor válik majd elérhetővé (mind egy meglévő prémium tank replikája lesz).

Hasonlóan az előző évhez, minden bérletre elköltött arany egy speciális alapban gyűlik majd és felhasználható lesz kedvezményekre és a bérelt tankok normál verzióinak megvásárlására. 

Átdolgozott légicsapás

Ez a harci tartalék hatékonyabb lesz mobil és kevésbé védett járművek ellen, de kevésbé lesz hatékony a nehéz tankokkal szemben. A légicsapás bevetésének ideje is felgyorsul, vagyis több sebzést tudunk majd kiosztani vele.

Átdolgozott respawn kijelölési rendszer

Az előző szezonban csak a respawn irányát választhattuk ki, a visszatérésünk konkrét pontját automatikusan határozta meg a játék. Idén a támadó csapat maximum 4, a védekező csapat pedig maximum 6 dinamikus respawn pont közül választhat majd (utóbbinál beleértve a frontvonal mögött lévőket is). A támadás alatt lévő respawn pontok vörössel lesznek kiemelve.

Térképek újraegyensúlyozása

Normandia és Kraftwerk térkép is kap egy kis finomítást. Kraftwerken új épületeket és terepváltozásokat eszközöltek, melyek remélhetőleg új lehetőségeket nyitnak majd meg a támadó csapat előtt.

Normandia térképen a B és a C zóna lett újraegyensúlyozva. A B zónás változtatások a védők számára teszi picit könnyebbé a támadások elhárítását, míg a C zónát könnyebb lesz befoglalni.

Utoljára frissítve: 2020. február 14. 10:47
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  raptor981019 · 4 hónapja
  Sziasztok!
  Ki milyen tankot ajánlana erre a jatekmodra, sose játszottam meg frontlinet, ez lesz az első.
  Jelenleg ezek a tankok állnak a garázsba:
  -Löwe, STA-1, 110, JPII, és nemsokára a T44.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   StraubZ · 4 hónapja
   Szia!
   T44-et elsősorban. STA-1 is jó lehet, mert sok a dombos pályarész. Szerintem a mobilis tankokkal jársz jól ebben a játékmódban. Löwe a végén a városban lesz jó, JPII pedig védekezésnél. Külön jól jön, hogy mobilis TD ezért meg lehet próbálni támadásnál is, hátha..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  komisz · 4 hónapja
  Kíváncsiságból végig toltam az első szakaszt a teszt szerveren, 13 csata kellett a befejezéséhez (átlag teljesítménnyel). Ezekkel a feltételekkel könnyebben megszerezhető egy tank.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi41 · 4 hónapja
  Tavaly kb februárban abbahagytam, mert sokszor indokolatlanul le-fel ugrált a célzókör amikor álltam, lehetetlenné téve a célzást. Ugyanaz a pálya volt állandóan és nem értettem, hogy amikor a támadók elfoglaltak egy szektort és jött a bombázás, az a védőket szétkapta, de a támadókra hatástalan volt. Ráadásul nagyon unalmas és hosszú egy-egy csata. Kreditet szerzek simán prém tankkal. Nekem nem tetszik ez a mod.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gacsaly · 4 hónapja
   Modokat nem használok. Sima csatában is előfordul frissítéseket követően fenti hiba. Beállításokban irányítás egér érzékenységet vedd lentebb akkor megszűnik a célzókör ugrálása. Keresd meg Scheff TV videóját a játék ideális beállításairól. Követed a beállítási tanácsait ezek a gondok megszűnnek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Zoli1022 · 4 hónapja
   amikor ugrál a célkereszted az nem wot hibája. sajnos vannak ilyen mod-ok amik ezt csinálják, egyszerűen nem tudsz célozni, mert elugrik a cső. ez randomban is osztagban is tapasztaltam. amikor jeleztem a wotnak ( és többen jelezték) azt kaptam vissza hogy töröljem a módokat. nem használok semmilyen mod-ot. mégis van a jelenség.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi41 · 4 hónapja
    Csakhogy én semmilyen modot nem használok. Azért is írtam ide ezt, mert ezt többször tapasztaltam frontline-ba, mint normál csatákban.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Matt__Kirby · 4 hónapja
    Mondjuk rácélzol valakire, és van előtte egy kerítés vagy szikla.
    A célkereszted felugrik a magasba.
    ezt randomban ritkán, viszont fl-ben annál többször lehet tapasztalni.
    Sajnos a wg nem akar vagy tud ezzel mit kezdeni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CsakATank · 4 hónapja
  Erre egy focimeccsen azt mondanak k. gyenge.

