Jelenleg 372 vendég és 6 tag online

2019. július 14. 09:14

Érkezik a Frontline 6. epizódja!

Írta:
Értékelés:
(15 szavazat)
49 hozzászólás

Július 15-én reggel 7 órától kezdetét veszi a Frontline 6. epizódja, és ismét egy hetünk lesz arra, hogy megcsillogtassuk tudásunkat a 30v30-as csatákban és begyűjtsük az ehhez járó jutalmakat.

A 7. epizód augusztus 19-én érkezik majd. A legkitartóbb és legtehetségesebb játékosoknak esélyük lesz az AE Phase I amerikai IX-es nehéz tank megszerzésére is.

Ne feledkezzünk meg azonban a másik jutalom tankról sem, ami a VIII-as prém Emil 1951 svéd heavy lesz.

És ha esetleg nincs épp VIII-as tankod az eseményhez, visszatérnek az 1. epizód bérelhető tankjai:

 • The T-44 FL
 • The Pz. 58 FL
 • The T34 FL

A bérlésre költött aranyak egy speciális alapban halmozódnak fel, melyet kedvezményként használhatunk fel a Frontline-ban bérelhető 11 tank végleges megvásárlásakor.

Utoljára frissítve: 2019. július 14. 09:36
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AryanW0lf · 6 hónapja
  Féreg artyk, autista kerekesek és Nobetto 46 seregek frontline én így szeretlek
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atis123Juve · 6 hónapja
  Nem pontos a cikk. Az AE Phase I-et csak a X-es tekintély szint elérésével lehet kiváltani, az meg a 7-iknél még nem lehet meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rylian_Shina · 6 hónapja
  Én kiváltottam az Emil 1951et, úgy hogy a sima nincs meg, nekem tetszik. Jó a tornya, lövege is egész tűrhető, egyedül a tárazás ami nekem soknak tűnik, de alapvetően bejön a tank, szerintem megéri kiváltani.
  Az AE Phase I-re meg nagyon kíváncsi vagyok, eddig amit olvastam róla tetszik, a beépített ingyen nagy javító meg külön plusz pont. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy kreditszorzója is lesz-e neki, mert hallottam azt is, hogy lesz meg azt is, hogy nem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sass Tamás · 6 hónapja
  Most így, hogy tudjuk hogy a simánál gyengébb Emil. A copy közepes teljesítményű amcsi 9-es lesz a jutalom a jobb ha nem is beszélünk róla wz,sta mellett kellemes elégtételt érzek amiatt, hogy mivel nem játszottam félkómára az agyam a pontokért, de semmilyen jóból sem maradok majd ki.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  freezer · 6 hónapja
  Tanuljál meg játszani, jobb lesz a winrated...mondják. Hát ez nem látszik az alábbi képen. A superunicum játékosnak kb ugyanannyi csatából 3%kal rosszabb winrateje van mint a haverjának. Ne ennyit az RNGről:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 6 hónapja
   Egyik játékos sem szuperunikum. Ha már ilyesmire hivatkozol, vehetnéd a fáradtságot, hogy utánna nézz rendesen.
   Lehet, hogy a 63%-os többet játszik szakaszban, mint a 60%-os. Vagy többet paddolt low tierben valami p2w tankkal (pz2j etc)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    freezer · 6 hónapja
    Az h minek nevezzük lényegtelen, én azért neveztem az egyiket supernek, mert lila a pontszáma az XVM szerint. De nevezhettem volna csillámpóninak is, mindenféle fáradtság nélkül, ne a részletekben vessz el pls. Amit magyarázatnak írtál már értelmes és tetszik.
    Valóban ebben van ráció, h ha 3 értelmes játékos összeáll, akkor jóval nagyobb az esély lehozni a meccset. PUBGban is ha 4en összeállunk egy jó stattal, akkor lehozzuk a csirkevacsit, nem is kell hozzá különösebben kiemelkedő stat, csak annyit, h 4 értelmes ember együttműködik, valszeg a WOTban is, ha 3 játékos jól összedolgozik az sokat számíthat, pláne mondjuk ha 3 unikum szintű.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 6 hónapja
   Mindkét játékos unikum...egyik se szuperuni.
   https://hu.wot-life.com/eu/player/TheUniQuE_LAMBO-500549825/
   https://hu.wot-life.com/eu/player/HeatMage-529408833/

