Jelenleg 280 vendég és nincs tag online

2019. máj. 21. 07:30

Prémium ajánlat: STG Guard

Írta:
(14 szavazat)
9 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2019. máj. 21. 07:31
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tsingor · 1 éve
  Iszonyat lassú az alaplőszer, és csak teljesen beszűkülve érdemes lőni. Mozgó célpontra nehéz vadászni, de álló tankokat sem mindig találok el 300 m-en túl. Baromi idegesítő tud lenni, pedig minden megvan: 5 képesség/fő + pótellátmány. Bajtársak, pillanatkép, álcázás és kuplungégető nélkül elég esetlen. Páncélzat tornyon tűrhető, alul üthető bármivel, és a motor is elöl van. Csőlehajlás szinte nincs. A lejobb tulajdonsága a tanknak, hogy az olyan izgága játékosokat, mint én, megtanítja megfontoltan játszani. Ha nincs megfelelő td pozíció, azért lehet vele agresszíven is tolni, de a 11 mp-es töltés és a papír test miatt erre csak a legvégén kerülhet sor. Azért több örömet okoz a tohonya ágyúja mint bosszússágot. Mivel ritka, és nem ismerik, a 400as HP veszezeség után az ellenfél is visszavesz a vakmerőségéből. Egyáltalán nem OP tank, de a legjobb álcájú med nem csak td-zésre.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hegyman · 1 éve
  Nekem kedvenc tankom! Még az olyan noob kézben is könnyen használható amilyen az enyém!Jól tolerálja a játékos hibákat. Először távolról lehet csipegetni vele az ellent mert olyan pontos és nagyot ütő ágyúja van mint egy TD-nek. Kevésszer pattan a nagy kalibernek köszönhetően. Ha közelről esel rá valakire mivel alacsony így csak a tornyodat látja az pedig elég kemény. Kicsi a szilulettje így nehéz eltalálni. Csak ajánlani tudom!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard · 1 éve
  Nekem is megvan. Nincs vele túl sok csatám. Én sem érzem túl erősnek. Szerintem jól van balanszolva. Nem rossz egyébként, de közel sem a legjobb. A T-54 mod 1-et pl én jobbnak érzem, de ez nyilván játékos függő is.
  A mobilitása egyébként nem az igazi és a páncélja csak szemből ér valamit, mert oldalról nagyon papír, tehát a szájdszkrép taktikát teljesen el lehet felejteni.
  Szerintem annyit nem ér, mint amennyiért kapni lehet, mert a T-54 mod 1 olcsóbb is ennél. Páncélban is felveszi a versenyt és az alacsonyabb alfa miatt sokkal medesebb is illetve megkockáztatom, hogy a mobilitása is jobb.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagyzsolt · 1 éve
  Barátom erre mondta nemrég, hogy igen ritka. Nagyon erős tank. Kemény a tornya, alacsony a teste így nehéz eltalálni. Olyan mint a TD nagyokat durrant az emberbe. Valóban ilyen OP ? Érdemes megvenni most ezt?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Artyom1986 · 1 éve
   Op? Ezt erős túlzásnak érzem,a dpm is elég vacak. Én egyáltalán nem kedvelem,bár az alfája tényleg nagyszerű.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sztyopa · 1 éve
   Hónapok óta bent van a prémium shoppban. Csak nem ezzel a festéssel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lidercnyomas · 1 éve
  A-tipikus szovjet, de szerethető! Settenkedő, forgótornyos orvlövész.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.