Jelenleg 418 vendég és 2 tag online

2019. február 8. 07:57

Tervek a Matchmaking-gel kapcsolatban

Írta:
Értékelés:
(10 szavazat)
139 hozzászólás

Itt írtunk már az MM 2019-ben tervezett módosításairól néhány szóban, vegyük most fel újra ezt fonalat kicsit.

Mik a legfőbb problémák?

 • A tankok gyakran a lista aljára kerülnek és így magasabb szintű tankok ellen kell játszaniuk, ami igen frusztráló egy idő után. Ez főleg a tier VI-os és VIII-as tankokra igaz.
 • A könnyített MM-mel rendelkező prémium tankoknak eggyel magasabb tierű tankok ellen kell játszania az 5-10-es sablon alapján és csak ritkán találkoznak a saját szintjükkel vagy annál eggyel alacsonyabbal, ami gyakorlatilag megszünteti a preferált MM előnyeit.

A mostani MM architektúrában található sablonok igen merevek, így nem tudnak gyorsan alkalmazkodni az előszoba módosulásaihoz. Emiatt sok játékos ma sokkal gyakrabban szerepel a lista alján és ez a legfontosabb dolog amin változtatni szeretnének.

Emellett szeretnék a magasabb szintű tankok ellen lejátszott csaták számát is csökkenteni és megnövelni azokét, melyekben azonos vagy alacsonyabb szintű tankok ellen kell harcolnunk.

Hogyan akarják ezt elérni?

A fenti célok elérése érdekében dinamikus sablonok bevezetését tervezik a két illetve három tieres csatákban is. A jövőben az alábbi sablonok jelennek majd meg:

 • Két tieres csatákban: 7-8, 6-9, 5-10 és 4-11 felállás
 • Három tieres csatákban: 4-5-6, 4-4-7 és akár 5-5-5 felállás
 • Más sablonok is előfordulhatnak majd

Jelenlegi MM mechanizmus:

Az új mechanizmus:

