Jelenleg 221 vendég és nincs tag online

2019. július 5. 08:11

Prémium ajánlatok: HWK 30 & Lansen C

Írta:
(10 szavazat)
7 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. július 5. 08:12
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SuperHarDIspan · 1 éve
  Sziasztok! A Lansen C-ről valaki tudna véleményt írni, megköszönném!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vagyígyvagysehogy · 1 éve
   Egészen kellemesen játszható tank. A kiemelkedő gyorsulása az, amiért kimondottan szeretem és a végsebessége sem rossz. Az átütése elegendő a X-es "nagyvasak" kivételével szinte mindenre (persze nem árt a gyenge pontokat lőni).

   Nem bántam meg, hogy megvettem. Jó tank.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Athelgard · 1 éve
   Szia! Nekem megvan, igaz eddig nem sok csatát mentem vele, de nagyon jól kezelhető, jó gyorsuló tank. Az átütés lehetne nagyob, de így is szinte mindenre elégaz alap lőszer, az alfára panasz nem lehet, csőlehajlás remek. Én nem bántam meg, hogy megvettem, sőt, mivel el akarom kezdeni a svéd közepes ágat, pont kapóra is jött. A kredit hozamról csak annyit, hogy 2300 sebzésre prémiummal kaptam valamivel több mint 66ezer kreditet. Viszont a nagy alfának hála, a 2k+ sebzést gyerekjáték meglövöldözni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sztyopa · 1 éve
   Én szeretem, egész mozgékony, kicsit hoszabb a töltésideje ugye a nagyobb sebzés miatt, de elviselhető. Átütés az új párhónapos mm óta mindenre elég.

   Hát a páncélja ződ svédacélpapír.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sass Tamás · 1 éve
  Annak idején amikor megjelent a HWK 30 volt egy hype körülötte ami elkapott engem is. Sok csatát lenyomtam vele. Utána megvettem poénból a GF-et úgy hogy már megvolt a sima verzió és mivel kíváncsi voltam rosszabb-e a camoja így játszottam a GF-el is. Kiderült, hogy tulajdonképpen jobb tank a HWK-nál. Gyorsabban tölt, mozgékonyabb, jobban fordul a tornya is és gyorsulásban is felűlmúlja a GF a HWK-t.

  Az adatok szerint tulajdonképpen ugyanaz a két tank. Amiben az egyik jobb a többiben a másik (Scorp-SUPM szindróma). A HWK-nak gyorsabb a lövedéke, de azt észre sem veszed. Ugyanúgy betalál mindkettő. Valamivel jobb a csőlehajlása, de kevésbé mozgékonyabb. Szerintem ugyanaz a két tank, de a GF egy picivel még mindíg jobb és az ugye mindenkinek megvan https://tanks.gg/compare/hwk-30?t=m-41-90-gf
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Regulus · 1 éve
  A HWK 30 megéri, szenzációs tank, egyik kedvencem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Ez a tank HWK 30 annyira tetszik.Csak bele gondolok,hogy a Német ágon a lájtok közül ami tetszik,és jól is néz ki nekem az csak a 9-es (Ru 251).Már bocs de nekem a 10-es nem jön be,olyan idétlenül néz ki ahogy kijön a tornya tetején az ágyúnak a része.Ahogy mozgatja az ágyút le fől,nagyon béna.Tehetek volna be valami normális lájot 10-be.Vagy inkább a kilencest kellett volna 10-be rakni.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.