Jelenleg

17
látogatónk van

2019. augusztus 13. 07:00

ISU-152 - A 3. gunmark megszerzése & EU szerver, hírességek csarnoka 1. helyezés

(29 szavazat)
13 hozzászólás

Következzék Facebook csoportunkból Kiss Gábor írása:

Ez a poszt a Wotinfo weboldalán található ISU-152 pontos és részletes leírásához csak egy update, nem egy önálló cikk. Az elemzés megírása óta ugyanis sok idő eltelt, és olyan változások következtek be a játékban, amik ha nem is mind közvetlenül érintették a tankot, de nagyban befolyásolják az ISU-152 játszhatóságát.

Az első említésre méltó változás, hogy elvették a BL10 ágyút, és helyette kapott egy D4-S nevű löveget. Ez statisztikailag annyit jelent, hogy az AP lőszer átütést 286mm-ről 260mm-re, az APCR-t pedig 329mm után 292mm-re módosították. Abban az időben ez érezhetően fájdalmas nerf volt a tanknak, onnantól kezdve már érdemes volt átgondolni hogy egyáltalán van-e értelme meglőni például egy páncél-nerf előtti T110E5-öt, vagy ne adj isten Type 4-5-öt, amik akkoriban szintén még brutálisabb védelemmel rendelkeztek.

Második változás, a tüzérek újra balanszolása. Gyakran előfordult az a bosszantó helyzet, hogy még az arty nerf előtti verziókban egy lövésből kiszedtek full hp-ról. Az ISU-152 széles és lapos felületét nem nehéz eltalálni, aki pedig tisztában van a klasszikus TD pozíciókkal, gyakran vakon meg is lőtte ezeket, több kevesebb sikerrel. A jelenlegi helyzet az, hogy akár 4 tüzérségi találat is kellhet a megsemmisüléshez. Kellemetlen dolog a kábítás, viszont sokkal jobb annál, mint hogy azonnal kiszedjenek a játékból.

Harmadik meghatározó tényező, hogy a legutóbbi MM frissítés óta már jóval elhanyagolhatóbb mértékben vagyunk low tier, ezáltal sokkal meghatározóbbak lehetünk a csatákban. Tier VI-VII szintű tankokat egylövésezünk, Tier VIII-akat pedig 2 kattintással garázsba küldünk. A 750 alfa sebzésnek komoly fear factora van, egy ügyesebb spotter segítségével és az álcázási mechanizmus ismeretével az ellenfél akár 4-5 játékosából álló támadását is sikeresen vissza tudjuk verni egyedül.

Végül pedig több nyitott pálya van jelenleg a játékban, mint korábban. Lehetőségünk van már a random csatákból kizárni akár 2 mapot is, ahol valami oknál fogva úgy érezzük nem találjuk a helyünket, vagy csak kevésbé preferáljuk.

Úgy gondolom, hogy jelenleg ez a legjobb VIII-as szintű páncélvadász. A hatalmas alfa sebzés és nagy átütés mellett egyáltalán nem egy szerencsejáték az ISU-val eltalálni az ellenfelet, mint ahogy azt megszoktuk a VII-es szintű SU-152-nél. Pontos, és a snapshotok is meglepően sokszor találnak. Gyakran gyulladnak vagy robbannak az ellenfelek. Viszonylag mozgékony, jó az álca értéke és annyi páncélzatunk is van, hogy a kerekes tankok nem tudnak minket belőni repesszel.

Legyünk türelmesek vele, próbáljuk építeni a taktikát arra, hogy megvárjuk amíg az ellenfél csapatból valaki hibázik, aztán mehet a 152mm-es szeretet csomag.

Mindenkinek ajánlom, akihez közel áll a klasszikus páncélvadász jellegű taktika és nem zavarja hogy merevtornyú tankkal kell játszani.

Amiket használtam: Töltésgyorsító, Szellőzés, Fejlesztett célzórendszer. Legénységi skilleknél legyen BIA, Álcázás, Sima utazás, Pillanatkép (függetlenül attól hogy nincs torony, a célzás pontosságában nagy szerepet játszik) Kis javítókészlet, automata tűzoltó és kis elsősegélycsomag amiket igényel. Nem használtam pótellátmányt.

Íme a replay, amiben sikerült elérnem a 100%-ot a kiválóság jelnél: http://wotreplays.eu/site/4985513

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 13. 07:09

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    adosztal
    • Tankos
    · 4 éve
    Sanyinak nem ajánlják a kerekes járművek használatát.