Utoljára frissítve: 2019. február 8. 08:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  justme · 1 éve
  Olvasgatom a hsz-kat, és találgatok. Mit is gondolhatnak, akik írják? Meg akik olvassák. Úgy gondolom, h van a gondolatok közt olyan, ami érinti az igazságot, meg bele is talál. Gondolom, én???? : . A senki, aki nem tanulta meg a játékot. De talán mégis, az a kb 15 év amit más és más játékokban töltöttem, talán, megengedi a "gondolatot". Senki ne felejtse el, h minden ilyen cucc gyártója profit orientált. A csapat kiosztás (éljen anyanyelvünk) a nyereség termelés legtermelékenyebb eszköze. Ezzel ösztönzik a játékosokat, h költsék a pénzt, mert akkor lesz majd az a cucc a kezében, és akkor majd: sikeres lesz, bosszút áll, stb. Nem lesz. Arról olvastam itt, h a tiereket kell figyelembe venni, és .... . Nevetséges. Megveheti Lajoska apuja, mindentölőnemsérülővillámgyorsistecsászárt, ha Lajoska találkozik a pici bolhával, aki akar is és tud is csípni, Lajoska sírva követeli ki aputól a másikat mert ez, .... .
  Nem kérem a javaslatokat, ide írni, h ezt hogyan tudja megoldani Lajoska. Neki írjátok meg. Ne mondja senki, h itt nincsenek Lajoskák, mert vannak, olvasom a chat-et, amit ott a játékos társak lemernek írni, háát, szval mind Lajoska, ha 20 és 99 közt van is.(mindenféle egyezés a véletlen műve)
  Abban a játékban, ahol a kipufogógáz színe alapján is mérik a játékosokat, nevetséges, és megalázó, h a véniszaposszemű harctéri rájákat ráengedik a Bambikra. Több év (lsd fent) tapasztalata, h vannak ráják akik élvezik is ezt, értékelje mindenki magába.
  Sztem felesleges mindenféle agyalás, javaslat, h hogy kellene, a gyártó azt csinál amit ... ami neki jó. Köszöntem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 1 éve
   A csapat kiosztásnak a gyártói profithoz nem sok köze van. 3 havi diákmunka árából 4 évig prémacc + pár prém tank vehető. wn8 szerint kék szintig megtanulni is csak akarat kérdése. Aki szerint ez sok egy hobbiért, amibe jelentős időt öl, az nincs igazán tisztában azzal, hogy különböző hobbikra mennyit lehet elkölteni és ez a költség azokhoz képest hol helyezkedik el.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    justme · 1 éve
    Vauuu. "A csapat kiosztásnak a gyártói profithoz nem sok köze van." Ezt csak megugatni lehet. Hogy ezt honnan veszed? Vmiféle köd, v okozó adja. "Na kibontom mert így nem eszed." (Hoffman Géza)
    Richard Bartle 1996, óta a játékosokat 4 fő csoportra, (teljesítők, felfedezők, társaságiak, és gyilkosok) osztjuk, amit összevethetünk, Nick Yee 2003-2006 aki három fő motivációs komponensre és tíz szubkomponensre osztja a játékos kategóriákat. (Deadalus Project, 35000 játékos bevonásával) és hasonlóságokat találunk. Megegyeznek abban is, h a játékosokban a virtuális világban, a függőség kialakulásának esélye magas. Ezt tudják a játék gyártók is ezért alkalmaznak pszichológusokat, és pszichiátereket. Nem szívjóságból. Ezek feladata az un: addikciós pontok kialakítása. Pl a megfelelőségi vágy fokozása, lsd túlzott megfelelőségi vágy. Na, az, h csatáról csatára az arcodba teszik, h van még hova fejlődnöd, mert olyan csapat kiosztásba kerülsz, ahol az elején látod, h nem sok esélyed van (xvm, wn8) de időnként, bekerülsz a megelégedettséget adó csatába, és ezt direkt, tervezetten, na az egy addikciós pont. Segítséget adhat ha ezt elolvasod: https://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_48015-48015.html

    A két ""ismeretlen"" (hangsúlyozom a ") szerző gondolom nem változtatta meg a véleményét az óta, (igen 2014-03-11) és remélem nem haragszotok meg, h idéztelek bennetek. Igen Bhalangir, az én memóriám régi, bár már nem a régi.
    A gyártói profitnak komoly része a csapatkiosztás manipulálása, mint a festékek, feliratok, és egyéb vackot eladása is, a folyamatos tervezett, nerfek, boostok, új tankok, feladatok adása, ezek ösztönzések, h költsd a valós pénzed. Ezt meg indokolja magának a játékos, és igazolja is, h csak ez a "kicsi" kell.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 1 éve
     Akkor én is VAuuuu.

     Inbalansz tier-egyensúly - már rég megszüntették.

     Karate vs Ovis csoport - sose volt szempont az MM-ben, mivel nincs tudás alapú MM és értelme sincs, mivel az átlagodhoz képest nem garantálható, hogy amikor éppen játszol, akkor az kinél milyen mértékben tér el tőle. Ráadásul minél kötöttebb az MM, annál inkább gond lesz vele a verzióváltásokkal. Lásd jelenlegi helyzet ami az Inbalansztól a túlkontrollált, jelenlegi kontenttel már nem jó sémát használó MM. Nem mellékesen a ranked rendszer bizonyította, hogy valamilyen elv szerint összerendezett erősségű csoportok esetén is az átlag játékosbázisnak idegileg túl frusztráló és nem játszik vele.

     Szándékos TD spam: jelenleg elég ritka már.

     15-3: Mára konteó kategória. 3 értelmes és jó játékos le tudja dominálni a másik csapatot, de néha 1 vagy 2 is elég hozzá.

