Jelenleg 375 vendég és 3 tag online

2019. március 30. 07:03

Prémium ajánlat: Object 252U Defender

Írta:
(47 szavazat)
46 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2019. március 30. 07:04
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robert_07 · 2 éve
  Nem birtam magammal, en is megvettem. OPbbra szamitottam de igyse rossz, ha az agyu jobban szukulne, akkor nagyon kiraly lenne. Igy csak szimplan az. Nem bantam meg! Neha vannak erdekes lovesek vele, meg erdekes dolgok. Eleg surun be is lövik, de szerintem egy teljesen jo premium jargany.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ketherge · 2 éve
  Hát, 5 nap után eladtam ezt a foshalmot. Remélem senki nem lesz olyan hülye mint én, ogy 40 eurót költ egy átlag alatti tier8 heavire.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   andiam · 2 éve
   Frontlineban nagyon nagyon jól teljesít, érdemes lett volna megtartani rá. Ráadásul gyakorlás igénylő tank, nagyon rá kell érezni. Nem vagyok vele randomban igazán eredményes, de többször is sikerült vele megcsinálni a 2x-s pattintós küldetést.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 2 éve
  Nagyon jó kis tank ez. Én karácsonykor nyitottam és nagyon örültem neki, holott már megvolt a 252U amit nem szerettem meg hiába majd ugyanaz. Ez az igazi comerade!
  Szóval, aki ismeri az orosz heavy érzést (IS3, IS6, IS7) annak csak arra kell figyelnie, hogy mivel a csukaorra élesebb szögben áll mint a többieké, így könnyebb túlforgatni, és ezáltal beüthetővé válik. valamint az élesebb szögből adódóan a válla is hosszabb ezáltal nagyobb részét kell eldugni sidescrape-ban. Ahogy valaki említette a kupolája beüthető alaplőszerrel is, ezért nem árt nem egyhelyben pofozkodni egy Löwé-vel.
  Gyakorlatilag ami a hátránya, az a célzási és töltési idő, valamint a szűkülés. Ezekhez hozzá lehet szokni, nem lehet mindenben jobb a tank mint mások. Néha kis gondolkodást igényel főleg amikor több ellenféllel nézel szembe, mert a 12mp-es töltési időt ki tudják használni.
  Drágának tartom az árát, de aki megengedheti magának vegye meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 2 éve
  A tanulság az, hogy vagy megveszed/megszerzed a legelején, vagy felejtsd el. A "sohatöbbetnemleszelérhetőaztánmegmégisdecsakmostnajódecsakmégegyszer" szöveg bekajálói pedig így jártak. Az ő tankjuk soha nem lesz ugyanaz, mint az elsőké.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  eagleeyes73 · 2 éve
  Én Karácsonykor kaptam dobozból, de szerintem nem túl jó tank pillanatok alatt ementálit csinál belőle az ellen. Én pl. a Löwe-vel szoktam szétszedni közvetlen közelről, a teteje papír és a Löwe meg magasabb így felülről minden lövés sebző lesz normál lőszerrel is...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ketherge · 2 éve
  Még annyi hogy sidescrapre tökéletesen alkalmatlan, mai nap után többet nem is próbálkozom vele. Tanks.gg alapján 230 pen fölött bárhol átlövik szemből, ezt minden tier9 tudja. Életem legrosszabb döntése volt, hogy megvettem.Egyetlen egy pozitívuma van 3-4 lövés után 50-70 ezreket lehet vele farmolni prem accal ami azért nem rossz. de mint heavy nálam 1-es.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNknight · 2 éve
   Szembe kell állni és riszálni a testet jobbra-balra,az alsó lemezt meg rejteni. Amúgy az alsó lemezt már akkor is be lehetett ütni mikor debütált. (nekem nincs meg és nem is vágyom rá)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 2 éve
   utolérte a rejtélyes wargaming virus.
   1 évvel korábbi állapotához képest manapság már úgy érezni,hogy minden beüti.
   Ma sh-n a progettom oldalán kb. fél méterröl lött az egyik egy mókás lepattanót
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Artyom1986 · 2 éve
   Nem igazán értem,hogy egy "csukaorra" tankkal miért akarsz sidescrapelni
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 2 éve
    Top tierben ez a tank megfelelő sideban gyakorlatilag szinte sebezhetetlen. Csukaorr ide vagy oda... maga a tank elemzése is fokozottan javasolja a saját szintjén és valóban működik, csak rá kell érezni.

