Jelenleg 361 vendég és 9 tag online

2018. október 18. 05:27

Halloweeni Dark Front játékmód

Írta:
Értékelés:
(86 szavazat)
138 hozzászólás

A következőkben bemutatjuk Nektek a halloween alkalmából elindult Dark Front mód működését, hogy legyen némi elképzelésetek arról mi vár rátok, ha bemerészkedtek ebbe a játékmódba.

Találtunk egy zöldes ködöt, mely energiát bocsájt ki és Grim Nebelburg-ban nyitottunk egy átjárót egy másik világba, hogy erőforrások sokaságát tárjuk fel ezáltal. Tudósaink építettek egy reaktort, mely képes a zöld anyagot összegyűjteni - ez az anyag szinte végtelen forrása az energiának.

Küldetés áttekintése

 • Időpont: Október 18-tól november 4-ig
 • Jármű: A visszatérő
 • Térkép: Grim Nebelburg
 • Cél: A sinister tank megsemmisítése és a zöld anyag összegyűjtése
 • Jutalmak: Free XP, kredit és speciális halloweeni álca

Az első Dark Frontra indított átkelésünk katasztrófához vezetett. Mindenki odaveszett, kivéve egy tank legénységét. Az túlélők olyan dolgokról számoltak be, amiket nagyon nem akartunk hallani: bajtársaink eszüket vesztették és egymás ellen fordultak. Eljött az idő, hogy hogy ismét átlépjünk a portálon. Vigyél fényt a másvilágba, gyűjts össze annyi zöld energiát amennyit csak lehet és állítsd le a portál!

Szabadságot Nebelburgnak!

Te egy Dark Runners nevű elit tankos mentőscsapat tagja vagy, melynek küldetése hogy megsemmisítsen minden átváltozott tankot és hogy megtisztítsa Nebelburgot. Elsődleges célod, hogy bejárd a helyet és összegyűjts annyi zöld energiát amennyit csak lehet, miközben a sinister tankokkal is végzel. Ehhez egy MT-25 tankot kapsz majd, melyet kifejezetten Neberburg zord körülményeihez módosítottak.

Mindezt szerencsére nem kell egyedül véghezvinnünk, csatlakozhatunk egy akár 5 fős szakaszhoz is.

A zöld anyagot speciális helyeken is megtalálhatjuk, de a legtöbb a sinister tankok belsejében van. Kilőni és begyűjteni! Ilyen egyszerű, azonban legyünk óvatosak, lesznek olyanok akik akkor kelnek majd életre, ha megérzik hogy a közelükbe merészkedtünk.

Ahhoz, hogy maximális hatékonyságot érjünk el, állítsunk fel szerepköröket a szakaszon belül, ahol a támadó tankok azokat támogatják, akik a zöld anyagot szállítják épp a boltívhez.

Ismerd az ellenséged

Háromféle sinister tankkal is találkozhattok majd, szóval nem árt megismerni őket kicsit.

Könnyű: Ezt a legegyszerűbb "learatni", de keményen oda is tud ütni. Nem kell félni tőle 1v1-ben.

Közepes: Jelentős károkat okozhat. Támadjátok őket csoportban.

Nehéz: Halálos ellenfelek, melyek egy lövéssel képesek megfosztani a HP-d 90%-ától.

Ne félj visszavonulni - vagy elesni

Ha kemény harcon vagy túl és kezdesz kifogyni az életerőből, menj vissza a boltívhez, annak ugyanis természetfeletti ereje van: a javítás. Miután a HP-d ismét teljes szinten van, mehet is vissza segíteni a társaidnak. Ha mégis kilőnék az MT-25-ödet, akkor sincs nagy probléma, újra fogsz éledni a társaid közelében. A zöld anyag azonban, ami nálad volt a megsemmisülés pillanatában, odavész. A boltív:

Minden egyes zöld anyag amit visszaviszel a boltívhez, hozzáadódik a csapatod pontszámához. Ne feledjétek, a csatában történő aktív részvétel garantálja majd számotokra a jutalmakat. Bázison állásért még nem fizettek senkinek semmit.

Változó csata követelmények

Grim Nebelburg mindig szolgál meglepetésekkel. Minden új csata kezdetekor megvan az esélye annak, hogy egy harci módosító applikálódik a tankodon, mely megváltoztatja annak általános paramétereit. Ha ez megtörténik, egy értesítés jelenik majd meg a bal felső sarokban a 3. percben. Néhány mutagén is található a csatatéren, szóval mindig figyelj oda hogy épp milyen játékstílust választasz.