     Manipulált winrate: A manipulál szó eleve ártó szándékot feltételez. Ehelyett határok közé vannak szorítva az emberek, ami a jók és a gyengék közötti ollót szétnyílását hivatott erősen gátolni. Mint minden játékban, mivel az arányok nem egyenlőek, hanem kevés erős és sok átlagos játékos van.

     Pontatlan skillshotok: RNG. Amikor a fullkamura, rásecélozva, tesemérted hogyan talált a lövésed esetek vannak, arról senki nem gyárt elméleteket. "Mer azt skillből adtam".

     Lelassított töltésidő: Bizonyíték? Nekem direkt ki van rakva, hogy írja az értéket, sose tapasztaltam, hogy csalna 2-3 secet.

     Drága mulatság: Ezüstért vehető a prémium (gold) lőszer. már megint biztos túlgondolta a WG?

     Megint botom van: Igen, vannak, általában xvmet használnak és küldetésüknek érzik leszedni a jó játékost, mert ettől nekik jó.

     Szellemlövedék: Bug, persze lehet konteót is gyártani köré. Nekem speciel 32k csata alatt 1 se volt.....Tudom, én prémaccozok, úgy van megírva, hogy én ne kapjam...sőt direkt nem mindenkinek van, hogy ne bukjanak le...konteó….

     Bedöglött ágyú. 32k csata alatt egyszer sem volt. Valószínűleg netporbléma, jellemzően adatcsomag veszteség. Kliens ellőtte, de szerver nem kapta meg az infót.

     Spot a semmiből. Sose volt ilyen velem.

     Szerintem Scheff ma már nevetne ezen az íráson.

     Ehhez még hozzá tehetném Brumbar gold ammo challangét, ami az összes goldos butaságot cáfolja.

     Ezek a tudományos alapon történő kategória felosztások nagyon jók, de kizártnak tartom, hogy az MM-et azzal korlátoznák, hogy a statod alapján egyensúlyozgatnák az adott típusokat, fenntartva ezzel egy több milliós dinamikusan változó adatbázist, amihez próbálják hozzáigazítani a formulát. Aki ilyeneket vizionál, nem hinném, hogy valaha is írt akár csak egy egyszerű programot is. Sokkal egyszerűbb a játékon belüli tényezőkkel a random faktorok egyensúlyozgatásával összerázni a mezőnyt, mint megalkotni a csodaformulát, ami majd a te és az összes többi játékos statváltozása alapján generál MM-et.

     Igen, az embereknek addikcióik vannak és a marketingrészleg, meg a pszichórészleg is kihasználja ezt, mint minden üzleti vállalkozás esetében. De a nap végén akkor is a fő cél az elégedett és fizető játékos, nem a frusztrált, kínlódó, elégedetlen. A különböző elemekkel akármit is konteózhat itt mindenki a "szándékosan szopat a WG" jegyében, de nyilvánvaló, hogy senki sem arra építi az üzleti srtatégiáját, hogy "szopassa" a vevőit. Vagy ha igen, akkor ne vegyél semmit a boltba, termelj mindent magadnak és legyél független, mert a sajtgyártó, a pudingos, az üdítős, a pék, a zöldséges, az elektronikai eszköz gyártó, egyszóval az összes piacgazdaságra termelő cégnek az a célja, hogy az ő termékét vásárold meg, és ezért a lehetséges eszközök tárházát beveti. Te meg mint tudatos vásárló dönthetsz. De a világon nem mutatsz nekem olyan céget, aki legalább a WG üzleti eredményeit fel tudja mutatni (éveken keresztül top10 MMO) és a vevői szándékos frusztrációjára alapozná üzleti modelljét. Minden ténykedésük pont ezzel ellentétes irányban mutat.


