Jelenleg 222 vendég és nincs tag online

2019. június 5. 07:10

Prémium ajánlat: Panhard EBR 75 (FL 10)

Írta:
(31 szavazat)
45 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2019. június 5. 07:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sass Tamás · 1 éve
  Úgy vegyétek meg, hogy nem adja vele. Iszonyat vesztes szériában vagyok vele. AMikor nyerek jó 2000-et sebzek, de ilyen alig akad. Alig 5 csatát nyertem 26-ból. AZt hiszem ez negatív RNG rekord.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Okynawa · 1 éve
  Na végülis beszereztem. 7 csata 7 győzelem. Beetető körök. Érdekes jószág. Az is érdekes, hogy ha bármi mással megyek, rálövök, kritikus és 0 dmg, simán megy tovább. Jóóó az obj704em elöl nem megy el sértetlenül. Viszont énnálam valahogy minden lövést behuppant, amit rádobnak. Még az ellen ebre is bever 70nnel ellenkező irányba haladva, nálam ezek a kapáslövések sem jöttek át.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mortein · 1 éve
  Minnel tobbet talalkozok veluk ezekkel a kerekesekkel egyre jobban utalom oket, minek kellettek ezek a jatekba... Vacilalok mert bar utalom oket a jatek resze lett es egy kicsit masabb jatekstilust igenyel ezert hianyzik ugymond a gyujtemenyebol, de van bennem egy olyan erzes is, hogy mar csak azert se veszem meg amiert elvittek egy masabb iranyba a jatekot... Szoval nem tudom mi legyen. Egyebkent az AMX 13 105 legenysege mennyire kombatibilis vele? - bar igy vakon azt mondanam tuti nem mukodik minden skill, mar csak azert se, hogy kikelljen huzni az agat, hogy fullosan tudd elvezni, de azt tuti nem fogom megcsinalni. Csak azert vennem meg, hogy legyen egy ilyen csicska tankom nekem is...

  Rohejes amugy, vagy 70el jon ez a fos kerekes, varom a domb alol erre felugrat majd vagy 10m tavolsagot megteve kb. 5m magasrol a levegoben repulve kilo mint a szart , en meg, ha nagy nehezen eltalalom critical es tovabb megy ezek meg 300-400m-rol 70el repesztve beutnek akar szembol is, kabare az egesz szerintem...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 1 éve
   A Panhard-ba kell még egy rádiós is plusszban. Ha van a 13 105 parancsnokán helyzetfelismerés, akkor az nem működik akkor, mikor a panhard-ban ül, mert akkor ezt a feladatot már a rádiós lát(hat)ja el.

