Jelenleg 397 vendég és nincs tag online

2019. március 1. 06:41

1.4.1 teszt szerver - Random jutalmak és tervrajzok (′ʘ⌄ʘ‵)

Írta:
(39 szavazat)
75 hozzászólás

Elindult az 1.4.1-es nyilvános teszt szerver (telepítő) és olyan forradalminak mondható újításokat kapunk vele, melyeket eddig valahogy sikerült eltitkolnia előlünk a WG-nek. De lássuk részletesen, hogy mik is ezek az újítások pontosan és milyen egyéb módosításokra számíthatunk még az új verzióban:

Random jutalmak

Az 1.4.1-es verzióval bekerülnek a játékba a random jutalmak, melyeket bizonyos valószínűséggel dob majd nekünk a rendszer, mikor tier V-X-es tankkal játszunk. Jutalmazva lesz a csatákban nyújtott jó teljesítményünk: minél hatékonyabb akciókat hajtunk végre és minél magasabban végzünk a csapatban XP szempontjából, annál valószínűbb lesz hogy random jutalmat kapunk. Azonban, minden csata után, mely után nem kaptál jutalmat, tovább növeli valószínűségét annak, hogy a következő után már kapni fogsz.

És hogy mik lehetnek ezen a jutalmak?

 • Fogyóeszközök
 • Kredit
 • Kötvény
 • Tervrajz
 • És még egy csomó más dolog

Megjegyzés: A jutalmak összetétele és gyakorisága még nem feltétlen a végleges állapotában jelenik meg a teszt kliensben.

A garázsban egy valószínűségi indikátor mutatja, hogy mekkora eséllyel kapunk random jutalmat. Ez egy 3 fokozatú speciális ikon, mely fokozatok mindegyike a random jutalmak valószínűségét mutatja a jövőbeni csatákban.

Megjegyzés: A valószínűségi szintet nem csak a teljesítményünk, hanem a csatákban mutatott viselkedésünk is befolyásolja. Ha egy csatában szabályt szegünk, nem valószínű hogy jutalom vár majd ránk utána.

A random jutalmaknak két típusa van: kicsi és nagy. Az első négy jutalom amit begyűjtünk kicsi lesz, amiket egy nagy követ ötödikként.

Figyelem! A jutalmak nem halmozódnak és azonnal kinyílnak ahogy megkapjuk őket.

Tervrajzok

Megjegyzés: A következő sorok csak egy rövid áttekintést nyújtanak, a tervrajzok részletes leírásáról később érkezik majd egy dedikált cikk.

A tervrajzok olyan speciális tartalmi elemek, melyeket random jutalomként kaphatunk meg és melyekkel kedvezményeket kapunk új tankok kifejlesztéséhez.

Minél magasabb a jármű szintje, annál több tervrajz alkotja és minden egyes megszerzett tervrajzzal a kedvezmény mértéke is megnő. Ez azt jelenti, hogy ha egy tank minden egyes tervrajzát összegyűjtjük, akkor a 100%-os XP kedvezményt kapunk a kifejlesztési árából.

Megjegyzés: A tervrajzokat kizárólag a random jutalmakból lehet megszerezni, tehát sem aranyért, sem kreditért, sem valós pénzért nem juthatunk hozzájuk.

Nem kell összegyűjteni minden tervrajzot egy tankhoz, de minél több van belőle, annál nagyobb kedvezményt kapunk majd.

Hogy milyen tervrajzot kapunk az teljesen random, tier II-től X-ig bármelyik tankhoz dobhat a rendszer, beleértve a már kifejlesztett tankjainkat is. Hogy könnyebben nyomon követhessük az összegyűjtött tervrajzainkat, készült egy szekciókra osztott, az előrehaladást kijelző felület. Miután megszerzünk egy tervrajzot, a megfelelő szekciók egyike kitöltésre kerül.

Ha egy olyan tankhoz kapunk tervrajzot, amit már kifejlesztettünk vagy amihez már rendelkezünk a szükséges tervrajzokkal, akkor a megszerzett rajz "nemzetivé" vagy "univerzálissá" válik. Értelemszerűen előbbi egy adott nemzet bármely tankjára felhasználható, míg utóbbinál nincs nemzeti megkötés sem (bármely tankra jó).

Azt is tervezik, hogy bevezetik annak lehetőségét, hogy átalakítsuk azon tervrajzainkat, melyekre nincs szükségünk, ezt azonban csak a nemzeti és univerzális tervrajzokkal tehetjük majd meg.

Megjegyzés: A kedvezmény kizárólag a tank kifejlesztésére vonatkozik, a modulokra nem!

Legénységi skinek

A közelgő verzió másik nagyobb dobása egy új testreszabási rendszer, a legénységi skinek. Ennek a funkciónak köszönhetően a legénységi tagok valós történelmi vagy menő, kissé fura személyekkel helyettesíthetőek.

Az első három skint ingyen megkapjuk a verzióváltáskor, a későbbiekben pedig a tervrajzokhoz hasonlóan a random jutalmakból gyűjthetünk majd még többet.

