Jelenleg 241 vendég és egy tag online

2018. november 28. 08:47

Idén karácsonykor is díszíthetünk és loot boxolhatunk majd

Írta:
(28 szavazat)
50 hozzászólás

Emlékeztek még a tavalyi fadíszítésre és loot boxokra? Nos, a thedailybounce.net információi szerint idén is visszatér az ünnepi garázs (ami egyébként igen nagy sikernek örvendett tavaly), csak az idei loot boxok "sztár tankja" valószínűleg nem a Type 59, hanem talán a Defender lesz.

Az ünnepi garázs tehát visszatér, idén viszont már HD-ban gyönyörködhetünk majd benne, illetve néhány apróbb módosítást is eszközöltek rajta a WG-nél. Azok, akik tavaly még nem játszottak és fogalmuk sincs miről van szó, olvassák el a tavalyi esemény leírását. A lényeg, hogy idén is vásárolhatunk majd (pénzért) loot boxokat a shopban, melyek nagy meglepetéseket is tartalmazhatnak majd a plusz díszek mellett.

Utoljára frissítve: 2018. november 28. 09:44
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector · 2 éve
  A kicsi t28 prém tank nagyon jó kis farm tankocska, a fene jó átütésével Már csak azért megérte 10 dobozt venni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toledo · 2 éve
  Ha ugyan olyan jó lesz, mint tavaly...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Colonel_Fox1984 · 2 éve
  A fentiek alapján javaslom, hogy aki tavaly kapott egy rakat (használhatatlan, ótvar) 4-es tankot, az ne adja el, hiszen kétszer ugyan azt nem kaphatja. Így tehát megnő az esélye, hogy nem 3db ócskavasat kap, hanem egy 8-as tankot (ami szintén lehet szar ). Ha mindez nem jönne be, még úgy is az adott 4-es tank árát kapja az illető.. Húúú tavaly karácsonykor mekkora brainstormingok, valóságszámítások mentek itt h mi kell ahhoz, hogy Type-ot kapj
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  peterszegvari · 2 éve
  Személy szerint támogatom a lootboxokat a WoT-ban. Bár tavaly egy tier8 sem gurult be a garázsba belőlük, de nagyon sok gold és prém jött össze. A goldból meg beszereztem más prém tankokat + vettem prém fiókot. Idén is rá fogok szánni egy 10-est tutira. Idén az a stratégia, hogy ha idén sem jön be 8-as prém, csak egy rakat gold, akkor megveszem a kopasz Libertét, úgyis kell egy nehéz francia nekem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  simron78 · 2 éve
  Szuper, lehet félretenni a munkahelyi karácsonyi prémiumokat meg az ünnepi zsebpénzt és lehet venni kétnaponta a 10-20-30-40-50-es doboz csomagokat, akkor biztos jövőre is behozza majd a WG ezt a "fantasztikus" eventet, ahol több 10k forintért lehet majd 1-2- prémium tankot nyitogatni a dobozokból. Hajrá hajrá
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maniasol · 2 éve
   Azért nem csak a tankok jöttek volt ott kredit végtelen gold és prémnap valamint a diszitésekből plusz kredit (és/vagy xp is) csatánként! Ha valamit ezt az eventjüket nagyon eltalaltak én nem szeretnék egy új Dark Frontot :/ persze megértelek hogy nem akarsz költeni de ne ócsárold aki fizet azert hogy ingyen jatszhassanak a tobbiek?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    simron78 · 2 éve
    Nem ócsárolok én senkit sem, arról beszélek, amit tapasztaltam a tavalyi event során, itt is sorban jöttek a posztok (sokszor a WG anyázásával együtt), hogy vettem egy újabb 30-as csomagot és megint nem jött belőle prémtank, meg már második Lorr esett az 50-es csomagból, de sehol a type 59-em (mert nyilván mindenki azt akarta megszerezni), stb. Persze abban igazad van, hogy nemcsak prém tank, hanem prém számla is jött, meg kredit, meg boosterek, (amivel egyébként naponta tömi ki a WG a játékosokat kb. olyan szintű küldetések jutalmáért, hogy játssz akármennyi csatát és találj egy ellenséges tankot), szóval azért azt nem nevezném nagyszerű eventnek, hogy pénzért játékbeli pénzhez, meg mindenféle boosterhez jut valaki, mivel azokkal alapból rendesen kitöm a WG mindenkit. Azt meg mindenki döntse el magának, hogy neki 1-1 prémium tank megszerzésének a lehetősége megér-e 30-40-50 csomag árát, ahelyett, hogy azt a pénzt, illetve annál kevsebbet egy általa kinézett prémium tank biztos megszerzésére fordítaná. Az én álláspontom ezzel kapcsolatban, hogy nem éri meg ezzel a szerencsejátékkal tömni a WG pénztárcáját és éppen ezért nem tartom "szuper" eventnek a doboz nyitogatást (abba bele se menjünk, hogy az ilyen nyissál minél több dobozt egy nagy nyeremény reményében mennyire szánalmas, de mindig jól működő marketingfogás), de nem vagyunk egyformák. Hidd el én is költöttem annyit erre a játékra (két 8-as prém,, egy E-25 és jópár kisebb szintű prémtank), hogy joggal játsszak vele és ne a karácsonyi csomagokat ész nélkül vásároló játékosok tartsanak el. És még annyit írnék le, mielőtt jönnek majd a "nem vásárolsz mert nincs pénzed és csak irigykedsz" típusú hozzászólások, hogy van pénzem, tudnék csomagokat venni (lehet, hogy majd veszek is 1-2 dobozt) vásárolok is dolgokat, de nem hülyeségeket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 2 éve
  Igaz hogy mindenki Defendert kap karácsonyra ? https://thearmoredpatrol.com/2018/11/27/new-year-gift-defender/ vagy ez csak az orosz szereveren lesz ? Hogy kell értelmezni ezt?
  Akkor nem is kell prémtankot venni adventkor minek?

  Bocs, közben végigolvastam a cikket, hogy a lootboxokban lesz defender. Megvenni nem tudtad csak a festés nélkülit, de ajándékba kaphatod. Érdekes...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Cortez31 · 2 éve
  Jön a táras is-3, le kell még húzni a bőrt a Defiről. Ha az kijön a Defender kipusztul Sh-ból.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   siemkaktopl · 2 éve
   De csak addig, amíg nem tesznek táras ágyút a Defenderre is ! Ami 252 u-A néven fog debütálni jövő karikor
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  norbinagy40 · 2 éve
  Hali.Tudja valaki hány euróba került egy 7 és doboz pack?

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.