  Nekem hiányozni fog a tavalyi mód és hogy csak 3 hónapig lesz Frontline. A korábbihoz képest nudli jutalmakkal.

  A SH egy jó mód ami tetszett. Viszont az bőven elég volt úgy mint a versenyes mód.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kugamacsa_HUN · 4 hónapja
  Eddig t8-as prém tankokat lehetett kapni (+ a Phase I).... Ezek nem prém tankok hanem jutalom tankok, aki nem játszik tier 9-ben (pl. a bevétel miatt) annak értelmetlen maga a tank, kivéve ha gyűjtő. A jutalmak azonban nyilván megérősek. (jó sok kreditet lehet összefarmolni frontline-bnan)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  2019tm · 4 hónapja
  Megyint egy újjab ingyen tank
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CsakATank · 4 hónapja
   2 ingyen tank.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Aquaflow · 4 hónapja
   Újabb.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    2019tm · 4 hónapja
    soha nem érdeket a helyesírás
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Proletar_Kukutyin · 4 hónapja
     Azt látjuk... XD
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mansonwow · 4 hónapja
  Sziasztok!
  Nekem a Frontline eddig kimaradt. Esetleg segítenétek, hogy milyen tankokkal érdemes bemenni? T-54 proto, Is-6, t-44, Is-3 van garázsban ami 8-as.
  Előre is köszönöm a segítséget!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Zoli1022 · 4 hónapja
   csak is gyors táras
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   komisz · 4 hónapja
   A frontline ászai az én véleményem szerint, Progetto, EBR (természetes hogy egyik sincsen meg). A lényeg ne lomha járműveket használj.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 4 hónapja
    Tedd oda a Lorraine 40T is
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 4 hónapja
   Úgy veszem ki a kérdésedből, hogy főként tech tree-s tankok érdekelnek. Legyen legalább egy light tankod, mindegy melyik, amelyik kézre áll neked. A P44 Pantera is kötelező darab frontline-ba addig ki is tudod talán húzni. Nehéz tankok közül működik az IS-3, az IS-2-II is fog. TD-k közül az RHM jó választás lehet. Meglepetés következik: védekezésnél nekem a Ferdinand tökéletesen működött, meg voltam lepve mennyire ütős Frontlineban. Ha gyorsan szeretnél haladni a 15-ös szintre húzz ki egy 8-as arty-t (M40/43 a legjobb, de minden mozgékonyabb jó lesz) és védekezésnél válts át arty-ra mindig ha van rá módod. Tartalékold a lövéseidet -ha kell - a foglalási zónára, és lődd ki a foglaló ellenfeleket.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 4 hónapja
    Védekezésre használom még a T103at,elég jó tud lenni
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KLC_KTE · 4 hónapja
    Védekezésre még egy TD-t tudok bátran javasolni, az ISU-152-őt. A 750-es alfa nagyon hatékony, hogy húzza a rangod, pláne ha capkörben lévő tankot tudsz meglőni. Rengeteg tábornoki rangot köszönhetek annak, hogy 4-5 lövést ki tudtam osztani az ISU-val. Nagyon hálás gépezet.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 4 hónapja
     Meggyőztél, majd leporolom azt is és begurítom a mapokra ha indul a szezon.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RedFox69 · 4 hónapja
   Szia! A felsorolt tankok jók, főleg a közepesek. A helyedben fejlesztenék melléjük light tankot, Frontline-ban azok az ászok.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    mansonwow · 4 hónapja
    Köszönöm. Bc-12 már ki van fejlesztve, csak még nem vettem meg. De beparkol hamar! Vagy inkább kerekesre gondoltál?
    Randomban én a fun faktor miatt megyek light-tal, Frontline-ban miért ők az ászok?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Jankule · 4 hónapja
     A spot sebzés is erősen adja a pontokat, meg hamar oda lehet érni a foglaló körbe. Vagy akár passzív spotolni,amikor jönnek a támadók. Nekem egyszer védekezés húzta fel a rangot hamar, amikor Löwe - vel blokkoltam az ellenség foglalását egy védett helyen.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     hunwotan · 4 hónapja
     Ebr,lt432,progetto,p44 és az új 703 na ezek a befutó tankok a többi csak free frag
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RedFox69 · 4 hónapja
     Bc az jó, azt viszem én is. Persze a kerekesek, főleg a prém nyolcas ajánlott... nekem nincs. Frontline-ban nem a sebzés számít elsősorban, hanem az assist, az jobban növeli a tekintély pontokat. Tehát fontos a látótávolság, mobilitás.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.