Jelenleg 209 vendég és egy tag online

2018. november 24. 08:00

Škoda T 50 elemzés (by Black_Sheep_01)

Írta:
Értékelés:
(41 szavazat)
18 hozzászólás

A Mélyvíz topic felélesztésén nagy erőkkel dolgozunk. Addig is, amíg az újdonságokkal jelenkezünk, szeretnék bemutatni nektek egy régebben készült elemző videót Black_Sheep_01-től, mely egyik típusa lenne a jövőbeni tartalmaknak. Fogadjátok szeretettel:

Utoljára frissítve: 2018. november 22. 05:42
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Commander_Markhusz · 1 éve
  Fasza video, ilyenek kellettek volna már magyar nyelven is, de feltennék egy hülye kérdést. Ha ezt a videot feltolod youtubra nem szövegelnek jogi dolgok miatt? Csak mert a háttérzene miatt kérdezem, én is streamelgetek néha, de azt mondták sose tegyek be rendes zenét, mert feljelenthetnek szerzői jogok megsértéséért. Ezzel nem akarok senkit lelombozni, csak azért teszem fel mert ez érdekel, ugyanis nem találok ez ügyben semmi értelmes dolgot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Black_Sheep_01
   • Moderátor
   · 1 éve
   Passz, erről Bodzyt kellene megkérdezned. Engem a jövőben nem fog érinteni, zene nélkül fogom készíteni a videókat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNknight · 1 éve
  Köszi az elemzést. Jó lett és hasznos volt! A zenével kapcsolatban: tényleg lehetne halkabb vagy olyat válassz amiben nincs dalszöveg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Puma_81 · 1 éve
  Nagyon hasznos kis videó. Tetszett, hogy nem csak a saját tankra vonatkozóan hangzottak el jó tanácsok, hanem a többi tank pozicíóját is elemezted. Remélem láthatok még több hasonlót a többi pályáról is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Turan_II · 1 éve
  Igen ilyenre gondoltam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  borbolya · 1 éve
  Ezzzzzaz!!! Az ilyen típusú videókat hiányoltam innen! Remélem csak mostanáig! Hiánypótló alkotás, nagyon tetszett! Black Sheep összeszedett voltál, érthetően részlesen elemezted a kialakult helyzeteket, miközben észrevetted, beláttad a hibákat is! Remélem több hasonlóan magas színvonalú alkotás kerül be a közeljövőben is! Csak így tovább! (a zene nekem is sok volt)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szekkernyak · 1 éve
  szuper kis videó de zene szetintem se kéne alá egyáltalán,itt úgy se az a lényeg hanem amit mondasz.max a játék hangjai de az is csak nagyon halkan.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mir4g3 · 1 éve
  Bár a videó a készítő szerint nem nekem szól, azért én már csak dacból is megnéztem. Szerintem ezt a zenés dolgot hagyd Bodzy-nak, nem kell minden videónak egy kaptafára készülni, így meg marad a választási lehetőség annak is aki akar zenés videót nézni és ki nem. (Személy szerint én nem szeretem a zenéseket.) Első próbálkozásnak nem rossz szerintem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  D00M · 1 éve
  Kicsit halk voltál, és a zene, szerintem is felesleges, de 1.25-ös gyorsítás mellett, egész élvezhető volt.
Tovább a kategóriában: « BOLDOG KARÁCSONYT! BOLDOG ÚJ ÉVET! »

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.