Jelenleg 289 vendég és 4 tag online

2019. máj. 15. 07:06

Prémium ajánlat: Chrysler K

Írta:
(9 szavazat)
19 hozzászólás

"A tank a Chrysler Corporation projektje, amit 1946 nyarán fejlesztettek. A jármű tervezésekor számos, az amerikai tankfejlesztésre nem jellemző megoldást használtak fel. Ilyenek a Chrysler K elöl elhelyezett váltója és motorja, valamint a fegyverzet elhelyezése a páncélzat hátsó részén. Emellett a teljes legénység a toronyban(!) kapott helyet. Ez az első amerikai projekt, melyben a vezetőt a toronyba helyezték volna el. Anyagi korlátok miatt a hadsereg végül nem támogatta a projektet." A tank teljes elemzése.

Utoljára frissítve: 2019. máj. 15. 07:08
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  potzlevente
  • Kiképző
  · 1 éve
  Mikor én megvettem egész jókat mentem vele,de mint írták "eljárt felette az idö".Sose Volt könnyü vele játszani az átütés hiánya miatt,de egyre több erösen páncélozott tank van 8-as tierben így a normál löszer már itt is kevésnek érzödik néha.Bár az új mm-el még nem néztem,az azért jót tett neki.Frontline-ban még mindig jó kis gép.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mimis · 1 éve
  Vagy ott van még a boltban a Samu is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 1 éve
   Most nagyon erősen gondolkozom az IS-3A és a Soma között... az egyiknek be kellene gurulnia a garázsba, de még nem döntöttem el, melyiknek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vagyígyvagysehogy · 1 éve
   A Soma még nincs meg. Milyen játékstílust "követel" a kicsike? Ha neked megvan, mik a tapasztalatok...
   Szívesen venném,ha pár sort írnál róla.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Proletar_Kukutyin · 1 éve
    Nekem anno megvolt a Soma, most meg az AMX 50-100 van meg. Nos, nem értek feltétlenül egyet abban, hogy a Soma jobb lenne. Tény, hogy gyorsabban tölt és vastagabb a páncélja, de ezek a tankok elsősorban support szerepet töltenek be. És ebben az 50-100 nagy előnyt élvez a mobilitásával. Tény, hogy a tár betöltése majdnem egy egész holdforduló, de hatot lő utána, és sokan csak négyre számítanak. A maradék kettővel necces helyzetben lehet meglepetéseket okozni.

    Külön előnynek emelném ki az 50-100-nál, hogy nem csak gyors, de nehéztankoz méltó súlya van. Egy izmosabb ólompumpálás után jó 50 km/h-val nekikoccanni egy leláncolt ellenfélnek külön móka. Frontline-on meg nagyon hasznos tud lenni az a képessége, hogy ha védekezésben területet vesztünk, van lóerő elhagyni a zónát, mielőtt megküldene az automata nehéztüzér-üteg.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PannonPuma1 · 1 éve
     Én sem mondtam, hogy minden helyzetben a Soma jobb, nyilván helyzet függő. Viszont egy az ezerből az a szituáció amikor az 50 100 mindd a 6 lövését kitudod tolni, és ezt még árnyalják a borzasztó ágyúkarakterisztikái. Menet közben nagyon szétrúg, közel 3 sec a szűkülés, (és az még nem is a teljes), lövések közt megint nagyon szétrúg, úgyhogy két lövés között is azzal megy az idö, hogy szűkülgetsz, persze csak ha azt szeretnéd, hogy nagyjából oda menjen a lövés ahova szánod.
     És az a plusz egy lövedék szerintem nem ér meg extra 17-18 sec töltés időt, főleg a fent felsorolt okok miatt sem.
     Lassan már a végére érek a grindnak és meg lesz a 50 120, és biztos, hogy bennem van a hiba, mert nincs türelmem ahhoz az ágyúhoz, de ebben a Soma köröket ver rá.
     Pontosabb, kevésbbé rúg szét, gyorsabban tölt (31 sec), gyorsabban szűkül, gyorsabban táraz 8,8 sec alatt kiosztod a tárat, 50 100-al 10,8 csak az 5 lövés, és már ennyi idő alaltt is betölt szinte bármelyik tier társa.
     Na mindegy ezen nem veszünk össze, szerintem a Soma kényelmesebb, ettől függetlenül szeretem mindkettőt, igaz nagyon kétélű penge az összes, és nem is igazán tudok jól játszani velük.
     Talán abban egyet érthetünk, hogy a francia felhozatalból ez a legjobb prém nehéz.


     Ja és Frontlineban a távozókat repülők tessékelik ki, szoktam is versenyezni velük
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Proletar_Kukutyin · 1 éve
      Nekem nem nagyon vannak olyan gondjaim az 50-100 ágyújával, mint említetted. Lehet az én legénységem valójában belga legényekből áll, de a szűkülés nekem nem három másodperc, bátran merem nyomkodni az egeret. Tény, hogy a célzásgyorsító minimum minden ilyen tankra (szerintem). Úgy emlékszem, a Soma négyet lő, de lehet ötöt, most nem tudom biztosra. Igaz, hogy az AMX sokáig szerencsétlenkedik letolt gatyával, ezért maradok vele másodvonalban. De végig szándékozom vinni az ágat, és az 50-100 megtartós lesz, többek között a Frontline miatt.