    Gratula a 3 markhoz!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    siemkaktopl
    • Tankos
    · 4 éve
    congrat ! Ez az a tank amire nekem sosem lesz meg a 3. gunmark
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      HungarianSkill
      • Tankos
      · 4 éve
      Köszönöm!
      Èn is ezt gondoltam sokáig, csak gyakorlás kèrdèse. Sok sikert
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hebrencs77
    • Tankos
    · 4 éve
    gratulálok!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      HungarianSkill
      • Tankos
      · 4 éve
      Köszönöm!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ______Pistike______
    • Tankos
    · 4 éve
    Szép volt ,gratula.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      HungarianSkill
      • Tankos
      · 4 éve
      Köszönöm!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    imilee78
    • Tankos
    · 4 éve
    Személy szerint elég sokat használtam az ISU-152-őt de amióta lenerfelték azóta csak porosodik a garázsban. A pontosságán vitatkoznék néha 200m-re lévő tank mellé fölé vagy el sem találja. A kerekes tankot oldalba lövöm vele és csak kritikus sebzést érek el vele. A látótávolságát csúnyán lefaragták, néha csak akkor veszem észre az ellent amikor már mögöttem van. És igazat adok az előttem szólónak csak is egy jó szakasszal lehet jó eredményt elérni. A random csapattársak fele ugyanis retardált, töketlen barom. És nem minden esetben csinálják azt amit kellene.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      HungarianSkill
      • Tankos
      · 4 éve
      Szerintem èrdemes elővenni. A nerf után akkoriban azonnal eladtam, úgy megharagudtam a WG-re.
      Viszont hogy MM-et rendbe tettèk azóta kifejezetten domináns tud lenni. Szakasz nem javasolt szerintem ha gm húzás a cèl. Jó eredmènyt egyènileg kell produkálnunk, vesztes csatákban is vègezhetünk +4k sebzèssel, az átlagos magas sebzès pedig magával hozza jobb győzelmi arányt.
      Teljesen igaz, ahogy írtad, nem könnyű a random csatákban, de sajnos abból kell èpítkezni ami van ..sok esetben pedig inkább nincs, mint van
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    potzlevente
    • Tankos
    · 4 éve
    Ebben a tankba hasonló ülni mint egy su 100y-ban.
    Közelről megeszik,távolról pontatlan.És eme frusztrált helyzet miatt nehéz vele jól játszani.Ugyanis van hogy használnunk kell a HP-nkat is hogy sebezni tudjunk.
    Nekem a régi verzió volt meg és nagyon szerettem de tudtommal az pontosabb volt így nyugodtan lehetett bokorban campelni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      HungarianSkill
      • Tankos
      · 4 éve
      Valóban, sokszor előfordul hogy nèmi HP-t be kell áldoznunk hogy mi is lőhessünk. Viszont ha pofozkodásról van szó fair trade szerintem 200-300hp a mi 800 sebzèsünkèrt cserèbe
      Ha jól tudom a pontosságát nem módosították annak a lövegnek, a règi tènyleg jobb volt, ez vitathatatlan, legalább is átütès tekintetèben.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _tothjanos_
    • Tankos
    · 4 éve
    Természetesen a 3 GM az magáért beszél! Gratula! Ehhez kell az ügyes, felkészült játékos + vagy a baráti szakasz, vagy csak simán értelmes random csapattársak!


    Én azért nem mindenben értek ezzel a cikkel egyet és némi költői túlzást is érzek benne! A kínai prém wz TD nagyságrendekkel jobb az ISU - nál. Álcából az UDES/STRV S1 páros reggelire megeszi. De a SU130, RHM, Scorpio trió is sztem jobb nála, főleg az RHM 150mm-es löveggel szinte biztos, hogy gyújtja, ha a megfelelő legénységi skillek kivannak húzva illetve meg van az elengedhetetlen tank ismeret is az RHM-nél, akkor nem ritka az ammoreck detonation sem az ISU-nál!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      HungarianSkill
      • Tankos
      · 4 éve
      Köszönöm szèpen!
      Baráti szakasz nem javasolt, főkènt ha ügyes játèkosokról van szó, mert el lövik előled az ellent ès te annyival kevesebbet fogsz tudni sebezni. Nagyon ritkán szakaszozok.
      Skorpion ès a Skorpion G -re is (tudom, a tank ugyanaz, csak a skin más) megszereztem a 3gm-ot, együtt van velük összesen 800 lejátszott csatám de nem èreznèm hogy jobb lenne mint az ISU. A WZ-re sajnos nincs meg a 3 jelzès mèg, de nála hiányolom az elrettentő alfa sebzèst.
      Lehet egèsz egyszerűen csak nekem áll kèzre az ISU
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.