Jelenleg 208 vendég és 2 tag online

2018. november 3. 05:58

Prémium ajánlat: Progetto M35 mod. 46

Írta:
(14 szavazat)
19 hozzászólás

Három napra ismét visszatért az olaszok tier VIII-as prémium medje a boltba és egyből három csomag közül is választhatunk:

Utoljára frissítve: 2018. november 3. 06:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Botinfos_2017 · 2 éve
  Nagyon sokan azt mondták nekem, hogy ez egy táras CDC. Szinte minden ismerősöm akinek megvan an azt mondta
  úgy kell elképzelni ezt a tankot, hogy ez egy CDC, csak tárasan. Olyan a mozgékonysága, páncélja, alakja és a penje is ugyanannyi hajszálra. Annyiban más csupán a Progetto, hogy táras. Elmondták, hogy az eltérő töltésidők miatt csupán 2 lövedéket lőnek ki. Mindig egynek kell maradnia a tárban.

  Azok alapján amit lefestettek erről a tankról valóban csupán egy dupla lövetű CDC lenne? A CDC manapság egy szinte használhatatlan tank, ez pedig ma a legjobbnak számító prém. Valóban csak annyi lenne a különbség a két szélsőség közt, hogy az egyik dupla lövetű?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   juliensorrel · 2 éve
   Nagyságrendekkel jobb tank, mint a CDC. Ezzel nem veszed észre hogy már mentél is vele 10-30-50 kört. 3,5 skilles legényekkel már nem lehet panasz a pontosságra, nem egyszer full gázzal lőttem ki tankot 2-300 méterről, persze a delikvens IS-3 vagy ahhoz hasonló méretű tank, nem egy ELC EVEN volt Ilyenről egy Skorpban nem is álmodhatsz, de az nem is erre lett kitalálva. A mozgékonysága szinte lightos, kifejezetten fürgén gyorsul. Ja és ezen én nem is javítást hanem álcát használok, nem tudom milyenek a számbeli értékei, de néha olyankor sem villanok, amikor már elvárnám egy közepes tanktól. Pl Prokhorovkán északi bázisról F8-ba rohanva szinte garantált a 750 free dmg, mert megcsipegetheted a J soron dombra igyekvő lassabb tankokat sokszor anélkül, hogy jelezne a lámpa. S ha arty is van, kapod a spot dmg-t is. Egyelőre nálam No 1 (nem csak prém!).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Digne · 2 éve
   Papíron sem ugyanolyan a két tank. Progetto jobb soft statokkal rendelkezik, jobb a talajellenállása, és van egy tök fasza töltőrendszere. Sokkal használhatóbb, mint a CDC. Szerintem az egyik legjobb prémium tank. Páncélja is több. Oké, neki sem sok, de arra már elég, hogy ne overmatchelje a fél tech tree.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ba_nshee
   • Kiképző
   · 2 éve
   Nettó hülyeség. Egy lapon, de még egy füzetben sincs a két tank.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bloodraven123 · 2 éve
  Ezen a tankon elgondolkodtam, hogy megveszem, de nem tudom rászánni magam. valahogy érzem, hogy ezzel a géppel is szívatna a játék. Hiába a pontos löveg, ha a olyanokat produkál kb, mint a teszt kipróbálás alatt álló Skorpion G-vel, hogy ha vért hugyozok is a célzással akkor is mellé lövi vagy leköpi elé. Sokszor inkább bekaptam egy lövést csak hogy tökéletes legyen, a célzás, de mind mellé. Erre jönnek noob meg idiota jelzők, pedig én tényleg mindent megteszek, de mintha a játék sz.patna. Ettől elmegy az egész a kedvem a játéktól. Ez nem panaszkodás akart lenni, csak egyszerűen félek megvenni. A skorpion G az kölcsönzött tank, az repül is garázsból, mikor lejár mert nem tetszik, de kiadni meg valahogy nem merek egy AAA játék árát, egy tankra ami lehet szopo lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sk-skuba · 2 éve
   Szia. Nos a Skorpion G, mindig várd meg amíg teljesen beszűkül,mert másképp nem talál, a másik meg mivel kicsi a golyó sebessége, ne is próbálj meg könnyű tankokat levadászni, maradj hátul, és ügyelj arra, hogy ne spotoljanak fel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  juliensorrel · 2 éve
