Jelenleg 228 vendég és 2 tag online

2019. június 26. 12:18

Prémium ajánlat: M4A1 Revalorisé

Írta:
(7 szavazat)
5 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2019. június 26. 12:19
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi
  • Moderátor
  · 1 éve
  Első 8-as prémtankom, hibátlan választás volt. Annak ellenére, hogy a mai metában nem tartozik az életképes tankok köze, igazi élvezet vele játszani. Az egyetlen fekete pont hogy 94.3-nál tovább nem jutottam vele, de ez nem a tank sara. Ha valaki fontolgatja a vételt, +1 tőlem is, az ágyú az egyik legjobb amit valaha tapasztaltam a játékban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mustang4244 · 1 éve
  Erre cseréltem be az AMX CDC-t és meg kell mondjam nem csalódtam benne.Hiába egy troll löveges M4,van egy visszatartó ereje neki.(390 alfa)

  A lövege az átlag franciáknál sokkal pontosabbnak érződik és élvezet is használni.Egyet kell értsek az előttem szólóval,mert ezt a tankot bizony ki kell ismerni és a mapon se árt tudni mi merre van>ámde meghálálja a jó használatot.Nekem az egyik kedvenc T8 prém tankommá lépett elő az évek alatt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vagyígyvagysehogy · 1 éve
   Osztom a véleményedet. Kedvenc prémium tankom nekem is. A tízesek között sem elveszett tank, bár valóban ismerni kell hozzá a térképet, hogy ki tudja használni az adottságait. A látótáv kifullozására helyeztem a hangsúlyt, így most sokszor magamnak (is) spotolok. Nem frontharcos tank. Ellőttünk szólóval ellentétben én "megvásárlásra javasolt kategóriát adok" a tannak. PZoli elnézésed kérem, de így gondolom!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 1 éve
  Ez egy amolyan forgótornyos td-med hibrid, ami érdekes egyveleg, de összességében nem lett túl jó. TD-nek kicsi átütése és a DPM-e. Előnye a jó csőlehajlás és a nagyon gyorsan repülő lövedék és a 390-es alfa, ami 8-as közepes tank esetén durvának számít. Páncélja nincs, mednek elég lomha, ezért támogató szerepkörben használható igazán. Távolról viszont van a 200-as átütés és az apcr lövedék, ami sokat veszít az átütéséből a nagyobb távolságokon és rossz normalizációja, emiatt bár a lövedék könnyen eltalálja a mozgó tankokat is, de nagyon sokat pattog. Persze be lehet tölteni a HEAT-et, de az drága és annak nincs is meg az apcr-es lövedéksebesség. Ha hozzávesszük, hogy egyre több a jól páncélozott tank tier 8-10-ig és hogy nem igazán tud flankelni, így nehéz vele boldogulni, de csatát lehozni pedig még nehezebb. Szerintem. Én nem ajánlom a tankot. Persze, aki utánanéz alaposan vagy unikum játékos, annak jó lehet, de alapvetően a jelenlegi metában ez már csak egy átlagos jármű.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  peterszegvari · 1 éve
  Nagyon jó tank, megéri. Viszont kezdők számára nem ajánlott.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.