Jelenleg 296 vendég és egy tag online

2019. október 29. 07:16

Prémium ajánlat: STG

Írta:
(7 szavazat)
23 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. október 29. 07:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pred89
  • Kiképző
  · 1 éve
  Sajnos a tank tényleg botrányosan rossz. Nem lebeszélés,konkrétan bármelyik olcsóbb tankkal jobb eredményt lehet elérni,és többet is farmolni. Az élvezetekről ne is beszéljünk. Ez egy mazochista gépezet. Hiába a bika kinézet valójában egy díszdobozos alkoholmentes sör. 4 skilles legénységgel próbáltam küzdöttem kitartóan de nem........ Porosodott, szóval beszámíttattam. MÉG1X. NE VEDD MEG: NE KÜZDJ ENGEDD EL
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tsingor · 1 éve
  Forgó tornyos TD-nek kell tekinteni, és úgy is kell használni. Dombos területen szívás, mert lövegsüllyedés nuku. A pontossága becsapós: kapás lövés esélytelen, 400 m fölött nem megbízható, ha nincs 100%-ig beszűkülve, még 50 m-re sem. A lövedék rohadt lassú, a töltési idő botrányos, így az elrontott lövések miatt még alacsonyabb a DPM. A torony néha pattint, a test elölről, oldalról papír, tehát a kézenfekfő sidescrape pont nem ajánlott. Top tierben lehet persze tarolni, de azt is csak óvatos játékkal, mert kevés a HP-ja, és a gyengusnak vélt ellenfelek simán beütik, és sokkal gyorsabban is töltenek. 600+ csatám van vele, mert ha már fizettem érte, ki akartam használni. Összességében egy szenvedős szar, csak mazohistáknak, és annak, aki hátul szeret kuksolni. Azért fogják kötvényért árulni, mert nem veszik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Akkor inkább az IS M ha kell egy hátsótornyos gép,az mérföldekkel jobb
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Akos73 · 1 éve
  Még a teszt szerveren próbáltam ki a harckocsit
  Meg győzött ott. Nagyokat csapott oda a 122mm-es löveggel. Nagyob sebez. Nagyobbat sebez mint egy Persing pl.
  Szép kerek a toronya. Lapos a gépezet így némi álcázási értéke is van
  Ott kellemesen meggyőző tanknak tűnt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dobilaci · 1 éve
  Ne koltsetek erre a kotvenyeiteket vagy a penzeteket! Ez a tank teljesen out of meta, nehezen jatszhato. A T44-100 sokkal jobb nala ha kell egy szovjet med farmolni/legenyseget kepezni.

  Az STG lomha, minden atlovi a tornyot, szembol ha belovik a frontot akkor gyullad, oldalrol ammo rack. Anno 2. gm-et kihuztam ra, majd annyira elegem lett hogy leszereltem rola az osszes felszerelest es nem vagyok hajlando menni vele.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vagyígyvagysehogy · 1 éve
   Anno 30%-os kedvezménnyel vettem. Annyit megért! Nekem nem ennyire lesújtó a véleményem erről a medről, de annyi tény, hogy a T44-100 valóban jobb. Néha előveszem és nem a klasszikus medes stílusban használom, nem rohangálok vele, hanem egy kicsit "TD-s üzemmódban" és így elég jól elboldogulok vele. Persze jön is a "jogos vélemény", hogy "noob camper", de csak így hatékony igazán. Általában a csata végén derül ki, hogy a legtöbbet ez a tank sebzett és tett hozzá a győzelemhez. Eszetlenül nem szabad előremenni vele, mert gyorsan elhalálozik. Igazi bokorharcos med. Lacinak igaza van! ...kötvényt vagy a teljes árát nem éri meg!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
   Gyakorlatilag simán keresztüllövi bármi. Az ágyúja kb is3 szerű, tölt is addig Nem egy medes tank, viszont a HT feelinghez meg nincs páncélja
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    Hát ez így eléggé egyoldalúan sarkalatos, mivel az IS3-hoz képest mérföldekkel jobb az ágyú pontossága, mobilisabb, fordulékonyabb és az álcája is sokkal jobb.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
     Azt írtam, "kb is3 szerű" nekem nem tűnt jobbnak. És ezt csak az ágyúról írtam. Igaz, olyan támogató szerepet nem próbáltam vele, arra ott az OBJ-416 vonal, vagy orosz prémiummednek a t54 mod 1.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 1 éve
      Pontosan erre akartam kilyukadni, hogy felesleges az IS3-hoz hasonlítani, mert teljesen más tank. De egyébként privát véleményem: azért közepes tankon IS3 szerű ágyú nem éppen rossz, ha az relatíve még pontos is.


