Jelenleg

9
látogatónk van

2018. november 14. 07:01

A hét Tier VIII-asa: Strv S1

(11 szavazat)
2 hozzászólás

A következő 7 napban az Strv S1 prémium TD lesz kiemelt ajánlatban. A csomag ára 12.375 Ft, azonban a tank mellett tartalmaz 30 nap prémiumot és egy rakat személyes tartalékot is:

Utoljára frissítve: 2018. november 14. 07:02

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tiger730
    • Tankos
    · 5 éve
    Nekem volt 1 30% os kuponom ugy vettem igaz "csupaszon" 8600 ft ért.Szeretem betyár jó az álcája ha a legényeken is megvan az álca skill
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      aNoName
      • Tankos
      · 5 éve
      Már akkor megvettem amikor forgalomba hozták. 5 skilles legénység van benne a X-es TD-ből. Több mint 2000 csatában voltam vele. Nagyon, de nagyon szeretem. Pik pak meg lehet lőni vele a HP-ját. Szerintem jobb mint az UDES. Nagy hátránya lett, hogy szinte mindig a lánc sérül és nem tudsz vele célozni. Szétkapnak. Amúgy 10-es tierben is lehet vele csipegetni. Arra szoktam vigyázni, hogy a térképen a 2 „két sárga kör” között legyek az ellenséghez képest. A kirajzolási határ és a látótáv között. Persze, vannak olyan pályák amiken nem olyan jó. De szerencsére a legtöbb megfelel. Az is nagy csapás volt mikor a 10-es tierbe is jöttek a könnyű tankok... Van akinek idegesítő a csatamód váltásos rendszer. És a Scorpion G mire elfordul? :-) Nem fogod megbánni.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.