Jelenleg 225 vendég és nincs tag online

2018. október 25. 07:04

Prémium ajánlat: Panzer 58 Mutz

Írta:
(17 szavazat)
7 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. október 25. 07:05
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Cortez31 · 2 éve
  Hát nekem az e-50m 4 skilles legénysége ül benne. Lehet vele jó köröket menni, ha jó napom van, de alapból elég óvatosan kell vele játszani, bujkálva, sniperkedve. A hülyeséget, bénázást nem tolerálja. Hozzáteszem nem sokat játszok vele, nem ezt veszem ki a garázsból először. :-) Én nem költenék rá.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Cortez31 · 2 éve
   Hacsak nem legénység húzásra kell német medbe. Bár arra én a Panther/m10-et használtam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Cortez31 · 2 éve
  Az biztos, hogy nem ez a legjobb prém :-). Teljesen átlagos szerintem, bár nekem a "fekete" verzió van meg. Jelenleg biztos nem költenék rá.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   integrált áramkör · 2 éve
   Úgy értettem, hogy amikor bejött sokak szerint ez volt a legjobb, habár akkor a CDC és FCM versengett ezért a címért. Azóta elfelejtették csupán, mert alig látni ma ezzel menni embert. Van sok jobb vagy ennyire rossz lett? Ma érdemes erre beruházni?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kszichy · 2 éve
    kaliberben, dpm-ben és átütésben megegyeznek a statjai az olasz 8-as prémmel. ellenben! ágyú soft statok elmardnak tőle.. pontatlanabb, lassabban szűkül, jobban szétesik mozgásra.
    ezek mellett hiába jobban páncélozott a Mutz mint a 8-as spagetto az semmit sem ér mivel magasabb, nehézkesebben mozog, rosszabb a látótávja ráadásul kevesebb a HP-ja... kimondhatjuk, hogy egy gyengébb progetto M35
    alapvetően nem rossz tank én szeretem. 60-70k feletti nettós köröket is össze lehet vele hozni, de akkor nagyon okosan, a fronttal együtt mozogva, fedezékből, vagy álca mögül kell dolgozni. Leo1 ág legénységi képzésére tökéletes, mert ugyan az a kiosztása mint azoknak a tankoknak.
    de még egyszer mondom, ha szeretsz agresszívan előre nyomulni vagy sokszor találod magad menekülős helyzetben ahol a mozgékonyságra van szükség akkor nem a legmegfelelőbb tank..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  integrált áramkör · 2 éve
  Ez a tank mennyire használható a mai metában?

  Emlékszem, amikor még az FCM,CDC fénykorában bekerült rengeteg streamer ezzel farmolt. Azt mondták ez a legjobb prém. Penje olyan mint a CDC-nek,csak nem ammo érzékeny és kemény a tornya. Ennyit mondtak. Aztán valahogy elfelejtették...

  Vannak jobbak,de ma is használható még?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 2 éve
   Nekem meg van, nagyjából az STA-2, Panther mit 88-hoz tudnám hasonlítani, semmire sem jó, olyan Sniper támogató tank. Talán kicsit mozgékonyabb a Panther 88-nál.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.