Jelenleg 233 vendég és 2 tag online

2019. augusztus 10. 05:46

1.6-1 - Micro patch

Írta:
Értékelés:
(16 szavazat)
44 hozzászólás

Az első javítófolt érkezése miatt ma kb. 7:00-ig (EU1) és 7:30-ig (EU2) állnak a szerverek.

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 10. 05:48
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Maustiger · 9 hónapja
  Hát én kifejteném akkor miért is van szerintem igazuk azoknak akik nem vágynak annyira a tier x tankokra. Mikor elkezdtem ezt a játékot még híre sem volt ezeknek a modern ágaknak, táras, repeszes, másfajta táras stb. csak szimpla egyes lövés és cső na meg a 3 alap nemzet. Akkor még azt mondom volt értéke és visszatartó ereje egy X-es tanknak. Egyrészt mert, nem volt ennyi booster ergo meg kellett szenvedni érte és ez által a rögös úton a pali szedett magára némi kis tapasztalatot tényleges gyakorlati tudást. Mire odaért a nagy vadhoz már tudta azt kezelni viszonylag. Ma már ezek a szabályok nem érvényesek pillanat alatt ki lehet húzni egy egész ágat (nyilván prémmel) és nem lesz megfelelő tapasztalat mire odajut az ember. És most jön a lényeg, hogy mivel könnyű megszerezni már egy X-es tankot nincs akkora ereje és értéke, mert mindenkinek van már ráadásul mivel rohadtul sok fajta is van már nem is számíthatsz úgy rá mint régen. Régebben tudtam, hogy a sorból arra az egy kettő tankra kell vigyázni, mert veszélyes most gyakorlatilag mindenre kell, mert olyan a tier elosztás hogy vagy egyszintűek vagytok vagy ha magasabban is vagy akkor is átlőnek mert olyan az összetétel. Szerintem sokkal jobban el kellene határolni a szinteket hogy legyen értelme küzdeni. Pont a lényeget veszítette el a játék gyakorlatilag nem érzem a szintek közötti különbséget. Mikor egy könnyű szétszed szemből egy nehezet és én meg meg sem tudom szagolni, mert az RNG kinulláz gyakorlatilag egy kurva baszó nehezet vagy egy TD-t ez egy vicc. És miért mert picsognak és nem tudnak játszani az emberek lusták összefogni, meg egy kis stratégiát belevinni a dologba a wg meg szépen szétcsesz mindent. Az arty sokat sebez meg stb hát az a dolga hogy szétbassza az ellent erre találták ki mozogni kell. Persze az tény szar úgy játszani ha ott maradsz az arty szed ha kimész akkor a kemper nehezek td-k és még a könnyűek is belőnek a rohadt op közepesekről ne is beszéljünk. Erre az lenne a megoldás, ha végre normalizálnák a tankosztályok erejét és szerepét a játékban ill. az egyes tierek közötti erőviszonyokat. A végszó, hogy már nem cél szerintem egy X-es tank főleg aki kicsit is élvezni szeretné a játékot, mert azzal a tierrel nem lehet nagyon. Szerintem a 6-7-9 tier a legélvezhetőbb. Mondom mindezt úgy, hogy gyakorlatilag néhány tank kivételével az összes 5 tier feletti tank a garázsban van és több mint 45k csatám van és minden egyes tankkal végigtoltam a kötelezőt. Én igazából csak arra hajtok, hogy mind meglegyen így nem tud a meta átbaszni ezután, mert mindig a leg op-b tankkal tudok játszani, mert megvan háháhá.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Regulus · 9 hónapja
  Észre kellene már vennie a WG-nek, hogy a magasabb osztályokban egyre több a könnyű tank, nyilván azért, mert kicsit túltolták a képességeiket...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 9 hónapja
   és miért baj az,hogy lassan nincs olyan meccs ahol 15 percig full kemp van,mert nincs 1 darab light se aki spotolna? azzal nincs bajod,hogy sok a td,ht, meg mt? vagy azoknak a darabszáma jól van?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   siemkaktopl · 9 hónapja
   Várjál csak. Ebben az évben van tervbe véve még több kerekes fa több nemzetnek is. Végül csak a need for speedesek maradnak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ______Pistike______ · 9 hónapja
   Sajnálatos módon ,félig az igazság mert a játékosok látták mivel lehet könnyebben győzni..és sajnálatos módon sok olyan mind te, nem tud alkalmazkodni úgy mint ebben a játékban és az igazi életben is a könnyedség miatt. "NEKEM EZ VAN ÉS MÁSSAL NEM AKAROK ! IS4-t MIKOR BUFOLJAK ? "

