Jelenleg 378 vendég és 7 tag online

2019. máj. 24. 11:55

XP láz! - Hétvégi küldetések (05.25-05.28)

Írta:
Értékelés:
(15 szavazat)
12 hozzászólás

Kedvezmények

 • 1/40-es XP → free XP átváltási arány

Küldetések

A jutalom XP arra a tankra megy, amellyel teljesítetted az adott küldetést.

Utoljára frissítve: 2019. máj. 28. 06:53
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pozitron77 · 4 hónapja
  Üdv!

  Kezdem azt hinni hogy a wégé ( így írom hátha kémkednek :-) ) mintha látná a játék végét,és mindent bevet hogy pénzt sajtoljon ki belőle.... Mint egy vállalkozás amire csődöt jelentenek...ott is mentenek ezt azt :-) Remélem értitek ,és nem konteózni akarok ,de mióta játszom ilyen akciók nem voltak! Fekete piac,maraton maraton hátán,1/40 -es átváltás.... Nekem ez fura
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maniasol · 4 hónapja
   a wot mostanra elérte szerintem azt a kritikus tömeget akiknél sokkal többen nemfognak hirtelen regisztrálni. Azt hiszem a fő játékos bázis EU-n a 30 as 40 es illetve a tizenéves férfiak akik szeretik a történelmet/2. világháborút a rengeteg reklám már bevonzotta őket, a mostani üzletpolitika a játékosok visszacsábítása és megtartása nincs ezen semmi meglepő ha hirtelen visszajönne napi plusz 30-40 k felhasználó hidd el nem lenne minden 2 hónapban maraton meg ilyen jó küldik
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 4 hónapja
   látszik nem sokat értesz egy vállalkozás működéséhez, ezért próbálok tömör lenni: minden vállalkozás profitmaximalizálásra hajt és soha nem a csődre. 2017-ben top5-ben volt a wg a free to play játékok között, kb 470 millió dollár bevétellel. 2018-as adatot nem találtam, mongyuk nem is nagyon kerestem. az akcióknak meg örülj, ne láss bele konteókat!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   andiam · 4 hónapja
   Ezen kívül egy elképzelésem van csak. Annyira hátrányban vannak az új játékosok a régi játékosokkal szemben (tankállományban), hogy ezzel próbálják őket gyorsan több tankhoz juttatni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Phara · 4 hónapja
    De akkor miért boostokkal akarnák elérni ezt a szükséges xp csökkentése helyett?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     andiam · 4 hónapja
     Van xp csökkentés is ugye a blueprintekkel. Így viszont aranyért lehet váltani xp-t, ami ugye bevételi forrás lehet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Phara · 4 hónapja
  1/25 az alap átváltás és 1/35 szokott lenni xp lázakkor úgy emlékszem. Most meg 1/40?Vagy lehet a goldos átváltásra gondoltam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 4 hónapja
  Ebből az egészből csak az átváltás ér valamit, a többi csak akkor ha nincs az az egyenlőtlen BOT csapat vs. Goldspammer csapat elosztás... Néha eléggé kellemetlen, ha a light tankra is spammelik a goldot... Na nem mintha annyira zavarna, inkább csak a mentalitás, ami dühít...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sheff01 · 4 hónapja
   Mondjuk nem fogok 10-15 másodpercekig reloadolni, mondjuk egy 705-A-val, 257-el, vagy (I)ST-I-vel. Ha utamba / hátamba kerül egy light, csak azért, hogy belecsördítsek egyet... akkor igenis megy a gold neki is. Nem beszélve arról, ha olyan heves a fight, hogy el is felejtek áttölteni mikor elfogytak a kemény tankok.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Laccvacc · 4 hónapja
    No ez velem is előfordult már...amúgy engem aztán nem zavar h gold lőszerrel lő e rám vagy almával, nincs is sokszor időm ezt figyelgetni! Viszont sokkal jobban zavar h nap mint nap beszari fostos kemper játékosokkal vagyok egy csapatban!!!!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ticsungg · 4 hónapja
    Még véletlenül sem arra gondoltam, hogy reloadolsz, hanem arra, hogy goldot szór rám éppen egy light tank teszem azt 6-7* egymás után, amikor a 20mm-es páncélt HE-vel is átviszi. Ebből csak arra tudok következtetni, hogy a tankjában kizárólag gold lőszert használ, azaz goldspammer.

    A "gold a játék része" kollégának meg azt üzenném, hogy minden goldspammer ezzel védekezik. Már alig várom a gold lőszer nerfet.


    A vesztes csata ugyanúgy vesztes lesz, ha golddal ütnek át, mintha HE-vel ütnének át (talán kevesebb legénységi tagom hullik el). Engem a mentalitás bosszant, az hogy meg sem próbálja az AP vagy HE lőszert.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Echiron
    • Kiképző
    · 4 hónapja
    csatlakozok az előttem szólóhoz + hozzátenném, hogy a "gold" lőszer is a játék elérhető része ugyan úgy mint a többi lőszer mégse hallottam senkit se sírni még mert repesszel lőtték meg (extrém példa ha egy side-oló E-100 oldalát nem ütnéd be míg repesz simán ad neki 3-400 at is; ISU-mból indulok ki).

    Sokszor kapom magam azon mikor a heavy-mben ülök, hogy mérgelődök h goldal lőttek meg majd gyorsan észbe is kapok és szégyellem is magam érte mivel, hogy valószínű egy hasonló tankra én is tölteném a goldot...

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.