Jelenleg 576 vendég és 5 tag online

2019. március 15. 05:50

1.4.1 - Verzióváltás várható dátuma

Írta:
Értékelés:
(24 szavazat)
27 hozzászólás

A Wot Express hírei szerint az új verzió várhatóan március 19-én érkezik meg az orosz szerverre, a következő napon pedig az EU-ra is.

Utoljára frissítve: 2019. március 15. 05:59
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bojack41 · 1 éve
  Az ilyen verzióváltásokkal nem lehetne behozni azt a változtatást, hogy Type-4-5 ne repeszrombolóval lövöldözzön? Mert röhej, hogy tökmindegy hol talál el, akkor is sebez és nem kicsit. Miért nem lehet ezeknek is ugyanolyan lőszere, mint a többi tanknak? Cserébe viszont ne lehessen olyan könnyen belőni a tornyát. Ahogy pl. az S. Conquerort sem lehet, ezt se lehessen. Nem fer, hogy én keressem a gyenge pontokat, Type-5 meg mindegy hol talál el és nagyokat sebez. Hasonló vonatkozik a kukás FV-re is. Röhej, hogy 10-es szinten egylövésezi némelyik tankot, vagy max 2 lövés. Obj. 277-nek odalő és alig marad hp-ja. Én pötyögtetem 4-5-6 lövéssel, ha addig nem lő ki.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ReszElek · 1 éve
   Szerintem egyáltalán nem számít erősnek a Type5, a gold bőven balanszolja.
   Pont tegnap este mentem vele pár kört, igazából az összes tízes golddal lő, ami be is viszi. Igazi goldmágnes.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bojack41 · 1 éve
    Ez így van! Viszont meg lehetne csinálni úgy a Type-5-öt, hogy a tornyát ne lehessen csak úgy belőni. Cserébe ez is kapna páncéltörő, keményfém magvas és repeszt. Ugyanolyan átütéssel, mint a többi "normál" tank. Hasonlóan, mint a Maust szerintem meg lehetne csinálni. Ha azt a tankot kicsit beforgatod, simán pattint bármit.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     · 1 éve
     Ez részben igaz csak, a tornya sajnos gyenge a szintjén, hiába magasak papíron az értékek, szembefordítva simán be lehet ütni, ha pedig nagyon elfordítod, akkor lényegében nem tudsz vele rendesen harcolni, mert kapáslövésekre kell sokszor alapoznod és arra, hogy az ellenfél kivár. Okos ellenfél vagy megvárja míg visszafordítasz rá, vagy elkezd mást lőni, miközben passzívan várod a lövést. Nem régen JPE100-zal 3 lövéssel kinulláztam szerencsétlent és semmit nem tudott tenni ellene. Magas beütésű tankok szó szerint szitává lövik...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bojack41 · 1 éve
      JPE100-al simán szét lehet lőni, mert annak akkora a sebzése és az átütése, hogy laza dolog. De IS-4-el, sokkal nehezebb, mert kb 10-et kell belelőni, mire kilövöm. Ez persze 1v1-re igaz. Pl. IS-7 tornyát sem lehet könnyen belőni, ezt meg lehetne csinálni a Type-5-el is, viszont ne repesszel lövöldözzön. Mert az gáz, hogy bárhol talál el, elég nagyot sebez. Egyébként az utóbbi pár hétben azt vettem észre, hogy a frontján azt a kis sofőr nyílást nem tudom belőni AP-val. Eddig simán lehetett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bobbykah · 1 éve
   A type 4 papirnak számit ha 10es tankkal játszol, normál lőszerrel ott lövöd be majdnem ahol akarod, csak ésszel célzol rá kicsit, éppen ahogy áll neked, lassú, és sokáig tölt, nem ellenfél tank. A type 5öt látsz egyböl tölts Heatet, megérdemli, nem kell sokat akkor sem célozni, szemből a kis kémlelők, ha kicsit befordult akkor az a 45 fokos oldallemez, ha a tornya nem feléd néz akkor az. Sokkal lassabban tölt mint te. Az Fv-re meg tölts repeszt ha tudsz, olyan jó mikor te is 600akat veszel el tőle. Nem sírni kell folyton. Csak tanulni egy kicsit, vagy logikusan gondolkodni, s most itt is mint mindenhol szitu függő.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    simron78 · 1 éve
    Azért a Type 5-öt semmiképpen nem nevezném papír tanknak, a hivatkozott gyenge pontok az elején 250-260 mm (döntve 270+) vastagságúak, az oldalsó 45 fokos lemez befordítva is kb. 300 mm vastagságú, tehát a legtöbb tier X-es nehéznek, amikor szembe kerül vele és normál lőszert használ akkor bizony kell a pozitív RNG az átütéshez, 0-ás vagy negatív RNG esetén a legtöbb tier X-es nehéztank normál lőszerrel sohasem üti át elölről a Type 5-öt. Persze ekkor kell betölteni a prémium lőszert, ami azért a legtöbb esetben átviszi, vagy otthagyni az 1vs1 helyzetet, illetve megpróbálni megkerülni, mellé-mögé menni pl egy lövése után, mert akkor a saját nagyobb tűzgyorsaságunk és az Ő kisebb oldalsó-hátsó páncélzata miatt verhető lesz, miközben Ő lassan tölt és a repesszel ugyanakkorát sebez belénk, mint amikor szemből küzdünk.

