Jelenleg 618 vendég és 9 tag online

2018. december 9. 06:10

Napi adventi ajánlat: December 9.

Írta:
Értékelés:
(16 szavazat)
45 hozzászólás

A tank adatalapja. Ne feledjétek, az ajánlat 6800 aranyért is megvásárolható a kliensben!

A napi adventi küldetést is a kliensben találjátok (el kell indítani!)

Utoljára frissítve: 2018. december 10. 06:58
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 1 éve
  Most már túl pár körön ezzel a tankkal, annyit sikerült leszűrnöm, hogy ma nem szeretett az MM. Nyitásnak 10/10 vereség, én meg fogtam a fejem, hogy de bénán játszom. A fordulás problémát mondjuk lehet kezelni kézifékkel, a gyorsulás már más tészta. Sajnos sok pálya nem igazán fekszik a passzív spotnak, így a legtöbb helyen inkább csak free fragnek éreztem magam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Edlanders · 1 éve
  Nyílván...
  Se goldom, se pénzem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kaszas58 · 1 éve
  Kipróbáltam, mikor 7 hétre lehetett tenket választani... hát.. az ott 60m...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Szazados_ · 1 éve
  Vicces kis tank és nagyon aranyos, meg cuki, de egy LT-432-vel jobban jár mindenki, higgyétek el. Persze csak ha a fun mellé hatékonyság is kell.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Fresnel · 1 éve
   Igaz, viszont ez most olcsó
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   Light tanknak sokkal jobb a 432, mert nagyon sokoldalú, már-már powercreep. Ha viszont csak a spotolást nézzük, akkor szerintem az elc even 90 jobb bármely más tanknál a legjobb álcázás és pici méret miatt. A 432-vel egy átlagos játékosnak könnyebb hatékonynak lennie, mint egy evennel. Az even sokkal kevésbé tűri a hibát. Ha egy erős lightot akarsz vedd meg a 432-t, ha egy érdekesebb tankot keresel, amivel más jellegű játékélményben lehet részed, ha jól csinálod, akkor az even szerintem jobb választás.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Szazados_ · 1 éve
    Bármelyik felskillezett és felszerelt light tankkal bebújhatsz egy bokorba és 60 méterről sem fognak meglátni csak más lightok, pontosan úgy, mint az ELC-nél.
    Az a baj, hogy sok pályán túl egyértelműek a spot bokrok/helyek és ezeket szórják is rendesen vaktában, ami rendesen megnehezíti a bokorrecsit. Aktív spotra meg majdhogynem bármelyik spotter alkalmas, bár az ELC mintha ebben kicsit gyengébb lenne. Ráadásul ha szembejön egy csőpálya vagy egy városi map, oda kell az ágyú és megint csak oda lyukadunk ki, hogy az ELC bénább a többinél.
    Számomra csak az visszás egy kicsit, hogy jó szívvel ajánlgatja mindenki a tankot, pedig egyáltalán nem annyira jó, mint amilyennek elő van adva. Legkevesebb hp a nyolcas lightok között, gyenge motor, horribilis ágyú kezelhetőség... egyedül a kis méret és a camo van mellette. Az 1.0 előtt - azt hiszem ekkor voltak a nagy pálya átalakítások - simán lehetne vele zúzni, de a mostani metában és a mostani pályákon nekem még ingyen sem kéne. Ahogy a SU 130 PM sem.

    Az Lt-432 meg borderline OP. Sajnos.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     eagleeyes73 · 1 éve
     Szerintem meg nincs igazad, nekem meg van mind a kettő és a 432-vel folyamatos bukó csatáim vannak és alig hoz kreditet, az ELC meg szinte mindig nyer és baromi sok kredietet hoz, és nem azokba a bokrokba kell az ELC-vel állni, amibe a többivel, a legkisebb nyamvadt bokorba is beállhatsz és mégsem spotolnak fel és nem is gondolnak rá, hogy ott vagy. Kipróbáltam egy T92-őt, meg az M41 90-et hasonló vagy jobb legénységgel és mindkettőt felspotolták ugyanazokban a bokrokban, ahol az ELC-t nem.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      sk-skuba · 1 éve
      Ez így van.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Vy3R · 1 éve
     Teljesen igazad van - mégis jó játékélményt tud adni. Kis rohangátor, soxor 0 demidzs-dzsel... mégis, valahogy fun... nem jó tank. Nagyon under-powered. Remek spotter, viszont amikor a játék 85%-a agyhalott retardált magamsemtudommi meghogymiértélegyáltalán játékos... akkor nem lehet a spot-sebzésben sem bízni. Ugyanitt említeném meg, hogy makkora divat volt anno a PL Siemkákat szidni - hát bizton mondom, a magyar játékosok bőőven nyomorultabbak bármelyik lengyelnél. Irtó ciki - szóval nem, nem ajánlom senkinek jó szívvel, mégis sokkal inkább, mint egy meta-szart, amitől munka lesz a játék, nem pedig fun Én szeretem a kis gyufásskatulyát :S
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Camper03
  • Kiképző
  · 1 éve
  Szép hosszú írás volt
  Én mondjuk csak ebben a tankban használok pótellátmányt, mert még egy kicsit megdobja azt, amiben jó, gyulladni pedig nekem (igaz, nincs vele, csak pár tíz meccsem), de talán egyszer gyulladt csak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   G_niusz · 1 éve
   Akkor szerencsés vagy, vagy engem nem szeret az RNGesus Nekem átlag 20 csatánként gyullad. Olyankor nagyon jól jön az automata tűzoltó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   Én is erős kávéval használom. Átlagban 25-30 csatánként gyújtanak ki.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  G_niusz · 1 éve
  Folyt.:

