Jelenleg 936 vendég és 27 tag online

2018. november 15. 07:00

Wotinfo kérdőív

Írta:
Értékelés:
(62 szavazat)
83 hozzászólás

[A kérdőív még ma éjfélig kitölthető] A wotinfo.hu szeretne egy új részleget beindítani az oldalon belül kettős céllal. Egyrészt segítséget szeretne nyújtani azon motivált, fejlődés-orientált játékosoknak, akik tanulni szeretnének, de megrekedtek egy adott szinten és nem találják a továbbfejlődés útját.

Másrészt az oldalon egyre inkább háttérbe szoruló, a vitapartnerek kölcsönös tiszteletén alapuló, kulturált, érdemi, adatokkal, érvelésekkel alátámasztott fórum életet szeretné felpezsdíteni. Ahhoz, hogy láthassuk, hogy erre van-e igény a közösségen belül, szeretnénk megkérni Titeket, hogy az alábbi kérőív megválaszolásával segítsetek minket ennek felmérésben. A kérdőív kitöltése kb. 1 percet vesz igénybe.

KÉRDŐÍV

Köszönjük mindazoknak, akik időt szánnak rá! 

Utoljára frissítve: 2018. november 21. 07:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Digne · 6 hónapja
  Szerintem aki fejlődni akar, az talál millió meg egy forrást már a neten. Streamektől kezdve videókon át cikkekig bármit. Nem tudom elképzelni, hogy ki és milyen okból vállalná azt, hogy elemezzen itt mapokat, meccseket, helyzeteket. Dunát lehetne rekeszteni a WoT-os kontenttel. Ennek az egésznek úgy 2012-ben lett volna értelme szerintem.

  Aki annyira fejlődni akar, az lecsücsül néz x időnként streamet és pont.
  De ez csak egyéni vélemény. Egy értelmetlen lelkesedést látok az egész mögött.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  csalezlopez · 6 hónapja
  remélem amit itt terveztek, hasonlót kreálltok a wows és a wowp hoz is :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f_a_t_h_e_r · 6 hónapja
  Jó a kezdeményezés, sajnos nem esem a kérdőív alján specifikált kategóriába, nekem még a TS beállításával is meggyűlik a bajom. Tudnátok abban segíteni hol találok olyan cikket vagy topikot, ahol meg tudom miként kell konfigurálni a TS-t, illetve milyen eszközökkel (pl. headset, mikrofon, fülhallgató) működik jól?
  A TS-re is az együtt szakaszozáshoz volna szükségem, mert hiába nézek videókat, élőben minden más. Hol ez a kedvencem, hol meg az, sajnos egy-két rossz kör és hosszú időre elmegy a kedvem egy tankosztálytól. Azt gondolom, hogy nagyon sok múlik a csata első 10-20 másodpercében, ki merre megy és én merre menjek. Na ez az a pont, ahol el szoktam bizonytalanodni és általában rosszul döntök. Nekem például nagy segítség lenne, ha szakaszozhatnék egy-két tapasztaltabb játékossal, akik segítenének a kezdeti pozicionálásban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aranyhorda · 6 hónapja
  Az a baj, hogy a fúl lila kategóriások úgyis le hülyézik a kezdőbbet vagy tudatlanabbat. Ezek hozzászólását nagyon meg kellene szűrni. Lássátok a visszajátszások elemzését, mindig a jobb lealáz nem jobb tudást mutat. (tisztelet a kivételnek ami ritka)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 6 hónapja
   Azt gondolhatod, hogy a nem megfelelő (pl hülyéző) elemzéseket készítőket többet nem kérik fel újabb elemzés elkészítésére a WOTINFO szerkesztők. Amúgy meg, aki érzékeny lelkületű, az ne kérje, hogy mondjanak véleményt róla (mert a végén megkapja ).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Black_Sheep_01
   • Moderátor
   · 6 hónapja
   A mélyvízben szigorúbb lesz a moderáció, a kötekedő lilákra is vonatkoznak a szabályok. Idézem: "Másrészt az oldalon egyre inkább háttérbe szoruló, a vitapartnerek kölcsönös tiszteletén alapuló, kulturált, érdemi, adatokkal, érvelésekkel alátámasztott fórum életet szeretné felpezsdíteni."

