Jelenleg 369 vendég és 2 tag online

2013. november 26. 09:22

JacquelineX interjú

Írta:
Értékelés:
(52 szavazat)
77 hozzászólás

Bizonyára sokan láttátok már vagy hallottatok JacquelineX twitch csatornájáról. A hölgy WoT-os csatornája pár nap alatt igen nagy népszerűségre tett szert a magyar közösségben is, minek sikerét talán a berakott képpel tudnám megmagyarázni legjobban (a cikkben egy külön Nektek készített képet is találtok). Én viszont úgy gondoltam, talán érdemes lenne kicsit a külső mögé is betekinteni és leszerveztem egy interjút Jacqueline-nal, amit a hajtás után olvashattok:

Melyik országban élsz?

- Nagyon örülök hogy megtudtam hogy népszerű vagyok gondolom ennek egyik oka az hogy szomszédok vagyunk, igen tehát elmondhatom hogy Romániában élek és román nemzetisegű vagyok

A korodról nem kérdezlek... :) de ha gondolod elmondhatod...

- Bar úgy játszom mint egy srác, nem tagadom meg női mivoltom és csak annyit mondok el hogy több vagyok mint 20 :)

Tudsz főzni? Mi a kedvenc kajád?

- Tudom hogy nem látszik, de egy igazi gourmand vagyok, főzök és nagy szeretettel fogyasztok töltött káposztát, valamint paraszt burgonyás steaket (sültet).

Megtudhatunk valamit arról hogy a civil életben mivel foglalkozol?

- Civil életben? Tankokon kívül? :))

Ugye jól tudjuk, hogy melletted a barátod ül? Lehet tudni róla valamit? Ő is wotozik? Wotban ismertétek megy egymást?

- A barátom, több ideje wotozik mint én, amint láthatjátok ő jó mentorom volt.

Mióta játszol a WoT-tal és ki mutatta meg Neked a játékot?

- Két éve wotozok, de intenzíven egy éve. Az elején csak néztem a barátomat ahogy játszik, megtanultam a térképeket, stratégiákat, de végül megtetszett és meghódított engem is a játék.

Milyen időközönként és mennyit játszol? Nagyjából nekem is ennyi csatám van, így tudom hogy nem kis elhivatottság kell ezen szám eléréséhez :)

- Reggel szoktam játszani miközben megiszom a kávémat, de egy nagyooooon nagy kávés csészém van :) ezután este játszok még egy pár órát. Észre se veszem ahogy eltelik az idő, mint bármelyik kemény gamer. Hasonló szenvedélyeim voltak még a Starcraft, Counter Strike és NFS is.

A most látható statisztikád (csataszám, wn6) teljes egészében Neked köszönhető?

- Egy igazi gamer saját erejéből jut oda ahol van!

Egyes források szerint a nők általánosságban véve jobb játékosok a férfiaknál. Ismersz más női játékosokat is? Szerinted lehet teljesítménybeli különbség férfi és női játékos közt?

- Az összes tankász akit ismerek fiú, de véleményem szerint a teljesítmény tapasztalatból fakad, ezért hát egy lány is lehet jó játékos.

Mikor és mi miatt döntöttél úgy, hogy létrehozod a twitch csatornád?

- A twitch csatornát ezelőtt 2 héttel hoztam létre, célom új barátságok létrehozása volt valamint hogy könnyebben megoszthassuk egymás között tapasztalatainkat.

Twitchen lehet jelentkezni melléd szakasztársnak. Van valamilyen szűrési szempontod arra vonatkozóan hogy kit hívsz be szakaszba (klán, teljesítménymutató, stb)?

- Nincsenek külön kritériumaim a platoon társak kiválasztásakor, ha van üres hely akkor szívesen játszom akárkivel.

Épp a minap léptél át a KAZNA klánba, ennek okáról megtudhatunk valamit?

- Büszke vagyok arra, hogy befogadtak Európa egyik legjobb klánjába.

Milyen gyakran jársz CW-re? Most hogy klánt váltottál változik ez a rendszeresség valamilyen irányba?

- Részt veszek a CW-n, de hogy mennyi csatát játszok, az a Field Commander-től függ.

Mit érzel a legnagyobb hibának, hiányosságnak még a játékban?

- A játék nagyon jól meg van tervezve, nem igazan tudok megemlíteni semmit sem.

Volt már hogy kiborultál vagy felidegesítetted magad egy rosszabb csata után?

- Vannak pillanatok :)

Van-e valamilyen tanácsod a barátnőknek/feleségeknek a WoT-ozó párjukkal kapcsolatban? :)

- Hagyjátok a fiúkat játszani :)))


A teljes interjú eredeti, román nyelven itt olvasható: JacuelineX interview in Romanian

A kérdések és válaszok fordításáért köszönet koz_rockhound-nak.