      Amúgy meg igen, az Object416 sokkal inkább hajaz erre a tankra. Összehasonlítási alapnak szerintem pontosan ez a vonal a jó választás. A 416 ágyúja sokkal gyorsabban tölt. A páncélzata gyengébb és az ágyú alaplőszerének az átütése is kisebb, valamint a sebzése is, és pontosságban is kicsit alulmarad.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toib86 · 1 éve
  Sziasztok.
  A tankról egy véleményt kérhetek?
  Köszönöm
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 1 éve
   Jó tank, alapvetően támogató szerepet kell vele felvenni, azaz támaszkodni kell az álcára és a pontos, igen erős ágyúra. Ez alatt nem klasszikus td-szerepet értek. Sokkal inkább alkalmazkodó helyváltoztatást, flankelést, rejtőzésből sebzést értek, tehát a csapattársaiddal azért érdemes együtt mozogni. Szükség esetén viszont igenis alkalmas TD szerepre is, mert néha muszáj kempelni is.


   Jó legénységgel az alábbiakkal rendelkezik: mozgással 24 camo, állva 30. Töltés 11,56, szűkítés 2,29. Pontosság 0,3 kereken. Dpm csak 2025, látótávam 444 jelenleg.


   Ezekkel az adottságokkal azért bőven van mit kihasználni, fentebb írták, hogy a T44-100 jobb. Szerintem meg ez attól függ, klasszikus univerzális közepes tanknak nyilvánvalóan az a jobb, viszont nagyon sokszor volt pl, hogy végjáték alakult ki, és az alacsony hp-val rendelkező ellenséges medek pontosan azért kaptak ki, mert ez a tank mobilisabb jóval, mint egy nehéz tank, ehhez képest viszont az ágyúja borzalmasan nagyot sebez. 700-800 HP ennek a tanknak 2 lövés..., ráadásul félelmetesen jól rejtőzik egy ekkora tankhoz képest. A páncélzata nem túl erős, de időnként képes lepattintani erősebb ágyúkat is, ráadásul a profilja is alacsony. Közelharc szerepet nem annyira érdemes vele felvenni, ha nem vagyunk egyértelműen erősebbek, erre vannak sokkal alkalmasabb medek, de azért leírni sem érdemes, okoztam már vele csalódást más játékosnak.


   Azért azt hozzá kell tenni, hogy a tank előnyei magasabb legénységi képzettségekkel jött ki nekem, ergó farmolásra nagyon jó, legénység húzására viszont én mást választanék.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dobilaci · 1 éve
    Szerintem ne vezesd felre a kollegat, ez a tank nagyon-nagyon-nagyon messzire van a jotol! Ami jo tank, azokkal surun talalkozol a csataban, ami szar azzal meg ritkan. Mennyi STG-t latsz?

    A kozos tudat ritkan teved!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     · 1 éve
     Már megbocsáss, de mivel is vezetném félre őt? Az hogy nem értesz egyet a véleményemmel rendben van, de az hogy nem fogadod el és kijelented, hogy én félrevezetek valakit, ez egy indokolatlan tiszteletlenség, ergó ezt el is utasítom...

     Úgy gondolom, amit írtam a tapasztalataim alapján teljesen helytállóak.

