Jelenleg 354 vendég és 3 tag online

2019. augusztus 27. 06:57

Előrejelzés: Szeptemberi ajánlatok

Írta:
(3 szavazat)
15 hozzászólás

Íme a szeptemberi hivatalos előrejelzés a várható akciókkal és kedvezményekkel kapcsolatban:

 • 09.01-09.30 - Top of The Tree: A tradicionális havi event, melynek keretein belül minden hónapban más-más tank ágat akcióznak meg (egyes infók szerint most az amerikai Sheridan könnyű ág lesz).
 • 09.07-09.10 - Play Your Class Right!: Ezzel az eseménnyel lehetőségünk lesz minden osztályt a leghatékonyabban megjátszatni. Spot, sebzés és blokkolás XP-ért és sok minden másért.
 • 09.14-09.17 - WG Fest Special: A WG éves minszki összejövetelének ideje, egy rakás jutalommal. Ami már biztos, a 4x-es napi első győztes XP.
 • 09.16-09.23 - Warm-Up for the Races: Melegítsünk be néhány körrel a szeptember végi Tank Races (körverseny) előtt. Ez az event erről fog szólni, no meg a kapcsolódó jutalmakról persze (fogyóeszköz biztos lesz közte).
 • 09.21-09.24 - XP Fever: Egy régi visszatérő, mellyel rengeteg elit (és abból free) XP-t gyűjthetünk majd.
 • 09.28-10.01 - Show Off Your Dog Tag!: Büszkélkednél azzal hogy milyenre van festve a tankod vagy hogy milyen dögcédulád van? Ez egy remek alkalom lesz még több hírnév megszerzésére.
Utoljára frissítve: 2019. augusztus 27. 07:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Tank Races...Na akkor elő kell bányásznom a régi F1et gyakorlok kicsikét,egyébként milyen tankok kellenének hozzá?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 1 éve
  A frontline mikor is lesz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 éve
   16-ika körül
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    atis123Juve · 1 éve
    Ponrosan 16.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 1 éve
  Èn a T49-ig jutottam el már règebben, mèg pártízezer xp hiányzik a Sherryhez, így a tot alkalmával majd elkocogok addig.

  Egyèbkènt már csak a T49-ig is megèri kihúzni az ágat, a trollgunnal használva a high tierek legfunabb tankja.
  Az egyik legnagyobb èlmèny hirtelen felbukkanni az ellenfèl mögött, beledurrantani egy ezrest a hátsòjába, majd amíg az küszködik a kinyúlt legènysègi tagokkal, ès modulsèrülèsekkel, eltűnni a balfenèken.
  A kerekesek ellen is a leghatásosabb lighttank, ha sikerül a közelükbe fèrkőzni. A súlya megvan a rammoláshoz, kartávolságbòl pedig az autoaim sem szokott tèvedni, így simán egylövèsezhetjük őket.
  Arra figyeljünk, hogy a toronynak hagyjunk időt teljesen ráfordulni a cèlra.

  Messzebbről cèlozva megismerhetjük az egèrt irányítò kezünk legfinomabb motoros funkciòit is, ha csak nem akarunk szembesülni a monitorbòl kilògò cèlzòkörrel


  Az èn mòdszerem a papír, de mèg az elmèleti alfasebzèsünknèl nèmileg nagyobb hp-val rendelkező light, közepes tankok ellen: kamikáze akciò, de pár mèterrel azelőtt,hogy becsapòdnánk, mèg útjára engedjük a 152-es skulòt. 80%-ban az eredmèny minimális HP vesztesègèrt cserèbe egy 1000+hp-s ellenfèl garázsba küldèse.


