Jelenleg 380 vendég és 7 tag online

2019. március 13. 15:11

Szuperteszt: Minszk version ?

Írta:
(9 szavazat)
11 hozzászólás

A mostani módosításokról elvileg még decemberben írtunk: A térkép második verziója kisebb lesz (900x900) és a fő összecsapási zóna is áthelyezésre kerül. A változtatások célja, hogy növeljék a felderítés fontosságát és hogy növeljék a pálya nyitott részein gyorsabb járművek aktivitását. Emellett a rombolható objektumok szám is jelentősen csökkentve lesz, mi által a terek még nyitottabbá válnak a tűzharcok tekintetében. A kisebb távolságok rákényszerítik majd a csapatokat az összehangolt, egy irányba történő mozgásra, még több taktikai lehetőséget és kimenetelt teremtve ezáltal. A városi blokkok mérete és helye még egyáltalán nem végleges, ezek még további vizsgálatok tárgyait képezik.

Utoljára frissítve: 2019. március 13. 15:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BZolti · 1 éve
  Ezt is úgy megegyensúlyozzák, hogy magától felborul....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 1 éve
  Foglaljuk ossze kisebb lesz a map 900x900 tobb nyitott terulet. Oldalankint 2db kerekes sz.r + 2-3 jo spot med= mar az elso 20 masodpercben fel lessz szpotolva az egesz heavy, td es arty allomany.Good job head office Minsk. Sikerult ezt is elku..i nem kicsit nagyon. Meg kellene valltoztatni Enszk es Mines palyat is tul nagy
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szkzs76 · 1 éve
  Az összes új térkép hulladék. Empire's border, Glacier, Ghost town, Minsk mind mehetnének a kukába, és szerintem ez igaz sok régi-új, a HD-sítésnél átdolgozott térképre is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gabi418 · 1 éve
   Nekem ezek közül semelyikkel nincs gondom, mindegyik csatamezőn tudok pozicionálni, teljesíteni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 1 éve
   Glaciert és Empire's Bordert még értem, de Ghost town mappal mi a bajod?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti · 1 éve
    A Ghost town map azért nem jó, mert rossz a város kialakítása (hacsak nem szándékosan szívatásra mentek), ugyanis kb minden utcára be tud lőni egy-egy jó helyről a TD vagy az arty, nem beszélve a megszámlálhatatlan törmelékkupacról, ami miatt a gyengepontokat is nehezebb lőni. A lightok meg két oldalt elvannak, hasonlóan a medek, de ha páncélozatlanok, akkor hamar aprítják őket. Érzésben rossz rajta a játék mert nem tudsz egyetlen támadható helyet sem találni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     FeketeNyest · 1 éve
     Szóval az a bajod Tankpeti, hogy a játék során előre kell gondolkodnod és az ellenfél nem kínálja fel magát tálcán?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti · 1 éve
      Nem azt mondtam, hogy nem tudok rajta játszani, hanem, hogy "nem jó érzés", ugyanis kényszerít arra, hogy campeljek (függetlenül tanktípustól, és helytől), márpedig a játék alapja az lenne, hogy lehessen valahol eltolni egy adott pontig (mégha az csak 10 méter haladás is), ahol van kellő fedezék, hogy ne lőjenek szét. Ghost Town az egyetlen pálya, ahol fogom magam, és meddel hátulról fogom az egyik oldalt, mert betolni TD-kre öngyilkosság, és ha elindulsz, nem lehet visszaforgatni a pálya nyitottsága miatt.
      Kérem, ki hogy játszik, akinek ez kell, csinálja, de én szeretek támadni, nem pedig hátulról farmolgatni.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       andiam · 1 éve
       Nekem a Ghost Town map nagyon fekszik, egyik kedvencem. Nekem ilyen volt glacier, ami továbbra sem a kedvencem, de már jól pozicionálok és eredményes is tudok lenni rajta, csak utálom, ha oda rak be. Lehet, hogy neked is inkább csak szokni kéne és lehetne akár élvezetes is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  "A kisebb távolságok rákényszerítik majd a csapatokat az összehangolt, egy irányba történő mozgásra, még több taktikai lehetőséget és kimenetelt teremtve ezáltal."
  Ezt a WG komolyan gondolja? Random csatában összehangolt támadás?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 1 éve
  Fantasztikus, már épp kezdtem volna megkedvelni a térképet, erre elcseszik....

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.