Jelenleg 294 vendég és 4 tag online

2019. február 12. 06:56

1.4-1 - Micro patch

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
10 hozzászólás

Szerda hajnalban megjött az első javítófolt az 1.4-hez is, mellyel a következő problémákat orvosolták:

 • A csata felfüggesztése néhány percet követően.
 • Eltűnő rakéta panel Frontline módban.

A patch-nek köszönhetően két új MOD mappa is készült (1.4.0.1), tehát a MOD-okat újra kell majd telepíteni.

Utoljára frissítve: 2019. február 13. 07:18
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Maustiger · 9 hónapja
  Én csak azt nem értem hogy ha már van lehetőség tesztekre meg kipróbálásra meg még a felhasználók is tesztelik a játékot folyamatosan akkor hogyan lehet mégis ennyi bug benne. Ráadásul alap dolgokban ezt nem értem, bár nem vagyok programozó, de miért kell azokhoz a dolgokhoz hozzányúlni ami már jó volt. A rezgő célkeresztet nem tudom lehet nálam is volt bár én egyszer szenvedtem ebben a "csodálatos" frontline módban ekkora káoszt és fejetlenséget. Szerintem a játékosok 80%-a a normál random csatákhoz sem elég képzett nem hogy egy ekkora hadművelethez. Időpazarlásnak tartom az egészet. Még ha adna valami nagyon értékes cuccot, de hát gyér az egész. Nálam a lőszer váltáskor folyamat mutatja az előzőt mintha be lenne töltve és sokszor már azt sem tudom melyikkel lövök. Volt mikor a kettő egyszerre volt betöltve a kis ikonon. Nem tudom ki, hogy van vele, de egy ekkora bevételű játék programozójaként ill. vezetőjeként én biztosan nem engedném meg ezeket a hibákat már csak a hírnév miatt sem de ők tudják. A fizikának az új rombolós elemeiről nem is beszélve kritikán aluli a 21. sz-ban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   WolframAlpha · 9 hónapja
   "Szerintem a játékosok 80%-a a normál random csatákhoz sem elég képzett nem hogy egy ekkora hadművelethez"
   Ezzel szerintem mind egyet értünk
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marchusz · 9 hónapja
   Hát valóban hagy némi kivetnivalót a rombolhatósági fizika, mégis azt kell mondjam egy mmohoz képest az egyik legjobb. A Warthunder 100x csilivilibb game, de még ott is érzésre rosszabb a rombolás, de viszont azt bírnám, ha itt is bevezetnék a röppálya számítást, akkor megnéznék néhány emberkét
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Cortez31 · 9 hónapja
  Engem tegnap spontán levágott tálcára Frontline-ban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csory · 9 hónapja
  Nekem a fiammal az volt a gond, hogy életem elsö Frontline csatájára vártunk és a sorban várakozás közben elment az áram az egész utcában/kerületrészben. Pár perc múlva visszajött és login után már csak azt láttuk, hogy a kiválasztott jármü csatában van, amibe mi nem tudunk belépni. Kiválasztottunk másik tankot és azzal sikeresen be is léptünk a csatába, aminek végén mindkét csatáról megjött a csataeredmény.
  Jeleztem a WG-nek is, mire kb fél órán belül válaszoltak is, hogy köszi. Ez még új mód és lehetnek benne bug-ok és folyamatosan ezeken dolgoznak, hogy minden szép és jó legyen nekünk.
  Dolgozhatánank az MM-en is aktívabban, mert tegnap 6-7 tier VIII-as csatában voltam, amiböl egy volt full VIII-as a többi tier X volt. Sokban a magasabb szintü tankban játszó játékosok természetesen full prémium löszerrel lövöldöztek, csak hogy kiegyenlétsék az MM-böl fakadó hátrányaikat a kisebb tier-esekkel szemben.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Laccvacc · 9 hónapja
   Sajnos én is jártam így, de ha be tudsz szerezni egy szünetmentest azzal ki tudod küszöbölni ezeket a pár perces áramkimaradásokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marchusz · 9 hónapja
  Én tegnap 2 problémával találkoztam, 1: frontline módban, ha sniper módban vagyok rezeg a célkereszt, nekem ez elég zavaró. 2: néha mikor 3rd personban vagyok tankal és próbálok célozni ellenséges tankra, akkor hirtelen nézetet vált a kamera a tankom hátuljafele nézve és néha még sniper módba is dob.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   DraX_HUNM · 9 hónapja
   Az 1. probléma (a célkereszt rezgése) nekem is előjött a frontvonal módban.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    SSLReaper · 9 hónapja
    Szintén zenész! Főleg akkor, ha nincs tank a célkeresztben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 9 hónapja
  Nekem már tegnap késő délután "megjött".

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.