  Ez egy jó kis tank! Könnyű vele a pozíció váltás, pontos ágyú, élmény vele a játék. Nem is gondolsz arra, hogy éppen izzadságos kreditet grindelsz, tegnap +100%-os kredit bónusszal rendre nettó 100 fölött hozott, de volt nettó 269,000 is, pedig általánosságban a tegnapi nap valamiért nem volt az igazi. A Skorpióval váltogatva nekem ez a credit gyűjtőm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  usatika · 2 éve
  köszi szerintem beruházok rá...tegnap vettem 252u t orosz heavy legények miatt (nem a mitosz vezérelt)mert a churchill 3 az az szánalmas a kv2 r meg mégjobban..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 2 éve
  Szerintem az egyik legjobb med a tierjében. Mobilis, jó az álcája, ha megszokod a tárrendszert akkor irtó sebzéseket lehet vele kiosztani.
  Azt nem tudom , hogy megéri e az árát, de ha prémium tankra akarsz költeni akkor jó döntés.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Miklós · 2 éve
  Szeretném megvenni ezt a tankot, csak annyi a kérdésem, hogy most érdemes-e (12k) vagy esetleg várható jobb deal a karácsonyi ajánlatokban? Nem emlékszik valaki, hogy a tavalyi “karácsonyi vásárban” mennyiért volt? (ha volt)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 éve
   Ha csak nem erősödik a forint jelentősen, akkor ennél olcsóbb nem lesz, mert kb. ennyi az ára aranyban. Olcsóbban megvenni legfeljebb, ha kapsz olyan kupont, amit ilyen speciális ajánlatokra is fel lehet használni és éppen akkor árulják is. Erre várni nem érdemes. Lehet, hogy egyszer majd berakják a játékban lévő boltba és ott majd meg lehet venni 15%-os kedvezménnyel egy leárazásnál. Erre sem lehet számítani a közeljövőben. Esetleg a WG kitalálja, hogy az adventi napoknál még hozzácsap az alap tankhoz 30 nap prémiumot, de ugyanazért az árért. Ez csak egy ötlet, amin nem lepődnék meg ugyan, de azon sem, ha nem csinálna ilyet.
   Ha érdekel a tank, akkor vedd meg most, mert ennél jobb áron nagyon valószínű, hogy nem lehet megkapni. Ráadásul akkor most már játszani is tudsz vele és nem csak azon fogsz gondolkodni, hogy mikor jön majd egy picivel olcsóbb ajánlat, jön-e egyáltalán.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BaliSan · 2 éve
    Nem látom a forint problémáját, 40,06 euro Németben is. Ha számítod az 311,3 Forint.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   turoskeksz · 2 éve
   Tavaly semennyi mert idén jött be.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Miklós · 2 éve
    Igen, rájöttem, mert visszanéztem a tavalyi adventi kínálatot. Ott általában 10-15% akciók voltak. Szerintetek lesz ez a 12k-nál olcsóbban elérhető? (jósnők előnyben )
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     VaFec · 2 éve
     Legolcsóbban, talán HA karácsonykor megint lesz ládanyitogatós móka és HA bekerül a kosárba és HA a legolcsóbb csomagból kinyitod! Feltéve HA szerencséd lesz!

     ui.: Ne higgy a jósnőknek!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bfreshfishb · 2 éve
      Tavaly 3 ládából lett Type 59-em..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  usatika · 2 éve
  valaki irhatna egy pár dolgot érdemes vagy nem...mekkora a bevétele stb pl. frontline módba utáltam mint ellenfél
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Aur1n · 2 éve
   Ha megteheted, akkor vedd meg, mert nem fogod megbánni. 8-as CW-n alap tank. Jól hozza a kreditet is.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNknight · 2 éve
    Én is inkább ezt venném meg,mint a 252U-t. A P44-et imádom mint ahogy a Standard B-t is.
    Viszont érdemes azzal is számolni,hogy lehet non-stop T10 leosztásokat fogsz kapni randomban...212 pen mire elég.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.