Jelenleg 429 vendég és 11 tag online

2019. szeptember 20. 06:54

[1.6.1 CT#3] Nyilvános teszt szerver

Írta:
Értékelés:
(6 szavazat)
2 hozzászólás

Ismét nyitva az 1.6.1 teszt szerver, immáron a 3. iteráció indult útjára. Letöltés és főbb módosítások:

Főbb változások listája:

 • Többnemzetiségű tankok: A játékosok megváltoztathatják bizonyos tankok nemzetiségét saját elvárásaik alapján. Első körben ez a tank a T-34-85 Rudy, de a jövőben több tank is felkerül majd a listára. A nemzet bármikor megváltoztatható lesz, teljesen ingyen, annyiszor ahányszor csak szeretnénk. Ezzel az újítással a játékosok előtt új lehetőségek nyílnak meg, így például egy tankkal különféle nemzetek kampány küldetései is végrehajthatóak lesznek. A tesztelés idejére minden játékos megkapja a T-34-85 Rudy tankot.
 • 11 új történelmi stílus is érkezik, minden nemzethez egy. Ezeket aranyért lehet megvásárolni a kliensben. Valamint új Huntsman stílus is készült minden tankhoz.
 • Rangsorolt csaták: A fejlesztők szerint olyan kiigazítások történtek, melyekkel kevesebbet kell majd játszanunk a jobb eredmények elérése érdekében. A rangsorolt csaták az 1.6.1 frissítés után érkeznek.
 • Bekerülnek a következő járművek a szuperteszterek számára: Kampfpanzer 50t (német Tier IX), Turtle Mk. I (brit Tier VIII)

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 20. 06:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aranyhorda · 8 hónapja
  Végül is a kutya német juhász, a tank miért ne lenne német buldog. A Lengyel Janek meg PL.Kurt És a tank maradt aki volt, német keresztel. (Volt már a Pudel is mindenfajta.) Ennyire telik már csak?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ______Pistike______ · 8 hónapja
  Hal a tortán ...

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.