   A többi csak a régi lemez, régi slágerekkel. Már sokszor elmondtuk, bele se kezdek, te úgyis hiszed, tények és érvek nem fognak megingatni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hunter9956
   • Moderátor
   · 6 hónapja
   Nem értem mi ezen a furcsa.Vagy a 60% winrate nem számít már jónak?
   Nincs fixen statisztikához kötve a winrate, de attól még az igazság az, hogy ha jól játszol jó lesz a nyerési rátád is, és ez látható is a fenti 2 játékosnál.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CheckEngine · 6 hónapja
    Azért Én részemről szeretnék már végre egy olyan adatot is látni a játékosoknál hogy mennyi GOLD ammót használnak. Olyan lenne mint winrate, mehetne százalékban is........Ha már úgyis mindenkit csak ez alapján lehet elfogadni akkor ez a kis infó is nagyon hasznos tudna lenni....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kriminalis · 6 hónapja
     Mi az a GOLD ammo?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Hunter9956
     • Moderátor
     · 6 hónapja
     Mivel goldért már nem lehet lőszert venni ez a szám 0.
     A prémium lőszer meg a játék része, bárki számára elérhető, de az sem "csodaszer", nyugodtan kipróbálhatod, csupán a lőszertől még nem leszel unicum játékos kiemelkedő winrattel.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      CheckEngine · 6 hónapja
      1. Oké goldélt már nem lehet venni de mind a ketten tudjuk hogy nem ez volt a mondandóm lényege. Akkor prémlőszer, emelt átütéssel.

      2. Nem a saját játékomról beszélünk hanem az állandó stat huszárkódásról, és arról hogy ennek egy igen érdekes új eleme lenne hogy mennyi PrémSkillLőszert használ az adott játékos Mert azt ne mond nekem hogy annyit nem számít ami érezhetően nem tudná javítani a statisztikádat ha folyamatosan azzal tolod (igen vannak speciális esetek amikor a lőszert típusa miatt nem biztos hogy minden helyzetben előnyösek a prémlőszerek). Azt aláírom hogy van akin az sem segítene nyilván, de azokon akik használják a minimapot, valamennyire látják hogy mi fog történni azoknak már biztosan érezhetően javít a játékteljesítményükön ha nem lepattanó lőnek oda és akkor amikor kellene.

      3. És akkor eljutunk oda hogy PrémSpam-et értem ezalatt lőszert, és skill javító fogyócikket egy prémfiók nélkül vagy klán(aktivált boosterek) nélkül elég nehezen tudod fenntartani.....és ezeket sok "jó" játékos szépen mindig elfelejti és csak az megy hogy benned van a baj amivel részben egyet is értek. Ami zavar az az hogy mindig minden csak ennek van betudva...sok "jó" játékos szépen elfeledkezik arról is milyen stock járművel, prém fiók nélkül alap legénységgel játszani, mert már jó ideje csak free xp-ből kitolja a legújabb tankot, majd goldért rápakolja a felszerelést és az új 100% legénységet amit megint csak kifulloz goldból és nem kell szívnia nem rontja a statját és maradhat továbbra is szuper ügyes. Pedig ez sok kicsi sokra megy ami idővel a statisztikán is meglátszik.