Megjegyzés: A későbbiekben nemzet és osztály független mémek és vicces karakterek bevezetését is tervezik, a történelmi személyek azonban nemzet és szakértelem alapján korlátozva lesznek.

A skinek csak egy helyen használhatóak fel, tehát ha másik tankba akarjuk helyezni őket, gondoskodunk kell a helyettesítésükről.

A skinek alkalmazása és eltávolítása is ingyenes művelet, a fel nem használt skinek pedig a személyek fájlokban tárolódnak majd. "Felszerelésükhöz" nincs más dolgunk, mint az adott legénységi tag személyes fájlját megnyitni és kijelölni a kívánt skint.

1.4.1 változási lista

Főbb változások

Külső:

 • Bevezetésre kerül annak lehetősége, hogy tier VII-es tankokat is lefesthessünk.
 • A tier VIII-as járművek új matrica slotot kapnak.
 • Néhány fejlesztés a felhasználói felületen.

Térképek:

Javítva néhány dolog a következő térképeken:

 • Ensk, Westfield, Fisherman's Bay, Mountain Pass, Serene Coast, Paris, Pilsen, Glacier, Hinterland, Widepark

Új funkciók:

 • Random jutalmak
 • Tervrajzok
 • Legénységi skinek
Utoljára frissítve: 2019. március 1. 20:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gabi418 · 1 éve
  Körülbelül hány csatánként fogunk ilyen jutalmat kapni?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Skjenngard · 1 éve
  No, csak lenyúlták végül az Armored Warfareből a blueprinteket. Viszont itt sokkal jobbnak és igazságosabbnak tűnik a rendszer.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  grisa74 · 1 éve
  Kövezzetek meg de szerintem kurva jó ötlet ez a blueprint dolog. Pláne annak aki sok kifejlesztett tanknál jár, de még grindel indönként ezt-azt. Megkapod a bármire rakható tervrajzot és sokkal könnyebben túljutsz néhány igen nagy cumi tankon (pl. Blackprince :-) ) Alig várom!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Troll_Doll · 1 éve
   LOL hidd el nekem, meg is fognak (kövezni)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Szomorúan látom Mannerheim vonal kimaradt a javitásból,majd szólok már haveromnak hogy vigyen egy jó nagy kőrakást abba a nagy résbe ami a tengerpartnál van hogy aki felülről jön ne tudjon hátba támadni mert már háromfelé kell figyelni,főleg hogy nem fedez senki mert a csapat nagy része elinal a másik dombhoz ahol nem igazán van ellenség...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  aron75 · 1 éve
  Virágkoszorús kisasszony, bohócsipkás töltő, rákollós parancsnok... ezek nagyon kellettek. Még több matrica. Hurrá. Bár, van aki annak idején is gyűjtögette a matricákat a gyűjtőfüzetekbe.... Na és a többi:
  - Random jutalmak, ha nem a WG RNG dönti el, ki-mit és mikor (mert az srácok annyira random, mint a 2x2 eredménye), akkor még jó is lehet. Azonban a bond random osztogatása felháborító.
  - Blueprint-ek... komolyan? Csak úgy, nesze neked 150 csatás Pistike IS-7? Ennek mi értelme? Ez elég toxic lesz a játékra...
  - Pályák csiszolgatása szükséges is. Itt-ott azért még vannak gondok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   czirjakjozsi · 1 éve
   Ez mindenképpen jó mert ha oda teszed magad egy körben akkor jó eséllyel kapsz jutalmat és gondold úgy hogy megúszod a fos tankokkal a grindet a kövihez, pistike 150 csatával nem kap is7-et mert valószínű nem igen tud a csapat élén zárni xp alapján szóval ezt úgy fogd fel hogy megkapod a jutalmad a vesztes csaták után, ahol te megtettél mindent de pistikéék is 7-tel nem csináltak semmit
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HarsBoti · 1 éve
   ezek csak tier 5-től lesznek elérhetők így pistike még nem kap is-7-et

   és egyébként elég ritkán kapsz random reward-ot
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Xavarek · 1 éve
  Aki a mapokat balansztalannak irja , arrol a jo izles hataran belul nem tudok irni, eddig barmelyik mapon mentem mindket oldalrol nyertem mar, az hogy valaki nemtud egy oldalon ervenyesulni az a jatekos hibaja nem a mape. Inkabb tobb palya kene, hogy valtozatos legyen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 éve
   Fjords
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Xavarek · 1 éve
    Teljesen jo, mi bajod vele?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 1 éve
  Egy egyedi, saját magam megírt neves legénységi tag kreálásának lehetősége sem lenne rossz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maniasol · 1 éve
   Mire gondolsz? Át tudod írni a legénység nevét a személyes fájlában
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gabi418 · 1 éve
  Remek frissítés lesz. Csupa jó dolog van benne (főleg ez). Már nagyon várom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 éve
   # Releváns tartalom

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.