Jelenleg 310 vendég és 9 tag online

2019. máj. 1. 07:30

Emlékeztető: Csütörtökön érkezik az 1.5

Írta:
Értékelés:
(22 szavazat)
22 hozzászólás

Csak egy gyors emlékeztető arról, hogy a holnapi napon, azaz csütörtökön érkezik meg hozzánk az 1.5-ös verzió:

Utoljára frissítve: 2019. máj. 1. 07:37
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sk-skuba · 8 hónapja
  De ez akkor tuti? Mármint a holnap? mert a site-on semmi sincs erről.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mojzika80 · 8 hónapja
  Sziasztok!

  Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hol tudom beállítani a frissítések előzetes letöltését, mert amióta a wg center fent van a gépemen ez a funkció nem működik. Előre is köszönöm a segítséget!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   LisztQkac · 8 hónapja
   Baloldalt: Fogaskerék majd Frissítések almenü
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mojzika80 · 8 hónapja
    Köszönöm szépen!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wick · 8 hónapja
  Ezért van benne a szerződési feltételekben, hogy a WG azt csinál a tankokkal, amit akar és akkor amikor akarja, hogy ne tudjon ilyenek miatt reklamálni senki. Te is elfogadtad, különben nem tudtál volna játszani. Itt semmi nem a játékosé, bármennyit is fizetett érte pénzben vagy időben.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   érdekes · 8 hónapja
   Nem vagyok hülye, hogy egy virtuális tank miatt a bíróságra menjek. Viszont a WOT egy piaci alapon működő vállalkozás, amelynek nagyon is számít, hogy a fizető ügyfelei hogyan reagálnak a döntéseire. De ha senki nem szól semmit, csak bólogat, hogy nyugodtan tegyék használhatatlanná minden tankját, amit kifejlesztett, akkor meg is fogják tenni, mert egy meglévő tankra nem kell annyit költeni, mint egy új ág kihúzására. Szóval koránt sem mindegy, hogy egy negatív döntés mekkora a felháborodást vált ki, és mennyi "bólogató János" tapsikol hozzá.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    miszterq · 8 hónapja
    ööööö....szóval, ha egy -mondjuk- sidescrapelő tankba nem tudsz ész nélkül beleverni 5-600-akat, akkor az a tank máris használhatatlan? artyzz akkor...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     érdekes · 8 hónapja
     Aha, mert ahhoz kell ám a nagy ész, hogy sidescrapbe állítsd a tankod. Ha annyira okosnak tartod magad, javaslom, próbálj ki egy olyan játékot, amihez tényleg kell ész, például a sakkot, és ott nézd meg, mire mész a siderscappel…
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      miszterq · 8 hónapja
      Látom nem értetted. Ez csak egy példa volt. De ha úgy írom hogy mindenféle komolyabb célzás nélkül nem tudsz 4-5-600-akat beleverni egy tankba, akkor máris kuka? mondom, hogy az arty való neked Amúgy gyerekkoromban rengeteget sakkoztam, szóval ezzel pont belenyúltál...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Xavarek · 8 hónapja
    Ráadásul 4-5 ezer ember dolgozik ott, van 6 ticketem ebből 2-3+ éves amire nem válaszoltak idáig, pedig egy egyszerü kérdések. Nevetséges!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  érdekes · 8 hónapja
  Ha nerfelni kell, hát legyen, nincs vele semmi probléma, de akkor én kérem vissza a garázsomban lévő Typeok árát kreditben, és az ág kifejlesztéséhez szükséges teljes xp mennyiséget free xp-ben. Túl sok energiába került a kifejlesztése ahhoz, hogy teljesen használhatatlanná tegyenek egy ágat mindenféle kárpótlás nélkül, márpedig ez az új Type köszönőviszonyban sem lesz azzal, amire én befizettem. Ezt megtarthatják maguknak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 8 hónapja
   Nyugi, majd újra sírnak az emberek, úgy mint te, és buffolnak rajta.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hunter9956
   • Moderátor
   · 8 hónapja
   Ha nem akarod többet használni, eladod és kapsz érte 3 millió kreditet.
   Való életben is veszel egy új autót, használod x évig, utána már nem tudod annyiért eladni mint amennyiért vetted...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tothistvan50 · 8 hónapja