      4. Kérlek ne álljunk bele abba hogy Én hogy játszok, ott van a játékos nevem látszik,nem rejtem tudom jól hogy nem játszom csak átlagosan igaz nem is akarok ESL sportoló lenni se unicum. Annyi időt sajnálok rászánni a játékra és a türelem sem az erősségem.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Hunter9956
       • Moderátor
       · 6 hónapja
       Ha én full prémium lőszerrel tolnám, akkor sem érnék el jobb eredményt, egyszerűen ennyi van bennem, ennél többet semmilyen lőszer nem hozna ki belőlem.A szuper heavyk és 1-2 bitang td ellen kell a prémium lőszer, így is kb. 75-80%-os az átütési arányom, a hiba% is általában a kapkodásból,célzás nélküli lövésből stb. adódik és nem azért mert hú de szívat az rng mert csak normál lőszerrel lőttem.
       A stock tankokat, meg a béna legénységet meg ne hozzuk fel példának, az egy átmeneti állapot, többet játszol fullos tankkal, ráadásul most sokkal könnyebb az xp boostok és legénységi xp boostokkal húzni a tankokat, régen ez is sokkal nehezebb volt, szóval ezzel ne érveljünk.
       Goldért nem tudom milyen felszerelést lehet venni, én még nem találkoztam vele, ha meg nincs kredited arra, hogy felszerelést tegyél a tankra, az megint csak egyéni probléma, a lehetőség neked is adott lenne.Összegezve a jó játékosok "előnye" mindenkinek elérhető, attól hogy valaki nem tudatosan halad, és mindig ócska legénységgel szenved, vagy lusta kifarmolni a felszerelések árát az nem a játék hibája, ez inkább a játékosok igénytelensége, hogy minden szarral elindulnak csatába.Ha érdekel a statisztika az is érdekeljen mvel indulsz el a csatában, ha meg csak puffogtatni akarsz néhányat a csatamezőn, akkor ne ragadj le a számoknál.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        CheckEngine · 6 hónapja
        Ó bakker már megint...nyilván goldélrt nem lehet venni de áthelyezni igen és az is könnyebbség ha nem kell mindig kreditből megvenni....megint a lényeges dolgokkal foglalkozunk...oké Én is fogalmazhatnék pontosabban.


        Most nem értem, vagy Én nem írok értelmezhetően vagy nem érted amit írok.

        1. Ne téged vegyünk alapul, vegyünk egy olyan játékost aki mondjuk 1600-1800wn8-al járkál de nem prémlőszerezik csak szükséghelyzetekben és csak minimum mennyiség van bent. Ha ez a játékos valamennyire tudja használni minimapot és ez alapján cselekszik, valamint a játék alapvető mechanizmusával is tisztában van akkor az ő esélyeit növelni tudja az emelt átütés ami főleg kritikus helyzetekben számít. Ha többet használhat mert megengedheti a "lehetőséget" akkor az már javulást fog hozni az ő szintjén. Nyilván az észnélküliségen ez sem segít.

        2. "Összegezve a jó játékosok "előnye" mindenkinek elérhető, attól hogy valaki nem tudatosan halad, és mindig ócska legénységgel szenved, vagy lusta kifarmolni a felszerelések árát az nem a játék hibája, ez inkább a játékosok igénytelensége, hogy minden szarral elindulnak csatába."

        Ez már így majdnem jó is. De nyilván hatalmas élmény 5-10 kört menned mondjuk tier6-al hogy aztán egy "előnnyel" megpakolt tier9 vagy tier10es tankkal tudj menni egy kört, arról nem beszélve hogy egy tier6 és tier10 azonos pályán más játékot igényel..Pl tier6al oda érek az adott pontra úgy hogy nem látnak meg de tier 10ben már félúton világítok....stb És a kettő közötti váltogatás, átszokás is lehet negatív hatással a Statra.

        Szóval az a véleményem hogyha valaki többet tud áldozni a játékra, abból adódóan könnyebben tud "mindenki számára elérhető előnyt" szerezni ami tudja pozitívan befolyásolni az eredményeit is nyilván. Én úgy gondolom hogy az átlagos játékosnál ez jelenthet érzékelhető különbséget.

        És akkor vissza mennék az eredi gondolathoz, ha betennének egy statisztikát arról hogy ki mennyi prémlőszert használ akkor az is mutatna valamit arról hogy ki mennyi "előnyt" használ az adott statisztika eléréséhez.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Bhalangir
         • Moderátor
         · 6 hónapja
         http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/648441-the-gold-vs-standard-ammo-challenge-5k-gold-prize/#topmost

         A jó játékosnak még annyira se kell. 1 előnye van, bizonyos helyzetekben időt nyersz vele, hogy tili-toli helyett egyből talál. És igen, van pár helyzet, amikor az a plusz átütés még éppen kell és elég pozícióváltás nélküli sebzéshez. Ez az össz lövéseid közül átlagosan 1-2 csatánként kb. A többi vagy bemenne anélkül is, vagy azzal se. Ott a fenti link, azóta se vitte el senki pedig 35k gold nem kevés nyereménynek.


