Jelenleg 318 vendég és 8 tag online

2019. április 4. 07:34

TS-5 maraton (04.05-04.15)

Írta:
Értékelés:
(91 szavazat)
178 hozzászólás

Megérkezett a TS-5, az első tier VIII-as amerikai prémium TD a játékba, amit egyből meg is szerezhetünk magunknak egy maraton keretein belül. Főbb jellemzői a 400 alfás ágyú és a 260 mm-es frontpáncélzat, amikért értelemszerűen a mobilitással kell majd megfizetnünk.

Április 5-én újabb - de ezúttal csak - 10 napos maraton indul, melynek teljesítésével megszerezhetjük a TS-5 amerikai VIII-as prémium TD-t:

Szabályok

A maraton időtartama: 2019.04.05. - 2019.04.15.

A maraton 10 egymást követő szakaszból áll és minden szakasz két módon teljesíthető:

 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások csak tier IX-X-es tankokkal lehet teljesíteni.
 • Elkötelezettséggel: Ezek a megszerzett alap XP mennyisége köré épülnek és tier VI-X-es tankokkal teljesíthetőek. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk.

Fontos, hogy a két metódus párhuzamosan fut, azaz bármelyiket is sikerül teljesítenünk, az adott küldetés automatikusan elkészültként lesz megjelölve. Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a TS-5 árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). A tank az esemény lezárulta után 2 napig lesz még elérhető a boltban. Fontos: Ha megveszed a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Az EBR-es maraton visszajelzései alapján a küldetések kondíciói közül eltávolították azokat, melyek bizonyos számú győzelmet követeltek meg és elvárt sebzésre cserélték őket. Emellett megváltoztatták néhány küldetés jutalmát is.

Küldetések és jutalmak

Utoljára frissítve: 2019. április 16. 07:27
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  · 2 hónapja
  Na ez is meg lett végig a Hummelal tolva.... Ja és a Hummel-om EU szerver második volt tegnap.... !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Veszett · 2 hónapja
  + 1 a gyüjteménybe...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  simron78 · 2 hónapja
  Fiam fiókján megcsináltuk a maratont és ingyen sikerült megszerezni a TS-5-öt, én teljesen tapasztalatlan vagyok az amerikai páncélvadász ággal kapcsolatosan, csak a T67-ig mentem, de akkor nerfelték a Hellcatet és nem mentem tovább egyik amcsi TD ágon sem, ezért azt szeretném kérdezni, hogy milyen legénységi képzettségek jók ehhez a tankhoz? A BIA ugye alapból megvan én arra gondoltam, hogy kuplung égetővel javítanám a forgását, töltővel esetleg a biztonságos elhelyezést, az álcát annyira nem tartom fontosnak, mert ugyebár ezzel a TD-vel gondolom illik előre menni (saját tierben), vagy közvetlenül támogatni a nehezek mögött (magasabb tier ellen), tehát az álca nem nagyon számítana, esetleg a javításnak lehet értelme? Akinek van T28-a, vagy nagyobb amcsi TD-je arról az ágról (lassú és kemény páncélzatú, nem forgó tornyos) írhatna pár tippet legénységi képzettségre. Előre köszönöm
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Ez egy lassú, statikus tank, esélyed sincs kulcspozíciókba időben odaérni.

   Klasszikus támogató funkciója van, ha pedig már forognod kell, akkor régen vége a dalnak. Mivel 0-. skillnek a BIA alap, így Parancsnoknak 6. érzék, amit 20k free xpért azonnal érdemes kimaxolni, többieknek álca (ha van elég free xp mehet egyből a többiekre is). Második sorra Parancsnoknak álca/felderítő, többieknek látótáv növelő, javítás illetve a kuplung égető itt már szóba jöhet.

   Felszerelésnek fokozott szellőzést (mert az minden képességet javít), célzásgyorsítót(mert nem tornyos és után fordulásnál fontos a gyorsabb szűkülés) és periszkópot (hogy ha nincs spot se legyél teljesen vak) tennék.

   A tank hasa gyenge pont, amit a távolsággal tudsz kompenzálni, ha közel mész be fogják lőni, főleg a nagyobb tankok. A beforgatáshoz tanulmányozd a tanks.gg oldalát (https://tanks.gg/tank/ts-5/model ), megfelelően forgatva az oldala hátul még automatikus pattanó, a hasa meg 240 körüli effektív értékig fel tud menni. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az APCR lövedékek távolság arányosan vesztenek az átütésükből, akkor van mit keresni még azzal is. Persze ehhez nem árt tudni mely tankok alap lőszere az APCR.

   A lassúságból adódóan vissza nem fogsz fordulni sehonnan, így főleg a statikusabb pályák és csaták kedveznek neki, ahol vannak használható védekező pozíciók viszonylag közel. A többi esetében vagy lemaradsz mindenről, vagy addig élsz amíg le nem rohannak. De ez ezzel a stílussal jár.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   shoghun · 2 hónapja
   Szia, nem vagyok unicum, de mar van 20k csatam, es megvan a tornyos amerikai tierX-es TD, valamint a T28 (tehat huzom a masik amerikai TD agat is).