   ???
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gaasvan · 9 hónapja
  T-134-2/wz120 párost nem igen húzod ki 50-100 csatából...igaz én gyenge játékos vagyok.
  És nem mindenkinek cél a tier X minél előbb. Van aki csak játszik.....:)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ______Pistike______ · 9 hónapja
   Komolyan....Ha valaki az életed szerelmét kívánta volna ,te csak úgy otthagyod mert még van pina a világon ?? Mert te csak játszol..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   WGShit · 9 hónapja
   Méghozzá annyira nem,hogy a kb 20 kifejlesztett X-es harcjárműből kb 4db van a garázsban,de alapvetően egyáltalán nem használom őket!A többit sose vettem meg,mert nem érdekeltek!Viszont van olyan 9-es(pl wz-120) amivel majd ezer csatám van és még van pár hasonló!Az első 18ezer csatám után vettem meg az első X-es tankot!Azóta is csalódás a top tier!Semmivel nem ad többet és itt jön a játék lényege!Ha igazából élvezed a játékot akkor nem a tier a fontos....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sevih · 9 hónapja
   Ha valaki nem költ rá és/vagy nem pro játékos tényleg nem lehet. De... ha van prémium fiókod (napi 5db 3x XP-s csata + 2. prémium küldetés szintén 3x XP), használsz személyes tartalékot és free XP-ből kihúzod a modulokat (a kínai fejlesztés nagy szívás ilyen szempontból), akkor működhet a dolog.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gaasvan · 9 hónapja
    Nézd a nagy átlag nem pro játékos. Igazából a hozzáállás a fontos. Anyagi helyzettől függetlenül szerintem nem mindenkinek cél a gyors Tier X.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aranyhorda · 9 hónapja
  Épp hogy ki jött az 1.6- verzió, már érkezik a javító patch. Nem értem hogyha valamit piacra dobnak, előtte nem nézik meg a teszt szerver eredményeit? Minek akkor a teszt szerver, ha 3 napra már javítani kell! Példa: Én nem iszok annyit (vodkát) hogy másnap tudom beteg leszek és befolyásol a munkavégzésben!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 9 hónapja
   A tesztszervert csak azok az alacsonyszintű játékosok tolják, akik ki akarnak próbálni 1-1 X-es tankot. A múltkor 2*5 percig álltam sorban egy TIER 7-es Britt lighttal, mire feladtam. Azt egyszerűen nem lehetett tesztelni. A teszteléshez sincs semmi motiváció a rendes játékosoknak, és ha a normál játékban remek/ csábító akciók vannak, akkor nem mennek tesztelni. Szinte csak TIER X-es csaták vannak, TIER 8 alatt lehetetlen tesztelni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 9 hónapja
    talán,mert ha húzol egy ágat akkor az esetek 99%-ban a 10-es tank miatt húzod? kit érdekel,hogy mi van alatta, azokon csak túl kell lenni, ha jó tank akkor jó, ha meg nem akkor meg nem.. egyébként sem azért van a teszt szerver,hogy te a kis tiert teszteld, hanem,hogy az új patcheket lehessen valahol tesztelni, mielőtt kidobnák élesbe..
    ha pedig mindenáron kis tiert akarsz tesztelni javaslom legközelebb,hogy nézz körül a gyakorló csaták között, szokott lenni egy rakás szoba ahol lehet kisebb tierben tesztelni amit szeretnél
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bandras32 · 9 hónapja
     Véleményem szerint ez egy jó nagy baromság. Tesztelsz egy 10-es tankot, úgy hogy nem érdekel a több száz csatán át tartó odaút? És mindezt azért, hogy megnézz egy tankot, amit nerfelnek mire eljutsz odáig?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Hunter9956
      • Moderátor
      · 9 hónapja
      Engem sem érdekelt soha sem, hogy mi van/volt a 10-es tank előtt:D
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 9 hónapja
      30k csata alatt egyszer se volt olyan,hogy nerfeltek volna valamit mire kihúztam.. sose érdekelt,hogy mik a köztes tierek, főleg nem az 1-5, meg 7 és a 9.. mindegyiket csak addig fogod használni amíg meg nincs a következő tank.. és a több száz csata túlzás, egyedül 9-es tirbe kell kicsivel több,mint 100 csatát játszani az adott tankkal.. miért érdekelne bárkit a többi tank, ahol max 50 (8as tierbe kicsit több) meccs alatt kihúzod a következőt és soha többet nem fogsz vele játszani? persze aki kis tierben játszik,mert nagy tierben nem tud, vagy szimplán nincs pénze azt érdekli,de a jobb játékosok nem fognak se kis tierben játszani se figyelmet fordítani arra,hogy mik a köztes tankok a 10-es a lényeg semmi más (maximum a 8-as lehet még érdekes,ha tényleg használható,de azzal se fog senki randomozni többet,mint amennyit tényleg muszáj)
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       bandras32 · 9 hónapja
       Akkor szerencséd volt/van. Én hajdanán a német TD vonalat a waffentrager miatt kezdtem el, az angol TD vonalat a 183 miatt, egyik sincs már sehol sem. Az orosz arty vonalat a 261 miatt, jött az arty nerf. A TD vonalat a 268 miatt, jött a nerf. A japókat a Type 5 miatt, jött a nerf. Flacia artykat a 155 58 miatt, jött a nerf.
       Dehát mindenkinek más a lényeg, engem például nem nagyon izgat a tier10. Én a fejlesztések miatt játszottam régebben, most már inkább 1-1 küldi miatt.