         Értem amit mondani akarsz, de a feltevésedet a gyakorlat nem igazolja, amiből következőleg a feltevésed az adott kérdésre nem megelelő. Pontosan így kellene hangozzon: Csatánként átlagosan hány olyan szituáció van amikor a pémium lőszer előnyt jelent a normálhoz képest. Ez a valóságban pár helyzet. Ennek a párnak találni és átütnie is kell, ami nem 100% még prémiummal sem. A valós sebzéseid aránya így nem nő jelentősen. Mint a fenti linken próbálkozók is leírták, valójában az, hogy mennyire koncentráltan játszol (odafigyelés, mapra figyelés, stb.), és mennyire ismered a gyenge pontokat meghatározó mértékben befolyásolja az eredményességedet, a prémium lőszer használata pedig elhanyagolható módon. Ami egyébként egybevág azzal amit sokan szajkózunk itt régóta és a természet törvényszerűségeivel is egybevág, vagyis valamit minél jobban ismersz, annál jobb leszel benne.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          CheckEngine · 6 hónapja
          Kedves Bhalangir!

          Hoztál egy TOP játékost példának aki csinált egy kihívást a prémlősszerre. Ami alapján az írod hogy: "de a feltevésedet a gyakorlat nem igazolja, amiből következőleg a feltevésed az adott kérdésre nem megelelő."

          !!Én pedig egy közepes játékosról beszéltem és írtam még mindig ezt próbáljuk már bele rakni a képletbe!!

          Hunter hozta saját magát aki messze jobban teljesít a közepes játékostól, te meg hoztál egy szuperunicum játékost egy kihívással....

          Ez kb olyan mintha egy amatőr pilótát és egy profit mérnél össze pályán azonos típusú autóval de az amatőr pilóta alá raksz slickgumit, fel tekered az ECU-t......a profi pilóta pedig ha a 4ből nem megy 1 henger még akkor is nagy valószínűséggel leveri mint vak a poharat......ezen nem kell csodálkozni aki tud az tud.

          De ha két amatőr pilóta versenyzik ugyan ezekkel a feltételekkel ? Borítékolható az eredmény ugye?

          Erről beszélek hogy ez egy közepes szinten jelenthet-jelent olyan előnyt amit már lehet a Staton is láttni. Erre írtam hogy számomra érdekes lenne látni a lőszerek arányát.

          Soha nem írtam azt hogy ettől unicum játékos leszel, vagy megváltod a világot.

          Abban egyetértek amit "szajkóztok", nyilván ha jobban ismered jobb leszel. Nem azért írtam hogy bárkinek is a szar játékát vagy a sajátomat erre próbáljam ráhúzni....
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Bhalangir
           • Moderátor
           · 6 hónapja
           Nem is gondoltam, hogy azért írod. A kérdés az, hogy akármilyen játékos legyél is, akár átlagos, hány olyan helyzeted van, amikor számít. Egy átlag játékos a saját hpját se sebzi be átlagba. Ez azt jelenti, hogy eleve rendkívül kevés alkalommal talál és sebez. Ezen kevés alkalmakból kérdés mennyi, ami segítene, ha prémiummal menne és ez releváns-e. Egyébként a kérdés egyszerűen ellenőrizhető, 1-2 millát összefoarmolni és eltapsolni erre nem sok idő. Aztán össze lehet vetni az átlagsebzésed a korábbival. Szerintem nem lesz érdemi eltérés, max 1/2-3/4 átlagsebzésnyivel fogsz többet lőni, ami nem mérvadó.

           Ami meg a linket illeti, amire utaltam, hogy akik megpróbálták (főleg kékek vagy unicum elején járók), azok jutottak arra a következtetésre amit írtam. Nem az a lényeg, hogy a felhívó milyen játékos, hanem az, hogy akik elfogadták a kihívást maguk is belátták, hogy a "golddal" nincsenek előrébb saját "goldnélküli" átlagsebzésükhöz képest, a konzisztens sebzés minden csatában sokkal fontosabb, mint 1-2 kiugró kör, amin a "gold" segít, ha utána meg betli jön. Ez elérni meg nem prémium lőszer, hanem egyéb képesség függő elsősorban.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    freezer · 6 hónapja
    Jónak számít, de állhatna itt 49 és 52% is, a 49es az noob sárga, az 52es meg zöld jó. Holott lehet, h csak az RNG űzi tréfáját.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Alexis · 6 hónapja
     én inkább az mm-et okolom a winrateval kapcsolatban.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      freezer · 6 hónapja
      Az RNG az random generator rövidítése, és bizony a random MM is ebbe tartozik bele sajnos. Mivel nem ranked MM van, hanem kb a nagy kalapból véletlenszerűen választ be játékosokat a csatába, jobb lenne, ha kisebb kalapból válogatna. Így kisimulna jobban a dolog sztem és nem a 14 hülyén múlna az eredményed :))
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Alexis · 6 hónapja
       Abban azért egyetértek.
       ok.hogy van rng ,de azon kivül ,hogy én elhiszem semmi sem garantálja,hogy nagy átlagban mindenki ugyanazt kapja.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Kriminalis · 6 hónapja
       RNG - Random Number Generator
       A WoT esetében +-25%-os szórást jelent a páncélátütésre, átütő találat esetén pedig a sebzésre.
       MM - Match Maker