     Száz szónak is egy a vége, maximum áttételes összefüggés van, mert ha a rossz MM miatt nem veszel semmit és hagyod abba a játékot, akkor nyilván van kapcsolat. De a te szövegkörnyezetedben én fordítva értelmeztem, vagyis, hogy direkt olyan MM van, ami kényszerít a vásárlásra, mainpulatív módon. Erre reagáltam, hogy ez nem igaz, mert nem szükséges pénzt költenéd ahhoz, hogy jól, eredményesen és kielégítően szórakozz, de ha még rá is akarsz segíteni ezzel, akkor ez egyénenként minimális befektetést igényel csak, és azt nem az MM, hanem az xp és kredit rendszer teszi racionális megoldássá. Azért mert pénzt költök, nem lesz jobb vagy rosszabb a kapott MM-em.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      justme · 1 éve
      Bocs, csak erre: "MM-et azzal korlátoznák, hogy a statod alapján egyensúlyozgatnák az adott típusokat, fenntartva ezzel egy több milliós dinamikusan változó adatbázist, amihez próbálják hozzáigazítani a formulát."
      Látványosan nem értjük egymást. Soha nem javasoltam, h egyéni statok alapján állítsák össze a kiosztást, nem is tartom kivitelezhetőnek. Vannak példák a hsz-ben, mint minden példa, ritkán adnak 100%-os egyezőséget. A tier alapú kiosztás, nem ördöngösség, a pl: 5-6, 6-7, stb, nem a 6-8, 8-10. Nem töltöm az időt azzal, h egyenként elmagyarázzam. A gondolat amire reagáltam, az az idézett gondolat. Újra: "A csapat kiosztásnak a gyártói profithoz nem sok köze van." Van köze. Akár, hogy csavargatod, magyarázod, h nem kényszer, meg minimális költség. Nem az érték értékelése, a lényeg, a beszélgetés tárgya, hanem az, h a WG és akár a többi játék gyártó él-e ahogy Te nevezed manipulatív eszközökkel. Igen élnek. A 2014-es gondolat csokrot, példának szántam, h már akkor láthatók voltak a játékosoknak azok a pontok amiket a WG használ, befizetések ösztönzésére. Igen változtak, a tendencia nem. A játékos csoportosítást, azért raktam be, mert az elnevezésekből látható a motivációs irányuk. Ebben a 100 szavas csokorban, gépszerű gondolkodást látok. Az emberek a vágyaik irányába mozdulnak, és mindig a könnyebb utat választják. A vágy, lehet, az, h én akarom kilőni Őket, ne engem lőjenek ki mindig, és arra kap mintát, h kik azok akiket nem lőnek mindig ki. A kiosztásból az jön le, a többségnek, h a nagy tieresek azok. Amikor oda ér, akkor rájön, h nem csak a vason múlik. Jobb esetben hamarabb. Mert nem csak a vason múlik, de nem lesz minden játékosból lila, unicum, Ők vannak kevesen, (3%+/-0,2) az Őket utol érni akarok adják a tömeget, akik fizetnek, és Őket érinti legjobban a manipuláció. Nem számít, h ezer vagy tízezer ember fordít hátat ennek a játéknak, megy a másik játékba, ill jön helyette más. Ez egy komplex rendszer
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNterRichie · 1 éve
    "3 havi diákmunka árából 4 évig prémacc + pár prém tank vehető"
    Az jó hely lehet
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 1 éve
     https://www.furgediak.hu/job
     https://ydiak.hu/aktualis-diakmunkaink/?gclid=EAIaIQobChMI3pyGxsW34AIVmuiaCh2G2gz2EAAYASAAEgIGkfD_BwE
     https://www.eudiakok.hu/diakmunka/sos-azonnal-kezdheto-munkak

     stb.


     100.000 bruttó bérből 85.000 kapsz kézhez.
     ( https://www.hrportal.hu/diakmunka_kalkulator.html)


     Diákmunkák térségfüggően 850-1600 körüli órabérért vannak.

     Számoljunk 1000Ft/órával.