Arasd le a babérokat

Minél több zöld anyagot gyűjtesz össze, annál magasabb bónusz szintet érsz el, ami értelemszerűen értékesebb jutalmakat is jelent majd. Minden új nap több aktivitást igényel majd tőled. A bónusz szintedet itt ellenőrizheted majd:

Az olasz és brit kihíváshoz (maratonhoz) hasonlóan a maximális bónusz szint itt is elérhető a boltban történő vásárolgatással, de a mechanizmus ezúttal eltérő lesz. Az ár az időtől függ és folyamatosan csökken majd minden nap, míg november 4-én el nem éri a minimális árat.

Mindemellett minden egyes nap lesz egy speciális küldetés is. A napi és heti küldetésekből kredit, XP és free XP lesz majd megszerezhető.

És végül íme a speciális halloweeni álca is:

Otthon, édes otthon

A hangulat teljességéhez az új halloweeni garázs is hozzájárul majd.

Utoljára frissítve: 2018. október 24. 15:06
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Teljesítve !
  A jelvényt a játékban a felhasználó neve mellett lehet beállítani ez a világító 13 -as szám.
  A "Töklámpás" festés előre összeállított stílusoknál van.
  A küldetés hangulatra a közelében sem volt a tavalyinak ! Mindenki nagyon készült rá és erre kaptunk egy NAGYON UNALMAS küldetést !
  A gyatra játékélményt még a kredit és XP. boosterek sem tudták feledtetni.
  Az igaz,hogy jól jött a heti + 10-15 000 szabad XP. és a napi +75.000 kredit ,de ezért sokat is kellett körözni azon az egy szem,dögunalmas, 5 nap alatt kiismerhető pályán.
  Kár érte !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  9k135 · 1 éve
  Ilyenkor mi van? a 200% free XP az folyamatosan jött? Az 50% kreditet nem vettem eszre
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hadtjuk · 1 éve
  Nem tudjátok a megtorlón gyűjtött XP melyik tankra kerül?

  Mert nekem lenne mit fejleszteni az MT-25-ön. (Még nincsen meg...)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   Szerintem semelyikre. Ez is egy önálló tank. Rajta marad szerintem és aranyért tudod átváltani free xp-re.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gllacy · 1 éve
  Valaki segítene festés megvan,de a jelvényt nem adta ez hogy is van?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kechoo · 1 éve
   Én se kaptam meg a jelvényt... Lehet írok a supportnak. Vagy valamit félreértettünk?

   Szerk.: Mire visszaléptem a játékba, már fel volt oldva a jelvény.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  deaxus · 1 éve
  Napi 5 csatával eljutottam 9300 haladásig,így egész élvezhető volt az event.Asszem 61 volt a minimum és 250 körüli volt a maximum,amit sikerült bevinni.Hála istennek csak egy vagy két alkalom volt,hogy olyat láttam,amikor a játékos begyűjtött pár taknyot,és a csat további része alatt afk volt.Közepes event volt,bár még mindig jobbnak tartottam,mint a marsi és a focis eventet(ez csak az én véleményem).A bónuszok jól jönnek,ezt a fajta jutalmazást később is folytathatná a WG.
  Karácsonyra szívesen látnám ismét a 8 bites vagy a chaffee sport-os eventet.Nem is értem mért nem porolja le ezek az eventeket és hozza be ismét a WG.A Nép szerette annak idején.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mon9oos3 · 1 éve
  Sziasztok! Ha felmerült a kérdés akkor bocsánat érte! Az MT-Megtorlón gyűjtött XP-t meddig lehet beváltani szabad XP-re? Előre is köszönöm!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   A free xp átváltásnál azok a tankok is látszanak, amik már nincsenek a garázsban, de maradt rajtuk XP, így ezekről is átváltható bármikor. Ez alapján az tűnik nekem logikusnak, hogy a Megtorlós XP is a végtelenségig átváltható lesz, de biztosan nem tudom.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mon9oos3 · 1 éve
    Köszönöm a válaszod!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pred · 1 éve
  A T28 legyőzése a legkönnyebb ha rámászol a fenekére nem tud eltalálni. Egyedül kell farmolgatni ezzel tudsz a legtöbbet.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.