       Egyébként azért kicsit irigylem az ilyen jó játékosokat, mint amilyen Te is vagy. Egy tier 10-es kihúzása pl. IS-7 kb. 350k xp, ha beleszámoljuk a 9-es kifullozását is. 100 csata alatt ennyit összeszedni nem semmi. Min. 3500xp/csata. Szép teljesítmény.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        · 9 hónapja
        látom megértetted a lényeget, akkor számold 200-250 meccsel.. (logikus,hogy van amihez több xp kell és többet fogsz játszani) egyébként a legutóbbi 10-esem a Kranvagen volt, az Emil 2-vel 150 meccset játszottam
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         bandras32 · 9 hónapja
         A lényeg:
         "egyedül 9-es tirbe kell kicsivel több,mint 100 csatát játszani az adott tankkal.."
         A 200-250 nem kicsivel több, hanem bazi sokkal. Emil 2 150 csata, hát ez sem kicsivel több, és még így is kb. 2300xp kell per csata, nem azt mondom, hogy nem vagy képes rá (bár ez egy kicsit irreális számnak tűnik a számomra), de ugye messziről jött ember..... pláne név nélkül....
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          · 9 hónapja
          ott van a messziről jött bizonyíték
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           bandras32 · 9 hónapja
           Elhiszek én bármit, hidd el. 752x148-al, 111296, vagyis mind a 148 csatában 3-szoros szorzónak kellett lennie. Felőlem, nekem okés.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Amorphis · 9 hónapja
            Simán meg lehetcsinálni az újprémium acc óta. 100% OS busterrel meg az 5x3szoros szorzó al simán 6-10k xpt hozol körtől függőben. Ha minden napcsak 1 órát húzod brutál minimális csataszámmalmeglehet.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            · 9 hónapja
            erre már válaszoltam lent, de ne hidd el, ezek szerint feltörtem a wg szervereit
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             bandras32 · 9 hónapja
             Elhiszem, írtam is. Csak lehet hogy nem ugyan azzal a játékkal gurulunk. Mondjuk ezek után egyre biztosabb vagyok benne, hogy a csillámpónik külön elbánásban részesülnek a wg részéről.
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Amorphis · 9 hónapja
              Én a 9 és tankok nál az ágyút meg a tornyot freezem, de több tankom is van amivel 100 vagy azalatt csataszámmal lett meg a 10 és. A rekord a 257 az 67 csatából lett is 7
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              PZoli
              • VIP
              · 9 hónapja
              Akkor egyszerű a megoldás:
              Legyél Te is csillámpóni!
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               bandras32 · 9 hónapja
               Az vagyok. (csak beépültem a noobok közé, hogy bomlasszam a rendszert )
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              · 9 hónapja
              lol
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Kertesz · 9 hónapja
         Meseld mar el legyszives hogyan csinalod az Emil II nagy agyu 62.600 xp a Kranvagn 238.000 xp ami kb 300K / 150 csata atlagan 2K kell hoznod csatankent, as akkor meg nem szamoltam a 24.500 xp felfuggesztest amit ki lehet valtani de akkor a slot tal kevesebb van ami miatt nem lehetsz olyan hatekony a csatakban. Szoval meselj meg kerlek!!! Mert ugyebar free xp nem emlegetsz.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          · 9 hónapja
          nem szoktam tankhúzásra free xp-t használni és feleslegem sincs,hogy tankot fullozzak belőle instant.. de sehol nem volt leírva,hogy nem lehet használni.. amúgy nem kell elhinni, tessék itt a bizonyíték,hogy annyi csatát játszottam amennyit mondtam és megvan a 10-es
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Kertesz · 9 hónapja
           Ez csak arra bizonyitek hogy valakinek mert nem latni hogy tied a stat ,ment 148 csatat atlag 752 xp per csata lila stat es megvan a tizet is. De hol van ez meg a 2K es plusszhoz.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            · 9 hónapja
            nézd csak, találtam egy képet is,hogy milyen egyszerű 1 meccs alatt majdnem 15k xpt összeszedni szorzókkal (Emil II)
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            · 9 hónapja
            egyrészt az a te problémád,ha nem hiszed el,hogy azt én mentem, másrészt ugye tudod,hogy a statisztikába az alap xp-vel számol? se prémium, se booster, se szorzók nincsenek benne?
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             · 9 hónapja
             56%-os winratem volt és az unicum győztes meccsek xp-ben 1000 xp-nél kezdődnek, ha ennyivel számolsz akkor is 1000+1000+500 és már 2500-nál vagy és még nem is szorzóztál.. egyszerű logika
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Kertesz · 9 hónapja
              Ezek meg mindig csak kepek semmi biztos csak hogy volt ilyen csatad is ,ami tenyleg szep , es mi van a buko 44% kal ahol 300 xp plussz a hozam... egyszeru logika.
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               · 9 hónapja
               most,ha nem hiszed el,hogy én játszottam, akkor nem hiszed el, de nem mondd azt,hogy lehetetlen,ha ott van a képen,hogy nem az
               • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                Christofia · 9 hónapja
                Főnök, ha ennyire iszonyat PRO játékos, miért szégyenli az account nevét?
                • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                 · 9 hónapja
                 sehol nem írtam,hogy pro vagyok és btw semmi közöd hozzá, mint már az előbb leírtam,ha nem hiszed el,hogy én csináltam, így jártál, attól még azon a tényen nem változtat,hogy nem lehetetlen ami le lett írva.. egyébként se az én accomról volt szó, hanem arról,hogy hány meccsből lehet kihúzni egy 10-es tankot, én csak megmutattam,hogy azt amit leírtam alá is tudom támasztani, nem csak a levegőbe beszélek
                 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                  Christofia · 9 hónapja
                  Semmit sem támasztottál alá a random screenshotokkal, de NP, mindent elhiszünk Neked, hiszen miért hazudna bárki is az interneten ;D :D:D:D:D
                  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                   · 9 hónapja
                   teljesen jogos akkor hazudok, már megyek is politikusnak esetleg írjak rád in-game a kamu accommal?
                   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                    Sztyepadzso · 9 hónapja
                    Az a lényeg, hogy nyilvánvalóan hülyeségeket beszélsz, és ez nem lehetséges. De ha ott lenne egy név, akkor mindeki elhinné, mert így a screenshotokat minden kétséget kizárólag painttel alakítottad át, hogy a hamis állításaidat alátámasszad.
                    Ez veszélyes!
                    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                     · 9 hónapja
                     egyrészt már más is írta,hogy neki még kevesebb csatával is ment... másrészt pedig már leírtam a logikát,hogy nem lehetetlen.. mindenkinek szíve joga,hogy elhiszi-e,hogy nekem sikerült, mint már kb 2x leírtam nem az volt a lényeg, hanem az,hogy lehetséges..