     Nyáron elmész melózni 3 hónapra, napi 8 órában, heti 5 napot.
     Az havi 160 óra, összesen 480 óra.
     Ennek nettó bére 480x850=408.000.-Ft

     WoT prémacc akciósan 1700 Ft/hó körül vehető éves csomagként.
     1700x12hóx4év=81.000.-Ft
     átlagosan egy 8-as prémium tank ára legyen 12.000.-Ft

     Veszel 20 darabor, ez kb mindenre elég.
     12.000x20=240.00.-Ft

     Maradt még 87.000 Ft-od. 1 gold kb 3 Ft.

     Veszel még 29.000 goldot a pénzedből, vagyis évi 7250 goldot tudsz cucc le-fel szedésre költeni. ' Pakolás (leszedés) 10 gold, ez ha mind a 3 cucc goldos, akkor 241 tankra elég évente. Ennyit úgyse fejlesztesz ki minden évben.

     Ha esetleg úgy érzed, hogy a következő nyár is megér ennyit, akkor megveszed mellé kb. teljes prémium shop tankkészletét vagy 136.000 goldot.

     A WG meg pénzéhes meg, kizsákmányoló, meg fondorlatosan a pénzedre gyúr, ahogy szokták volt mondani...ja...na igen....tipegjünk......16 éves korodtól 3 havi melóval 4 év hobbi finanszírozható, mint korábban is írtam.

     A többi az berögzült, meg átvett hiszti...gondolkodás meg "gúgli" helyett.....
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      HUNterRichie · 1 éve
      Én annak idején a Melódiák vadkapitalista és kizsákmányoló rendszerében dolgoztam, még az előző évezredben . Normális munka nem volt, csak a csókosoknak, a többieknek maradtak a filléres csicskamunkák. Örülök, hogy azóta ennyire pozitív mértékben fejlődött a társadalom, legalább eme szeglete.
      A WG pedig tényleg pénzéhes! De ki nem az manapság?
      És kizsákmányoló! Ha hagyja magát a birka, miért is ne?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagi · 1 éve
  Nekem ma bedobott egy kérdőívet kitöltésre. Sok kérdés kifejezetten arra vonatkozott, hogy mivel vagy elégedetlen. Hiába tagadják a wg-sek és a fanatikus hívők, de csak nem véletlen, mikor már az elégedetlenség okairól készül felmérés. Tudják ők jól, hogy egyre több játékosnak lesz tele a f*sz. Válaszlehetőségek között a csapattársakra vonatkozó opciók is voltak szép számmal, szóval hozzájuk is elért a híre a sok agyhalottnak a csatákban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 1 éve
   Igen, furmányos gyakorlat, hogy azt úgy tudják meg, hogy mi nem tetszik, hogy megkérdezik. Hívők pedig nincsenek, csak azok fejében, akik szerint aki nem szapulja két pofára a wg-t az bérenc/hívő stb.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vagi · 1 éve
    Nem, nem azok a hívők. Azok, akik nyilvánvaló, mindenki által tapasztalt hibákra is elégedetten bólintanak, betudják őket a játékos saját hibájának, vagy letagadják, majd letiltják, bannolják azokat, akik ilyenekről beszélgetnek.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 1 éve
     Egy dolog a tapasztalás, és egy másik, hogy arra milyen magyarázat születik. Az én tapasztalásom szerint a Föld lapos, nem mozog, a Nap és a Hold kering körülötte. És ne is akarj engem meggyőzni az ellenkezőjéről, mert a saját szememmel láttam mind, úgyhogy bármi mást mondasz, az egy ostoba sületlenség! Akkor most kettőn közül melyik a hívő?