  Felszerelésnek nálam V-stab, látcső és álcaháló van. A második kettő gondolom érthető hogy miért, de a háló helyett a Venti is jó lehet, de én ennél a gépnél az álcára mentem rá. A V-stab viszont szerintem elengedhetetlen. Sajnos az ágyú mily meglepő franciás, plussz ez a gép nem sniperkedésre van, hanem arra a harcmodorra, ahogy Adrien Brody kicsinálta a Predátort. Rohansz, kitárazol és futsz tovább, majd újra. Igazából kivégzőtank...lenne ha a 3 skulóból 1 nem menne szinte mindig mellé. Ha mindhárom lövedéket célba akarod juttatni, akkor közel kell menni, de még így is megviccelhet. Így mivel a lövéseid 85%-át menet közben adod le a V-stab mondhatni létszükséglet, plusz a nem túl acélos fordulékonyság miatt nem is egy körtáncos párbajhős típus a tank. De az uccsó 5-600 hp-tól simán meg tud szabadítani szinte bármilyen tankot (kivéve a guruló bunkerek ahol néha oldalról is pattan).
  A kis kaliber sajnos hátrány is az AP 175-ös penjét T9és T10-ben szinte mindenki kiröhögi, és mivel a meccseid nagy részét itt töltöd, gyakran kell a 2-es skillt betölteni. Itt már 215 a pen ami még mindig nem túl acélos, de jobban lehet boldogulnivele és ha nem puffogtatsz ész nélkül, akkor még így is lehet a tankkal keresni. Amúgy a jelenlegi metát elnézve nagyon erre esélyünk sem lesz, mert egy tár betöltése cirka 30 mp (+/- 1-2 mp a felszereléstől/skillektől függően). Szóval ha ésszel lövöldözöl és rámész az assistra, akkor egy jobb körben 20-35 k közötti krittya ütheti a markunkat.
  És ha már assist. Sajnos a tank nagyon rá van utalva a csapatra, nem ritkán tapasztalom hogy hiába jelzem merre fogok spotolni, és kérek már a visszaszámlálásnál segítséget, senki nem lövi a spotot, így azért előfordul, hogy nagyon gyengusz értékekkel fejezed be a csatát. A városi pálya pedig a halál ennek a tanknak. Ott max a free frag szerep jut, vagy kis szerencsével a középmezőny. A francia könnyű ágon legénységképzésre is alkalmas, és van még egy nagyon vicces tulajdonsága. A japán monstrumok esetén a sidehug működhet mert annyira kicsi vagy hogy nem lát rád, és annyira rosszul fordulnak a nagy dögök hogy simán van időd megvárni míg újra töltesz és újra kitárazol. Na persze nem ez az átlagos mindennapi harcmodor, de nekem eddig 2-3 alkalommal sikerült így egy O-Ni-t vagy O-Ho-t megszívatni.
  Nos hirtelen ennyi, remélem valamennyire tudtam segíteni. Ez szigorúan szubjektív vélemény és saját tapasztalat, de hátha sikerül kicsit megvilágítani/árnyalni az elvárásokat. De jól használva, egy igazi aljas kis patkány ez a gép, és nem hiszem hogy valaha megszabadulnék tőle saját akaratomból.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   A lényeget elég jól sikerült összefoglalnod.
   Én két hónapja vettem meg és 1100 csatám van vele. Amit hozzátennék még, hogy ha mód van rá, akkor mindenki rammolni fog. Imádják és nagyon hatékony is, de hát ilyen a pehelysúly.
   Az álcaháló helyett szerintem jobb a periszkóp. Az álcaháló csak akkor működik, ha állsz. Ez viszont szerintem szinte mindig egy bokorban ülve történik. Álcaháló nélkül sem vesznek észre 50m-nél messzebbről. Sokszor volt, hogy ott rohangáltak mellettem az ellenfél tankjai, én meg csak lapultam. Szerintem ennek a tanknak a kiváló álca és a kis méret miatt annyira jó az álcázása, hogy álcahálóra már nincs szükség. Ugyanakkor a periszkóp a bokorban ülve nagyon hatásos tud lenni. Ha meg mozogsz, akkor ott az optika.
   A kis méret nagyon hasznos passzív spotolásánál is. Rengeteg pici bokor van a pályákon, amiket a több light semmire nem tud használni, az elc even 90 viszont pont elfér benne úgy, hogy semelyik irányba nem lóg ki.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    G_niusz · 1 éve
    Igen engem is gyakran rammolnak szoktam is szeretni. de nekem a távcső+ háló kombó jobban illik a játékomhoz. Mivel a tank azért elég fürge, hogy gyorsan odaérjen egy pálya közepén lévő bokorhoz vagy búvóhelyhez ahonnan a passzív spot már a távcsővel is működik de egy háló még plusz álcát is adhat EDIT: (köszi százados) amíg odaérsz meg a festés és a többi álcával kapcsolatos skill segít ki. EDIT VÉGE de azokon a pályákon mint pl. Prokhorovka vagy fishermans bay meg folyton mozogni kell ott meg a periszkópnak nem sok hasznát venném. De ezek már nagyon egyén/stílus függő dolgok. De örülök hogy használhatónak találtad az írásom.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     _Szazados_ · 1 éve
     "de egy háló még plusz álcát is adhat amíg odaérsz"