                     a kommenteket olvasva a wot commuinity 99%-a akkora hülyeségeket beszél és el van tévedve,mint ház, mégis arra ugranak az emberek ami nagyon is lehetséges és már ketten írtuk,hogy sikerült meg egyébként is logikusan belegondolva a napi 5 háromszoros szorzóba, plusz a napi kétszeres, plusz a prémium küldibe is van + szorzó, a +50% + 100% xp-be azért bátor dolog azt állítani,hogy lehetetlen 150 csatából kihúzni egy 10-es tankot persze, gyengébb játékosoknak lehetetlen, 0 dmg-re nehéz xp-t farmolni
                     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                      Sztyepadzso · 9 hónapja
                      Most nem vwgyok bizzos benne, hogy a szarkazmusom átment-e vagy sem. Mindenesetre igazat adok neked, abban hogy - főleg a közelmúltban buffolt- tankok húzása gyerekjáték, a könnyebbséget adó freexp beáldozas(pl nekem a 2. löveg az Emil II. - nél) és a WoTPremium miatt.

                      De nem egy hétvége volt, amikor folyamatos 2*(igaz Top 10 kellett... Hűha) vagy mint most 4×, neadjisten 5×ös első szorzó volt.
                      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                       · 9 hónapja
                       azért amilyen kommentek voltak, azok után elég nehéz egy ilyen szarkazmusnak átjönnie

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.