    Legyőzhető, de semmi esetre sem egy papír tank.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     TWD2011 · 1 éve
     Nem papír én tudom 16700 blokolást egy palirtank nem tudna elviselni úgy ,hogy öt 10es nehéz egy 10es td vett körűl + 10es arty egyszer adott egy kokit!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      TWD2011 · 1 éve
      Ja és mind a heten megsemmisűltek a két obj705a segitségével! Nem hittem hogy megúszom de hoztuk a csatát
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bojack41 · 1 éve
    Így szoktam csinálni ahogy írod, de sokszor így is pattint, vagy épp az rng közbe szól és nem tankot, hanem a felhőt lövöm. A korrekt az lenne, ha minden tank ugyanolyan löszerekkel tudna lőni. Vagy az FV-nél maradhat, viszont kisebb sebzéssel. Röhej, hogy 1750-et tud sebezni egy lövéssel. Obj. 277-et röhögve belövi. Bár azt azért nem nehéz kilőni, de ez a sebzés túl sok. Láttam olyan videót, hogy majdnem minden tankot egylövésezte. Ügyes gyerek volt, aki játszott, de az na.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 1 éve
     Miért az jobb mikor az Object705A beáll egy romhalmaz közé,aztán nincs olyan tank aki kiszedi onnan,aztán küldi az áldást? Ráadásul nem kicsit sebez
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      TWD2011 · 1 éve
      Nagyon jó példa!!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bojack41 · 1 éve
      Ebben is van valami, szemből azt is szinte lehetetlen sebezni, csak a hasát lehet. Ha sidercapbe áll, már ott is hagyom, max repesszel bontogatom és láncolom kicsit.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 1 éve
   Csak a papír tankokba sebez nagyot a hajóágyú (de papírtankba bármelyik repeszes nagyot üt), keményebbe ~400 körül, ritkábban ~600. Cserebe lassú nagy dög.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bojack41 · 1 éve
    IS-4-el sokat játszok, de Type-5 mindig ronggyá lő, mert neki mindegy hol talál el, én meg keresem a gyenge pontot rajta. Golddal könnyen be lehet lőni, de így is sokszor pattint. Viszont ha ő lő rám, az mindig betalál, kivéve ha mellé megy. Nincs kiegyensúlyozva szerintem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     · 1 éve
     Azt azért ne felejtsük, hogy az IS4 és hasonló tankoknak van mobilitása, miközben egy Type odaér és vagy nyer vagy veszít az adott ponton - nincs más opció számára.

     AP lőszerrel ha csak párat pattint, akkor a páncéljának kialakítása miatt is hamar vesztő helyzetbe kerülne, hajlamos itt mindenki úgy sírdogálni, hogy közben nem nézi a másik felet is.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 1 éve
     Azt sehol sem írja, hogy minden tanknak face-to-face kell harcolnia. Beméssz közvetlen melléje és szétszeded, a csőlehajlás hiánya miatt nem tud sebezni, elmenekülnie meg esélytelen.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018 · 1 éve
      Van ott csőlehajlás is
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bojack41 · 1 éve
      Persze, ez nyilvánvaló! Összességében amikor van 2 Type-5 és 3 Maus (pont most volt ilyen csatám), akkor nehéz mellé kerülni, főleg egy csőpályán. Ráadásul a WoT le akarja csökkenteni a gold sebzését, ami pont ez ilyen szupernehezeknek kedvez. Egyébként én 5 goldot szoktam magammal vinni, sokszor nem elég, de nem akarok nagy mínuszokat sem. Szóval nekem csak az a bajom, hogy míg Type-5-nek mindegy hol talál el elég nagyot sebez, viszont neki esélye van pattintani. Nekem IS-4-el ellene nincs esélyem a pattintásra. Egyébként IS-4nek a frontját röhögve lövik be, főleg golddal. De szeretem ezt a tankot.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Falkaun · 1 éve
       1. Miért játszol nehézzel?
       2. Ha látod mivel leszel szembe minek mész oda? (Nincs le írva hogy nehéz mindig csak ugyan oda mehet)
       3. Mivel a tízes tankok ma már többször vannak egymás ellen hiba hogy csak 5 gold van nálad legalább fele-fele!
       4. IS-4-ben a lánctalp ami OP (gondolok itt jóval nagyobb szögben lehet ki tenni mint mással el nyel mindent.)
       5. Nem kell le ragadni annál hogy " én nem lövök goldot célozni kell AP val és be megy" Ez baromság!