     Vagy esetleg lehet, hogy mégis csak azoknak van igazuk, akik szerint a Föld kering a nap körül? És lehet mégis én vontam le hibás következtetéseket a megtapasztalt jelenségekből, mivel nem voltam minden szükséges tudás birtokában, amikor következtettem?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNterRichie · 1 éve
  Nálam a jelenlegi MM-el a lentebb ábrázolt működési rendellenesség a legnagyobb probléma, remélem ERRE gyógyír lesz, ezeknek az új sablonoknak a bevezetése, nem csak "hetente egyszer maximum" kategóriába esnek majd, mint a mostani táblázat 50%-a.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Érdekes,most meg itt van...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Kedves Wg,tegnap este írtam egy erősen negatív kritikát hogy miért akarom abbahagyni a játékot,és miért akarok átnyergelni a konkurenciához,örömmel látom hogy nyoma sincs,nagyon köszönöm a tegnapi szopatást, csak tíz százalékot esett a mutatóm igazán jólesett,azután hogy nem kevés pénzt öltem bele ebbe a játékba nem ezt várná az ember,nem vagyok egy szakértő de itt valami nagyon nincs rendben ideje lenne rendet tenni nem ezekkel a bohóckodó kerekes szarokkal foglalkozni...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 1 éve
   Egy bölcs tudóstól idéznék: "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."

