Jelenleg 458 vendég és 8 tag online

2018. október 21. 20:00

Mikor kiderül hogy a barátod artyzik

Írta:
Értékelés:
(16 szavazat)
17 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. október 21. 19:15
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Peter1918 · 7 hónapja
  Valahogy úgy
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tankosember · 7 hónapja
  Te mikor rájössz, hogy az artys barátod lőtt ki.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  averfarkas · 7 hónapja
  Nincs is jobb mint a végén artyt hajkurászni.
  Arty nélkül sok a döntetlen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grip · 7 hónapja
  Én őszintén szégyellem magam mikor arty-zok a küldetések miatt. Undorító, unfair gerinctelenség egy sarokból csapkodni azokat akik legalább próbálnak valamit csinálni is a fronton...

  A WG is tudja, hogy egy toxic szar az arty, de nem veheti már ki, mert akkor mi lesz a potato pc-s játékosokkal, akiknek max az artynézetet hajtja ki a vas... Mi lenne azokkal akik kihúzták ezeket a járgányokat? Ennyi free xp-t mégsem adhat oda... Sokat elmond az, hogy inkább kerekes járművekkel próbálkoznak, mintsem a japán/kínai arty ággal (amikhez egyébként lenne material), mondván, hogy "a játékosok nem örülnének, mert így is van elég arty a játékban". Vagy a rankedben való limitálásuk... A rebalance óta ráadásul az artysafe fogalom is megszűnt létezni, mert bárhová besplashelnek, szóval 10/10. Nem mindegy hogy 1 lövésből vernek ki vagy 5-ből lassan bárhonnan...? Semmi keresnivalójuk a játékban. Abszolút nem a kempelőket lövik amire elvileg kitalálták a készítők, hanem azokat akik tolják a frontot. Ha meg beragadsz patthelyzetbe, akkor pedig szép lassan kisplashelnek... "Support role".......

  Külön csókoltatom azt a nyomorékot aki kitalálta, hogy rakjunk az új kampányba arty küldetéseket, de úgy, hogy ne lehessen mindet skippelni. Well fucking done...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sztyepadzso · 7 hónapja
   Igazad van, fos, hogy léteznek, de annyi mindent nem írhatsz a rovásukra.

   Merthogy a fele kempelő nem látszik(ha pl Prohorovka első három percében a töltésen megy a pofozkodás, senkit nem spotolnak egyébként, kit lőjek? Senki nem klikkel, hol van az ellen artyja, hogy counterezzek... ) , másik felüket meg hiába splasheled és kábítod, ha olyan helyzetben van, hogy a csapattársak nem tudják lőni, vagy nem indulnak meg a 10-15 másodpercre kábított nehéz ellen. Tudtommal meg a splash-al éppen a fronton torlódó ellent érdemes elkapni, ahol rálátnak, és lőhetik a gyengített tankokat a csapattársak.


   Minden arty csatában leírom az elején, hogy jelezzék, hogy honnan kaptak lövést, mert akkor counterartyzok: 5-ből egyszer, ha jelzik. Nekem első dolgom nem artyban ülve, hogy fordítom az indikátort az irányba, és klikkelek, meg írom, hogy arty. Akkor mindenki tudja, hova menjen/lőjön.

   Ne érts félre, én sem szeretem, ha nyílt mezőn potyog rám az áldás, vagy úgy fedezek fel új artypozíciót, hogy Himmelsdorf egy sikátorában kapok 400-at. De a konstans tűztámogatás kérését(persze csata elején megy a cancerezés), meg a rívást ha nem lövök (nincs spot, elbújt, töltök) meg azt hogy nem bírnak várni, míg betöltök, különösen végjátékban, hogy megkönnyítsem a dolgukat, az mi(fucking arty, még beszúrva a végén)?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Csatabika · 7 hónapja
    Eddig azt hittem, csak én pepecselek ezzel de látom más is hasonlóan eszi a ciánt ;-)
    Pedig hát mennyiből tartana megnézni, honnan jött az arty lövés...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Thothem
  • Tiszteletbeli tag
  · 7 hónapja
  No, örömmel jelentem, én szoktam és szerettem is artistáskodni. Igaz sosem tudtam. Mert a csillámosak mindig kiugrottak a lövésem alól, a piroskákat meg eltaláltam, de abból nem volt damázs, mert addigra szinte teljesen lelőtték őket.

  Viszont jó tanulás volt, mert megismertem a pályákat. Én olyan fajta gyerek vagyok, hogy jobban átlátom a dolgokat, ha több nézőpontból is ismerem. Az általános "benne élést" tökéletesen kiegészíti a madártávlati nézőpont, hogy a távolságokat, mélységeket és "szélárnyékokat" könnyebben felismerd.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Orin_95 · 7 hónapja
   És akkor jön egy francia arty, aki már dörzsöli a tenyerét, hogy ő bizony más szögből jól fog szórakozni a rejtekhely mögötti tartalék Löwéken
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUN_Sector · 7 hónapja
    Ami a következő tier X francia artyval az említett löwédbe: Ding, nincs átütés. Ding, mellé, Ding, lánctalp, 50 splash. 45 másodperc herevere töltés.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Thothem
    • Tiszteletbeli tag
    · 7 hónapja
    Ne nézzük egymást százasszögnek. Játékosnak balf_sz vagyok, de nem vagyok hülye...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szu33flanker · 7 hónapja
  Nem értem hogy miért sírnak egyesek az artik miatt.Amikor regisztráltam,tudtam mire számíthatok,az artik részesei a játéknak.Bezzeg amikor nem
  látni rá egy tankra,igen tudnak sírni,hogy tűztámogatást kérek
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Black_Sheep_01
   • Moderátor
   · 7 hónapja
   Ez már egy tövig rágott csont. Azért nem látunk rá, mert nem tudjuk flank-elni az ellenfél artycsapata miatt.
   A kő-papír-olló rendszer, amire az egészet fel kellett volna építeni, sajnos nem működik. Amíg az arty a sebzést hajtva nem azokat az ellenfeleket lövi, amelyek gondot okoznak a csapatának (páncélozott heavy vagy a távoli susnyásban lapuló TD, amelyik belövi a támadók útvonalát), addig szerintem tönkrevágja a játékélményt.

   Az artyk mindig is vita- és feszültséggeneráló járművek voltak, de remélem, hogy a vita megmarad az érvek és ellenérvek ütköztetésénél.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szazso8 · 7 hónapja
  Szeva Mindenkinek! Mikor a f_szom tele van azzal, hogy az spg-k tönkre teszi a játékot, akkor beülök egybe én is és tönkre teszem más játékát. Dögöljön meg a szomszéd tehene is, nem igaz? ;-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 7 hónapja
   ilyenkor én bevágom magam vmi mókás kis light cuccba (13 57, t100 lt) és addig tolom, míg nem lövök 1-2 pascucci-t.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyopa · 7 hónapja
    No én meg addig szoktam artizni, amig valami kis mókás light cucc nem kap az arcába 7-800 sebet, vagy egylövést.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.