   Szoval en ezeket raknam a TS-5 re (a BIA elso kepesseg utan):

   Aktiv jatekra
   Parancsnok : lampa, javitas, ezermester, helyzetfelismeres, felderito
   Lovegkezelo: javitas, fegyverkovacs, mesterlovesz
   Vezeto: javitas, kuplungegeto, simautazas, off road
   Tolto: javitas, biztonsagos elhelyezes, adrenalin roham


   Passziv:
   Parancsnok, lampa, helyzetfelismeres, felderito, alca
   Lovegkezelo: alca, mesterlovesz, javitas
   Vezeto: alca, simautazas, kuplungegeto, off road
   Tolto: alca, biztonsagos elhelyezes, javitas, adrenalin roham


   Aktiv jateknel fontos, hogy folyamatosan tudj mozogni, lehetoleg minel gyorsabban, ehhez fontos a javitas, kuplung-egetes. Ha lelancolnak es 10+ masodpercig allsz, akkor vege a jateknak. Ha a frontvonalban vagy az arty sokszor rad lo, plusz gondolom sokan probalkoznak majd HE loszerrel, ezert fontos a fegyverkovacs es az ezermester, hogy serulten is minel jobban teljesitsen a tank.

   Passziv jateknel lenyeg, hogy ne teged vegyenek eszre elsore, ezert kell az alca es a latotavolsag novelo skillek. Viszont ezek kozelharcban nem sokat ernek.

   En az aktiv jatekstilust, a frontvonal kozeli harcot preferalom a TS-5 eseteben, ezert az aktiv skillekkel probalkozom. Javitsatok ki, ha rosszul gondolom a fenti skill tippeket!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 2 hónapja
    Én ebben a tankban nem látom az aktív játékhoz a potenciált, se sebesség, se megfelelő oldal páncélzat, az egész has gyenge pont, ráadásul torony nélküli. Viszont ha valakinek ez fekszik vagy próbálkozna vele az általad megadott skillezés jó hozzá szerintem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     simron78 · 2 hónapja
     Köszönöm a tippeket, fiam nem tudom hogyan használja, majd megnézem. Tettem rá neki alapból szellőzést és töltés gyorsítót, a 3. helyen meg egyelőre periszkóp van. Én tegnap mentem vele először, az első (és azóta is egyetlen) csatámban Ghost Town térképre rakott, bementem középre a városba, ahol szépen forgolódva, meg a hasát elrejtve, illetve befordítva 4 killt és 3895 sebzést értem el, amire adott 1337 XP-t, ami viszont csak "2" osztályra volt elég, szóval ez is azt mutatja, hogy elég brutális tank és a tank ász határa valahol az egekben 1500-1600 xp körül, vagy afelett lehet. Városi pályán, akár még +1 tierben is szerintem simán közelharcosnak használható, persze nyitott pályán marad a távolról lődözés, amire viszont nem az igazi, mert már közeli célpontoknál is észrevettem, hogy a löveg eléggé pontatlan (egy másik TS-5 kupoláját 4 teljesen rászűkült, viszonylag közeli lövésből, csak egyszer találta el). Valószínűleg kap egy 6. érzék + álca skillsort, utána meg majd jöhet a javítás, kuplung égető.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Misterx2150 · 2 hónapja
  Én a jutalmak miatt csinálgattam, a 8. szintig jutottam. Ha megnézitek, ugyanaz a legénység megy bele a TS-5-be mint a T28 Conceptbe. Szóval ha választani kell, hogy időlimites T28 klón vagy bármikor teljesíthető 2. kampány egyedi jutalomtank, akkor nekem simán az utóbbi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marchusz · 2 hónapja
  A fene este már hulla voltam, a 10est 5/50nél feladtam, mind1, majd lesz még jobb...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Megtorlo · 2 hónapja
  Szerintetek meg éri a 2000ft-ot? Nekem be jöttek az amcsi tdk (t28 prot)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Kapsz egy 0 skillsoros BIA-s legénységet, amire 20k free xp/legénységi tag felrakni az "első" skillsort és máris van egy 2 skilles legénységed benne. E mellett kreditet is jól hoz, 10-es ágyú van rajta, ami minden tierben tekintélyt parancsol neki, 3. vonalból játszva pedig elég erős a front páncélzat, hogy ne nyeljen be mindent.

   Ha bejön ez a stílus 2k HUF-ot simán megér szerintem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Megtorlo · 2 hónapja
    Videók alapján nekem is jó tanknak tűnik, frontlinera lehet kicsit lassú de randomban jó ez a dpm köszi a segítséget.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ticsungg · 2 hónapja
     Frontline-ra nem hinném, hogy való lenne, max védésnél, amikor a tornyokat kell megvédeni, vagy támadásnál, amikor a masszívabb páncél számít az ellenséggel szemben. Bár szerintem a mozgékonyabb nagy ágyús Scorpion (G) és a SU-130 jobb a feladatra.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018 · 2 hónapja
      Védésre jó,tegnap a kettes toronynál befészkelte magát, elég volt onnan kipiszkálni viszont a skorpió meg a az csak addig jó míg nem világít a lámpa onnan kapufa..
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Megtorlo · 2 hónapja
      Finom kis gép
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  38M_Toldi · 2 hónapja
  Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az alsó lemez egy k***a nagy gyenge pont, főleg ha kint állsz egy dombon, lövés után vissza akarod húzni, visszafelé a dombon ráadásul még nő a szög, ezáltal csökken az effektív páncélvastagság.

  De hát ajándék lónak . . . - én is örültem amikor meg lett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 2 hónapja
   Hull-down-ra nem alkalmas. Sík terepen pedig tarol. Az ajándék lovak valahogy nagyon bejövősek, Progetto, Caernarvon AX, Panhard EBR, sőt még részben a SU130PM is nagyon Meta.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Filler1 · 2 hónapja

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.