    Tier 9-ben már más a helyzet valóban, ám ott is meglehetősen kellemetlen ellenfél jó játékos kezében.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 2 éve
     Hát ez a ,,gyakorlatilag sebezhetetlen,,dologgal nem értek egyet,a saját tierjében tegnap csináltam a skorpióval ementálit belőle
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 2 éve
      Gyakorlatilag "szinte" sebezhetetlen, ami side-ra vonatkozik. Nálam működik. A skorpió amúgy egy külön állatfaj ebben a játékban, de ezt nem negatív éllel jegyeztem meg.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Alexis · 2 éve
     Arra mindenképp jó ez a tank ,hogy amikor 6-ossal megyek az ellenfélhez beteszi topba egy ezt használni tudó játékossal egyetemben az én csapatom meg kap cserébe egy vörös vk45-t és csupa olyan játékost 6-os szintig akik erre találatot sem tudnak bevinni és már szinte le is van zsirozva a csata.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 2 éve
      Ebben igazat adok neked.

      Voltam IS6 ellen top tierben és gyakorlatilag átgázoltam rajta és a többi társán, a kis csapattársakat csak arra használtam, hogy ne kelljen az oldalamra és a hátamra figyelni - töltöttem és különösebb helyezkedés nélkül már kerestem is a célt... A másik oldal eközben veszített, de az sem volt elég...

      Másik példának tudom felhozni, amikor az öcsémmel együtt játszottam és ő az AMX M4 49-cel segített - nagyon béna csapatunk volt, hullottak mint a legyek, azonban mi voltunk top tierben, és a játékosállomány leosztásának tekintetében már előre tudtuk, hogy a játékunk ha nem is eszetlen, de erőteljes támadójátékot igényel és ezzel együtt természetesen össze is játszottunk. Miután legázoltuk szó szerint az IS3-at és társait, a létszámfölény ellenére sem maradt komoly fenyegetés. Mindezt úgy hoztuk le, hogy 3-an voltunk az oldalunkon 7 ellenében, ráadásul a másik oldalunk megalázóan széthullott.

      Ezeket a példákat is csak annak érdekében írtam le, hogy nyilvánvalóvá tegyem ezzel is, hogy mennyi potenciál van ebben a tankban top tierben, ami a jövőben nemsokára sokkal gyakoribbá válik, ha nem is feltétlenül 3 szintesben.

      A másik célom az volt, hogy megerősítsem azt, amit végül is ki akartál fejezni. Durva kiegyensúlyozatlanságok vannak a WOT-ban, amelyeket már régen orvosolni kellett volna. Azért az tényleg nem járja, hogy vannak olyan azonos szintű és azon belül típusú tankok, amelyek esélytelenek a rendeltetésükben - a tier limites IS6, KV5 kapott egy kis buffot, de gyakorlatilag mint nehéz tank számomra nem komoly visszatartó erő egyik sem - emlékszem szegény KV5-öt VK100-zal szó szerint nulláztam néhány héttel ezelőtt. Ott van viszont a német ág, amely sajnos jócskán elgyengült, miközben számos nemzet buffokat kapott és bejöttek új tankok is - az egyik leggyengébb, ha nem a leggyengébb nemzet jelenleg. Persze egyes tankjaik még azért használhatóak, de nem sok van. Évekkel ezelőtt is jelezték már ezt a problémát mások is, de egyelőre ebben nincs változás.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bojack41 · 2 éve
  Nagyon sokan dicsérik, de átütésben a Löwe jobb. Inkább maradok nála, pedig jobban szeretem az orosz tankokat. Annak van csőlehajlása is és még pontos is. Szerintem a Löwe az egyik legjobb prém tank. Csak a sebzése egy fos. Defenderrel még nem játszottam, de ha nem jobb, mint az IS-6, akkor nem is fogok. Bár úgy látom átütésben biztos jobb. Meggondolom, hogy vegyem e meg. Az biztos, hogy IS-6-al a defendert meg sem tudtam sebezni, mindegy hol lőttem. Ezért is adtam el azt a szart.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 2 éve
   A Löwe tank egy igazán kiváló tank, és a helyedben én se cserélném le semmi másért, a kredithozama is nagyon klassz, nekem ugyan nincs, de családtagnak igen.