   De azt is figyelembe kell venni, hogy valószínűleg sokkal kevesebb elemző lesz, mint elemzésre beküldött replay. Ezért már eleve szűrni kell, hogy mit érdemes elemezni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Fresnel · 6 hónapja
    Azt miből gondolod, hogy egy unicum vagy ha már megneveztél párat ráadásul egy százados típusú ember ezt eltűri? Kibbannolják oszt jó napot vagy elunja és nem ír többet.

    Véleményem szerint azért nincsen értelme ennek a népokításnak, mert egyrészt nagyon sok ember csupán szórakozásból játszik. Élvezni akarja a tank csatákat, amit ha nem ad az rng vagy a csapat bedobja a tankját a sűrűbe és megy másik csatába, mint pl én. Nincsen idegem, energiám egy dolgos munka után még agyalni azon, hogy hol lehet a TD meg milyen irányba kellene menni minden percben a minimapon meg ami ezzel jár, csupán kikapcsolódni, szórakozni és önfeledten lődözni amit lehet


    Másrészt, pedig már most is rengeteg lehetőség van arra hogy fejlődjünk. Tömkeleg magyar klasszis streamer : Scheffi, Serius, Odin, Kajzoo, Yamaan, Huszár, cleverand, Daniboy bocs ha kihagytam valakit mind kommentálják többnyire. Aztán ha elértél egy minimális szintet megértheted az igazi profikat is. Pl Skill, QB, Foch stb. Magából a látványból is tudsz fejlődni akinek van igénye.


    Felmerül akérdés : aki azt sem tudja, hogy az analízis könyv hol található a könyvtárban, érdemes-e segíteni vagy várjuk meg, míg lesz annyi kompetenciája hogy legalább az út elejét megtalálja? .
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Black_Sheep_01
     • Moderátor
     · 6 hónapja
     Mindenki tudja, hogy a mélyvízben mik lesznek a határok. Vita lesz, az biztos, de nem a másik személyének a támadásával, hanem érvekkel. Nekem ez nagyon hiányzik.

     Az okításnak mindig van értelme. Ha Te úgy érzed, hogy nincs rá szükséged, akkor nem kell látogatnod a mélyvíz topicot, nem kényszer. Egyébként az önfeledt szórakozás számomra a siker, a saját határaim feszegetése, a sok sebzés és a sok spot. Mindenkinek másra van igénye. Aki úgy szeret szórakozni, mint pl. én, az látogatni fogja a topicot, mert tanulni sohasem késő, és mindig megéri a befektetett időt.

     Igazad van abban, hogy sok a klasszis streamer. De lehet, hogy pont ez a probléma: a felsorolt játékosok mélylilák, olyan háttérismerettel rendelkeznek, mint kevés más játékos. Ahhoz, hogy fejlődj, az alapokat kell megteremteni. Ezeket hiába keresed a felsorolt streamekben, mert nekik rengeteg dolog magától értetődő. A narancs-sárga-zöld játékosok nem lesznek egyből lilák, sőt, kékek sem feltétlenül, mert nem tudják, hogy miért csinálják azt, amit a képernyőn látsz. Hiába látnak profi megoldásokat, ha nem tudják, mikor és miért kell/lehet alkalmazni azokat. Pl. triviális dolog: Type csordák elé nem állunk ki sidescrape-ben, mert elfogy a HP. Hiába tudja, hogy így pattinthat, ha nem ismeri a miérteket. Ugyanez pl. a T9-es WZ. Ahogy beforgatod, már lövik is be az upper plate-et. De lehetne még millió példát hozni.
     Aztán ott van még a hiba. A lilákok ritkán hibáznak, és akkor sem túl nagyot. A fejlődni vágyó gyakran hibázik, sőt, ordas nagy hibákat is elkövet. Ezeket nem láthatja streamen, nem fogja megérteni, hogy hol és miért bacta el. Erre tökéletesek lesznek a szituációs elemző videók. Ráadásul a streamek jellemzően este mennek, de az elemző videókat bármikor megnézheted (akár a munkahelyen is).

     Végül pedig sokan elkövetnek egy nagy hibát: mivel mindenki magából indul ki, ezért nem értitek, hogy sok játékosnak magyar nyelvű oktatókra van szüksége. Van, aki németet tanult, van, aki oroszt, van, aki elfelejtette már az angolt, és van, aki nem beszél más nyelvet (illetve ezek kombinációja). Nekik magyarázhat QB, amit akar, csak halandzsa lesz.