   Szerintem töröld végre a játékot.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 1 éve
    Figyelj csak szerinted milyen érzés mikor időt fáradtságot pénzt nem kímélve akarod a sikert,csak valamiért keresztbe húzzák a számitásod egy olyan dolgokkal hogy 2percet nem tudsz eltölteni a csatában mert szembejön 4-5 opé aztán kicsinál? Szeretném kifejleszteni az Object 705öt meg a 705At csak megint pénzbe kerül mert van 800000 szabad kreditem csak ugye át kellene váltani az meg arannyal lehet.Bocsánat ha valakit megbántottam,csak mérges voltam,vagyok de nem vagyok olyan hogy csak úgy feladjam legszegem a fejem és megyek előre,Csak annyit kérnék hogy ezen a csapatelosztáson változtassanak mert ez így néha vicc.Meg hogy van az hogy az 50Tp gold lőszere nem üti át egy TD oldalát teljesen beszűkülve,máskor meg egy IS7-et átlő szemből ezt valahogy nem értem
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 1 éve
     Ha időt fáradtságot és pénzt nem kímélve akarod a sikert, de nem megy, akkor rossz a módszer, amit csinálsz. Hibáztathatsz persze mást, de ettől még így lesz. Párhuzamosan fejlesztek elég sok ágat, tudom miről beszélek. Igen vannak elég használhatatlan stock tankok. Ha nincs mód free xpből fejleszteni, akkor szívás tud lenni. Vannak viszont extra szorzós napok, xp bónuszok stb. Az ilyen ágakat ilyenkor kell megugrani gyorsan, kevesebb küzdéssel.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018 · 1 éve
      Semmi bajom évvel, csak azt a freet 3tankkal hoztam össze,egy 50Tpvel egy Scorpion Gvel meg egy T10-zel a többi prémtank csak epizodista volt,gondolhatod hogy nem volt kicsi meló mert valljuk meg egyik sem egy op,mostmár csak arra vágyom hogy ki tudjak menni a sarokra nyugodtan sideolni minimális veszteséggel,mert szegény T10 régen még az 1.0 patchnál volt annyira jó hogy az Object 257-tel inkább kitértem előle mert esélytelen voltam most meg úgy látom hogy a 257-eshez igen hozzányúltak mert fordult a kocka...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Bhalangir
       • Moderátor
       · 1 éve
       Azt sose fogod tudni elkerülni, hogy változzon egy adott tank. Mivel játékosok megőrzése miatt a tartalom folyamatosan bővül (minden játékban) ezért az erőegyensúlyok is folyamatosan változásban vannak. Vagy gyorsan fejlesztesz és kiaknázod a lehetőségeket amíg az adott content (patch) aktív, vagy elhúzod a fejlesztést, ez esetben sok ágat húzol párhuzamosan és mindig azon az ágon játszol ami játszható, vagy bónuszokat ad. Ha nem eszerint a taktika szerint mész, akkor ebben mindig benne van, hogy mire kifejlesztesz valamit már nem lesz olyan, mint az előzőekben volt, vagy veszít értékéből. Ezt tudomásul vetted amikor elfogadtad az EULA-t. Persze lehet ebből elvi kérdést csinálni, de egyrészt a játékipar jelenlegi módszerei mellett mindenhol ez van (tehát vagy játszol vagy nem), másrészt a saját lehetőségeidhez igazítani a célokat a te dolgod és felelősséged. Nem mindenki tud a legoptimálisabb lehetőségek szerint fejleszteni, illetve nem csak 1 optimális út van, hiszen a magadnak felállított szempontrendszer nagyban befolyásolja, hogy milyen garázsmanagementet választasz.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        charliefirpo_2018 · 1 éve
        Köszönöm a felvilágosítást,az a bajom hogy túlságosan leragadok egy adott tanknál sajna és nem figyelem a változásokat,nézzük a T10zet mikor nem volt meg nagyon sokan játszottak vele nagyon jó tank volt mindenáron meg akartam szerezni de akkor még nem tudtam hogy a freet át lehet váltani hosszú időbe került mire meg lett,csak addigra változott a tank is majdnem csalódás lett hogy minek kellett nekem ennyi időt rászánni,mikor meg a 257es volt meg pont az volt leszállóágban,valahogy felcseréltem a két fejlesztést de így jártam.Most visszaveszem a 257est kiváncsiságból,aztán meglátjuk mi lesz... UI
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       charliefirpo_2018 · 1 éve
       Viszont lenne egy kérdésem,hogy van az hogy stock tankjaim mind prémiumok mégis rohadt drága a javításuk rájuk nem vonatkozik hogy a prémium tankok javítása olcsó?Legalábbis ezt írja a csata előtt
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        urbi82 · 1 éve
        Üdv, neked a "stock" tankjaid csak elit státuszt élveznek. Vagyis free xp vagy legénység képzés közt választhatsz. Az olcsó javítás vásárolt vagy nyert prémium tankokra igaz.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         charliefirpo_2018 · 1 éve
         Szia,köszi az infót de inkább freere megyek,mert a gyerekek már az ötödik skillt húzzák,még a csajok is a T10ben
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Még valamit,ma jött egy hülyegyerek aztán engem meg a jagdtigert simán lebunkózott mert el mertük bukni a domboldalt Tundrán pedig ketten voltunk, apirosak közül csak egy Type5 Heavy egy IS-7es meg azt hiszem egy O-NI volt még egy Object páncélvadász is jött a top X-ből szerintetek?Küzdöttünk mint kacsa a jégen de mit lehet tenni ilyenkor, büszkén vállaltuk a sorsunkat, de nem adtuk olcsón a bőrünket, erre mi vagyunk a bunkók szerintem ő a bunkó mert hajlandóságot sem mutatott hogy segitsen de mindegy is volt mert simán elvertek vagy 15 semmire...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   andiam · 1 éve
   Mióta kikapcsoltam a beállitásokban, hogy ne lássam amit a chat-n irnak, negyed annyit stresszelek és a csatára is jobban tudok koncentrálni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Hát szerintem annyira szar,hogy egy darabig szerintem a Warner Thunderrel fogok játszani inkább oda fizetek,mert ez az elbaszott játékmenet valahogy elvette a kedvem az egésztől,milyen matchmaker az ilyen hogy ma a kv-1gyel megyek és konkrétan 8 darab Amx van a csatában az ellennél,csak állok és nézem hogy körbe szaladgálnak,én meg füstölök a csata 2 percében.Amásik az hogy állítólag az arty sebzését leredukálják erre ma egy hetes arty olyan 500at vert bele az 50Tpbe hogy csak pislogtam,egyszerűen nem hiszem el.Mérgemben játszottam a másik tank játékkal ott legalább sikerélményem volt,és egyáltalán nem hiányzott hogy bújkáljak az arty elől ki tudtam menni és első csatában rögtön 4 killem volt,úgyhogy meggondolom a folytatást,holnap belenézek a Frontvonalba,ha ugyanilyen szar akkor delete game...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gabi418 · 1 éve
  Ezek a matchaking tervek nem tűnnek rosznak.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.