   Az IS6-nál azonban a Defender nem kicsit, hanem sokkal, de sokkal jobb, őszintén írom ezt le. Egyedüli előnye a kisebb MM az IS6-nak, ennyi. Aki azt állítja, hogy nem pattint szinte semmit, arról azt gondolom, hogy egyszerűen nem kompetens játékos a tankhoz, nem érzi. A páncélja brutálisan jó, az ágyúja közelharcra van kialakítva, ezt észben kell tartani, a közelharchoz viszont fordulékony is és nem lassú.

   AZ IS6 tankot reggelire megeszem vele, ami nem nagyképűség, mert egyszerűen a páncélozottság-páncélátütés arány magasan jobb a Defendernek. Halkan még hozzáteszem, hogy amikor közelharcban vagyunk, érdemes nézni, hogy az ellenfél ágyúja éppen merre néz - na én ennek megfelelően szoktam mozgatni a tankot, és az esetek nagy részében vagy kínos és hosszas célozgatás és új gyenge pont keresés lesz az eredmény - tehát DPM tekintetében megfordul a javamra; vagy kétségbeesett kapkodós lövések, amelyeknek igen nagy részük levesbe kerül, azaz megint vesztett helyzetben találja magát.

   Amikor látom, hogy a hasam van terítéken, máris élesebb szögre fordítom és azonnal látható, amikor a csukafej oldalsó részére áthúzza, amire azonnal visszakorrigálok, közelítek, távolítok. Ergó a gyakorlatban a 230 pen ritkán elég, sőt. Egyáltalán nem ritkán 10-es tankok lövése is levágódik róla.

   Félre ne értsetek én nem agyondicsérni akarom ezt a tankot, számtalan gyenge tulajdonsága van. De az pont nem a páncélzata. 1-1ben én megkockáztatom, hogy a szintjéig gyakorlatilag mindent le tud gyűrni egyedül.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sanyipictures · 2 éve
    +1 megjegyzés, hogy +2-ben sincs teljesen elveszve, csak oda már kell egy kis ügyesség is. A legnagyobb aduásza +2ben a 440-es alfa. Tier xes medeknek is csak 390 alfájuk van. 440-el az 500-at is képes sebezni, és ha punci módjára egy top tier tank mögött bújkálva a fronton ellöveted az ellen tízesét, és beviszed a 440-et, akkor azt még egy 3000hp-s tank is megérzi.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 2 éve
    Lehet hogy hülye volt aki használta de az IS-3ommal én szétszedtem tegnap egyet közelharcban
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     · 2 éve
     Szia!

     Nem feltétlenül lehetett rossz játékos - lehettél szerencsés is, és lehettél egészen egyszerűen kijelentve profi és ügyes. Amit ki akarok fejezni e tank tekintetében, hogy a szintjén vele jobb esélyek vannak, mint ellene.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018 · 2 éve
      Én is meglepődtem, mert szemtől szemben az IS 3 tornya rengeteget pattintott ami legalábbis nekem szokatlan volt,meg azon lepődtem meg hogy a tornya alatt be tudtam lőni a páncélját, addig hajlott a cső
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tankpeti · 2 éve
  Csak, hogy tisztázzuk: A defender (skines vagy nem) a tier 8 egyik, ha nem a legjobban páncélozott tankja. Maga a tank egy 440-es alfájú ágyúval van felszerelve, ami sokszor elrettentőbb mint pár 9-es tank lövege. Akinek van esze (saját tierben legalábbis biztos) goldot tölt rá, eltávolítja minden bevethető dologgal, majd játszik abban a tudatban, hogy az a tank, már nem szól bele a csatába.
  A tank képtelen ereje emiatt szinte csak -1/2 matchmaking esetén mutatkoznak meg, amiből pedig a kisebb tankok nem kérnek, köszönik szépen.
  A tank tökéletes farmolásra, stronghold játékra, és 8-as cw-re és pont. A játékot ne azért élvezd (és főként ne azért fizess), mert egy nem kiegyensúlyozott tankkal játszol majd.
  Ha a többi 8-as, tech tree-ben fellelhető tank kénytelen +os mm-ben játszon, akkor bizony a defender nem hogy ugyanazt, hanem még súlyosabb bánásmódot is megérdemel a normál csaták részéről (szerintem).

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.