   Hogy megvedd-e vagy sem, azt nyilván neked kell eldöntened.
   A helyzet az, hogy lehet a kerekeseket, artykat, az összes megosztó tankot szeretni és utálni, ezekhez mindenkinek joga van. Lehet emiatt úgy dönteni, hogy valaki abbahagyja a játékot miattuk, mert neki ez már nem fér bele.
   A tény viszont az, hogy a játék részei lettek, szóval annak, aki marad, célszerű ezt tudomásul vennie és arra törekednie, hogy megtanuljon legalább ellenük vagy akár velük is játszani.
   Ha valaki ki akarja próbálni őket, arra ott a teszt szerver, bár nyilván az csak valami "laboratóriumnak" felel meg, ahol a játékosok kísérletezgetnek, szóval az nem azonos a hagyományos szerverrel.
   Ha valaki nem akar zsákbamacskát venni teljesen, de van ideje, az neki állhat kifejleszteni a normál techtreeben lévő kerekeseket és akkor az alapján el tudja dönteni, hogy kellhet neki-e a prémium tank is.
   Ha valakinek a pénz nem probléma, de a mostani akcióban szeretné eldönteni, hogy megveszi vagy sem, annak azt tudom mondani, hogy szánjon rá némi időt utánuk olvasni, streameket, youtube videókat nézni, replayeket tölteni és ezekben a vele való JÁTÉKMENETRE figyeljen, tehát, hogy hogyan játszanak vele, gondolkodni a mit és miérteken. Azért írom ezt, mert ezekben a felvételekben mindig valami nagyszerű eredményt érnek el és azért nem ez az általános, de ha elemzed az eseményeket, akkor azért rájöhetsz, hogy kell-e neked a prémium tank-e vagy sem. Persze arra semmi garancia sincs, hogy gyakorlatban is működni fog neked a tank, szóval bármilyen prém tank vásárlás ebből a szempontból kockázatos, ez sem kivétel.
   Amúgy esélyes, hogy 3-4-6 hónapon belül majd újra a panhardot az online shopba, mert a speciális játékmenet miatt szerintem elég kelendő lehet (persze ez csak tipp), szóval ha vaccilálsz, akkor sem muszáj most döntened, ha még bizonytalannak érzed magad.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mortein · 1 éve
    Korrekt hozzászólás! Igazából csak dacból vacillálok, megvenni megtudom szerencsére minden gond nélkül csak lázadok, bár értelme tudom nincs... A bajom nem azzal van, hogy bent vannak hanem az, hogy röhejes, hogy annyi lövést nyel el criticalban ami már hihetetlen és elég nehéz eltalálni ez mellett. Ezek meg rendesen 70el ugratva 5-10m magasban a levegőben belő egyből... Az artykkal se lenne bajom, ha limitálva lenne a számuk 1re max 2, de 3 az szerintem baromi túlzás ebben a formában ezek a kábítások kicsinálnak a régi akár 1 hitelés is jobb volt esküszöm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gabesy · 1 éve
  A motorfelpörgetést mivel lehet aktiválni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   DJ Tarantula · 1 éve
   @Gabesy @PannonPuma1 Még mindig van motorfelpörgetés mint effekt ha benyomod pl az F-et 3szor (hátramenet max sebességben) ,de folyamatosan nyomod a space-t, csak nem fog "boost"-ot adni. Akkor mi értelme van egy ilyen effektnek ha már úgyse működik? Hát az, hogy pl ha rushol feléd az ellen és bokorból/fedezékből snipeolsz, akkor ezzel a trükkel meg lehet azt csinálni, hogy addig lövöd amíg rád nem fordítja a tornyát/túl közel nem ér, és utána nyersz vele extra időt mert már fel van pörögve a motor, így (a space elengedésével) gyorsabban fedezékbe mehetsz lükvertzben pl. (kb. extra 0,5 sec "reakció idő") , + mivel a játék szerverek "késleltetéssel dolgoznak", ezért nem akkor fogsz tolatni normál esetben amikor elkezded lenyomni az S-t, hanem azután kb. 1 sec késleltetéssel (+lag miatt még X sec. ). Ergo, ezzel a trükkel 2 sec-el gyorsabban mész fedezékbe, ami nem egyszer menthet meg a felesleges hp veszteségtől / garázsmenettől...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PannonPuma1 · 1 éve
   Nem lehet. Azt elvették tőlük még a tesztszerveren. Egyébként a kézifék (space)+gáz volt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pindzsin · 1 éve
  Nem tudom hogy mire ez a nagy sírás a kerekesek körül, meg kell tanulni vele/ellene harcolni és akkor nem lesz ez az örökös mérgelődés körülötte. Simán el lehet találni ugyan úgy mint bármely más lightot csak ezeknél nagyobb az esélye annak hogy a kerék leveszi, mint pl egy bc12t-nél Nem akarok senkivel személyeskedni de akkor sem értem a sok sírás lenyegét.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Kezdek hozzászokni,hogy vannak a játékban ezek a kerekes járművek.De olyan idegesítő,hogy elszarják más küldetését.Berohannak,meghalnak,utána derítsél fel ellenséges tankot miután ezek összeszarták a pályát.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 1 éve
   Igazad van. Pont ezért gondolkoztam el a vásárláson. Tier 10be lassú az 13 105, t8am meg csak német van. Medem is lassú t8ban. Nem tudom megcsinálni a spottos részt, mert nem érek oda időben
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Mihelyst lesz rá lehetőség rögtön megszabadulok tőle,remélem lesz még becserélési akció
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Nagyon jó, minden kis sunyi búza megfogja most már venni nyolcezerért, mai csatáimban mindig kettő volt ellenünk, szét is vertek minket, jézusom, lehet temetni végleg pl a frontline-t... meg a játékot, úgy általában.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 1 éve
   Buzizz már le mindenkit aki megvesz egy számítógépes játékban egy virtuális tankot. Normális vagy ember?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    Ha több lesz belőle, úgy jobb lesz?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     tothistvan50 · 1 éve
     Bírd ki még egy kicsit. Lemegy az eladási hullám, aztán egyszer csak nem fognak eltalálni semmit. Köröznek majd mint a legyek a trágyadombon, amíg le nem rammolod őket, vagy el nem botlanak egy kiálló kődarabban. Aztán lehet kapni a következő agyvérzést az új albán ág reaktív páncélos csodáitól ...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      nagyzsolt · 1 éve
      Én nem vagyok ennyire optimista. Már lenyilatkozták SerB-ék hogy tesznek több nemzetnél is kerekeseket a játékba, mert sikeres volt. Nem tudom ez mit jelent náluk. Sokan mentek vele teszt szerón ?

      Így hogy még csak ezután fogják teleszórni a javát a SWOT analízis marketing elv szerint még sokáig ezzel fognak további bőrt lehúzni, ergo nem nerfelik le őket nagyon sokáig.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.