       Vannak szituk mikor pontosan azért kell arany lőszer hogyha fordít a tankon akkor még az átfogja ütni. Ugyan úgy kell azzal is célozni "vagyis én célzok" mint AP lőszerrel

       Így hogy aktuális a TYPE vs IS-4 nézd meg a type páncélját ha kicsit is dönti akkor mennyivel nő a gyenge pontok páncélja. Hogy példázzam 2 nyílás elől egyik 250mm másik 260mm tehát ha ezt dönti akkor mehet az AP (258mm) lőszer picsába.

       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        bojack41 · 1 éve
        1. Szeretem a nehéz tankokat. 2. Azért megyek oda, mert honnan tudjam a csata elején, hogy az ellenfél hová megy? Csak sejteni lehet. Ha sok olyan tank van, amit szinte csak golddal lehet beütni (sokszor még azzal sem), akkor meg tökmindegy merre megyek. Csőpályán meg esélytelen hogy ne kerülj velük szembe. IS-4-el sokat lehet pattintani, ezért szeretem. De Type-5öt nem pattintja a lövedéke miatt. 3. Azért viszek csak 5 goldot, mert nem akarok nagy mínuszokat. Ráadásul vannak olyan pályák ahol többet érek el repesszel, mert ha mindenki hulldownba van (IS-7 és hasonlók), szinte lehetetlen sebezni őket. Sokszor fordul elő, hogy ronggyá lőnek akárhogy forgatom a tankot.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         TWD2011 · 1 éve
         Én 16700at blokkoltam a type 5 el hatan áltak körbe Is7 E100 maus obj705a jagpz e100 strv meg egy tizes artytól is kaptam egyet a fejemre.szerencse hogy volt segitség 300HP val de megúsztam és nyertünk.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Falkaun · 1 éve
         Csak egy kis tanács vagy inkább javaslat mielőtt kezdődik a csata látod mivel állsz szemben ez eddig ok. Ha Type4-5,Maus van ellened az esetek többségében nehéz oldalra mennek ez eddig ok . Mivel ezt tudod akkor te nem mész arra az oldalra hanem el mész más irányba és több esélyed van kibontakozni.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       · 1 éve
       Én egyetértek a gold sebzés csökkentésével és nem baj ha emiatt erősebbek lesznek a szupernehezek, mivel azokkal meg túl könnyen elintézik őket. Az életszerűség azt diktálja, hogy egy szupernehéz számára nincs menekvés, cserébe azonban ő a legerősebb...
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        bojack41 · 1 éve
        Én csak 5 goldot viszek magammal csatánként, de sajna vannak olyan tankok, amiket mással alig lehet belőni. Ilyen az E-100, Jg.pz. E100, Maus, Type-5, pz.kampfw. 7. Én inkább azzal értenék egyet, hogy legyen maximalizálva a csatánként vihető gold mennyiség, pl. 5, ahogy én is használom. Egyébként újabban pl. Maust repesszel szoktam lő. Főleg, ha jön velem szembe, alá lövök egy repeszt és csodásakat képes sebezni. Jobb, mint a gold. Tehát nem a tankot célzom, hanem alá célzok, így pont a robbanásra fog ráhajtani és simán üti át a hasaalját.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       charliefirpo_2018 · 1 éve
       Meg ezek amúgy is csordában járnak mint a marhák,ledarálják a fél oldalt, aztán jönnek a medek és mindennek vége
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       perretz · 1 éve
       ha ilyenekkel nézel szembe és ráadásul egyedül vagy, akkor, megsúgom, rossz helyen vagy.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.