Jelenleg 218 vendég és 5 tag online

2019. március 28. 07:13

Vissza az időben - Újra élesedik a 0.7.0!

Írta:
(60 szavazat)
378 hozzászólás

Veteránok, emlékeztek még a 2011-ben élesített 0.7.0-s verzióra? Ezekben a régi dicsőséges időkben a KV-3 még egy lövéssel képes volt kiszedni minket, a T-50-2-vel nem csak az artykat, hanem akár egy egész csapatokat képesek voltunk terrorizálni és a félelmetes Maus egy egész oldalt képes volt megvédeni, például Erlenberg hídjának blokkolásával.

Ezekben az időkben lettek bevezetve a visszajátszások, illetve az álcázások is. Az újoncok vagy akik csak az 1.0 után kezdtek el játszani, nem érthetik meg, hogy miért szép emlék mindez a veteránoknak. Most azonban mindenki visszacsöppenhet kicsit a 8 évvel ezelőtti játékba :)

0.7.0 - Több mint nosztalgia

Március 29. 8 órától április 3-ig lehetőségünk lesz arra, hogy egy speciális kliens (WOT Classic) telepítésével visszatérhessünk kicsit és nosztalgiázhassunk a 8 évvel ezelőtti játékban.

Ok, és mi olyan érdekes 0.7.0-ban?

Értelemszerűen a mostani játék sok szempontból hasonlít az akkori formájára, de mégis sok mindenben nagyon más.

A következők várnak ránk:

 • Egy elkülönített szerver és játék kliens.
 • Három klasszikus nemzet: Szovjet, német és amerikai tankok. Ohh, és egy legenda, aminek nincs szüksége külön reklámra... a Type 59. Itt nem fogunk találkozni francia vagy svéd tárasokkal. Minden nemzet 4 legénységi garnitúrát kap, a legényekre pedig kemény három skill lesz felhúzható: tűzoltás, javítás és álcázás. 

 • Speciális játékmenet: A WOT Classic-ban nincs 6. érzék és az artyk nem kábítanak.
 • "Lod school" fizika: Könnyen felakadhatunk a hidakban és sziklákban és a tankunk nem fog lebukfencezni. A tankok ugyanis nem fordulnak át és nem is hagyják el a talajt, ahogy a kilőtt tankokat sem lehet arrébb tolni még két E 100-zal sem.
 • Chat: Ismét kommunikálhatunk az ellenfél csapatával is, de persze az általános szabályokat ismételten betartva :)
 • Egyszerűsített gazdasági rendszer: Az esemény ideje alatt - annak rövidsége miatt - a magasabb szintű tankokat sokkal gyorsabban ki tudjuk majd fejleszteni és könnyeben megvehetjük majd, ahogy a prémium tankok álcázási és felszerelési költségei is lecsökkennek. Ne feledjétek: amit a WOT Classic-ban megvesztek, az nem kerül be a normál kliensbe!
 • Prémium lőszer kizárólag aranyért vásárolható!

És végezetül: a WOT Classic-ban történő részvétellel egyedi álcafestésekhez, feliratokhoz és emblémákhoz juthatunk.

Telepítés

A WOT Classic telepítéséhez vagy nyissátok meg a Game Centert és válasszátok ki a Classic verziót vagy töltsétek le közvetlenül a régi klienst innen. Arra ügyeljetek, hogy másik mappát válasszatok, mint amiben az mostani kliens van!

Nosztalgiázzunk

Van egy csomó régi screenshotod? Azonnal oszd meg őket kommentben! :)

Utoljára frissítve: 2019. március 29. 05:51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  anonymus · 2 éve
  Amúgy tényleg hol van az álca. Az is gyanús, hogy kérdőivben kérdezték megkaptam-e.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  komisz · 2 éve
  Kezdjük azzal hol a beígért „ajándék festés” ?