     Egy dolog biztos: még mindig sokan játszanak a WoT-tal, és mindenki érdeke, hogy fejlődjön a játékosbázis, mert ezáltal a csaták is érdekesebbé válnak. Nyilván nem váltjuk meg a világot, de annak a párezer játékosnak segíthetünk, akik látogatják az oldalt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Turan_II · 6 hónapja
    Az hogy mit érdemes elemezni nagyon jó kérdés. Én személy szerint néha szívesen néznék olyan elemzéseket is ahol a játékos hibákat követ el és/vagy egy trágya 6-ossal mit csinálj olyan csatában ahol a 8-as nehezek hátulját sem ütöd be arannyal .
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Black_Sheep_01
     • Moderátor
     · 6 hónapja
     Ez az egyik cél. Az epic körökhöz szükséges egy nagy adag szerencse is, de ahhoz, hogy tanuljon az ember, "hétköznapi" csaták kellenek, ahol a gondolkodásmódot kell átadni; miért, mikor, hogyan kérdések példákkal illusztrálva, mi volt a hiba, hogyan ismerjük fel, hogy legközelebb ne kövessük el ugyanazt. Meglátjuk, hogy mire van igény.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Digne · 6 hónapja
      Konkrétan a stream az, amit te most leírtál, és irdatlan mennyiségben van már most is.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Turan_II · 6 hónapja
       Egyet mutass:) "Ja csak magyar ér"
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Digne · 6 hónapja
        Miért csak magyar ér?
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Turan_II · 6 hónapja
         Mert itt éppen arról van szó hogy jó lenne ilyen jellegű magyar videókat csinálni és/vagy nézni . Ja és mint ahogy a Belga is mondotta "Mit kíván a Magyar nemzet........."
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Colonel_Fox1984 · 6 hónapja
  Jó kis kezdeményezés. Én például ezért szeretem QB videóit, mert gyakran beszél akár az adott járműről, akár a pályáról vagy a csapat viselkedéséről egy videón keresztül. Biztos létezik más ilyen videós, de én csak őt követem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sk-skuba · 6 hónapja
   ja, jó arc, én is bírom a videóit.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tothistvan50 · 6 hónapja
    Opsz egy ötlet.
    Néhány ilyen videót lehetne akár feliratozni - ez már komoly hozzáadott értéket jelentene, ráadásul még lilának sem kell lenni - (csak angol nyelvből).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Turan_II · 6 hónapja
  Nagyon jó az ötlet. Már régóta keresek olyan videókat "sikertelenül" ahol igazi profi elemzéseket láthatnék.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi · 6 hónapja
  Annak érdekében, hogy Celeb ne köpködjön, hogy teljesen antivirtu lettem és hogy pár havonta egy tartalmas hozzászólással jelezzem még nyúl a nyúl, íme az aktuális:


  Idejevótmá'


 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 6 hónapja
  Akik jelwzték, h szívesen segítenek az elemzésekben, bármiben, azok majd e-mailen keresztül kapják az infót, hogy "felvételt" nyertek? illetve minden jelentkező megkapja a lehetőséget, vagy lesz válogatás?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 6 hónapja
   Mindenki megfelelően tájékoztatva lesz. A hírekben meg fogják találni a teendőket. A lehetőséget mindenki megkapja, hogy készítsen anyagot. A kikerülés nyilván a minőségtől függ, amit a tankelemzésekhez hasonlóan egy nagyobb csoport bírál majd el.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Istiger1 · 6 hónapja
   Netán jelentkeztél? Remélem akkor lesz válogatás
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Grande__Reagel · 6 hónapja
    Vájá te majom, leszel még oneahotos sh-n!!! máe minden fórumon megpulykázzuk a pk-t? :P

    Viccet félretéve, jelentkeztem, ugyanis kár lenne, ha azért menne a levesbe a kezdeményezés, mert nincs elég kompetens ember. Én leszek a legboldogabb, ha nem lesz rám szükség, mert annyi jó játékos áll bele a munkába. Anno mikor felmerült, én egyértelmű haszonélvezője akartam lenni a projektnek az lenne a legjobb ha a hozzám hasonlók (mint te ) tudnának tanulni a jobbaktól.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 6 hónapja
    Lesz.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Grande__Reagel · 6 hónapja
     Mondjuk ha ilyenek a feltételek akkor hagyjuk. Főleg h ezek után a megfeleltekre is máshogy fogok tekinteni
Tovább a kategóriában: « BOLDOG KARÁCSONYT! BOLDOG ÚJ ÉVET! »

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.