Jelenleg 331 vendég és 6 tag online

2018. november 22. 05:30

NOrb3RT_xD, az Object 907 és a 28 HP

Írta:
(33 szavazat)
74 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. november 22. 07:03

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RNiI · 3 éve
  nem rossz csata, de valóban semmi különös nincs benne, ha te vagy a 3-5-7 tetején.
  pár órája mentem egy hasonló csatát gold spam nélkül t44-100al a 3-5-7 tetején ugyanezen a pályán 5300 dmg 6 kill...fapofával, aggodalom nélkül, alapjáratos pulzussal, mert nem volt kérdéses a csata kimenetele..
  http://wotreplays.eu/site/4642352?secret=d8b3d436e2d5ed334a1fb632cfbb28e7
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Laccvacc · 3 éve
  Nagyon tetszett ahogyan a végén tudatosan megválasztotta a számára egyetlen előnyös helyet, ahol elintézte az 50TP-t. És ahogyan kivitelezte, na az nem semmi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tankos. · 3 éve
  Nagyon jó volt a tank és a játékos.....
  Megtudná valaki mondani, hogy miért van az, ha be állok épület vagy fedezék mögé a löveg cső azonnal az ég felé néz, csak akkor tudom egyenesbe húzni, ha kimentem a fedezék mögül.......
  Többek is jelezték már ezt az anomáliát, ami megnehezíti a játékot, de nagyon.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 3 éve
  Számomra nem csak az elején fura, hanem végig. Lövés elött állandóan autoaim, már csak azért sem értettem, mert ha én autozok az szinte tuti hogy pattan, ezért nem is használom csak ha valamire ráugrok és keringeni akarok körülötte, olyankor jól jön. A golddal nekem speciel nincs gondom, bár tény hogy a páncél elveszti a jelentősségét, dehát ez van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jadro · 3 éve
  Számomra fura az elején az auto aim, amikor a Type4-re teszi rá. Még nincs a tankon a célkereszt, nem is lát ki a szikla mögül. A hangból már hallani hogy aktiválta majd előregurul és rá is ugrik a célkereszt. A beépített auto aim nálam nagyon nem így működik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   chryssmyth · 3 éve
   Pedig pont így működik a beépített autoaim. Bővebben kifejtettem a prohardveres wot topikban, nem írom le még egyszer ezért csak linkelem:

   https://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_174129-174129.html
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Triagia · 3 éve
   Pedig nem volt ebben semmi fura ( nézd meg még egyszer alaposan), jól működött a beépített AIM, csak akkor rakta rá, mikor befogta, a szikla mőgé visszatérve egyből le is esett. Amúgy meg mivel nem sokat használja a sniper nézetet (bízott az átütésben), akkor (is) hasznos lehet ez az aim használat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tothistvan50 · 3 éve
   Ezen én is sokat törpöltem, hogy mi is ez. Szerver oldali célkeresztet kell használni, ekkor aktiválható a felspottolt ellenre fedezék mögött is az auto aim.
   Nagyon hasznos dombról fel-le csiki-csukiban. Ott ugyanis az auto aim hiába a tank közepére célozna, a korlátolt lövegsüllyedés miatt mikor dugjuk ki a buksinkat, elöször pont a kupolára esik a célkereszt. Ekkor klatty, és "S".
   Aki már régóta tolja a WOT-ot nem érti, hogy ahogyan egy újszülöttnek minden vicc új, ezt, és még egy csomó alapfogást el kell sajátítani. Videókat, streamereket nézzél.... OK, vazzz, de hiába ezt én is láttam , meg hallottam a sípolást, de nem tudtam megcsinálni! És hiába mondták el akár a barátok közt 3452. részében, ezt a fogást, én arról pont lemaradtam... Újabb szekciós anyag!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Scheff · 3 éve
  @Hunter9956 Én most térek vissza a prémium lőszerre, de lehet, hogy csak egyes tankoknál, illetve tier X-ben. Őszintén szólva el van cseszve a gazdasági rendszer, de mindegy. Az Object 416 lőszereivel senkinek nincs problémája?