       Kettő között nem véltem logikai kapcsolatot felfedezni
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        freezer · 6 hónapja
        Az a hiba, h sokan az RNG szót csak a lövéssel hozzák összefüggésbe.
        Azt kell elképzelni, hogy az RNG az a véletlengenerátor, azért kell generálni, mert csak úgy véletlent nem lehet mesterségesen előidézni, ezért a rendszeridőből egy kvázi mesterséges véletlent generálnak. Namost van már véletlenünk, mire használjuk. Például a lövedék sebzésének és átütésének szórására, ez eddig ok, de még mire, hát a csapatok összeállítására. Kiválaszt téged, majd jön a következő játékos, azt ezzel a véletlennel kihúzza egy kalapból, aztán a következő csapattársat stb.
        Ha minden korrekt, akkor hosszútávon elvileg kisimul és ugyanannyiszor kapsz rosszat mint jót....ha minden stimmel. Merthát ezt nem lehet ellenőrizni. Pl pókerben a termek közzéteszik a kézleosztásaidat, így a megfelelő programokkal ellenőrizheted, h minden rendben van-e. De mostanában ilyen olyan okokkal pár terem le is vette ezt az opciót és már nem osztja meg a leosztástörténetet, lett is belőle botrány, mivel nem tudod ellenőrizni, h a terem csal-e.

        Pontosan ezért érdekes a felvetésem, hiszen azt mondjuk hosszútávon kisimul, de itt elég hosszútáv van, mindkét játékos 30 ezer csatát játszott, tehát kvázi a 3% eltérés a winrateben közel azonos teljesítménnyel nekem fura. Akkor mennyi legyen a hosszútáv 100 ezer játék? Tehát ha vki 30 ezer csatát lejátszik, ami eléggé durva mennyiség, és 47%os BOTnak van titulálva, akkor előfordulhat, h 50%os átlagos játékos? Ez milyen már?
        Pontosan azért érdekesek az ilyen kérdések, mert ebben a játékban nagyon fontos a stat, ezért mennek a harcok, a hibáztatások sajnos...