      Abban kétség kívül egyetértünk, hogy a Soma a francia prém nehezek közül a legjobb. Nagyon szerettem, amikor volt.

      Repülők kergetnek, ha szorul a hurok? Minden bizonnyal, pont az 50-100-al nem kerülök olyan helyzetbe, hogy versenyeznem kelljen velük, pont ez a mozgékonysága az egyik kedvencem.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PannonPuma1 · 1 éve
       Ja, hát így kérem! Aki belga forrócsokit itat a katonákkal annál jó, hogy teljesítenek
       Igen 5-öt lő a Soma.
       És valószínűleg túl agresszív vagyok az 50 100-al. Eszméletlen nehéz visszafogni magam vele, nagyon gyors, és hatalmas a tűzereje. Egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne vegyek fel vele agresszív pozíciót. Nagyon paradox nekem, hogy egy "futkorászós" tank közel 50 sec-re kivonja magát a forgalomból.
       Néha elkap az érzés és rá tudok hangolódni, akkor viszont nagyon jó
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Proletar_Kukutyin · 1 éve
        Remélem a belga forrócsoki nem minősül tiltott modnak.

        Van, amikor elfogja az embert a lendület, amikor az AMX-el hajt. Velem is megesik (egyre ritkábban), hogy miután megdurrogtattam az ellent, még hetedik "lövésnek" nekirongyolok a pehelykönnyű ötven tonnámmal, aztán a pusztító ütközés után jövök rá, hogy még legalább 40 másodperc, míg betölt és berohantam két másik ellenséges tank közé...

        Szóval a lényeg az, hogy akárcsak egy Ferrarinál, érdemes betartani vele bizonyos közlekedési szabályokat a saját érdekünkben, különben Porshe lesz belőle. (igen, tényleg bevágtam ezt a gagyi szóviccet! )
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PannonPuma1 · 1 éve
    Ha megengeded, nekem is meg van, igaz régen vettem elő.
    A mobilitást kivéve mindenben jobb egy 50 100-nál. Jobb ágyú, gyorsabb töltés, gyorsabb kitárazás, és az a kis páncél igen jól tud jönni. Nem fog meg mindent, de a 8-as medeket is tudja pattintani szemből.
    Nekem az első csatában belopta magát a szívembe, alig volt 100 hp-m letolt gatyával elkapott egy T-44, de sikerült 2x pattintani és miután betöltöttem, ki is kaptam full hp-ról.
    Tudom, hogy az első csaták nem igazán mérvadóak, a kedvezőbb RNG miatt, de később sem okozott csalódást, és abban a helyzetben egy 50 100-al, egy 6-os med is kivett volna a játékból. A tank kompenzálta a hülyeségemet
    Leginkább olyan a tank, mint egy francia T57 Heavy
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     lingszilard · 1 éve
     Bocsi a talán buta kérdésért, de említettél valamilyen kedvezőbb RNG-t ami az első csatákra érvényes. Kifejtenéd? Nem okoskodás, hanem tényleg érdekel, mert eddig nem hallottam róla.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PannonPuma1 · 1 éve
      Semmi konkrét, vagy kézzelfogható.
      Annyi biztos, ha veszel egy új vasat, sima vagy prémium, az első csatád álltalában top tier, de nekem az az érzésem, hogy pár csata erejéig, mint egy kedvcsináló gyanánt kedvezőbb lenne az RNG is.
      Magyarán a tank kicsit pattogósabb, az ágyú oda lő ahova kell neki, stb. De ez pusztán spekuláció.
      Sokan éreznek a játékkal kapcsolatban sokmindent, manupulációk, csalások, stb. Ki-ki döntse el maga. Végül az eredmények, mindíg kiegyenlítődnek, minden jó széria után jön egy rossz, és fordítva.
      De biztos neked is volt már csatád amikor azt érezted, hogy érinthetetlen vagy, lehetetlen lövéseket adott be, és lehetetlen helyekről pattantak a tankodon. Ez mintha kicsit hatványozottabban lenne jelen az új járgányoknál.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Robert_07 · 1 éve
    Én max 10 csatát mentem vele, de marhara tetszett! A pancel so so, a test meg pattint de a tornyon bemegy minden, viszont az ágyú nagyon jó, 2.4es célzás idő, ha jol emlekszem stb, nagyon tetszett, gondolkodom is rajta, hogy begyujtsem, de mar van egy rakat premiumom.. Egyebkent ajánlom!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Vagyígyvagysehogy · 1 éve
     Köszönöm mindkettőtöknek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DiliDoki · 1 éve
  Ha valaki mindenképp pénzt akar költeni akkor már inkább az IS-3A-t érdemes megvenni. Az egy remek járgány.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 éve
   Ja,pont mikor úgy felidegesít hogy már kihajitanám, akkor hirtelen minden ok lesz egy hétig,de most nincs könyörület,mihelyst hazamegyek rögtön eladom
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kriminalis · 1 éve
  A pay to win era első okádmánya
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   szekkernyak · 1 éve
   mind közül az egyik legundibb.csak golddal mükszik de azzal nagyon
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 1 éve
  Szerettem, de "eljárt felette az idő", csak ritkán veszem elő. Az átütése lett nagyon kevés. Alig "karcolgat".

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.