  Témához: Itt a HEAT lövedék azért került előtérbe, mert a heavy sorra ment. Őszintén szólva ezt már korábban is leírhatta volna valaki.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RedFox69 · 3 éve
   Igazából nem is a gold használattal van a gondom, vagyis mégiscsak, mert lőtte amire nem kellett volna és idő előtt el is fogyott. Ez egy gyors töltésű tank, lehet váltogatni a lőszereket.
   Magánügye, azzal lő amivel akar, de ebből a körből tanulni nem lehet! Azért szép volt, jó volt, holnapra elfelejtem...
   Ellentétben a Te stream-jeiddel, amiket rendszeresen nézek, jól szórakozok, "tanulok" ... röhögök amikor gold nélkül sz@patod az ellent és kommentálod mit miért is csinálsz.
   Rosszpenz videóit csippáztam nagyon, de sajnos Ő kilépett.
   És itt megint előjön egy érdekesség, mivel ha visszanézel egy jó pár hónapos videót, az már nem a mostani állapotokat tükrözi, tehát elemzésként nem értelmezhető. Közben ballanszolták a játékot és a tankokat. Azért ez egyre gyakoribb, vagy csak én érzem ezt így?
   Bocs a csapongásért!
   Kezeket a paplan alá, éljenek a csajok!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Roreno · 3 éve
   Az indokkal lőtt HEAT-tel nincs probléma, de jelen esetben ebből a fajta lőszerből nem csak a zsíros type-ok kaptak... Már hogyne lenne kurva nagy gond az obj. 416 lőszereivel: 8as közepes tanknak 330-as átütés... Hát mit is mondhatnék: GG retard WG
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 3 éve
  8k sebzés, 8 kill.
  Nem tudom, hogy miért készült ez a videó, mi volt a célja. Oktatni vagy szórakoztatni?
  Nem volt egyetlen valamire való ellenfele sem. Ez számomra unalmas szürke kör volt. Nem, nem szoktam menni 8k sebzéseket, 8 killeket. Napokban mentem Elc even 90-el 9 killt, de annyira semmilyen kör volt, annyira nem jelentettek kihívást az ellenfelek, hogy csak azért mentettem el a replayt, mert jól mutat a 9 kill. Kb. ugyanezt éreztem itt is (illetve nem éreztem semmit). Biztos vagyok benne, hogy a srácnak sokkal technikásabb körei vannak, amik szórakoztatóbbak, illetve amiből többet lehet tanulni, mert olyan ellenfelei vannak, amik rákényszerítik, hogy megerőltesse magát, de lehet, hogy azokban "csak" 7 kill van vagy 7k sebzés, mégis engem azok inkább érdekelnének.
  Nem gondolom, hogy azon múlott, hogy 907-ben ül vagy hogy spamelte a HEAT-et. Szerintem egy obj140-el is kb. ugyanez lett volna a végeredmény. Kiváló játékos, teszi a dolgát ami a nyeréshez (és GM-hez) kellett. Arról nem tehet, hogy gyenge volt az ellenfél hozzá képest. Mert az volt. Mintha Usain bolt versenyt futott volna mondjuk a magyar futókkal. Simán nyer. Jogosan nyer. Világcsúcsot viszont biztosan nem fut, mert az ellenfelei nem inspirálják őt óriási teljesítményre. Tanulni csak mérsékelten lehet belőle és túlságosan izgalmasnak sem mondható.
  Ha az volt a cél, hogy mutassatok egy kört, amiben 8k sebzés és 8 kill van és/vagy könnyű(nek látszó) délutáni darálás, akkor az sikerült. Ha oktató videónak szántátok vagy olyan szórakoztató videónak, amiben a nézőnek a torkában dobog a szíve, hogy jaj most mi lesz, vajon megcsinálja vagy sem, akkor rossz csatát választottatok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PiciMaci · 3 éve
   Köszönöm, hogy objektíven fejtetted ki a véleményed, és nem a fúúúj gold spam tábort erősítetted. Ez a kultúrált vita alapja!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miszterq · 3 éve
  Már megint magamat kell ismételnem...
  Top tier...ebből az egyik arty
  Na jó, legalább van 2 arty
  Ilyen leosztás nélkül nehéz lenne ennyi medált összelőni.
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.