     Te leírtál egy véleményt, én leírtam egy azzal nem egybevágót, tartsd ezt tiszteletben és ne akard már rám erőltetni az igazadat meg a közös tudat bölcsességedet...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      dobilaci · 1 éve
      https://hu.wot-life.com/eu/serverstats/

      Lenyilo menuben kivalaszt: kozepes tank/Szovjetunio/tier 8

      Egyedul a T-44 szerepel ennel a tanknal gyengebben, valoszinu azert sokan stock-kent huzzak. Utana STG/STG Guard.

      Szoval mikor leirod valakinek, hogy ez a tank jo, akkor azzal felrevezeted, mert ez a tank nem jo, ez nagyon messzire van a jotol.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       · 1 éve
       A lenyíló ablakban egyik tank mutatója sem rossz, csupán annyi látszik, hogy a T44/100 tanknak jobbak a mutatói a többinél. Ráadásul a T44 és a T44/100 szinte tök ugyanaz a tank és az ágyú is dettó, ami a statisztikák alapján ez jelentheti azt is, hogy sok jó játékosnak a T44 bejött, ezért megvette helyette a T44/100 tankot. Ennyit a számokról. Az STG egyszerűen egy nem szokványos közepes tank játékot igénylő tank, ez nem mindenkinek megy, illetve nem mindenki érti, hogy ez gyakorlatban mit is jelent, nincs ebben több. A tankot egyébként is alapvetően a játékos és az adott MM leosztás határozza meg.

       Nekem a T44-gyel 61% winratem van, az STG-vel 57% jelenleg. Ez alapján nálam mindkét tank igenis jó és ezáltal ajánlom is, sőt utóbbi nekem alig gyullad és ammora se mondanám érzékenynek.

       A félrevezetéses dologgal kifejtettem a véleményem, ennek ellenére próbálod lenyomni a torkomon, szóval akkor tedd azt magadnak oda, ahova gondolom...
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        dobilaci · 1 éve
        Akkor azert jo a tank mert Genyokapitanynak 57% a gyozelmi aranya vele. Igaz, gyengebben teljesit atlagban a jatekosok kezeben meg ritkan latni de biztosan jo tank. Engem meggyoztel!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         · 1 éve
         Nem akarok senkit meggyőzni, és a te véleményeddel sincs semmi baj, legalábbis ami az STG tankot illeti - csak nem értünk egyet.

         Egy másik játékos kérésére leírtam a véleményem, amely kb. annyira szubjektív, amennyire a tiéd. A probléma eredendően az, hogy te nem tisztelted a véleményem, legalábbis ekként adsz hangot. Az hogy kinek van itt igaza, teljesen másodlagos számomra. Az 57% annyit jelent, hogy ezzel a tankkal lehet játszani úgy, hogy komoly pozitív hatással legyen egy csata végeredményére, tehát az általam már fentebb vázolt tapasztalatokkal és játékstílussal ez a tank hatékony a játékban.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Vagyígyvagysehogy · 1 éve
     Nem teljesen értek Veled egyet. Ez egy átlagos tank. Megfelelő játékstílussal még akár élvezetes is lehet. genyokapitany79 elég jó támpontot adott a használatához és magam is, valami hasonló módon használom. Igaz, nem túl sűrűn.

     "A kozos tudat ritkan teved!" .... és ezzel sem értek egyet. Ott van példaként a nácizmus és a kommunizmus is.

     De azért nincs harag
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      dobilaci · 1 éve
      A jatekra gondoltam, ne keverd bele a politikat!
      Ami meta tank (konnyen jatszhato) abbol tobb van, ami meg nem meta (szar) abbol meg kevesebb, ennyi.
      Nem veletlenul rakta be a WG ezeket a tankokat a kotveny boltba.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Toib86 · 1 éve
    Köszönöm
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marton90 · 1 éve
  Németországból megy. 8000 kötvényért néztem tegnap...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gabi418 · 1 éve
  Hiába van prémium ajánlat, ha nem működik a prémium bolt.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.