  Ha egy ilyen cucc feltűnik a mozsarával rámmeredve, amikor papírtankban ülök, akkor bizony nekem is tele lesz a gatya, mert jòl nem lehet kijönni egy ilyen találkozásbòl
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Proletar_Kukutyin · 1 éve
  A Sheridanon még el is gondolkodom, mert nagyon hangulatos tanknak ígérkezik. Korábban is szemeztem az ággal, de Top of The Tree keretében egy fokkal könnyebb a kihúzása.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Én már össze gyűjtöttem az xp a Sheridan-hoz, szerintem van már vagy féléve ha nem több. De kifejleszteni belőle nem fogom, majd tervrajzokból. A T49 az még bent van a garázsban de a tízest biztos nem veszem meg, viszont az xp meghagyom hátha beraknak egy másik tízes lájtot, és akkor ott az xp.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atis123Juve · 1 éve
  Egyes infók: A hivatalos videóban szereplő bejelentés egyes infonak minősül?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 1 éve
   Azt hiszem, hogy rám vonatkozik az"egyes infok" kitétel - én pedig nem vagyok hivatalos hírforrás
   Az tényleg furi avagy mulatságos, hogy 3-4 nappal a videó után kiadott előrejelzés még nem adja meg a ToT tartalmát
   Ahogy nálunk szokták mondani: Több is veszett Mohácsnál
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 1 éve
  Nekem ugyan nincs meg, de az hogy ritka, mint a fehér holló szerintem sok mindent elárul róla.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pria · 1 éve
  Kedves Sheridan tulajdonosok! Megéri kihúzni ezt a tankot?
  Amerikai könnyű tank ágba még egyáltalán nem kezdtem bele és teszt szerveren se próbáltam őket. Mennyire használhatóak ezek a járművek saját tierjükben? (német és francia 10-esem van már)
  A válaszokat előre is köszönöm.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sanyipictures · 1 éve
   Egyedi és nehéz a játék stílusa, de NAGYON fun vele a játék!
   Ne akarj wn8at meg más marhaságot húzni, mert arra nem jó, de nem is arra való.
   Amire figyelni kell, és ezt a legnehezebb megszokni, hogy magas.
   Minden amcsi tank valamiért akkora mint egy ház.
   Ez egyszerre áldás és átok is, mert a testet nem lehet mindenhol elrejteni.
   viszont mindnek megvan a -10°os lehajlás, amit ki kell használni.
   Egy szovjet tank kicsi és átüthetetlen tornya van, az utóbbi az amcsiknál csak a med ágra igaz.
   A magassága például ott tud előny lenni, hogy sokkal több terep tárgy és szövetséges roncs mögül ki tudsz lőni, nagyobb lesz a játéktered.
   Az olyan töltések, amikhez kellene a -10°, oda a legtöbb tank nem megy, mert csak 6°-al kell operálniuk. Na itt nem is számolnak ellenfélre, ezért simán odamehetsz és kioszthatsz 1-2 pofont, mire észbekapnak. Nem könnyű átállni a szovjetekről.
   Klasszikus lövöldözést nem érdemes erőltetni: magas szinten az amcsiknak kimagasló ágyúkezelésük van! Menet közben gyakorlatilag nem esik szét a célkör! Erre kell alapozni, ha lövöldözni kell. A leghatásosabb a tank akkor, ha olyan tereptárgyak, dombok mögül mész fel, amihez kell is az a -10°, mert csak kis részedet mutatod, auto aim, és hadd szóljon! Senki nem talál el, te viszont mindent, mert az alap lőszer az apcr, és emiatt azonnal ott van a lövedék.
   Természetesne nem fog működni egy obj140 ellen, ami csak a tornyát mutatja feléd és várja, hogy ki bujj, mert arról még egy jgpze100 is pattanna, de ezért könnyű tank, hogy ha látod a lehetőséget a flankelésre, akkor meg tudd azt tenni.
   Megfelelő skillezéssel a menet közbeni látótávja 509m ami elég beteg, így a lehetőségek megtalálásában nem kell várni a csapattársakra.
   Nagy méretei miatt az álcája gyengus, de egy gyengébb látótávú light ellen még tud hatásos lenni.
   Szintén a nagy méret miatt, ha nyílt terepre kell menned, akkor instant meghalsz, mert nem nehéz eltalálni. Terep mászási képességeit nem néztem sose, de érzésre nem igazán van terep akadáj, amit ne küzdene le, persze nem max sebességgel
   Még egy apróság a mérethez, hogy vannak olyan spotolós területek a pályákon, ahol egy hajszálvékony töltésre kell felmászni, és az ottani bokorban csücsülni.
   Általában a szovjetek teljes tesmagasságukkal odaülnek, ennél viszont elég a torony is többynire, így ha kispotolnak, sokkal jobbak a túlélési esélyeid.
   Összegezve nagyon más a metához képest. Ha péniszméregetni kellenek a tankok(wn8), akkor felejtsd el, de ha funra és nem gond, hogy legalább 50 csata kell, hogy ráérezz, akkor toljad neki, nagyon megéri!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Pozitron · 1 éve
   Szia! Megéri kihúzni nagyon jó tank,nehéz vele játszani. Szerintem nem tipikus könnyú tank. Inkább olyan light -med hibrid. De én imádom! És még valamiért tettszik is ahogy kinéz. :-)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pria · 1 éve
    A T49-et és a Sheridan-t a derp ágyúval használod vagy inkább a magasabb átütésűvel?
    Arra gondoltam, hogy mégis elkezdem az ágat és a Chaffee-ből kifejlesztem az 5-ös tüzért is, amivel tudnék arty küldetéseket csinálni.
    Tervrajzokkal amúgy sem állok rosszul az arty ágon:
    5-ös szinten 1/6 tervrajz
    8-as szinten 4/8
    9-es 4/10
    10-es 2/12

    Sheridan ágra össz-vissz csak 2 töredékem van (egy 7-esre és egy 8-asra)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 1 éve
     A T5 Chaffe nagyon jó, sőt megkockáztatom, hogy a T5 legjobb light-ja. (ezt a játékélményt csak kifejlesztve és felszerelve nyújtja. Ez minden tankra igaz, bár a Chaffee esetében szerintem különösen – az alapmotorral csak egy sánta csiga, a fejlesztett torony is nagyot javít, az ágyú érdekes módon véleményes, mert az alapágyú pontosabb)
     A T6-s T37 megint jó, de szerintem már nem lóg ki annyira felfele.
     A T7-s T71 CMDC nekem nincsen meg, de véleményt kérdezve/hallgatva róla az mindig oda konklúdálódott ki, hogy a „kuzin T71 DA-t játszani élmény, a CMDC-t szenvedés”.
     Akár ezért, akár másért a T8-T9-T10 járműveket én is keveset láttam, amint bandras32 említette. Pozitron77 viszont ezek szerint ráérzett az igényelt játékstílusra.
     Én viszont a T37-nél meg is álltam. A fölött csak óvatosan, de talán Pozitron77 tud segíteni megtalálni a helyesjátékstílust.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.