  Egyetlen dolog ami akkor jobb volt mint most ( azon felül hogy fiatalabb voltam 8 évvel ). Nem volt ennyire eredmény centrikus a játék. Létezett a tudásodtól függetlenül játékélmény, ha valaki kiszedett egy lövéssel, nem anyáztál, sarkalt a jobb játékra és ösztönzött, arra hogy nekem is kell az a tank. Nem azon zsörtölődtél, szar az mm az rng, miért nem vették még ki a játékból … miért nem történt már meg a nerf... csak a kifogások. A játék jobb, érdekesebb, változatosabb, a fiókod fenntartható, a fejlődés fenntartásához nem kellenek farm tankok, prem fiók. Alapjában véve minden jobb mint akkor, csak a játékélmény veszett el.
  A retrót csak annak érdekes, aki nem élte meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 2 éve
  Ennek már vége igaz?Mivel 2019.04.03-íg írja,tegnap már nem tudtam belépni.Kérdezni szeretnék valamit ez tényleg igaz volt aki még be tudott lépni,
  "Type 59 fanok figyelem!

  Csak ma, csak neked ingyen. Egy napra játszhatsz a legendás type 59-el nerfelt állapota előtt teljes fényében. Ugyanis az utolsó napra kapsz 15k goldot a classicba és így 9500 goldért megveheted a Type 59-est. Holnap bezár a bazár. Utolsó napra, utolsó lehetőség."?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tiger730 · 2 éve
  Festést kapott már valaki?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  WolFox92 · 2 éve
  A festést mikor kapjuk meg, nem tudja valaki? Már lejátszottam pár csatát a classic-ban de a normál fiókomra még nem jött meg az új álcafestés.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 2 éve
   én 8-at .
   remélem nem 10 meccstöl adják
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SamanApo · 2 éve
  A T30-as volt az első X-es tankom. 6 csatám volt vele azután szétszedtem és összeraktam egy T30-as IX-es td-t és egy T34-es prémet belőle.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tothistvan50 · 2 éve
  A grafika, a fizika, a játék dinamikája borzalmas.
  Nézek, de nem látok.
  Láthatatlan falak mindenütt.
  A tankok reakcióideje minősíthetetlen. Sebességük, gyorsulóképességük, mindenük sokkal,sokkal lassabb.
  Összességében azt gondolom, a régi játék a felsorolt "fícsörökkel" jelentősen a rutinnal rendelkező, taktikus, előrelátó játékosoknak nyújt behozhatatlan előnyt, a reflexek, fizikai képességek szinte nem is számítanak. Ez ma már egy teljesen más játék. Arra jó ez az event, hogy egy kicsit erre ráébresszen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 2 éve
   Meg arra, hogy jobb az 1.4.1-be 3 arty oldalanként, mint a 0.7.0-ban 5-6 oldalanként....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Alexis · 2 éve
    de amúgy meg sokkal igazságosabbnak tünik az egész,ha az artykat kivesszük a képböl. nincs az a rengeteg véletlen sorscsapás,ami bosszantóvá teszi számomra a jelenlegi verziót és a tank tipusok kiosztásásban sem látom azt az igazságtalanságot,ami a jelenleg futóban gyakran eleve eldönti a csatákat.
    Egyet mentem egy t92-es artyval ,de ott 8vs 8 arty volt a csapatokban és ott nem babbal dobálóztak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kecskesotto · 2 éve
  Helyzetjelentés a pályáról. Mi a bibi a képen ?

  Minden nemzet angolul beszél. Van egy szó amit nem értek. Amikor becsapódik egy sokat sebző találat azt mondja "we feel the bad"? Nem ismerem fel a második szót. Neal,neel ? Mit jelenthet ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   simron78 · 2 éve
   Ez szánalmas, azért játszik a sok orosz barom a classic eventen, hogy kihúzzon egy top tier artyt, ennyire hülyék, nemhiába rohad szét az az egész ország.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tiger730 · 2 éve
   Feel,feeling=érzés
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 2 éve
   Jó lehet ebben a leosztásban mausnak lenni.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.