    A kredit része rendben is van, de az xp, fájdalom, elveszik.
    Különösen, ha free-zett az ember, hááát, nem kellemes.
    De ez az egész rendszer nem tehető abszolút igazságossá. Tulajdonképpen még az is teljesen elfogadható - nem, inkább csak érthető - hogy a világon semmiért garanciát nem vállalnak. Annak ugyanis olyan gigantikus informatikai infrastruktúrális következményei lennének, melyet nem fizetnénk meg. Szerintem semmilyen tartós fogyasztási cikk vásárláshoz nem szabad hasonlítani, a WOT-os "vásárlásokat". Inkább vidámparkbelépő fizetéshez.
    Vagy inkább hullámvasútbérlethez...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CheckEngine · 8 hónapja
    Ez aztán az életszerű hasonlat..... Teljesen igazad van amúgy. Tegnap voltak itt a FORD szerelői, gyorsan át is írták a motorvezérlőt így most már csak 60 lóerőt tud az eddig 80 lóerő helyett valamint a fékeket is lecserélték kisebbre, meg a hátsó két ajtót behegesztették.....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    EnuresisNocturna · 8 hónapja
    Hehe! Eladó IS7. Keveset futott, garázsban tartott, rendszeresen karbantartott. A fényezésen apróbb, használatból adódó ap-apcr-heat és hesh karcok találhatóak. Extrák, EDR szabvány poroltó, eü doboz és csavarhúzó készlet. Jah és rossz hasonlat, itt nem kopnak a gépek max nerfelődnek a “programkódok”.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 8 hónapja
   No, no: A fejlesztési fában lévő tankok teljesen ingyenes contentnek minősülnek, tehát az alapvető wg-szerződéstől eltekintve sem járna érte bárminemű kárpótlás. Ráadásul használhatatlanná nem válik, megfelelő játéktudással könnyedén hozhatóak vele a korábbi eredmények.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    érdekes · 8 hónapja
    Vitatkozhatnánk, de szerintem had döntse el mindenki maga, hogy egy nerfelt tank mennyire használható a számára, és a továbbiakban is szeretne-e játszani vele. Az pedig, hogy a szolgáltató által írt szerződési feltételek védik őt, nem jelenti azt, hogy ami szabályos, az fair is. Ha szerinted rendben van, hogy rendelsz egy Ferrárit, és Trabantot kapsz helyette, akkor ebben a kérdésben eltérő véleményen vagyunk.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 8 hónapja
   Hol élsz?
   Nem véletlenül hagyja abba minden értelmes ember a WoT-ot
   Btw. szerződési feltételek mond valamit?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Xavarek · 8 hónapja
    Most olvasom , ez a kedvenc részem:
    1:
    "Bizonyos Játékokban az Automatizált TK-jelentési rendszer használható - a rendszer bevezetésével a felhasználók által a fent említett jogsértésekkel kapcsolatos panaszok nem fogja figyelembe venni." --> tehát ha valaki megöl le reportolom a rendszer nem veszi figyelembe, OKKÉÉ!!!! mehet a móka. A kövi gyöngyszem:
    2:
    Kérjük, vegye figyelembe, hogy az automatizált anti-TD / TK jelentési rendszer nem áll rendelkezésre bizonyos játékoknál, például a World of Tanks. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a saját csapat gépjárművének károsodása vagy a saját csapattagjainak megsemmisítése általában le van tiltva. :-DDDD
    3:
    Általános rendelkezések

    1.01. A regisztráláshoz a játékosoknak tizennyolc (18) éves vagy annál idősebbnek kell lenniük. --> kis gyermekek az erőditményben megszólalnak kb vannak 10 évesek ookkkkééé
    4:
    Ennek a szoftvernek a fejlesztői (Wargaming.net) nem vállalnak felelősséget az egyes játékosok viselkedéséért, valamint az üzeneteinek tartalmáért minden játékcsevegésben és -csatornában. ez is jó amikor azt irják hogy: kapjak rákot ( angolul )
    5:
    A Wargaming.net bármikor felfüggesztheti, megszüntetheti, módosíthatja vagy törölheti a fiókot bármilyen okból vagy ok nélkül, a fiók tulajdonosának értesítéssel vagy anélkül. -> minden ok nélkül az jóóóó asszem többet innentől nem fizetek nekik!!!!

    Van még 1-2 ilyen, viszont ha fiók megszüntetést akarsz arról nincs szó, hogy valami visszatéritést kapjál akár 1%-ot is a megvett prémium tankokért.

    Aki akar itt olvasgathat: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.