     Remélem ez csak elírás.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      G_niusz · 1 éve
      Valóban az. A festésre gondoltam csak lemaradt a gondolat vége az álcaérték taglalása kapcsán. Vagyis a háló a passzív spothoz ad a festés meg a mozgásközbeni álcát dobja meg míg odaérsz. De köszi hogy szóltál javítom is a marhaságom .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  G_niusz · 1 éve
  Mikor először bekerült a shopba megvettem. Azóta sem bántam meg. Akik még hezitálnak azoknak szeretnék segíteni, kicsit több mint 600 csata alapján.

  (Két részletben tudom csak betenni mert bár a textbox alatt azt írja van még kb. 260 karakter, de a mehet gombra kattintva azt írja túl hosszú.)

  Ha passzív spotra keresel tankot akkor vedd meg. Ebben nagyon jó. Az álcaérték nálam 999 ami százalékban kifejezve, álló jármű esetén asszem 52 vgy 53%-ot jelent. A nehéz vasak gyakran 100 méteren belül sem látnak meg és a kis kaliber miatt néha egy-egy lövés is belefér anélkül, hogy felvillanna a paralámpa . Nálam ehhez SoS (mert csajszik vannak benne) álca skill, álcaháló és festés kellett. De ha tényleg szellemet akarsz játszani akkor ez mind kell hozzá. Aktív spotra is jó, de ezt a képességét csak a nyílt pályákon tudjátok kihasználni. Ilyenkor egy-egy YOLO cikázás és visszavonulás is beleférhet (malinovka), mert olyan kicsi a tank profilja, hogy bazi nehéz eltalálni cikk-cakk közben. Sajnos a gyorsulása gyatra, és amíg el nem éri a végsebességet addig minden kis tereptárgy (egy szaros bicaj is) képes lelassítani. Alapból vannak nála jobban forduló tankok, de ez pl.: egy off road skillel, javítható. Alapból elmondható hogy a vezetőnek minden mozgékonyságot segítő skillt érdemes felpakolni. De először BiA vagy SoS majd álca, utána pedig jöhetnek az irányítást illetve a látótávot növelő skillek. Érdemes ugyanakkor a tűzoltást is illetve a javítást is kifejleszteni, mert a lánca könnyen szakad, és viszonylag könnyen ég is. És ezzel rákanyarodnék a fogyócikkekre illetve felszerelésre.
  Én nem vagyok egy ász játékos, és a prémium fogyócikkeket (csokiropizizszotyimadártej) általában eladom. Ennél a gépnél viszont tényleg érdemes a hagyományos javítókészlet/tűzoltószett/elsősegélycsomag szentháromságot használni. Mivel a lánc könnyen leesik, és esélyes a gyulladás is ez nem szorul szerintem magyarázatra, a medkit viszont azért jöhet jól mert papírból vagyunk és egy fincsi HE adott esetben 3-ból két legénységi tagot is kiszedhet. Sőt nem ritka hogy még marad HP a tankban de a meccsnek vége mert a HE lövedéktől mindenki kidőlt és nem szedtek béres cseppet. Mivel a HP-sem magas és a harci ideg miatt előfordulhat hogy mellényom az ember a numerikus billentyűzeten, tűzoltóból érdemes az automatát vinni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 1 éve
  Napi küldetés:
  Sebezz meg 3 tankot.
  Jutalom: 2 db +50%-os kredit boost 2 órára.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.