        Engem pedig matematikailag érdekel illetve azért, h csal-e a WG.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       BaliSan · 6 hónapja
       És honnan tudod, hogy ebben nincs egy kis susmus? Lila vagy, kapod a gyenge enemy-t. Sokat költesz? Akkor is. Fura volt nekem, pár hétig tudtam játszani, utána meg hetekig sz.ptam...Aztán folyamat ez a hullámzás. A WOT elvileg az 50%-os arányra hajt. Akkor, hogy lehet néhány unikumnak 60-70%-os winrate-je?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       matyiabagoly · 6 hónapja
       A rangsor csak frusztráló tényező (ahogy az XVM is az), én viszont szeretnék szórakozásból is játszani, amire a random a legalkalmasabb.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Hunter9956
       • Moderátor
       · 6 hónapja
       60%-os winratet összehozhatsz a 14 csapattárstól függetlenül is.1,5x hp sebzés és 2 kill kell hozzá átlagban.A többi csak kifogás.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Alexis · 6 hónapja
        Itt most arról volt szó,hogy a statisztikában más területen jobb játékosnak gyengébb a winrate és erre lett kihozva ,hogy az rng miatt.
        Nem a 60%-on problémáztak.
        De nekem 8
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Bhalangir
         • Moderátor
         · 6 hónapja
         Igen, egy 32k-s mintában. Mennyi is annak a szórása és varianciája? Miből is gondoljuk, hogy ez határon kívül lenne? Semmiből, mert ennél kb. 200km-el előbbi gondolatmenet vont le messzemenő következtetéseket.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         matyiabagoly · 6 hónapja
         "A" játékos néha még akkor is a győzelemre hajt, ha tudja, hogy nem éli túl. Neki rosszabb lesz a statja, de többet fog nyerni. "B" játékos nem azt nézi, hogy mi jó a csapatnak, csak ő maradjon életben minél tovább és osszon ki minél több sebzést. Ő egy WN8 huszár kevésbé jó WR-rel. Ezek csak szélsőséges példák, de igazából nincs két egyforma játékos.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Theo · 6 hónapja
          Kéne még látni a tanklistákat is. LT-el vagy artyval azért nehezebb cary-zni mint HT-vel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 6 hónapja
   a randomot kb 3 hónapja én is eléggé minimális mértékben tolom,mert látszólag én is közel 1,5x több wn8-at hozok ki mint a korábbi átlagom,de mégis folyamatos winrate romlást tapasztalok.
   Igy nekem jól jön ez a frontline.
   Unalmassá tud válni,de azért mégiscsak lazább.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexis · 6 hónapja
  kreditszorzóval egy "aranybánya"
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  luperator · 6 hónapja
  Sokat kihagytam a játékban. Akik játszák ezt a módot mit gondolnak róla? Megéri?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   KUF · 6 hónapja
   Ahogy írják a többiek is, ha prémtankkal nyomod, akkor bukni lehetetlen rajta, sőt, a nyeremények miatt, csak is jól jöhetsz ki belőle.
   A randomban van egy fajta nyomáskényszer (az mm miatt, a küldetések miatt, a wn8 miatt, a gold ammo miatt, kinek mi miatt), itt az nincs, tényleg egy lazább játék mód.
   Hátránya viszont a szalagsori-munkához hasonló monotonitás.
   Kezdőként ezt még nem fogod érezni, sőt, de 2-3 epizód múlva már nagyon is. Addig is jó játékot, próbáld ki mindenképp!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marcus · 6 hónapja
   Ha számít a véleményem neked. Én szeretem, havonta prémiummal vagy 10 millió kredit összejön, vagy ha nem több.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ce1018 · 6 hónapja
   HA szeretnél ingyen prém tankot mindenképpen. Amúgy pont most vagyok vele úgy, hogy kezdem kicsit unni. Csak 1 pálya van, mindig ugyanaz a feladat, kb ugyanazzal a taktikával. Lehet ez az utolsó amit full erőbedobással megtolok, hogy meglehessen az első két nyereménytank közül valamelyik. Ugyanakkor vitathatatlanul élvezhetőbb mint a random.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 6 hónapja
    Meg lazább, és kevésbé stresszes, legalábbis nekem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Megtorlo · 6 hónapja
     Szerintem nagyon nagy csalódás nálam a csaták 90% ban 1 fronton harcol mindkét csapat a többi meg hagyva van mindenki a winre megy és nem a pontokra rengeteg idő lenne még ennek ellenére mindenki már lövi a tornyokat védő esetében az enemy be rushol és vége. Unalmas és monoton folyamatosan ígérgetik a változtatásokat de ebből maximum a következő szezonban lesz valami.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Marcus · 6 hónapja
      Ez akkor volna még jobb csata mód, ha mindegyik oldalon le volna zárva a szektorok. Legalábbis az első két szektorig, ahol a főellenségek vannak ott már engedném a szabad járást. És plusz 1 lehetne újra éledni másik szektoron, tegyük fel te indulsz az A szektorban, majd idő előtt kiszednek, de neked valamiért nem fekszik az A szektor, hanem a C szektorban érzed jól magad,oda csak akkor tudsz menni,ha pl 10-en vannak,és te lépnél be 11-ediknek. Nem hogy végig rohannak egy szektoron, és amit írtál.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       NR76 · 6 hónapja
       Szívemből szóltál! Ez a játék legnagyobb hibája. Folyton azon kapom magam h max négyen vagyunk már csak. Nem tudom h hajtsak e még az EMIL re. Unom már nagyon.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        luperator · 6 hónapja
        Hát, srácok először vettem részt rajta, másfél nap után meg is untam. Inkább a random. Nagyon igaza volt annak aki szalagsori munkához hasonlította.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.