Jelenleg

26
látogatónk van

2019. szeptember 26. 06:12

Prémium ajánlat: AMX Canon d'Assaut 105

(15 szavazat)
8 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 26. 06:13

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nanemár
    • Tankos
    · 4 éve
    Az én tapasztalaton szerint, nem az egyik legjobb, hanem A LEGJOBB tier VIII td. Az összes tier VIII premium td megvan (kivéve KanJPZ 105), de egyik sem tudja összességében amit az AMX. Bármelyik pályán megállja a helyét. Gyors, pontos, remek átütés, jó camo (persze nem egy strv), szemből rengeteget lehet vele pattintani (saját tierben, és ha mozgatod), védekezésre és támadásra is egyaránt kiváló! Elég jó hozam, stathúzásra kiváló! Egyszóval Best Buy!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    NooBiA
    • Tankos
    · 4 éve
    Szerintem meg az egyik legjobb TD VIII-as tierben Én imádom!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    andiam
    • Tankos
    · 4 éve
    Muszáj a védelmébe kelnem.
    Kiváló camo, 260-as alap átütés (tier 8-as tankkal), nagyon jó mobilítás, gyorsan szűkül, pontosan lő, ráadásul 1525 m/s sebességgel, 8 fokos csőlehajlás. Mit akartok még?
    Ez egy kiváló tank.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Vagyígyvagysehogy
      • Tankos
      · 4 éve
      Tapasztalt kézben gyilkos fegyver lehet, de nem kezdőknek.

      "Jó gun, jó mobilitás, papír test és alig pattan róla bármi is." Ezt írtam és ezt hellyel-közzel te is igazoltad, de..

      Megnéztem a tank.gg-n. Totál szemből szinte nincs olyan pontja melyet 210-es pennel ne lehetne beütni. Még a tierjében is minden tank e környéki vagy e feletti átütéssel rendelkezik. A front alját még a hetesek is beütik. Ha van a pályán bokor és nincs az ellen csapatában EBR, lehet vele a spot körön kívülről eredményesen lövöldözni. De ha villan a kicsike (tudom, ne villanjon egy TD, mert akkor már régen rossz) nincs tovább...Baross tér..végállomás, nem megy tovább. 1000HP gyorsan elfogy. Városi pályán meg igencsak keresni kell a helyeket, ahol nem az elsők között lövik ki. A tipikus TD-s helyeket általában a jobban páncélozott nagyfiús TD-k elfoglalják. Marad a rohangálás, ami 1000 HP-vel nem életbiztosítás. Az elmúlt 3 hétben egy db-bal sem találkoztam sem a saját sem az ellen csapatában. Ez azért sokat elárul. Nem túl népszerű TD.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Uncle Sam
        • Tankos
        · 4 éve
        Mondjuk akkor is jobb mint egy Scorpion G, mégis az fogy jobban . Azt sem hinném, hogy kezdőknek nem való, személy szerint nem vagyok jó játékos, az első gunmark így is nagyon hamar és könnyen meg lett. az tény viszont, hogy egy 3/4 skilles legénységet nagyon igényel. Még egy észrevétel : A 210.es pennel mindenki átütihez azt is kalkuláld, hogy a távolsággal arányban az átütés is csökken, és akkor már lehet hogy nem üti át bárki, és a páncél döntöttsége is számíthat hogy azért ne mindenki üsse át mint a például a Scorpion G.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hifimumus
    • Tankos
    · 4 éve
    Sziasztok! Nekem is megvan a gépezet. Nekem viszont az egyik kedvencem. Kiváó átütés,jó sebzés és mobilitás. Az álcával is jól áll. Pattintani is tud de korántsem úgy,mint a Wz. Az igazat megvallva nekem a wz puhábbnak érződik, mint amilyennek igérkezett. Az amx cda105 bujkálós pályákon tök jó városban szenvedős,de szerintem megérős ha td-s az ember.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vagyígyvagysehogy
    • Tankos
    · 4 éve
    Kezdő játékosnak nem ajánlott kategória. A tapasztalatlanságot kíméletlenül "bünteti". Jó gun, jó mobilitás, papír test és alig pattan róla bármi is. Arty szereti, mert képes maximumot sebezni bele, ha az oldalát találja telibe. Csak spot körön kívülről szabad használni, mert felderítés után gyorsan "elhalálozik". Nem találok benne semmilyen "fun faktort". Random csatákban alig találkozni vele, én sem használom már több hónapja. Az előttem szólóval egyetértek, van ettől lényegesen jobb TD is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lingszilard
    • Tankos
    · 4 éve
    Ha csak nem kifejezetten legénységhúzásra kell, hanem sokkal inkább farmolni, akkor az STRV S1 vagy a WZ-120-1FT sokkal jobb választás.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.