Utoljára frissítve: 2013. november 26. 16:40
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  Hát akkor engem annó átbaszoptt vagy csak én értettem valamit félre...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Serious_Threat · 6 éve
  OldSkool német, ha jól tudom a dán határnál lakik, Jackie román, valahol mordonban lakik.
  Ráadásul egyszer kétszer már streamelte amikor a barátjával játszott és valami L-betűs a csávó nickje.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  OldSkool a faszija, legalábbis ezen az accon ő játszott még akkor
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Morphelo
  • Kiképző
  · 6 éve
  Egy kérdést kifelejtettek:

  Szeretsz főzni?

  Hát baszki én nehezen tudnám elviselni, ha a barátnőm hazavágna a játékban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Whiteman_ · 6 éve
  Ujdonsag...
  https://www.youtube.com/watch?v=YoQrKYZx7Rw
  A SKILL-ben Deputy Commander, uj neven N3v3rmind_, es Twitch-el OldSkool es Haetzer-rrel. Es TENYLEG jol jattszik 1
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bugi27 · 6 éve
  Elsösorban Hungarianreality, K1llMask és hasonló kommentelökhöz:
  Az a baj, hogy magatokból indultok ki, és ezért van ez a szük látókör. Az a színvonal ahol ti játszotok (nem sértö szándékkal) valóban még tier 6-7-ben is lehet veszteséges. Egy 1800 WN6-os játékos viszont gyakran tier 10-ben is tud kreditet keresni. Van prémiumelöfizetése, lehet hogy aranyról vált, lehet hogy kreditet vásárol, mert ö vagy a párja megteheti. És ez hol függ össze azzal, hogy hogyan játszik? Sok játékost látok a ti szinteteken, akik 200mm átütésü normál löszerrel sorozzák a Maust, mert valaki felspotolta. Aztán persze kilövik és fizeti a magas javítási költséget. Az miért kevésbé pazarlás, mint megfelelö alkalmakkor prémium löszert használni?
  Magyarázzátok a bizonyítványotokat mindenféle baromsággal, pedig elég volna szimplán csak bámulni az 1800 effesek játékát és máris jobbak lehetnétek ti is. De egyszerübb kritizálni, fikázni, megmagyarázni és a többieknek is beadni ezt a sok bullshitet, nehogy ök is jobbakká váljanak nálatok.

  Tetszik a csaj? - Nézd, ingyen van. Ha nem tetszik nem nézed, de nem szokás minden nöröl a világban véleményt alkotni, pláne ismeretlenül.

  Tetszik ahogy játszik? - Nézd és tanulj belöle, tanulj a hibáiból is, föleg ha szórakoztat. Ha nem akkor nem kell nézned. De nem kell megmagyarázni sem, hogy te miért vagy sz@rabb nála.

  Sokan felháborodnak, mitöl ekkora nagy szám a csaj. Nos azért mert nagyon csinos, és jól játszik. Szerintem kiváló alanya egy interjúnak, de legalább annyira érdekes számomra, mint a fent említett nevek, ezért megérdemli a helyet a honlapon, ami érdekes mód a WOT-ról szól, arról a játékról, amivel a csaj is játszik.

  Warpackról annyit, hogy aki egy kicsit is belenézett a streambe, az láthatta milyen tankján milyen skillek vannak, pl. 6. érzék, láthatta hogy nem tünnek el nála zoomoláskor a dombok és nem lövöldöz a map másik végére. Ö is tud lepattanókat löni, mellé löni, meghalni az elsö percben, vagy campelni az utolsóig, mint minden földi halandó. Összességében mégis eredményesebb a legtöbbünknél, és ez az ami számít.

  A Pearl Riveres domb alatt áthaladásról annyit, hogy ö maga mutatott rá, hogy ez egy kijavítatlan bug a játékban, ezt említette is.

  Arról hogy mindent hibátlannak talál a játékban: mivel ö sikeres ebben a játékban, minden joga megvan hozzá, hogy jónak ítélje meg a játékot és ne érdekeljék/bosszantsák a kisebb bugok. Már az is baj, ha nem érzi egy interjúban kötelezönek a játék fikázását?

  Arról, hogy nem ö játszik, nem az ö statja, nem saját accountja, stb: igen, bizonyára hazudott az interjúban, hogy a magyaroknak legyen min csámcsogniuk. Aki egy kicsit is belenézett az láthatta, hogy nála is sokszor elszakad a cérna, elöfordul hogy a kamerát is kikapcsolja 1-1 failnél. De ti mégis mit vártok egy csinos nötöl, aki a fél világot beengedi a privát szférájába? Mutassa magát szakadt otthonkában és fingjon 10 percenként, mert úgy hitelesebb?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SkyriderDJ · 6 éve
  Okés, köszi szépen a segítséget Memnon. Nem tudom mivel hogy tud játszani, csak gondoltam hátha kiböki, mely tulajdonság nem tetszik neki, mi miatt csalódott benne stb, de azért kösz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Memnon_fn · 6 éve
  SkyriderDJ, Löweről itt érdeklődj http://wotinfo.hu/index.php/forum/jarmuvek/4-nemet-harckocsik. és ne olyan véleményére adj aki nem tud játszani semmilyen tankkal mint pl. Hungarianreality.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.